11368
  • Hmuda
    egyelőre nem akarok részletes skilltáblázatot minden karihoz. :DDD

Elég lesz a mostani fegyver+extra+támadás+erő kirakása, de ha van még ötletetek, amit ki lehetne rakni (és nem kerül többórás munkába a formábahozása), akkor azokat sziveszen fogadom. Azért lenne jó apróságokat, mert nagyterjedelmű szöveget html kódokkal kell kiművelnem, ami nagy terjedelemnél lélekölő munka sok karakterrel.
  • Dnai13
    OK. Kösz, de amúgy ahogy elnéztem a morrowindhq-t ott is ez a fajta menürendszer van(scrollozós kariképek) és lehet hogy azok a feltételek is jók lesznek. Egy kicsi módosítással. pl: más fajta skillek ilyesmik.
  • Hmuda
    Épp ez a jó benne. A módosítókat bárki megnézheti a játékban (elvégre csak adatok), de a tényleges vizuális hatást a kézikönyv leírása adja, márpedig az egy oldalnál a legjobb.
  • Drizzthsz
    Az erők benne vannak, viszont a ksztokon alapuló featek nincsenek! PL.: Advanced JEDI Defense, stb...

A Jedi Powers leírása az benne van. Bár a módosítók értéke nincsen benne, csak a játékban.
  • Drizzthsz
    Nekem nincsen, de akotor installkor rákérdez, hogy felrakja-e... :)

PDF formátumú a fájl(acrobat reader).
  • Hmuda
    Nemtom még. Egyelőre a galérián tökölök, aztán majd lesz Drizzt másik beküldött dolga, aztán majd kirakom a feltételeket.
  • Dnai13
    HMUDA: Mikortól lehet majd az swkotor.uw.hu-ra karakter képeket küldeni?
  • Dnai13
    De nem írtam hülyeséget!!!(végre)
  • Ben C
    Rulz kis logó!
  • KH
    hah, mondhatnám azt is, hogy van valaki, aki észrevette, mivel meg akarta nézni az oldalt! :-)
    thx
  • Dnai13
    KH: Az aláírásodban két rr-el írtad a lionheart-et, úgyhogy (csak tanács) javítsd ki! :PPP
  • PiszkosFred
    Ircen tobbek kozott az #nwn.hu-n megtalalsz ezen a nikken. Ha megsem, kerdezd marlowet, majd o megmondja az aktualis nikkem ;]
  • KH
    eheh :-)
    én mán nem mondok semmit, mert sajnos semmi időm nincs az egészre, munka mellett nagyon nem megy a dolog
    mondjuk a végigjátszás persze tovább is megvan, csak ki kéne tennem, az meg megint molyolás, nah mindegy
    viszont lehet, hogy megkeresnélek más ügyben priváti
  • PiszkosFred
    Nekem a te vegigjatszasod jobban tetszik, jatek nelkul is szorakoztato. (amolyan CoV fele hangulat, jatek sehol nem volt, de a leirasokon jokat mulattunk es eleg is volt). Viszont mivel 3 a magyar igazsag, csinalunk mi is egy Kotor oldalt, csak hogy tulkinalat legyen eheh ;]
  • KH
    nagyon jól tudom, hogy szerettek mindent kétszer megcsinálni, de a teljes feat lista már rég meg van magyarul azon a bizonyos másik oldalon
    nah, de mindegy
    mellesleges a kézikönyvben nincs benne minden (pl. advanced ls dobálgatás), de persze az is mindegy *sóhaj*
  • Hmuda
    Drizzt: van egy jó ötletem. Szvsz nem tököljünk a pontos játékbeli leírással mert azt bárki el tudja olvasni játék közben. Inkább fogd a manualt és onnan fordítgasd ki a dolgokat. Ott aztán a teljes erő-lista benne van, mindegyik erő mindhárom szintjével.
  • Hmuda
    alapból ott figyel a start menüben a pdf.
  • RaveAir
    Honnan van kézikönyved? És egy másik kérdés is: valahonnan letölthető ez a kézikönyv valamilyen formátumban?
  • Hmuda
    okés
  • Drizzthsz
    Hát, részben a játékból, részben a kézikönyvből, de amúgy fel lehet használni nyugodtan. A játékból csak a módosítók mértékét néztem ki, szöveget magam írtam hozzájuk.. A Jedi kristályos dolgok elmentek?
  • Drizzthsz
    OK, majd meglesz, mert végre megtaláltam őket a GameBanshee-n. Hétvégére tudom megígérni. Amúgy a hsz inkább ne legyen szerintem.
  • Ben C
    nem olyan nagy polyén, de nem áruljuk el
  • Drizzthsz
    Én Lightban viszem, de nagyon csábít a Dark side. Biztos sokkal jobb, hogy kilószámra vasalhatod ki az emberekből a pénzt, s akárhányszor átverheted őket...

Kiváncsi leszek, pl. a Jedi tanács hogy fog viszonyulni egy full-dark emberhez...(EL NE Áruljátok!!!)
  • Drizzthsz
    Én is úgy csináltam.
  • Ben C
    XD=becsukott szemmel röhögő csávó
    Ez Rave Airnek ment.
  • Ben C
    jó az aláírásod XD
  • RaveAir
    Remélem, hogy a sötételf engedékeny lesz... :)
  • Hmuda
    Tudtom szerint igen és a felhasználást beszéld meg Drizzthsz-el. :-)
  • RaveAir
    Ez most a játékból kivett részek magyarra fordítása? És ha igen, akkor majd fel lehet ezeket használni a magyarosításban?
  • rezsofiz
    ezt tudtam eddig is,ez eléggé 1értelmű( :D ),dee azért koszi.csak mivel nem vok olyan jo angolos,nem mindig ertem a dolgokat. én a Glupporosnál hibáztam.
  • Hmuda
    Értelemszerűen mindegyik tanut csak a neki megfelelő kérdéseket kell feltenni. Gluppor=a medál, Firith=az áldozat dark jedi volt, stbstb.
  • Hmuda
    Na mindegy egyelőre kiraktam, aztán majd ha nem kell a hsz majd léci szólj. :-) Ja és nagyon fontos lenne, hogy a többi karakterosztály FEAT-jeit is megcsinálnád, mert hiányzik a scoudrel's luck, a Force Sensitivity, meg egy csomó dolog.
  • rezsofiz
    jajj. manaan-on elakadtam annal a resznel,amikor a hapsi targyalasan meg kene gyozni a birokat Sunry ártatlanságárol. de nekem mindig elitelik. :(
  • Hmuda
    Csak síma Drizzt vagy a "HSZ" is ott legyen a cikk végén?
  • Kis Szabó
    Áh. mégis megvan: Tie-tanic
  • Kis Szabó
    Sorry, OFF leszek: hogyan lehet csökkenteni a file (kép nagyságát), nincs vmi külön állító funkció erre? Photoshop 7.0-ról beszélek egyébként. Merg ha állítom a mérett kiírja hogy 6K, de mire kész leszek már 12. körül van.

Jah és marha jót röhögtem szombaton a OCSHE klubnapon levetített Tie-tanic c. fanfilmen. Sajna csak képeket találtam róla ITT
    aki tudja honnan lehetne még megszerezni a legyne kedves és írjon nekem emilt a [email protected].
  • maxius
    Én először lightban vittem végig, most darkban..
  • Valen
    KH : igen, abszolute Light hozzáállás, ugyanis nem mi provokáltuk őket :))
  • Valen
    Mert mi JEDI-k vagyunk :))
  • Ben C
    Lightos karival mentek?
    Aztán az mér jó?