7924
  • faláb
    Alapból az első módszert akartam de nem mentette el,mert memória kártyára akart menteni,de az ugye nem sikerülhetett.
  • soulhunter
    jo gyors és bika gép kell hozzá
    konfigod?

holnap leszek, addig válaszolj nyugodtan, majd válaszol holnapig más (rohadt rokoni pofavizit) :(
  • soulhunter
    autosave: on
    minden játék options menüjében ott van, elvégre is PS2-es játék

v nyomsz játék közben ESC gombot, aztán file -> states -> save -> slot1... a kövi ilyen modu mentést illik slot 2be menteni, hátha balul sül el...

pl. tekkennél a survival modban elég jo dolog ez a fajta mentés :)
    amikor jol állsz, igy mentesz, aztán 2 méterrel arrébb kinyiffansz, akkor attol a ponttol tölti vissza, és ugyanugy jol állsz, csak már tni fogod, h ki honnan jön :)
  • XenHai
    Na nekem meg sikerult meg oldanom a gondom ! De ezt a 20fps lehetne valahogyan feljeb tornaszni?
  • faláb
    Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet elmenteni az aktuális játékot?
    Mert már elvittem elég hosszan,és nem tudtam elmentei mert ps2 memórikártyára akarná menteni de ez ugye pc...
  • XenHai
    Hali kene 1 kis segicseg Mortal kombat armageddonal szeretnek jacani pcsx2
    0.9.5 el minden rendben megy adig a pontig amikor a meemoria kartyakat ellenorzi itt nem talal mentes de nem enged uj profilt csinalni aszt irja hogy unformated de nem engedi formazni :S
  • soulhunter
    nekem a dsdx9 pluginnal meghal, hibaüzivel kilép

amugy ujabb tesztek:
    BLACK - tök fekete képernyő

DMC3 - maradjunk csak a PC-s verzionál, nekem 18 FPS ingame nem felel meg, meg PC-n szebb :)

Hounting Ground - nálam ingame 10 FPS
  • faláb
    Már tárgytalan.
  • faláb
    Hello!
    Az emulátorral próbáltam elindítani az új Yugioh Tag Force evolution-t,el is indul,de mikor jön a kérdés,hogy "Load system data?" akkor nem tudok rámenni a válaszra és aztán elfogadni azt.Mit tehetek?
  • biomage
    van alternativ gyorsitási tipp egy pár hszel lejebb linkeltem, talán valamelyik bevállik nállad is
  • wordsworth
    Nah akkor mindegy nem fogok itt küzdeni ha nem elég a masina :)
  • biomage
    és mit akarsz még kisajtolni bellöle? :), örülj hogy anyival tudsz játszani, ha megnéznéd a bannert bele van irva a minimum rendszerigény, a tiéd a minimumnál van, mert nem dupla magos

Edit ha szar a hang kapcsold ki, átlagosan akkor gyorsabb lesz a játék
  • wordsworth
    Olyan fos az egész a hang is lassu akad pedig annyira nem szar a gepem h csak ennyit produkqaljon... lehet a bios rossz? Valamien usas...
  • wordsworth
    Proci: Intel P4 775 800/1/3.2GHZ
    RAM: 2x512 MB DDr 533 Kingstone
    Saphire radeon x600xt 256bm
  • biomage
    hm
    ird le pontosan milyen géped van
  • wordsworth
    Haladok haladok :) Sikerült elinditanom FFX-et de olyan mint a lassitott felvétel, pedig 24 FPSem már van :)
    Biztos valamit még finomaitani kellene.. de mit? :)
  • biomage
    probálkoz az bannerben lévö EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET, ha nem vagy vak, észre kell vegyed :)
  • wordsworth
    Bios mostmar ok, de nem100 h jo bios, még mindig nem akar indulni de probalkozom ^^
  • wordsworth
    Biost honnan tudok szerezni? Mer hiaba szedtem le nem talalom hozza.
  • Dant0r
    Sőt, visszavonom, PS2.0-val, NLOOP Hack-al, a többi opsön kikapcsolásával megy 30fps felett ^^
  • Dant0r
    Az új gsdx9 pluginnal a gépemen (4400+X2, 7600GT, 2G ram) már kezd szépen, 20fps felett futni harc közben, mindenkinek ajánlom kipróbálni:)
  • GRaul
    Sziasztok!
    A PS2nél mond vkinek az a szám vmit h 77004?
    Nagyon szépen köszi a választ:)

