11368
  • pluhi
    Valen: szerintem a BG sorozattal, a Falloutokkal, nem csak 10en játszottak. De kevesebben, mint a KOTORral. Valszeg.
    PiszkosFred: ezt mire alapozod? Tudtommal e játék fejlesztője a Bioware, kiadója, mint a jogok birtokosa a Lucasarts.
    Hmuda: nem az a baj, hogy ilyenek is vannak benne. Az a baj, hogy mind ilyen.
  • Hmuda
    A fejtörőkröl csak annyit, hogy lehet, hogy pár embernek alapból menne, mint az itteniek egy hányadának, de be kell látnod, hogy nem minden egyes ember ismeri a tornyos-gallonos-akármilyen fejtörőket és igenis jó, hogy beraktak ilyeneket a játékba, mert így legalább nem csak annyi, hogy mészoszthent.
  • PiszkosFred
    Semmi koze nincs a biowarenek a jatekmenethez. Ok csak eladtak Lucaseknak a motort, amelyet aztan lebutitottak jocskan.
  • Valen
    de nem az volt a cél, hogy 10 embernek csinálják, hanem hogy 10000-nek :))
  • pluhi
    Hi All! SPOILER veszély!!
    Az imént fejeztem be a játékot. Jól gondoltam, hogy vizsgaidőszak alatt nem szabad belekezdeni. Az elején elbűvölt. Taris hangulata, a kocsmázások, kártyázás, csatornarendszer. Helyén volt minden. (Grafikát nem is mondom, naná, hogy toppon van.) Aztán az egész valahogy elszürkült. A csaták nem nehezedtek, egyre könnyebbek lettek (ilyet még nem pipáltam). A fejtörők valahol egy agyhalott kisiskolás szintjén mozogtak (Unalomig ismert Hanoi tornyai; Die Hard-ban is ellőtt vizesedények; a kódfeltörésnél ki van irva, min alapszik a kód; stb.) A helyszinek mérete/kidolgozottsága drasztikusan csökkent.
    Kihivás nulla. Egy csata volt az egész játék alatt, amit vissza kellett töltenem, mikor az egyik sith mester elkapott valamivel, a másik meg lecsapott (A sith mesterek sirjánál). Bastila a végén két körig élt, Malak 3-4-ig (persze vagy 6-szor). Mondjuk Malak legalább sebzett, Bastila el sem talált. Tele voltam mindenféle tuningszerekkel, de egyszer sem kellett használnom őket.
    A sztori jó, bár ez a "szedd össze a darabkákat" alap nem az igazi.
    RPG-e? Hmm. RPG kezdőknek. Ilyen téren mindenképp visszalépés a BG sorozathoz képest.(Közös inventory, limit nélkül? Ehh.) Nyilván ez igy szélesebb réteghez szól, csak a Bioware-től nem ezt vártam.
    Már nincs Black Isle, nincs Interplay, nincs Sirtech. Ha a Bioware elmegy ebbe az irányba, nemtom ki csinál nekünk vérbeli RPGt 80-100 óra játékidővel.
    Ez egy kiváló játék, de a Bioware tud(ott) jobbat is.
  • Valen
    pl. a LOL amivel LOL :)))
  • PiszkosFred
    Asszem valaki csinalhatna egy gerger fan site oldalt, felrakva a valogatott aranykopeseivel...
  • Valen
    ez igen is lényeges kérdés
  • mike369
    Most, hogy megvitattátok ezt az igen lényeges kérdést, már minden madár szebben daLOL!
  • Hmuda
    Szerintem beugratós kérdés. Lehet, hogy csak símán hülye? :D
  • Hmuda
    Épp ez az. Tökfölösen használta tökhülye helyzetekben és mikor valaki ezt kifogásolta, azonnal felkapta a vizet. Erre szoktam én mondani, hogy lol.
  • Valen
    ez a nap kérdése

A helyes megfejtéseket a 06 90 xxx-xx-xx számra kérjük elküldeni.

