7924
  • soulhunter
    visszakapcsoltattam magam, bár az eddigi tesztek nem hoztak fényes FPS sikert :(
  • Seth
    Hát ha azt nézem hogy újonnan 20 alatt van az a proci,akkor megéri
  • GRaul
    Okés köszi a segitséget.Azért nézegetem most ezt az emut mert felajánlottak egy PS2-öt egy X2 +4200 prociért:)
    Szerintetek megéri?
  • biomage
    ahogy barret irta a FFX elég szépen menne a gépedet, azt tudnám tanácsolni hogy néz körül itt, elég sok játék értékelést beirtak
  • barret
    FFX pl jo neked.DE ne szamits 60 fps-re...
    40 korul megyeget:)
  • GRaul
    Sziasztok!
    Régebben próbálgattam ezt az emulátor progit.De akkoriban még nagyon kezdetleges volt.
    Szóval a gépem Atlon 64 X2 +4200 2 Giga ram Ati Radeon 2600XT Logitech Dual Action
    Ezen a gépen tudnátok ajánlani olyan ps2 játékot amit érdemes lenne kipróbálni és játszható is?
    Pl Final Fantasy?
  • kenderzen
    mert azért ez mégis jobban nézki :) probálgattam mamet meg volt valami amit online is lehetett, de ott nagyon alap supernintendos kinézet mindegyik.
  • Seth
    Miért pont street fighter :D? Annak minden része beszerezhető és tökéletesen futtatható arcade emulátorokon.
  • kenderzen
    még nem probáltam , de majd lesz 1 game 1régi nagy kedvenc azzal kiprobálom az emut. Csak mdf-meg mds be tudom megszerezni ,ez gond vagy átkell konvártálni isora? , és néztem a játéklistát és ott 1ik kategoriában sem szerepel :S remélem azért elfog indulni amugy a streetfighter anniversary collectionrol van szo .
  • Attelee
    1) Stick options in ZeroGS wich are needed by the game to work correctly.
    2) Press compute OR of IDS button and copy the value to somewhere.
    3) Make a .pnach file. His name must be the game's CRC.
    4) Enter here (using notepad): ZeroGS=[the value you gat in 2 step]
    Thats all. But you don't have patchs to use advanced options. Ticking an options makes it work for all games, making a patch - only for game which needs it.

Ezt valaki lforditaná,mert én se értem h hogyan kell használni a patchet a ZeroGS-ben,vagy magátol használja?
  • GoKu x
    kicsit nehezen igazodom el (nincs perfect angol tudás:S) de hátha találok vmit. és köszönöm!!
  • biomage
    kicsit lejebb linketlem egy topikot olvasgas :)
    link
  • GoKu x
    jájjj :S nekem már ez is játszhatatlan! szoval akkor mindent jól beálitottam és nem tudok semmit cisnálni h gyorsabb legyen?? (azon kivül h veszek új procit stb)
  • soulhunter
    lesz az arcade -ban lassabb is :)
  • GoKu x
    nah elbírtam indítani amit akartam. az lenne a kérdésem még hogy a tekken 4el próbálom és eddig practice modban próbáltam de 8-10 fps em van. ez normális a konfigom melett?? 3.00ghz northwood, 2x 512mb kingston, galaxi 7600gt.
  • Maxtreme
    Srácok lenne nékem 1 nagy kérdésem :)
    Megszereztem a Tekken 5-öt, szeretném beüzemelni az emuval.
    A gond csak ott kezdődik hogy valami elmebeteg állat úgy szedte le a gyári lemezről a játékot, hogy simán felmásolta a fileokat HDD-re.
    Namost ezt így működésre lehet bírni, vagy aszhatom'? :))

A másik. Tud valaki olyan helyet ahonnan valamiylen ps2-es játékdemot szedhetnék le? Ki akarom prószálni hogy érdemes e egyáltalán foglalkoznom a dologgal. (sebbeséget értve)

Előre is thx :)
  • soulhunter
    a PC-n a VGA kártyáknak is van TV-out kivezetése...
    ne irigyeld, mer nem monitoron nézi, hanem kivetiti a képet TV-re

