11368
  • ollie
    Jaaaaaa, az azért teljesen más kategória, de perzse az is megúnhatatlan.
  • RaveAir
    Tényleg... Most a Morrowind le lesz fordítva magyarra valamikor? Vagy mi vele a tényállás?
  • PiszkosFred
    Morrowind, mi más... ;]
  • robotnyk
    köszi, majd estefelé kipróbálom!
  • ollie
    Igyál trutyoikat közvetlenűl mielőtt belépsz hozzájuk, valamint használj pajzsot is. És egyszerre mindig egy ellenfélre koncentrálj mind a 3 csapattagoddal, így hamarabb kinyírod őket.
  • ollie
    na miért?
  • ollie
    A Lionheart nem Bioware játék, eléggé gyenge lett. Amúgy meg melyik hasonló, megúnhatatlanra gonsolsz?
  • ollie
    Miért a 3-al és pont a végével kezdted? :))
  • robotnyk
    bevallom, nagy lámer vagyok a játékban (az első szerepjáték élményem, eddig tartottam tőlük), tehát a kérdés feletti hangos kacagást kéretik mellőzni :)
    szal, a Vulkar bázison lejutottam oda ahol őrzik a hajtóművet. ugyebár négy unszimpatikus, és feletébb szívós alakot kéne kinyírni, na ez valahogy nagyon nem megy nekem. van ennek a harcnak valami trükkje?
  • PiszkosFred
    Vegulis nevezhetjuk annak is - leszamitva hogy dolgozni is kell majd azert egy picit.
  • robotnyk
    nem a vonat zakatol, hanem a négyzet a kerék átmérőjében :)
  • Valen
    Fred : miaz csak nem nyaralni/szabadságra mentél :))
  • PiszkosFred
    Na most elvetted a kedvem egy hangyanyit eheh. Pedig most lesz 4-5 napom munka/feleseg/gyerekek/kutya/szomszedok/kulvilag nelkul, gondoltam kiprobalom. ;] Akkor maradok a morrowindnel.
  • Valen
    Tudjátok, hogy miért zakatol a vonat !!!???
  • KH
    Reflexive Entertainment, sajnos messze nem is lett olyan, mint egy BI játék, az eleje (Barcelona) még állat, de utána agyament, irtózatos H&S
  • Valen
    DNAI13 - csak 1x írtam DNA 13-nak a nevedet, utánna elnézésedet kértem, s azóta DNAI13-nak hívlak (csak szokatlan az I betű ott középen).

Ugye tudjátok, hogy miért zakatol a vonat ???
  • PiszkosFred
    A lionheart. Az oke hogy BI adta ki, de a fejlesztojet nemtom kicsoda...
  • Dnai13
    csöpögjön=beszéljen :PPP
  • Dnai13
    De qrv* sokat írtok!!!(de ennek örülök)
    egy nap nem mek fel máris egy tucat ááá!
    na nézzük sorjában
    nevem keletkezett: gépeltem és dani helyett dnait írtam + szeretem a 13as számot mert akkor születtem(:D), nagyából ennyi de ha vkivel beszélek nem így hív mert nehézkes kimondani (mint drizzthsz nevét és bocs ha rosszul írtam)
    Sunryról annyit hogy én szartam rá!!! Had rohadjon mert (úgyis ő tette) elég bénán dumál amikor kérdezik és jó akartam lenni ,de amiatt hogy egy "pici" erőt használtam a szemtanúk meggyőzésére hogy csöpögjön :P egy halom setit pontyot kaptam :(. És ezért nem lett mögöttem vízesés :'(
    Valen: léc így írd a nevem, Dnai13 kösy!
  • Valen
    melyik ??
  • PiszkosFred
    Mondjuk az lehet nem bw gamma...hmhm...afenesemtudja
  • PiszkosFred
    Lion kimaradt? Hogyhogy?

Egyebkent van meg egy hasonlo, megunhatatlan jatek... ;]
  • pluhi
    XPt. Nem sokat. Ha kivakarod a kakából, akkor kapod a legtöbbet.
  • Ben C
    Vajki nam tuggya hogy kapunk-e valamit, ha kiszabadítjuk Szanrit?
    Ha nem, akkor hagyom a fenébe...
  • Valen
    Amiga: valami könnyebb olvasmány nincs, mert az alapitvány harmadik kötetének végét olvastam egyszer, de az azért nem egyszerű :))
  • Amiga
    Érdemes a témában elolvasni Isaac Asimov Alapítvány sorozatát. Pontosan arról számol be, hogy motiváció hiányában a Galaktikus Birodalom nem fektet hangsúlyt a kutatásra és fejlesztésre, sőt egyre több olyan berendezés van, amelyet újraépíteni már nem is tudnak, legfeljebb karbantartani úgy-ahogy. Az információrobbanás miatt a könyvtárak elveszítik tényleges funkcióikat, a mérhetetlen tudást, statisztikát és adatot nincs, aki rendszerezze. Ráadásul az egyes bolygószövetségek egymással versengenek, vagyis a technológiai vívmányok nem terjednek el a Galaxisban, hanem mindenki igyekszik házon belül tartani őket.