• DaemoonHunter
    Keresgéltem az emufórumon, és az egyik topicban találtam is hozzá:) THX!
  • barret
    Mcd001.ps2 erre hasonlit? Mert ez a Ps2 memoriakartya file-ja.
    Ezt ki kell cserelni a memcards mappaban levo egyik file-al.
    Ez a 2 megoldas van.
  • DaemoonHunter
    Hát akkor sajna nem lesz megfelelő file hozzá...a GameFAQ-ról töltöttem hozzá mentést, de a kiterjesztés nem megfelelő szerintem
  • barret
    3 szamjegybol allo kiterjesztese van? Akkor a Sstates mappaba a helye.
    De ez a mentes 2 file-bol all mindig.Ezt emulatorbol lehet visszatolteni,nem a Ps2 menujebol.
  • DaemoonHunter
    PLS valaki segíten, hogy hogyan lehet berakni mentést a játékhoz? Épp a budokai 3-hoz kellene(nem vesződök azzal, hogy végigvigyem), már megvan a file, csak fogalmam nincs mit kellene vele tenni...Olvastam egy kicsit a pcsx fórumot, de eléggé hosszadalmas dolognak tűnik...
    Előre is thx!
  • GRaul
    Sziasztok!
    Ugy néz ki megveszem a PS2-t:)
    Nemtudjátok h hol tudok chippeltetni?
    Borsod megyében ha lehet:)
  • barret
    Azok is csak megmozgatjak egy kicsit...
  • soulhunter
    5200+-os X2-es aMD alatt nem érdemes kezdeni, v intel e6420-as alatt

sajnos még ez a helyzet a ps2 emulácio terén
  • soulhunter
    a gsdx nem szereti a 2 magos procikat :(
    v csak az enyémmel van bajuk :)
  • GRaul
    Jah a Gépem HIS Ati Radeon 2600 XT DDR3 256 mega
    2 giga memo 512*4 Dualban futnak.Sima DDR 400asok.
    Proci Athlon X2 +4200 (939)
  • GRaul
    Akkor szerinted melyik játékkal érdemes kezdeni?:)
    H azért élvezet legyen játszani ne pedig vmi szenvedés:)
  • DaemoonHunter
    A budokai 3 nekem kb 15-25fps harc közben(pedig nincs túl erős gépem, sőt...), gokuval a lassabb, csak nem tudom miért...
    Az új gsdx9 plugint próbáltátok? Asszem a 0.11.4 a legújabb most, nekem sajna nem elég erős a vidikarim, de másnak jó lehet:)
  • soulhunter
    12-24 FPS
    linux és winfos függő
    linuxon jobbak az FPS eredmények, csak nemtom mé...

és valszeg a VGAkártyám memoriahibás, mer televan minden kép kék-zöld kockákkal... (csak winfos alatt, linux és beos alatt nincs probléma)

ami ugyan elmulik az 1. csata után, de az 1. csatában mégiscsak ott van... szal nem hiszem,h csak arra vár a progi,h "bemelegedjen" a VGA karim....

nálam igy megy...

amugy a dragon universe "jol" megy" (16-20 FPS), a world tournament kicsit szaggat, mondhatni lassu, mint állat (max songokuval jo ssj3as szinttől, addig lassu, de esse értem, h mé pont akkor gyorsul be, ha átváltozik), és a practice hasit, mint állat (25+ FPS) :)
    ennyit tok mondani a budokai 3rol, de én még nem adtam fel :)

az jobban idegesit,h még nem ért vissza az asus a8n-sli deluxe alaplapom, és az amd x2 4600+ -os procim garis javitásbol... ennek már kb. 2 honapja...
  • GRaul
    A Te gépeden h fut?:)
  • soulhunter
    tekken5öt felejtsd el... intro, aztán feketeség... nem lép tovább, fogadd el, ez van

budokai 3 játszhato, de bika gép kell hozzá... nameg külön vezeték paksrol :D
  • GRaul
    A DragonBall Budokai 3 h fut a mostani emuval?
    Játszható? Még a tekken 5öt szedem:)
    Remélem valamelyik jól fog futni:)
    Tv-re rákapcsolva játszik itt vki?
  • Seth
    10K körül
  • GRaul
    És most egy ps2-öt chippeltetni mennyibe van?