11368
  • Ben C
    Kinyomtam a gamét, faxa volt, de nem volt benne a románc Bástyilával.
    Annak mikor kellett volna lennie?
  • Valen
    Takigabi >

az hogy a mesterrel, vagy a tanitvánnyal leszel-e "Az a TE döntésed!!!"

mert NEM lehet és kész :))

mellesleg a sima hagyományos fénykard megfelelő 3 kristállyal a legjobb :))
  • Ben C
    Nem, mer csak.
  • Ben C
    Öld meg mindkettőt, aztán gyakd le az egész akadémiát.
  • Takigabi
    és a Sith lézerkardot miért nem lehet fejleszteni?
  • Takigabi
    Uthar mesterrel vagy a nőcivel érdemes szimpatizálni?
  • Takigabi
    ok thx probálom
  • Hmuda
    Csak addig mész, amíg csak az egyik indul meg ellened, azt visszacsalod az ajtóhoz és kinyírod. Ha megvan, gyógyítgatsz, aztán jöhet a következő.
  • Takigabi
    A Kribbanon a két Terentatek megölésének van valami technikája mert engem állandóan megölnek.És medpacet se tudok bevásárolni
  • rezsofiz
    aha.értem.részemr(Ü)ől is lezárva.<on>
  • Ben C
  • Ben C
    "háromszázezer, vagy haamincezer? mittudomén..."
    ez jutott eszembe, nem ezt mondtad.
    téma részemrüll lezárva.ne kapjunk össze igazad van.

ON :)
  • Hmuda
    A feljárat a templom másik végében van (pont a főbejárattal szemben).
  • rezsofiz
    mind1.ilyen hülyeségeken ne kapjunk össze.
  • rezsofiz
    én is mindjárt befejezem: Unknow World templom.
  • rezsofiz
    ilyet én nem írtam. én ezt irtam:
    ott megcsináltam azt a 4liter,vagy mittudomén mit.
    te azt irtad,hogy én ezt mondtam:
    én ilyet nem irtam. egyébként szerintem abszolút nem volt Szalacsis,de nekem aztán mind1 hogy mi volt.
  • Ben C
    aha.
    tudom.
    az osztályomban most kezdett nagykemény lenni, én se olyan sok ideje untam meg (másfél év), de még most is eszembe szokott jutni...

mind1.
    Az a kötsög Rakatan konzol, ameik kinyitja a templom felsőbb szintjeire az ajtót(tudjátok a H alakban végigfutás után),amikor kinyitja őket, hol van az ajtó(amin feljebb mehetek)??
  • PiszkosFred
    sanyibacsi mar lefutott, kirohogte mindenki magat rajta anno, aztan szepen lassan eltunt....nem is baj.
  • Ben C
    nem idézgetek, talán jobban észeveszed, ha elmodom hogy mié írtam ezt.

A mondatodról Sanyi bá jutott eszembe, nem szekállak én,

1ébként mingyá kinyomom a kotort...
  • rezsofiz
    Köszi
  • rezsofiz
    nem szeretem hogyha idézgetnek.elég ha a hozzászólásom mellett rámész a válaszra,én fogom látni hogy mire válaszolsz..
  • rezsofiz
    Köszönöm.
  • rezsofiz
    ja jo.egyébként nem 300.000,hanem 400.000........
  • Ben C
    "4liter,vagy mittudomén mit"
    a helyett a 4es helyett 300 000-et kellett volna írni...
  • Hmuda
    Igen. Menj és nézd meg a térképet.
  • maxius
    Igen, utána már mehtsz tovább, mert a nagy dög nem akadályoz tovább
  • rezsofiz
    Manaannál a víz alatt van ez a harvester.ott megcsináltam azt a 4liter,vagy mittudomén mit,és láttam egy robbanást.Azt kellett látnom?(Felrobbant a kolto harvester)
  • Dnai13
    Valen: #7639 ez fájt...
  • ollie
    ajjaj
  • ollie
    És mennyire jó már a Wiz8-ban, hogy egy egész bandát irányítasz. Minden csapattagot egy bizonyos területre specializálhatsz, ami egy külön élmény. A KotORban meg sajnos nagyon erősen jelentkezik az univerálódás, ami annyit jelent, hogy tök mindegy milyen emberkékkel nyomulsz, legyen az 3 jedi vagy 1 jedi és 2 másfajta (ez már szinte Morrowindivé alacsonyítja a rendszert). Én aszondom, hogy az igazi szerepjátékoknak pont az a szépsége, hogy egy teljesen különféle tagokból álló csapatot irányítasz, akik - éppen különbözőségük miatt - teljesen egymásra vannak utalva.
  • Valen
    Na akkor vonat>