A KotOR 4000 évvel az Ep. 1. előtt játszódik, technikailag gyakorlatilag a Star Wars színvonalán. A fejlődés motiváció hiányában leállt, jó, hogy visszafejlődésről nem beszélhetünk... (Bár pl. a Star Wars filmekben az energy shieldek és injekciók nincsenek csúcsra járatva...).
  • RaveAir
    Nekem eddig az Icewind dale játékok jöttek be nagyon. Ezért is kezdtem bele ennek a második részének a fordításába. Most olyan 20% körül szünetel ez, mert most a KOTOR-t fordítjuk... :)
  • Kis Szabó
    40.000 tuti nem lehet, sztem még a 4000-et sem éri el. Még 5000-ben is csak vmi Naga Sadow nevű ismeretlen élt, Marka Ragnossal egyetemben. Tehát maradjunk a kb. 4000-ben.:)
  • [NST]Cifu
    Ez sok Sci-Fi-ben alapkérdés, miszerint egy civilizáció fejlődése annak terjeszkedésével egyre inkább lelassul. Az erőforrások nem a fejlesztésekre, hanem a terjeszkedésre és az életbenmaradásra használják fel. Mikor a terjeszkedés véget ér, akkora viszont már akkora területről van szó, hogy egy új fejlesztés évtizedek vagy évszázadok alatt érhet el a terület (galaxis) másik végébe.
  • pluhi
    Az 4000. Nem értek egyet a helyfoglalással kapcsolatos véleményeddel. Ami a helyet fogalja, az ugye a textura. A megfelelő hangulat kialakitásához szükséges mennyiség már most is benne van a játékban. Szerintem inkább az XBOX kisebb memóriája körül voltak a gondok. BTW a Morrowind 1 CDs ám, és mekkora a bejárható terület. Leginkább a felfedezés hiányzott nekem a KOTORból. A Morrowindben a legjobb az volt, mikor elindultam csak úgy egy irányba a part mentén, hátha találok valami barlangot, roncsot.
  • Hoz_Hun
    Igaz a Bioware gamékat nem nagyon lehet megunni, és mégy egy fontos momentum: az ő játékaiknál nem fordul elő az hogy elkezdjük reggel és ebéd alatt azon morfondírozunk, hogy nem volt-e egy kicsit rövid a játék.
  • Hoz_Hun
    4000 vagy 40.0000...vagy ..mi'tudom..éééénnn...
    Idézet kissé átköltve ala Szalacsi...:DD
  • ollie
    ez szerintem 40.000, nem 4000
  • ollie
    Heh, nekem az összes bioware motoros játék (KotOR, NWN+kiegek, IWD+HoW, IWD2, BG+TotSC, BG2+ToB, Planeccape) eredetiben van meg. Szerintem nem lehet megúnni őket. :)
  • Hoz_Hun
    Még az érdekes, hogy ugyebár a játk kb 4000 évvel Dart Vader kora előtt játszódik. Ha belegondolunk igen keveset fejlődtek ezen szerény párezer év alatt technikailag az Univerzumban. :)
  • Hoz_Hun
    Bioware az egyik legjobb játékfejlesztő cég. A Baldur's Gate meg isten császár game, mind a mai napig. Nálam abszolút a Top-on van. Azon kevés gamék közé tartozik amiből az összes részt eredetiben vettem meg ráadásul a 2 részt díszdobozban extra CD-kel.

Valjuk be a Kotor grafikájával nem lehet akkora területet szabadon bejárhatóvá tenni mint a BG-ben. Annak a két része kiegészítőkkel veri a 11 db CD-t. Ilyen grafikával az a terület, hát nem tudom, talán 11 DVD tenne ki.
    Igazad van a limitálatlan invertorival kapcsolatban. Egy scifiben igazán lehetett volna valami ötlettel meg magyarázni, hogy honnan a bánatból kaják elő 200 db páncélt, fegyvert, aknákat, gránátokat, stb, főleg ha egy küldi végére huszasával adom el őket.
    Ettől függetlenülm a story nagyon megfogott és jónak találom, ami manapság ritka mint a fehér holló (ez alól talán az UBI Soft kivétel az utobi játékaival).
    Bocs ka kicsit hosszú lett.
  • ollie
    Szerintem is lehetne sokat javítani a játékon, de vedd azt is figyelembe, hogy eredetileg konzolra készült és azért olyan amilyen.
  • ollie
    Most mit nem értetek?
    DNA=dezoxiribo-nucleinacid vagyis dezoxiribo-nukleinsav vagyis DNS. Csak még utána van egy I is.
  • Valen
  • PiszkosFred
    Fogalmam sincs, egyik nap felkeltem reggel es mar tudtam...