11368
-
#7589 Valen: szerintem a BG sorozattal, a Falloutokkal, nem csak 10en játszottak. De kevesebben, mint a KOTORral. Valszeg.
PiszkosFred: ezt mire alapozod? Tudtommal e játék fejlesztője a Bioware, kiadója, mint a jogok birtokosa a Lucasarts.
Hmuda: nem az a baj, hogy ilyenek is vannak benne. Az a baj, hogy mind ilyen. -
#7588 A fejtörőkröl csak annyit, hogy lehet, hogy pár embernek alapból menne, mint az itteniek egy hányadának, de be kell látnod, hogy nem minden egyes ember ismeri a tornyos-gallonos-akármilyen fejtörőket és igenis jó, hogy beraktak ilyeneket a játékba, mert így legalább nem csak annyi, hogy mészoszthent. -
#7587 Semmi koze nincs a biowarenek a jatekmenethez. Ok csak eladtak Lucaseknak a motort, amelyet aztan lebutitottak jocskan. -
#7586 de nem az volt a cél, hogy 10 embernek csinálják, hanem hogy 10000-nek :)) -
#7585 Hi All! SPOILER veszély!!
Az imént fejeztem be a játékot. Jól gondoltam, hogy vizsgaidőszak alatt nem szabad belekezdeni. Az elején elbűvölt. Taris hangulata, a kocsmázások, kártyázás, csatornarendszer. Helyén volt minden. (Grafikát nem is mondom, naná, hogy toppon van.) Aztán az egész valahogy elszürkült. A csaták nem nehezedtek, egyre könnyebbek lettek (ilyet még nem pipáltam). A fejtörők valahol egy agyhalott kisiskolás szintjén mozogtak (Unalomig ismert Hanoi tornyai; Die Hard-ban is ellőtt vizesedények; a kódfeltörésnél ki van irva, min alapszik a kód; stb.) A helyszinek mérete/kidolgozottsága drasztikusan csökkent.
Kihivás nulla. Egy csata volt az egész játék alatt, amit vissza kellett töltenem, mikor az egyik sith mester elkapott valamivel, a másik meg lecsapott (A sith mesterek sirjánál). Bastila a végén két körig élt, Malak 3-4-ig (persze vagy 6-szor). Mondjuk Malak legalább sebzett, Bastila el sem talált. Tele voltam mindenféle tuningszerekkel, de egyszer sem kellett használnom őket.
A sztori jó, bár ez a "szedd össze a darabkákat" alap nem az igazi.
RPG-e? Hmm. RPG kezdőknek. Ilyen téren mindenképp visszalépés a BG sorozathoz képest.(Közös inventory, limit nélkül? Ehh.) Nyilván ez igy szélesebb réteghez szól, csak a Bioware-től nem ezt vártam.
Már nincs Black Isle, nincs Interplay, nincs Sirtech. Ha a Bioware elmegy ebbe az irányba, nemtom ki csinál nekünk vérbeli RPGt 80-100 óra játékidővel.
Ez egy kiváló játék, de a Bioware tud(ott) jobbat is. -
#7584 pl. a LOL amivel LOL :))) -
#7583 Asszem valaki csinalhatna egy gerger fan site oldalt, felrakva a valogatott aranykopeseivel... -
#7582 ez igen is lényeges kérdés -
mike369 #7581 Most, hogy megvitattátok ezt az igen lényeges kérdést, már minden madár szebben daLOL! -
#7580 Szerintem beugratós kérdés. Lehet, hogy csak símán hülye? :D -
#7579 Épp ez az. Tökfölösen használta tökhülye helyzetekben és mikor valaki ezt kifogásolta, azonnal felkapta a vizet. Erre szoktam én mondani, hogy lol. -
#7578 ez a nap kérdése
A helyes megfejtéseket a 06 90 xxx-xx-xx számra kérjük elküldeni.
