11368
  • Hmuda
    Ezt mikor mondtad? Csak annyi volt, hogy te is csináltál dolgokat a lionheart.hu-ra. Vagy ez most felkérés az együttműködésre? :DDD
  • ollie
    Tudom, hogy csak kötözködés, de 20xAF nem lehet, csak 2 hatványai lehetnek (tehát 16 vagy 32). Most egyébként ATI kártyákon 16x, Nvidia kártyákon 8x a max.
  • ollie
    A Baldur's Gate 1-hez (Dark Side of the Sword Coast) és a 2-höz (The Darkest Day) is fantasztikus nem hivatalos mod jelent meg, melyek akár 30-40-50 óra pluszjátékot adtak az eredeti játékokhoz. Szal lehet hogy ehhez is megjelenik valami hasonló. Bár a rendszer felépítéséből adódóan szerintem kisebb az esélye egy hasonló nagyobb méretű modnak, de ki tudja.
  • ollie
    veszel egy xboxot
  • KH
    bezzeg mikor én mondtam, hogy dolgozzunk össze, végem volt mint a botnak
  • Hmuda
    Bug. Nyomj el mégegyet valahol, várd meg amíg megszűnik a hatás és akkor nem lesz gond (bár én direkt kihasználtam ezt a bugot, jelentősen lerövidítve a séták időtartamát).
  • Drizzthsz
    Valaki meg tudná mondani, hogy az miért van, hogy a Kashyyyk bolygó vége óta egyfolytában Master Speed effeck van a karakteremen?
  • PiszkosFred
    Érdekes mod lehet egy olyan játékhoz, amelyhez nem adtak ki hivatalos szerkesztőt. Amolyan diablo fele - buharáljunk át par értéket - mod lesz?
  • rezsofiz
    meg fog elvileg nyilni egy csomo szar ablak.nagy részét zárd be,csak egyre lesz szükséged:annak az ablaknak a kozepen ott lesz a fajl neve. valamilyen rar. vagy egyáltalán nem nyílik meg semmi?
  • Dnai13
    hiba: nem akaródzik megnyílni a letöltő ablak
    Hmuda: sztem ha kétszer végignyomja vki már unja mint én, de a fordítást megvárva tuti megint lesz érdeklődés és állítólag a háttérben készül mod is. Bár a mod csak egyénileg.
  • PiszkosFred
    A maradek infokat meg toltsd fel, aztan a forum majd eltartja az oldalt egy ideig. Sztem nem add at senkinek, mert ha jon egy kieg, akkor megint lesz aktualitasa. Addig meg elzakatol alaplangon is. Vagy ha atadod, nezd meg elotte hogy kinek, mert nincs bosszantobb amikor egy oldal gazdat cserel es a kovetkezo tulaj szetb... teljesen hozzanemertes miatt. Akkor inkabb fagyasztd be a frissitest, es maradjon meg az aktualis tartalommal.
  • PiszkosFred
    Nem a jatekorara ertettem. Az embertol fugg, es amig 3szor vegig nem jatszod kulon karakterrel, kulonfele stilusban, addig talan meg szorakoztato is. En szemszerint egyszer nyomtam vegig darkkent, masodjara meguntam mar eleg hamar. Viszont ahogy vegigjatszod, onnantol kezdve nincs jovoje a jateknak, mod es multi hianya miatt. Erre ertettem.
  • Hmuda
    sajnos előrelátható, hogy hamarosan áthozományozom az oldalt valakinek.
  • robotnyk
    hát nálam annyira azért nem. szerepjátékokban gyakorlatlan vagyok, plusz még a TP nézet... kb 4 órát ír a mentésben, és még csak a katonai bázisnál vagyok, ahol a launch codeot kell megszerezni. szal ez egy jó fél éves szórakozás lesz számomra, úgy érzem :D
    a bázist meg asszem elbasztam, mert a T3M4nél nincs elég spike, így nem tudom vele meghackelni a központi számítógépet :/
  • PiszkosFred
    Valamilyen szinten varhato volt sajnos. Multi es mod hianyaban hamar polcra kerül a játék.
