11368
  • KH
    tipikus full light hozzáállás, a lezárt tároló edényekbe nézegetni, egy olyan törzsnél, ami betegesen zárkózott :-)
  • Valen
    Ollie : én is úgy csináltam, hogy elvittem nekik a dolgot (víz lepárlót), aztán elkértem a főnök botját, aztán beszéltem a törpék ügyében is vele, aztán mikor kérdeztem a sámánt az őseikről és az idegenekkel szembeni ellenállásukról, akkor vmiért berágtak rám, és meg egyedül kiírtottam az egésze falut (mint anakin az EP2-ben)
  • Dnai13
    Az vmi víz párologtató asszem.
  • ollie
    gemerátor, nem vaporizátor
  • ollie
    Nem feltétlenűl. Én full ligtos voltam addigra és mégis kinyírtam az egész bandát úgy, hogy belenéztem egy tartóedényükbe a főnökük sátrában, erre rögtön mindenki nekem esett, viszont bűmtetlenűl írthattam a népet ezek után... Persze előtte elvittem nekik a vaporizatorokat is a plusz xp reményében...
  • Hmuda
    Nem lehet DSP nélkül végigcsinálni és darkos karival ugyanúgy a sitheket kell kicsinálni.
  • Drizzthsz
    Oh, schuldigung...

Hulas Genoherrae..iézémizé küldetéseit meg lehet csinálni anélkül, hogy Dark side pontot kapnék?
    Ugye, ha rossz leszek, akkor a Köztársaságiakat kaszabolhatom halomba?
  • Valen
    Ne ébreszd fel az alvókat , hagy nyugodjanak békében
  • Drizzthsz
    Mi ez a nagy csend?
  • Drizzthsz
    Mind1, kész van, de elég csúnya, gagyi lett. hszandek.fw.hu\2.doc
  • Ben C
    A 7375 körül pont erről beszéltünk :)...
  • Dnai13
    az én logóm elég gyengus a többihez képest :(((((
    vki (HMUDA :P) elmagyarázza hogyan kell ilyen jókat csinálni? kösz
  • Ben C
    ja, télleg közben elfelejtettem beírni hogy megtaláltam.
    Mind1, kösz a helpet :)
  • Dnai13
    cracks, serials:www.trinsic.org
    vigyázz a kis ****** po-up okkal.
    Csak saját felelősségre:DDDDDD tele lehet vírussal. Csak serialokhoz ajánlom.
  • PiszkosFred
    Keress ra a googleval, "star wars" font(s) es kapsz annyit hogy elobb utobb megtalalod. Vagy ha szepen megkered Hmudat, gondolom lesz annyira korrekt hogy megnezi mi az a betutipus, es elkuldi neked a font ttf filet. Esetleg ki is rakja a honlapra letoltesek koze, valamilyen szinten meg kapcsolodik is a jatekhoz...
  • Ben C
    Értelemszerűen ami Hmuda logójában figyel :))
  • Valen
    Melyik kell, mert van vagy 50 db :))

én adtam mindenkinek, de egyikben sem volt SW - KotoR-os font :((
  • Hmuda
    Még annó valaki adott egy válogatást. Sajna már nemtom merre van. :-(
  • Ben C
    Az SW btűtípus honnan van?
  • Hmuda
    Egyelőre ráér, majd ha felkerült a FEAT-ek majd utána.
  • Drizzthsz
    Khmm. Találtam egy jó leírást a lézerkristályok hatásairól a gamebanshee.com-on, lefordítsam az oldalra?
  • Ben C
    ja.;)

Oké
  • Hmuda
    SPOILER!

A lényeg az, hogy ha mindegyik térkép megvan, akkor még véletlenül se menj az új helyszínre. Menj el Yavinra, vásárolj be, fejezd be a társak küldijeit stb stb. Sok sok dolog van amivel még el lehet szöszölni a végjáték előtt (azért végjáték, mert ha egyszer elmentél az 5. térkép után kapott helyszínre, onnan már nincs visszaút).
  • Hmuda
    Akkor már voltál a Leviathanon? ;-))))))))))))
  • Ben C
    Már csak 1 Map van hátra...
  • Hmuda
    Nem lehet lemenni, mert akkoriban még csak az űrállomás volt az egyetlen lakott építmény abban a rendszerben. A kristályokat pedig akkor fogod tudni megvenni, mikor már az utolsó térképdarab is megvan.
  • Ben C
    1Ébénként nagyon ütős így full darkos karival nyomni !!
    És eddig csak Hmudát láttam, akinek szintén sötét csávója van :(... mármint az swkotor.uw.hu-n. Az ilyen beszólások miatt is imádom:
    -What are you doing in my house?
    -Ah, I just looking for something to steal...

Csak kár, hogy ilyen fura feje lett az emberkémnek:(
  • Ben C
    Yavinon hol vannak azok a híres tápos kristályok?
    Elég korlátozottnak tűnik az a kis hely nekem. Valahogy le lehet menni a bolygóra?
  • Hmuda
    Ugen. Két kanyon vezet el onnan, az egyik visszavisz a bányászgéphezu, a másik meg elvisz keletre.
  • Takigabi
    ok thx majd megkeresem a kjeleti dűnéket amugy az valahol a homoki lények bázisa közelében van ?
  • Hmuda
    Jaja. Csak kapsz egy (D)ark (S)ide (P)ontot. Ha gonosz karival vagy akkor nem gond. A térképet nem kell megnézni, csak annyi, hogy mistmár nem fog egy üzenettel visszapenderíteni a játék, ha el akarsz menni a keleti dűnetengerhez.
  • PiszkosFred
    a dsp rovidis alatt gondolom a dark side pont-ot ertette.

Azt a terkepet nemtudod megnezni, viszont azzal a terkeppel mar mehet a sivatag eddig "lezart" teruletere.
  • Takigabi
    az meg mi ?:)
    ja és a térképet amit a nagyfőnőknél találtam azt hogyan tudom megnézni
  • Valen
    nem, csak kapsz egy dsp-T
  • Takigabi
    az gáz hogyha kinyuvasztottam a Tatooinon a homoki népek főnökét ?
  • maxius
    ...én is béna vagyok swoopban...de pazaakban szinte verhetetlen vagyok, ha mégsem F5
  • PiszkosFred
    En egyet nyertem csak, azt is eppenhogy - asszem Bastinenit kellett kiszabaditani vele a helyi rosszarcuaktol meg a Tarison.
  • PiszkosFred
    pirospont ;]
  • Drizzthsz
    Ok. Így is sikerült megnyerni.
  • Hmuda
    Nem.