(az más kérdés, h szarabb felbontásban, és még annál is szarabb képminőségben látja majd)
  • kenderzen
    ez király :))
    akkor már rá is csekkolok Thx>
  • barret
    Korulbelul atomstabilan:D Evekig jatszottam epsxe emuval,es nagyon bevalt nekem. Sokkal-sokkal szebb a kepe,mint a konzolnak.
  • kenderzen
    psx-et milyen stabilan lehet emulálni?
    mert van 1 sorozat a Colony Wars amit szerintem csak psx-re adtak ki.
  • GoKu x
    köszi a gyors választ! keresek gyors akkor. ha vmi nem fog sikerülni jövök vissza de remélem nem kell.
  • Attelee
    Szerezz Bios fájlt és másold be a Bios könyvtárba!Igy néz ki a fájl:scph10000.bin
    Torrenten szerezz
  • GoKu x
    mindent beálitottam ahogy kell és ha rámegyek a RUN cd/DVD akkor azt irja h : unable to load bios. amugy 0.9.4es sel próbálom. nem tom mi a fasz baja lehet. vkinek vmi ötlete??
  • Gabosh
    Minket ebben a topicban pont az érdekelt egyébként hogy te végigtolod a GOW 2 öt meg a tenkaichi 3 mat a tv den.
    Thx h megosztotad velem :D
  • barret
    Sok hulye meg autot tunningol,pedig a gyari jobb.
    Nem ertem oket...Minek csinaljak?
  • timantes
    látom még mindig megy a trükközés ps2 emu terén , sebaj , megyek is végigtolom a God of War 2-t és a Budokai Tenkaichi 3-at STABIL FPS mellett TVn...
  • biomage
    Én is csináltam két irányitás probát egy játékban, ha jó emlékszem az LX LY RX és RY volt a galiba
  • Attelee
    igazad volt;) KÖszi!
    Másik probléma is van:)
    Nem tudom h megvan-e valakinek a Raiden 3 cimü játék?!
    Repülös lövöldözös Ps1-en Raiden Project volt a neve!
    Ezel a PS2-essel az a baj h nem tudom beállitani h mindkét Gamepad müködjön!Megbolondul a játék,pedig a beállitással nincs baj!Probáltam a Lilly Pad-al de ugyanaz!Nem tudom mi lehet a baja?!
    Sajnos nincs másik Ps-2es játékom ami 2 playeres lenne szal nem tudom h az emulátor vagy a játék a rossz?
  • biomage
    az a beta problémája :), nállam is ezt csinálja a Budokai 3ban, pedig annál még 1x sem volt ilyen
  • Attelee
    Kiprobáltam a bétát!Az van fent most is,de hülyeséget irtam mert az
    FPS melett a % nem a cpu használat!:(
    Viszont az uj Gsdx9 0.11.2 egész jonak tünik!
    Kh2 vel nincs Fps csökkenés annyira a harc közben de sajnos 1-2 perc után
    hibaüzivel lefagy:(
  • biomage
    az N t és a D helyét mindig tévesztem ha nem nézek rá a billentyüzetre, azt akartam irni Atteleenek
    Kiprobáltad a betat?
  • Gabosh
    Ezt csak tetudhatod :)
  • biomage
    kiprobáltam a betat?
  • Attelee
    Nállam pont az ellenkezöje jött be!:)
    Nagyobb felbontásra raktam a pluginokat,és a proceszor használat felugrott 99%-ra 27%-rol!LOL!;)
    Csak az a baj h a Kingdom Hearts2 hiábba fut jobban még mindig lefagy:(
  • biomage
    Találtam egy topikot az official forumon :) nézétek meg, az elsö két tip tényleg müködik :D
  • barret
    Szerintetek melyik videokartya csalad fexikjobban az emunak? Ati vagy GeForce?
    Elozo gepem 2600+Barton/9600 pro.
    Uj gepem intel dualcore 2400 mhz/x1650 pro
    Regi gepen 3-4 fps,es gyonyoru kep!
    Uj gepen 20-45 fps,es grafikai bugok tomkelege...

A Bartonnal tobbet probalkoztam,mint az uj geppel...(Legalabb a kep szep volt)
  • soulhunter
    többnyire gyenge VGA kari, v baromi rossz pluginbeállitásoknál adodik ilyesmi...
    v amikor ablakban tök fekete a kép, de teljes képernyőn minden oké, és forditva... dehát én szeretek teljes képernyőn jáccani :) - márcsak azért is, mert nem okoz semmi FPS csökkenést az ablak VS. fullscreen mode -
    érdemes driverbeállitásoknál is baszakolodni :) aztán ha vmi jo, azt külön profilba elmenteni :)
    legalábbis nálam...

na most megnézem ezeket a dx9 pluginokat, de maradnék a 0.11.0-nál, a 0.11.1a vmiért nem keltette fel az érdeklődésem :)

nem szeressük az alfákat :D
    a demokkal is sok a baj, nemh az alfákkal + bétákkal :D

de ha ebbe se szüntették még meg a DC procikkal valo inkompatibilitást, akkor ez veszett dolog :(
  • Clava
    hy skacok kersegette már láttam sokan kérdezték hogy a fekete képernyő mitől van de nem nagyon sikerült megoldanom a problémát tudnádok segíteni előre is ksöz.
  • Attelee
    Itt :LINK
    vannak a legujjabb GsDX9 pluginok ;)
  • Attelee
    Hello mind!
    Megszereztem nagy nehezen a God of War (DVD9) [SLUS-97399] [NTSC U_C] ezen
    verzioját!Na mármost ugye a compatibility listán ez a verzio kék szinü
    tehát ingame,de sajnos nállam nem igazán müxik!:( De azért nem törlöm le
    bizok benne h elöbb utobb menni fog!
    Itt van pár kép a játékrol h mennyire nem ment:
    A menü:kép

Az elején a videoból egy részlet ami jo a többi sajnos kriksz-kraksz:kép