  • Hmuda
    Én ezért raktaom 100-ra a topic/oldal cuccot. :-)

Mondjuk téynleg gáz, hogy ennyire pangás van. Már gondolom mindenki végigvitte, és sajna már nekem se tud újat mutatni (legutóbbi újdonság az Komad felbukkanása volt a Kashyyyk-on, de az is már két játékkal ezelőtt volt).
  • Kandurex
    Megtört a jég, a másik oldalról kellett felhoznom a topicot ;)
  • rezsofiz
    pontosabban:hogy nem működött?
  • rezsofiz
    nem jött be az oldal?vagy hogy nem működött?
  • Dnai13
    nekem ezek a linkek nem működnek :(
  • Dnai13
    tomtom néztem csak vmiért nem akart elinduln a letöltés :(
    kösy
  • rezsofiz
    innen. egyébként ha cracket keresel akkor : http://www.gamecopyworld.com
  • robotnyk
    Innen
  • Dnai13
    Honnan tom leszedni az swkotor update1.02 crackjét?
  • Dnai13
    Sztem ha van master vailorod (ezt lehet elírtam) akkor tényleg minden simultant tök fölösleg (yavinon eleget kaptam értük). Viszont az implant level 3 featet mindenkinek ajánlom mert rohadt jó az a sensory implant!
  • maxius
    én se a zenét, se a shieldeket meg a stimulantokat nem használtam.
    Közben mindig Static-Xet hallgatok, és stimulantot max. 2x sütöttem el...
  • rezsofiz
    na,ma délután is is végigjátszottam(jó oldal befejezéssel).
    hát maga a story nagyon ütős volt,a vége is nagyon jól megvolt csinálva szerintem. ezeket a battle stimulantokat+shieldeket én abszolut nem hasznaltam,csak malaknál. a zene nagyon jó volt szerintem, ez Jeremy Soul-John Williams páros nagyot alkotott.
  • rezsofiz
    aha,értem. hát úgy tényleg nem nagy kunszt.
  • Hmuda
    Ezt a csítelésre értette. Gondolom god-módban nyomul a gyerek és hát úgy nem nagy szám bármelyik ellenség.
  • PiszkosFred
    Sehogy. Hagyd elmenni, ne akarj mindenkit legyilkolni lev2-3as karakterrel ;]
  • Ben C
    A BÁRBAN HOGY LEHET LENYOMNI CALOT??
    röktön legyak nem????
  • rezsofiz
    szerintem is.csak akkor hatásos a játék ha nem cheatelünk szerintem.vagy nem tudom.én nem próbáltam.nem is fogom.
    ded lehet hogy neki másra kellett a konzol.Nem biztos,de lehet.
  • Dnai13
    altgr + 7 úgy jön ne a konzol
  • maxius
    Mijafakknak kell ebben csítelni? Ha jól felnyomod a karkteredet, és az eljén leölöd Calot a bárban, akkorsztem végig se tudod jáccani...
  • rezsofiz
    és akkor lesz konzolod.
  • rezsofiz
    swkotor.ini -ben a [Game Options] fejezet alatt írd be új sorba,hogy EnableCheats=1 . aztán a játékba a ` billentyűvel hozod elő.
  • joe69
    ?-konzolt hogy lehet behozni a gámban??
  • Hmuda
    Én mindig úgy csinálom, hogy kcsinálom Uthart, aztán alapvetően legyakom Yuthurát, de életben hagyom (sok-sok jó pont :D). A Sith fénykard meg gondolom azért, mert nevesített cucc, több ezer éves, nem kiforrott felépítésű, csak ceremoniális célokra használták, stb, stb.

Bastilás dolog: ha sokat szövegelsz vele és kibékítzetted az anyjával, akkor lehet csak előhozni a cuccot (meg persze a jó karakter alapvető előfeltétel :D).
  • Takigabi
    legyaktam mindenkit az akadémián :)
  • Valen
    akkor van ha sokat beszélsz vele