A nyertesek között egy valamit kisorsolunk
  • Ben C
    olvasgatok visszafele és pár kérdés felugrik fejemben:
    gerger tudja mi a lol?
    vagy csak hallotta aszt:
    "lol??mi az a lol? na mind1.lol gerger vagyok lol."
    inkább az érdekelne, hogy tudja-ez minek a rövidítése.
    Szal tudja hogy a lol laughing out loudlyt jelent?
  • Ben C
    Csíped Gergert mi?? :) Nekem nem ellenszenves annyira, csak ne írna olyan furán, meg ne terelné mindig másra a szót...
  • Ben C
    OFF
    Johnyy:
    PFFF! :)
    az jobb!

Hmuda:én nem tom, talán más.
    qrva nagy dolgokat írtál rá...
    még most is megmosolyogtat.

hülye selkathok!
    olvastam 1 angol topikon, hogy sunry tényleg bűnös, és valamit ki kell derítgetni. A szelnges angolt estefelé már nem bírom elolvasgatni, szal valaki tájpoljon már be ide valamit erről plíz!
    egyébként kapunk valamit, ha kiszabadítjuk azt a vén lógombócot? ha nem akkor hagyom, hagy rohadjon meg a rácsok között. így szórakozzon a Sithekkel!
  • Hmuda
    Na elolvastam az üziket. Valaki megadná a gerger-flém üzenetintervallumát? elolvasnám, hogy felvillanyozódjak. :DDDD
  • harczos
    és az meg k-val van :)
  • Valen
    az másik film :))
  • Johnyy
    Ben húr (Ú!) helyett Ben cenobi nem?
  • Ben C
    OK..
    örömmel tapasztalom hogy nem felejtős vagyok, hanem tájékozatlan . Mind1.
    THNX
  • Johnyy
    Ugye minden cristhmas ive kor vetítik ugyanúgy mint Aug20 kosz az istván a királyt...
  • Johnyy
    Most is volt szilveszterkor vagy karácsonykor most nem tudom!
  • Valen
    jó kérdés vagy 5 éve láttam utoljára a filmet :))
  • Johnyy
    Szép kis díj, évjátéka, stb... elismerést hajtott be a játék. Elismerésem!!!!!! Ben Hur vs Messala, az vol a főgonosz ugye?
  • Valen
    jó van na, rövid U a hosszú Ú helyett :))
  • Valen
    BEN HÚR című alapfilm készült 196x-ben főszereplő Charlton Heston, s a Régi Római Birodalomban játszódik, egy Zsidó nemesről, aki elöször rabszolga lesz (kisemmizik), aztán a 3. legbefolyásosabb ember fogadott fia.

Híres a lovasverseny jelenetéről ill. a tengeri ütközetéről.

Röviden ennyi.
  • harczos
    ben hur :P
  • Ben C
    najó, úgylátom hogy nagyon láma dolog lehet ezt nem tudni..
    Rush Húr? Zero Húr? Malak NagyHúr? Passz? Passz...
  • Valen
    FILM ???
  • rezsofiz
    :Dez tok szalacsis volt
  • Ben C
    iszonyatosan nem vágom.
    de ha elmondod, akkor má úgy fogom vágni,
    mint..
    ahogy vágni fogom mikó elmondod...
  • Valen
    nem vágod :))
  • Ben C
    HÚR??
  • Valen
    TE se vedd magadra BEN C (HÚR) :))
  • Valen
    Szerintem Dáááányííííl név rövídítése (nyelvtanba nem belekötni :))
  • Ben C
    Bocs a fura kérdésér',de a neved ugye a deny (denáj) száót takarja DNAI?
  • Ben C
    Nem tom...
    én is az vagyok...
  • Valen
    mit vársz egy 13-14 éves gyerektől (ne vedd magadra DNAI 13 :))
  • Police88
    tiszta gáz ez a tar.hu 10-ből 7-szer valami baja van!!!! TAR.HU
  • Police88
    2 hete még nyomultam itt!!!!!!!!!!!!