7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3963 visszakapcsoltattam magam, bár az eddigi tesztek nem hoztak fényes FPS sikert :( -
#3962 Hát ha azt nézem hogy újonnan 20 alatt van az a proci,akkor megéri -
GRaul #3961 Okés köszi a segitséget.Azért nézegetem most ezt az emut mert felajánlottak egy PS2-öt egy X2 +4200 prociért:)
Szerintetek megéri? -
#3960 ahogy barret irta a FFX elég szépen menne a gépedet, azt tudnám tanácsolni hogy néz körül itt, elég sok játék értékelést beirtak -
#3959 FFX pl jo neked.DE ne szamits 60 fps-re...
40 korul megyeget:) -
GRaul #3958 Sziasztok!
Régebben próbálgattam ezt az emulátor progit.De akkoriban még nagyon kezdetleges volt.
Szóval a gépem Atlon 64 X2 +4200 2 Giga ram Ati Radeon 2600XT Logitech Dual Action
Ezen a gépen tudnátok ajánlani olyan ps2 játékot amit érdemes lenne kipróbálni és játszható is?
Pl Final Fantasy? -
kenderzen #3957 mert azért ez mégis jobban nézki :) probálgattam mamet meg volt valami amit online is lehetett, de ott nagyon alap supernintendos kinézet mindegyik. -
#3956 Miért pont street fighter :D? Annak minden része beszerezhető és tökéletesen futtatható arcade emulátorokon. -
kenderzen #3955 még nem probáltam , de majd lesz 1 game 1régi nagy kedvenc azzal kiprobálom az emut. Csak mdf-meg mds be tudom megszerezni ,ez gond vagy átkell konvártálni isora? , és néztem a játéklistát és ott 1ik kategoriában sem szerepel :S remélem azért elfog indulni amugy a streetfighter anniversary collectionrol van szo . -
#3954 1) Stick options in ZeroGS wich are needed by the game to work correctly.
2) Press compute OR of IDS button and copy the value to somewhere.
3) Make a .pnach file. His name must be the game's CRC.
4) Enter here (using notepad): ZeroGS=[the value you gat in 2 step]
Thats all. But you don't have patchs to use advanced options. Ticking an options makes it work for all games, making a patch - only for game which needs it.
Ezt valaki lforditaná,mert én se értem h hogyan kell használni a patchet a ZeroGS-ben,vagy magátol használja? -
#3953 kicsit nehezen igazodom el (nincs perfect angol tudás:S) de hátha találok vmit. és köszönöm!! -
#3952 kicsit lejebb linketlem egy topikot olvasgas :)
link -
#3951 jájjj :S nekem már ez is játszhatatlan! szoval akkor mindent jól beálitottam és nem tudok semmit cisnálni h gyorsabb legyen?? (azon kivül h veszek új procit stb) -
#3950 lesz az arcade -ban lassabb is :) -
#3949 nah elbírtam indítani amit akartam. az lenne a kérdésem még hogy a tekken 4el próbálom és eddig practice modban próbáltam de 8-10 fps em van. ez normális a konfigom melett?? 3.00ghz northwood, 2x 512mb kingston, galaxi 7600gt. -
#3948 Srácok lenne nékem 1 nagy kérdésem :)
Megszereztem a Tekken 5-öt, szeretném beüzemelni az emuval.
A gond csak ott kezdődik hogy valami elmebeteg állat úgy szedte le a gyári lemezről a játékot, hogy simán felmásolta a fileokat HDD-re.
Namost ezt így működésre lehet bírni, vagy aszhatom'? :))
A másik. Tud valaki olyan helyet ahonnan valamiylen ps2-es játékdemot szedhetnék le? Ki akarom prószálni hogy érdemes e egyáltalán foglalkoznom a dologgal. (sebbeséget értve)
Előre is thx :) -
#3947 a PC-n a VGA kártyáknak is van TV-out kivezetése...
ne irigyeld, mer nem monitoron nézi, hanem kivetiti a képet TV-re
(az más kérdés, h szarabb felbontásban, és még annál is szarabb képminőségben látja majd) -
kenderzen #3946 ez király :))
akkor már rá is csekkolok Thx> -
#3945 Korulbelul atomstabilan:D Evekig jatszottam epsxe emuval,es nagyon bevalt nekem. Sokkal-sokkal szebb a kepe,mint a konzolnak. -
kenderzen #3944 psx-et milyen stabilan lehet emulálni?
mert van 1 sorozat a Colony Wars amit szerintem csak psx-re adtak ki. -
#3943 köszi a gyors választ! keresek gyors akkor. ha vmi nem fog sikerülni jövök vissza de remélem nem kell. -
#3942 Szerezz Bios fájlt és másold be a Bios könyvtárba!Igy néz ki a fájl:scph10000.bin
Torrenten szerezz -
#3941 mindent beálitottam ahogy kell és ha rámegyek a RUN cd/DVD akkor azt irja h : unable to load bios. amugy 0.9.4es sel próbálom. nem tom mi a fasz baja lehet. vkinek vmi ötlete?? -
Gabosh #3940 Minket ebben a topicban pont az érdekelt egyébként hogy te végigtolod a GOW 2 öt meg a tenkaichi 3 mat a tv den.
