28
-
Power #28 Pár napig nem vagyok internet közelben és zeb már megint ámokfutásba kezd :-)
-
#27 Mi a baja az embereknek Erdelyel ?
Tudtomal az meg Magyarok altal lakott kornyek.
Szidjatok Romaniat, ha ehez van kedvetek, de ne Erdely-t. -
#26 Attól, hogy te nem látod értelmét, még van. Úgy látom, ha rajtad múlt volna, még a kereket sem hagytad volna elterjedni, mert nem használta azonnal mindenki... :) -
Dömper Ármánd #24 A Hyper Transportot nem kellene a Hyper Threadinggel keverni. A Hyper Transport ugyanis egy busz technológia, azaz adattovábbítási technológia (pongyolán fogalmazva). A Hyper Threading, pedig egy olyan technika, aminek a révén hardveresen képesek vagyunk több processzt párhuzamosan futtatni egyazon processzoron. (na, ez is eléggé vázlatos leírás lett :) -
Deathcourier #23 Na a hír remélem igaz mert igy lehet vége az Intelnek!!:) Várunk szeretettel Athlon 64! -
SGonzalez #22 Lesz ht. csak itt azt hyper transportnak nevezik. Ott van fent a rajzon, már tán olvastam is vhol(ha nem itt) meg egy képen is láttam az alaplapi vezérlő csipet vagy mit. Szal valszeg lesz.
Csabi #12: az az opteron, szerverekbe szánt proci, az tényleg április 22.-én jelenik meg. Itt most az athlon-64-ről van szó, az pedig asztali gépekbe való. -
Yeti #18 zeb ismét hozta a formáját... -
#17 Hyper Threading AMD prociban? Hooooogyne :) -
Dömper Ármánd #15 Zeb, kezdesz kicsit elszállni. Az agytrösztös mondatot például szerintem nem kellet volna beleírni, mert veszítesz a hiteledből, tehát erősen rontja lázítási együtthat. Még azt tudom javasolni, hogy a hülyeségeidet támaszd alá néhány ténnyel, nyugodtan lehetnek légből kapottak is, az a lényeg, hogy nehezen ellenőrizhetőek legyenek, különben nagy a lebukás veszélye.
Pl.: „Átfogóbb tanulmányozás után világossá vált számomra, hogy a processzornak komoly architektúrális problémái vannak, nézzük csak meg a cache lapok eldobásának idejemúlt megvalósítását, ami a nagyobb memóriaigényű alkalmazásoknál igen nagy kiéheztetést okozhat.”
Erről maximum az AMD mérnökei tudnák hogy egy baromság, de nem hiszem, hogy az AMD-nél bárki is olvasná a Supergamez fórumait, legfeljebb, ha tud magyarul és röhögni akar egy jót. De remélem érzed te is, hogy azért milyen jól alátámasztja az állításodat. Remélem tanácsaimmal sokat segítettem, hogy még nagyobb vadbarom válhasson belőled.
-
#14 Áhhhh, úr isten... Te tényleg ennyire gázos vagy ??? nem 2002-van http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=26504 tudod az intel lebujhat.... jahhh mi bajjod a románokkal olyan hadseregük van hogy Mo.-t egy nap alatt rendbetennék.... hüle sulinetes köc'ög -
zeb #8 Átfogóbb tanulmányozás után világossá vált számomra, hogy a processzornak komoly architektúrális problémái vannak, de kár további pénzt ölni egy vesztésre ítélt termékbe. A vezetőség legnagyobb problémája most, hogy hogyan szabaduljanak meg a legkisebb veszteséggel rosszemlékű, minden hitelét elvesztett cégüktől, ennek érdekében tartják még látszólag életben az Athlon64-projectet, de egy hozzám hasonló minden hájjal megkent számítógépes agytrösztöt nem tudnak átverni, nem úgy mint a sok szemellenzős, hőzöngő áemdébuzit akiknek az intelligenciája kevés ahhoz, hogy távolabb lássanak a témában mint egy vécészagú takonyfolyós takarítónő vagy egy gumicsizmás erdélyi paraszt. -
Zsoltee_a_bator #4 nem, de adnak hozza kulon, egyet fizet kettot kap :) -
#1 Várok rád kedvesem.