A nyertesek között egy valamit kisorsolunk -
Ben C #7577 olvasgatok visszafele és pár kérdés felugrik fejemben:
gerger tudja mi a lol?
vagy csak hallotta aszt:
"lol??mi az a lol? na mind1.lol gerger vagyok lol."
inkább az érdekelne, hogy tudja-ez minek a rövidítése.
Szal tudja hogy a lol laughing out loudlyt jelent?
-
Ben C #7576 Csíped Gergert mi?? :) Nekem nem ellenszenves annyira, csak ne írna olyan furán, meg ne terelné mindig másra a szót... -
Ben C #7575 OFF
Johnyy:
PFFF! :)
az jobb!
Hmuda:én nem tom, talán más.
qrva nagy dolgokat írtál rá...
még most is megmosolyogtat.
hülye selkathok!
olvastam 1 angol topikon, hogy sunry tényleg bűnös, és valamit ki kell derítgetni. A szelnges angolt estefelé már nem bírom elolvasgatni, szal valaki tájpoljon már be ide valamit erről plíz!
egyébként kapunk valamit, ha kiszabadítjuk azt a vén lógombócot? ha nem akkor hagyom, hagy rohadjon meg a rácsok között. így szórakozzon a Sithekkel! -
#7574 Na elolvastam az üziket. Valaki megadná a gerger-flém üzenetintervallumát? elolvasnám, hogy felvillanyozódjak. :DDDD -
harczos #7573 és az meg k-val van :) -
#7572 az másik film :)) -
#7571 Ben húr (Ú!) helyett Ben cenobi nem? -
Ben C #7570 OK..
örömmel tapasztalom hogy nem felejtős vagyok, hanem tájékozatlan . Mind1.
THNX -
#7569 Ugye minden cristhmas ive kor vetítik ugyanúgy mint Aug20 kosz az istván a királyt... -
#7568 Most is volt szilveszterkor vagy karácsonykor most nem tudom! -
#7567 jó kérdés vagy 5 éve láttam utoljára a filmet :)) -
#7566 Szép kis díj, évjátéka, stb... elismerést hajtott be a játék. Elismerésem!!!!!! Ben Hur vs Messala, az vol a főgonosz ugye? -
#7565 jó van na, rövid U a hosszú Ú helyett :)) -
#7564 BEN HÚR című alapfilm készült 196x-ben főszereplő Charlton Heston, s a Régi Római Birodalomban játszódik, egy Zsidó nemesről, aki elöször rabszolga lesz (kisemmizik), aztán a 3. legbefolyásosabb ember fogadott fia.
Híres a lovasverseny jelenetéről ill. a tengeri ütközetéről.
Röviden ennyi. -
harczos #7563 ben hur :P -
Ben C #7562 najó, úgylátom hogy nagyon láma dolog lehet ezt nem tudni..
Rush Húr? Zero Húr? Malak NagyHúr? Passz? Passz... -
#7561 FILM ??? -
#7560 :Dez tok szalacsis volt -
Ben C #7559 iszonyatosan nem vágom.
de ha elmondod, akkor má úgy fogom vágni,
mint..
ahogy vágni fogom mikó elmondod... -
#7558 nem vágod :)) -
Ben C #7557 HÚR?? -
#7556 TE se vedd magadra BEN C (HÚR) :)) -
#7555 Szerintem Dáááányííííl név rövídítése (nyelvtanba nem belekötni :)) -
Ben C #7554 Bocs a fura kérdésér',de a neved ugye a deny (denáj) száót takarja DNAI? -
Ben C #7553 Nem tom...
én is az vagyok... -
#7552 mit vársz egy 13-14 éves gyerektől (ne vedd magadra DNAI 13 :)) -
#7551 tiszta gáz ez a tar.hu 10-ből 7-szer valami baja van!!!! TAR.HU -
#7550 2 hete még nyomultam itt!!!!!!!!!!!!