Miből áll a vonat? Ugye álla a Mozdonyból és a Vagonokból.
    A Mozdony nem zakatol, tehát elhagyhatjuk. Maradnak a Vagonok.
    A Vagonok egyformák, tehát csak eggyel foglalkozunk, a többit elhagyhatjuk.
    A Vagon miböl áll? Áll az alsó részből és a felső részből.
    A felső rész nem zakatol, tehát azt elhagyhatjuk, marad az alsórész.
    Az alsórész miből áll? Tengelyekből meg alvázból. Az alváz nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
    A tengelyekből egyformák, tehát csak eggyel foglalkozunk, a többit elhagyhatjuk.
    A tengely miből áll? Áll a tengely rúdból, meg a kerékből. A tengelyrúd nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
    A kerék miből áll? Hát körből.
    És mi a kör? "r2"x"pí"
    A pí nem zakatol, tehát elhagyhatjuk.
    Az "r" nem zakatol, tehát azt is elhagyhatjuk.
    Tehát marad a 2-es a "négyzet" ahogy a fogás közben ide-oda billeg az "r" tetején.

• pluhi
    A Wiz8 rendszerében is vannak hibák. Csak egy pl.:a felállás nem befolyásolja a távolsági fegyverek betalálási valószinűségét. Ez igencsak idegesitett, hiába raktam hátra a gyengéket, ijászok, varázslók leszedhették őket könnyen. Viszont imádtam benne a 30-45 perces harcokat. Igazi taktikázás kellett hozzá.
    Nekem a Fallout rendszere az etalon, bár nem is a szabályok számitanak elsődlegesen, hanem a köré irt lehetőségek. Hiába sokrétű és realisztikus a rendszer, ha egy probléma különböző megoldásai nincsenek megfelelően "elvarrva". A Fallout ebben kiugróan jó volt, és mai napig ezért a kedvencem.
    Hogy ne legyek 100% offtopic: a KOTORban feleslegesek a security és demolition skillek, ha bármit betörsz két kör alatt, és nincsenek halálos csapdák. És sajnos nincs egy sem. Mondjuk ez nemtom, hogy jött ide. Ja, de. A rendszer köré irt, nem megfelelő környezet.
  • ollie
    Aszittem, hogy a vonatos dolog valami poén lesz.
    A Morrowindben meg pont az a jó, hogy időigényes és nem 20 óra végigjáccani, mint mondjuk az Arx Fatalist. A Wiz8-at meg nehogy kihagyd!
  • Valen
    Ollie a vonatra a válasz a 7619-ben van :))

A Morrowindet én is kipróbáltam, de annyira időigényes (bolyongani órákon keresztül :)), hogy feladtam.

A Wizardry 8-al meg nem játtszottam (még)

• ollie
    The Elder Scrolls 3: Morrowind

A wiz8 meg a Wizardry 8
  • Dnai13
    Valen: Jól írod a nevem nem azt mondom, csak annyi hogy 1be van.
    Mi a morrowind teljes neve? Mert nem találom dc++ -on. (nem kell full hülyének nézni, nem régóta játszom rpg-kkel, de hülyeségem visszaüt mert végre olyan játékokkal játszok amit nem unok meg kb. 3óra alatt :P)
    jah és mi az a Wiz8???
  • ollie
    Wiz8-ba kezdj bele sűrgősen mert nagyon jó! Szerintem most megint neki fogok űlni a hétvégén...
  • PiszkosFred
    OFF
    Wiz7 az orok kedvenc nalam, masfel ev alatt sem sikerult anno vegigjatszani, igaz nem folyamatos jatekkal. 8ra meg nem volt sok idom, csak amolyan probaszinten jatszottam vele. (tervben van ha idom engedi egyszer nekiulni komolyabban)

Morro forditast nagyon komolyan veszi ez a csapat, meglatjuk... Nem kis munka az teny, es nagyon sokan belekezdtek mar, vegleges verzio ennek ellere sincs. Ez sokat elmond sajnos. (tobbezer oldalnyi szoveg es kompatibilitas miatt telleg marhanagy feladat, de sok sikert nekik.)
    ON
  • ollie
    Nem hiszem, hogy valakinek is lesz olyan sok türelme, hogy befelyezze...
  • ollie
    De ha már itt tartunk, szerintem a Wizardry 8-nak van a legjobb szabályrendszere.