11368
-
#7629 Jaaaaaa, az azért teljesen más kategória, de perzse az is megúnhatatlan. -
#7628 Tényleg... Most a Morrowind le lesz fordítva magyarra valamikor? Vagy mi vele a tényállás? -
#7627 Morrowind, mi más... ;] -
#7626 köszi, majd estefelé kipróbálom! -
#7625 Igyál trutyoikat közvetlenűl mielőtt belépsz hozzájuk, valamint használj pajzsot is. És egyszerre mindig egy ellenfélre koncentrálj mind a 3 csapattagoddal, így hamarabb kinyírod őket. -
#7624 na miért? -
#7623 A Lionheart nem Bioware játék, eléggé gyenge lett. Amúgy meg melyik hasonló, megúnhatatlanra gonsolsz? -
#7622 Miért a 3-al és pont a végével kezdted? :)) -
#7621 bevallom, nagy lámer vagyok a játékban (az első szerepjáték élményem, eddig tartottam tőlük), tehát a kérdés feletti hangos kacagást kéretik mellőzni :)
szal, a Vulkar bázison lejutottam oda ahol őrzik a hajtóművet. ugyebár négy unszimpatikus, és feletébb szívós alakot kéne kinyírni, na ez valahogy nagyon nem megy nekem. van ennek a harcnak valami trükkje? -
#7620 Vegulis nevezhetjuk annak is - leszamitva hogy dolgozni is kell majd azert egy picit. -
#7619 nem a vonat zakatol, hanem a négyzet a kerék átmérőjében :) -
#7618 Fred : miaz csak nem nyaralni/szabadságra mentél :)) -
#7617 Na most elvetted a kedvem egy hangyanyit eheh. Pedig most lesz 4-5 napom munka/feleseg/gyerekek/kutya/szomszedok/kulvilag nelkul, gondoltam kiprobalom. ;] Akkor maradok a morrowindnel. -
#7616 Tudjátok, hogy miért zakatol a vonat !!!??? -
KH #7615 Reflexive Entertainment, sajnos messze nem is lett olyan, mint egy BI játék, az eleje (Barcelona) még állat, de utána agyament, irtózatos H&S -
#7614 DNAI13 - csak 1x írtam DNA 13-nak a nevedet, utánna elnézésedet kértem, s azóta DNAI13-nak hívlak (csak szokatlan az I betű ott középen).
Ugye tudjátok, hogy miért zakatol a vonat ??? -
#7613 A lionheart. Az oke hogy BI adta ki, de a fejlesztojet nemtom kicsoda... -
#7612 csöpögjön=beszéljen :PPP -
#7611 De qrv* sokat írtok!!!(de ennek örülök)
egy nap nem mek fel máris egy tucat ááá!
na nézzük sorjában
nevem keletkezett: gépeltem és dani helyett dnait írtam + szeretem a 13as számot mert akkor születtem(:D), nagyából ennyi de ha vkivel beszélek nem így hív mert nehézkes kimondani (mint drizzthsz nevét és bocs ha rosszul írtam)
Sunryról annyit hogy én szartam rá!!! Had rohadjon mert (úgyis ő tette) elég bénán dumál amikor kérdezik és jó akartam lenni ,de amiatt hogy egy "pici" erőt használtam a szemtanúk meggyőzésére hogy csöpögjön :P egy halom setit pontyot kaptam :(. És ezért nem lett mögöttem vízesés :'(
Valen: léc így írd a nevem, Dnai13 kösy! -
#7610 melyik ?? -
#7609 Mondjuk az lehet nem bw gamma...hmhm...afenesemtudja -
#7608 Lion kimaradt? Hogyhogy?
Egyebkent van meg egy hasonlo, megunhatatlan jatek... ;] -
#7607 XPt. Nem sokat. Ha kivakarod a kakából, akkor kapod a legtöbbet. -
Ben C #7606 Vajki nam tuggya hogy kapunk-e valamit, ha kiszabadítjuk Szanrit?
Ha nem, akkor hagyom a fenébe... -
#7605 Amiga: valami könnyebb olvasmány nincs, mert az alapitvány harmadik kötetének végét olvastam egyszer, de az azért nem egyszerű :)) -
#7604 Érdemes a témában elolvasni Isaac Asimov Alapítvány sorozatát. Pontosan arról számol be, hogy motiváció hiányában a Galaktikus Birodalom nem fektet hangsúlyt a kutatásra és fejlesztésre, sőt egyre több olyan berendezés van, amelyet újraépíteni már nem is tudnak, legfeljebb karbantartani úgy-ahogy. Az információrobbanás miatt a könyvtárak elveszítik tényleges funkcióikat, a mérhetetlen tudást, statisztikát és adatot nincs, aki rendszerezze. Ráadásul az egyes bolygószövetségek egymással versengenek, vagyis a technológiai vívmányok nem terjednek el a Galaxisban, hanem mindenki igyekszik házon belül tartani őket.