Thx h megosztotad velem :D -
#3939 Sok hulye meg autot tunningol,pedig a gyari jobb.
Nem ertem oket...Minek csinaljak? -
timantes #3938 látom még mindig megy a trükközés ps2 emu terén , sebaj , megyek is végigtolom a God of War 2-t és a Budokai Tenkaichi 3-at STABIL FPS mellett TVn... -
#3937 Én is csináltam két irányitás probát egy játékban, ha jó emlékszem az LX LY RX és RY volt a galiba -
#3936 igazad volt;) KÖszi!
Másik probléma is van:)
Nem tudom h megvan-e valakinek a Raiden 3 cimü játék?!
Repülös lövöldözös Ps1-en Raiden Project volt a neve!
Ezel a PS2-essel az a baj h nem tudom beállitani h mindkét Gamepad müködjön!Megbolondul a játék,pedig a beállitással nincs baj!Probáltam a Lilly Pad-al de ugyanaz!Nem tudom mi lehet a baja?!
Sajnos nincs másik Ps-2es játékom ami 2 playeres lenne szal nem tudom h az emulátor vagy a játék a rossz? -
#3935 az a beta problémája :), nállam is ezt csinálja a Budokai 3ban, pedig annál még 1x sem volt ilyen -
#3934 Kiprobáltam a bétát!Az van fent most is,de hülyeséget irtam mert az
FPS melett a % nem a cpu használat!:(
Viszont az uj Gsdx9 0.11.2 egész jonak tünik!
Kh2 vel nincs Fps csökkenés annyira a harc közben de sajnos 1-2 perc után
hibaüzivel lefagy:( -
#3933 az N t és a D helyét mindig tévesztem ha nem nézek rá a billentyüzetre, azt akartam irni Atteleenek
Kiprobáltad a betat? -
Gabosh #3932 Ezt csak tetudhatod :) -
#3931 kiprobáltam a betat? -
#3930 Nállam pont az ellenkezöje jött be!:)
Nagyobb felbontásra raktam a pluginokat,és a proceszor használat felugrott 99%-ra 27%-rol!LOL!;)
Csak az a baj h a Kingdom Hearts2 hiábba fut jobban még mindig lefagy:( -
#3929 Találtam egy topikot az official forumon :) nézétek meg, az elsö két tip tényleg müködik :D -
#3928 Szerintetek melyik videokartya csalad fexikjobban az emunak? Ati vagy GeForce?
Elozo gepem 2600+Barton/9600 pro.
Uj gepem intel dualcore 2400 mhz/x1650 pro
Regi gepen 3-4 fps,es gyonyoru kep!
Uj gepen 20-45 fps,es grafikai bugok tomkelege...
A Bartonnal tobbet probalkoztam,mint az uj geppel...(Legalabb a kep szep volt) -
#3927 többnyire gyenge VGA kari, v baromi rossz pluginbeállitásoknál adodik ilyesmi...
v amikor ablakban tök fekete a kép, de teljes képernyőn minden oké, és forditva... dehát én szeretek teljes képernyőn jáccani :) - márcsak azért is, mert nem okoz semmi FPS csökkenést az ablak VS. fullscreen mode -
érdemes driverbeállitásoknál is baszakolodni :) aztán ha vmi jo, azt külön profilba elmenteni :)
legalábbis nálam...
na most megnézem ezeket a dx9 pluginokat, de maradnék a 0.11.0-nál, a 0.11.1a vmiért nem keltette fel az érdeklődésem :)
nem szeressük az alfákat :D
a demokkal is sok a baj, nemh az alfákkal + bétákkal :D
de ha ebbe se szüntették még meg a DC procikkal valo inkompatibilitást, akkor ez veszett dolog :( -
#3926 hy skacok kersegette már láttam sokan kérdezték hogy a fekete képernyő mitől van de nem nagyon sikerült megoldanom a problémát tudnádok segíteni előre is ksöz. -
#3925 Itt :LINK
vannak a legujjabb GsDX9 pluginok ;) -
#3924 Hello mind!
Megszereztem nagy nehezen a God of War (DVD9) [SLUS-97399] [NTSC U_C] ezen
verzioját!Na mármost ugye a compatibility listán ez a verzio kék szinü
tehát ingame,de sajnos nállam nem igazán müxik!:( De azért nem törlöm le
bizok benne h elöbb utobb menni fog!
Itt van pár kép a játékrol h mennyire nem ment:
A menü:kép
Az elején a videoból egy részlet ami jo a többi sajnos kriksz-kraksz:kép
Játék közben megállitva:kép
Játék közben:kép