11368
-
KH #7469 tipikus full light hozzáállás, a lezárt tároló edényekbe nézegetni, egy olyan törzsnél, ami betegesen zárkózott :-) -
#7468 Ollie : én is úgy csináltam, hogy elvittem nekik a dolgot (víz lepárlót), aztán elkértem a főnök botját, aztán beszéltem a törpék ügyében is vele, aztán mikor kérdeztem a sámánt az őseikről és az idegenekkel szembeni ellenállásukról, akkor vmiért berágtak rám, és meg egyedül kiírtottam az egésze falut (mint anakin az EP2-ben) -
#7467 Az vmi víz párologtató asszem. -
#7466 gemerátor, nem vaporizátor -
#7465 Nem feltétlenűl. Én full ligtos voltam addigra és mégis kinyírtam az egész bandát úgy, hogy belenéztem egy tartóedényükbe a főnökük sátrában, erre rögtön mindenki nekem esett, viszont bűmtetlenűl írthattam a népet ezek után... Persze előtte elvittem nekik a vaporizatorokat is a plusz xp reményében... -
#7464 Nem lehet DSP nélkül végigcsinálni és darkos karival ugyanúgy a sitheket kell kicsinálni. -
Drizzthsz #7463 Oh, schuldigung...
Hulas Genoherrae..iézémizé küldetéseit meg lehet csinálni anélkül, hogy Dark side pontot kapnék?
Ugye, ha rossz leszek, akkor a Köztársaságiakat kaszabolhatom halomba? -
#7462 Ne ébreszd fel az alvókat , hagy nyugodjanak békében -
Drizzthsz #7461 Mi ez a nagy csend? -
Drizzthsz #7460 Mind1, kész van, de elég csúnya, gagyi lett. hszandek.fw.hu\2.doc -
Ben C #7459 A 7375 körül pont erről beszéltünk :)... -
#7458 az én logóm elég gyengus a többihez képest :(((((
vki (HMUDA :P) elmagyarázza hogyan kell ilyen jókat csinálni? kösz -
Ben C #7457 ja, télleg közben elfelejtettem beírni hogy megtaláltam.
Mind1, kösz a helpet :) -
#7456 cracks, serials:www.trinsic.org
vigyázz a kis ****** po-up okkal.
Csak saját felelősségre:DDDDDD tele lehet vírussal. Csak serialokhoz ajánlom. -
#7455 Keress ra a googleval, "star wars" font(s) es kapsz annyit hogy elobb utobb megtalalod. Vagy ha szepen megkered Hmudat, gondolom lesz annyira korrekt hogy megnezi mi az a betutipus, es elkuldi neked a font ttf filet. Esetleg ki is rakja a honlapra letoltesek koze, valamilyen szinten meg kapcsolodik is a jatekhoz... -
Ben C #7454 Értelemszerűen ami Hmuda logójában figyel :)) -
#7453 Melyik kell, mert van vagy 50 db :))
én adtam mindenkinek, de egyikben sem volt SW - KotoR-os font :(( -
#7452 Még annó valaki adott egy válogatást. Sajna már nemtom merre van. :-( -
Ben C #7451 Az SW btűtípus honnan van? -
#7450 Egyelőre ráér, majd ha felkerült a FEAT-ek majd utána. -
Drizzthsz #7449 Khmm. Találtam egy jó leírást a lézerkristályok hatásairól a gamebanshee.com-on, lefordítsam az oldalra? -
Ben C #7448 #7446
ja.;)
Oké -
#7447 SPOILER!
A lényeg az, hogy ha mindegyik térkép megvan, akkor még véletlenül se menj az új helyszínre. Menj el Yavinra, vásárolj be, fejezd be a társak küldijeit stb stb. Sok sok dolog van amivel még el lehet szöszölni a végjáték előtt (azért végjáték, mert ha egyszer elmentél az 5. térkép után kapott helyszínre, onnan már nincs visszaút). -
#7446 Akkor már voltál a Leviathanon? ;-)))))))))))) -
Ben C #7445 Már csak 1 Map van hátra... -
#7444 Nem lehet lemenni, mert akkoriban még csak az űrállomás volt az egyetlen lakott építmény abban a rendszerben. A kristályokat pedig akkor fogod tudni megvenni, mikor már az utolsó térképdarab is megvan. -
Ben C #7443 1Ébénként nagyon ütős így full darkos karival nyomni !!
És eddig csak Hmudát láttam, akinek szintén sötét csávója van :(... mármint az swkotor.uw.hu-n. Az ilyen beszólások miatt is imádom:
-What are you doing in my house?
-Ah, I just looking for something to steal...
Csak kár, hogy ilyen fura feje lett az emberkémnek:( -
Ben C #7442 Yavinon hol vannak azok a híres tápos kristályok?
Elég korlátozottnak tűnik az a kis hely nekem. Valahogy le lehet menni a bolygóra? -
#7441 Ugen. Két kanyon vezet el onnan, az egyik visszavisz a bányászgéphezu, a másik meg elvisz keletre. -
Takigabi #7440 ok thx majd megkeresem a kjeleti dűnéket amugy az valahol a homoki lények bázisa közelében van ? -
#7439 Jaja. Csak kapsz egy (D)ark (S)ide (P)ontot. Ha gonosz karival vagy akkor nem gond. A térképet nem kell megnézni, csak annyi, hogy mistmár nem fog egy üzenettel visszapenderíteni a játék, ha el akarsz menni a keleti dűnetengerhez. -
#7438 a dsp rovidis alatt gondolom a dark side pont-ot ertette.
Azt a terkepet nemtudod megnezni, viszont azzal a terkeppel mar mehet a sivatag eddig "lezart" teruletere. -
Takigabi #7437 az meg mi ?:)
ja és a térképet amit a nagyfőnőknél találtam azt hogyan tudom megnézni -
#7436 nem, csak kapsz egy dsp-T -
Takigabi #7435 az gáz hogyha kinyuvasztottam a Tatooinon a homoki népek főnökét ? -
maxius #7434 ...én is béna vagyok swoopban...de pazaakban szinte verhetetlen vagyok, ha mégsem F5 -
#7433 En egyet nyertem csak, azt is eppenhogy - asszem Bastinenit kellett kiszabaditani vele a helyi rosszarcuaktol meg a Tarison. -
#7432 pirospont ;] -
Drizzthsz #7431 Ok. Így is sikerült megnyerni. -
#7430 Nem.