A KotOR 4000 évvel az Ep. 1. előtt játszódik, technikailag gyakorlatilag a Star Wars színvonalán. A fejlődés motiváció hiányában leállt, jó, hogy visszafejlődésről nem beszélhetünk... (Bár pl. a Star Wars filmekben az energy shieldek és injekciók nincsenek csúcsra járatva...). -
#7603 Nekem eddig az Icewind dale játékok jöttek be nagyon. Ezért is kezdtem bele ennek a második részének a fordításába. Most olyan 20% körül szünetel ez, mert most a KOTOR-t fordítjuk... :) -
#7602 40.000 tuti nem lehet, sztem még a 4000-et sem éri el. Még 5000-ben is csak vmi Naga Sadow nevű ismeretlen élt, Marka Ragnossal egyetemben. Tehát maradjunk a kb. 4000-ben.:) -
#7601 Ez sok Sci-Fi-ben alapkérdés, miszerint egy civilizáció fejlődése annak terjeszkedésével egyre inkább lelassul. Az erőforrások nem a fejlesztésekre, hanem a terjeszkedésre és az életbenmaradásra használják fel. Mikor a terjeszkedés véget ér, akkora viszont már akkora területről van szó, hogy egy új fejlesztés évtizedek vagy évszázadok alatt érhet el a terület (galaxis) másik végébe. -
#7600 Az 4000. Nem értek egyet a helyfoglalással kapcsolatos véleményeddel. Ami a helyet fogalja, az ugye a textura. A megfelelő hangulat kialakitásához szükséges mennyiség már most is benne van a játékban. Szerintem inkább az XBOX kisebb memóriája körül voltak a gondok. BTW a Morrowind 1 CDs ám, és mekkora a bejárható terület. Leginkább a felfedezés hiányzott nekem a KOTORból. A Morrowindben a legjobb az volt, mikor elindultam csak úgy egy irányba a part mentén, hátha találok valami barlangot, roncsot. -
Hoz_Hun #7599 Igaz a Bioware gamékat nem nagyon lehet megunni, és mégy egy fontos momentum: az ő játékaiknál nem fordul elő az hogy elkezdjük reggel és ebéd alatt azon morfondírozunk, hogy nem volt-e egy kicsit rövid a játék. -
Hoz_Hun #7598 4000 vagy 40.0000...vagy ..mi'tudom..éééénnn...
Idézet kissé átköltve ala Szalacsi...:DD -
#7597 ez szerintem 40.000, nem 4000 -
#7596 Heh, nekem az összes bioware motoros játék (KotOR, NWN+kiegek, IWD+HoW, IWD2, BG+TotSC, BG2+ToB, Planeccape) eredetiben van meg. Szerintem nem lehet megúnni őket. :) -
Hoz_Hun #7595 Még az érdekes, hogy ugyebár a játk kb 4000 évvel Dart Vader kora előtt játszódik. Ha belegondolunk igen keveset fejlődtek ezen szerény párezer év alatt technikailag az Univerzumban. :) -
Hoz_Hun #7594 Bioware az egyik legjobb játékfejlesztő cég. A Baldur's Gate meg isten császár game, mind a mai napig. Nálam abszolút a Top-on van. Azon kevés gamék közé tartozik amiből az összes részt eredetiben vettem meg ráadásul a 2 részt díszdobozban extra CD-kel.
Valjuk be a Kotor grafikájával nem lehet akkora területet szabadon bejárhatóvá tenni mint a BG-ben. Annak a két része kiegészítőkkel veri a 11 db CD-t. Ilyen grafikával az a terület, hát nem tudom, talán 11 DVD tenne ki.
Igazad van a limitálatlan invertorival kapcsolatban. Egy scifiben igazán lehetett volna valami ötlettel meg magyarázni, hogy honnan a bánatból kaják elő 200 db páncélt, fegyvert, aknákat, gránátokat, stb, főleg ha egy küldi végére huszasával adom el őket.
Ettől függetlenülm a story nagyon megfogott és jónak találom, ami manapság ritka mint a fehér holló (ez alól talán az UBI Soft kivétel az utobi játékaival).
Bocs ka kicsit hosszú lett. -
#7593 Szerintem is lehetne sokat javítani a játékon, de vedd azt is figyelembe, hogy eredetileg konzolra készült és azért olyan amilyen. -
#7592 Most mit nem értetek?
DNA=dezoxiribo-nucleinacid vagyis dezoxiribo-nukleinsav vagyis DNS. Csak még utána van egy I is. -
#7591 -
#7590 Fogalmam sincs, egyik nap felkeltem reggel es mar tudtam...