11368
-
#7790 Szabolcsinvázió :-))) -
#7789 hoppá!:)) -
#7788 sőt, én is az vagyok :) -
#7787 Jezudom, te is Szabolcs vagy? Eh, sok van már belőletek ;))) -
#7786 Éljenek a Szabolcsok, neked is jó 7vg-t!
KotOR rulez! -
Árnyvadász #7785 Ha nagyon megunom, még ezek eladóak lesznek, de nem mostanság: Pro Evolution Soccer 3, Tiger Woods PGA Tour 2004. Előbb kiszeretném játszani magam velük. De ezek már 8000Ft-osak lesznek ha eladom, mivel kurva drágák voltak amúgy is.
Na több off nincs. Hétfőn szemelyesen is megbeszéljük! Kell. hétvégét!
Éljenek a Szabolcsok!
:)) -
Árnyvadász #7784 Végül is vannak még. Le is írom ide neked, így egyszerűbb:
Off:
Pure Pinball 3000Ft
Severance: Blade of Darkness 1500Ft
On: Jó játék a KOTOR! :)
-
#7783 Ha vannak még eladó eredeti játékaid, csak írj. -
Árnyvadász #7782 Igen! Nem is tudtam, hogy te vagy Amiga. Bár lehet, hogy mondtad. Azt tudom, hogy mindketten Szabik vagyunk:) Hétfőn tali. -
#7781 Ahh, tőled veszem hétfőn a WC3-at szőröstül-bőröstül? :-) -
Árnyvadász #7780 Megemlítem, hogy nekem már nem kell a KOTOR (eredeti). a valakit érdekel, akkor írjon mail-t és megbeszéljük a további részleteket. Irányár: 6000Ft. Apróban is hírdettem, de gondoltam hátha valaki itt figyel fel rá. -
#7779 Hello! Megvan a 9700 pro:))) -
#7778 El kell olvasni a Jedi Visszatér c. könyvet, ahol van egy rész, amikor a császár mereng... Ott is leírja a folyamatot, hogy hogyan lesz Palpatine szenátorból a Császár. -
LSG #7777 Az eredeti trilógia könyv változatában meg is nevezik az uralkodót. Ott is "Palpatine"-nak hívták. De szerintem a filmekből is egyértelműen kiderül, ha egy kicsit odafigyelsz. -
#7776 szerintem csak kötözködik -
#7775 neked lövésed sincs a Star Wars-ról...... -
#7774 Ja, előferdül nálam is, bár nem vészes. Rad9600Pro-val volt ilyen és most lecseréltem 9700pro-ra és így is előferdül, bér mintha nem lenne olyan vészes. És eddig bármelyik Catalyst-el ez volt, de szerintem nem olyan vészes. Azt gondolom, hogy az engine nincs jól megírva. Próbáltad már úgy, hogy ki van kapcsolva AA és AF? -
#7773 ha jól tudom 3.9-essel remekül megy! -
Drizzthsz #7772 1.02(1.00-val is csinálta), Catalyst 4.2(3.6)-tal is csinálta, Radeon 9800@pro -
#7771 milyen verzió a gém, a driver és a ati kártya típusa??? -
#7770 Jobb felső sarok. KERESŐ. -
Fro5t #7769 Én irtam volna oda csak nem találtam olyan forumot.
-
Drizzthsz #7768 SegítséG!!! Valakinél rajtam kívül ATI kártyával pöttyöz még valakinek a KOTOR??? Nekem nagyon a textúrák szélén. :( -
#7767 Talán ha sziveskednéd ezt a Jedi Academy topicba írni, akkor nem terhelnél minket fölös kérdésekkel. :P -
Smokk #7766 Mondjuk ez nem rossz otlet...
Bar azert ketlem, mert a nemeteknel a forditast a EA csinalta(szal gyariforditas), es tobbe is kerul 1 picivel angol tarsanal, ergo nem elkepzelheto h 1 patchel ezt az atforditas csak ugy odaadnak...
..de azert nem zarhato ki, megnezem hatha bejon!
Koszi az otletet RaveAir -
#7764 Szerintem lehet, hogy az is megoldás lenne, hogy megpróbálod német nyelven telepíteni az 1.02-es patchet. Akkor lehet, hogy a tlk file-od német lesz. De ez csak egy tipp. -
Hoz_Hun #7763 Akkor a bizonyíték megtekinthető kb egy év múlva.
Mondjuk bennem fel se merült hogy Palpatin esetleg nem a Sith Lord. Bár it jegyezném meg, hogy sose állítottam, ettöl függetlenül majdnem 100% biztos vagyok benne.
http://starwars.hu/birodalom/palpatine/?page=../../enciklopedia/vilaga/karakterek/palpatine/index.htm
Ez a Star Wars magyar honlapján van, ami jelenleg Magyarországon a legteljesebb információforrás a Star Wars Univerzumát tekintve. A fent megadott címen elolvashatod Palpatin tündöklését és bukását, részletes magyarázattal, leírással (ez magába foglalja EpI-EpVI Palpatinnal történteket).
Ha gondolod vitábaszálhatsz velük, de szerintem letesznek ami a Star Wars ismeretét illeti(végül is maga Lucas is ismeri a Magyar Star Wars fanklubbot és e honlap is hozzájuk tartozik). -
#7762 Ha jobban sasolsz a filmek közben, akkor egyértelmű, hogy ugyanaz a két ipse. Az meg kétséges, hogy csak megtévesztés lenne. :)) -
#7761 na ezt mondja mindenki, de bizonyítani nem tudja senki, az ep3-t meg nem akarom előre elolvasni :)) -
#7760 3ep = ep3 -
#7759 Olvasd el a 3ep tortenetet. Mar honapok ota kinnvan a neten a teljes sztori. Lehet hogy igy megfosztod magad az elmenytol majd a moziban, de annal jobb bizonyitekot nem tudok. Mondjuk gozom sincs ki az a sidius, de az az oreg lajtingos manus aki ellen vegulis fia melle alt vader, az ugyanaz szerintem a mostani szarkavaro szenatorral... -
#7758 Maxus: ez a bizonyítás olyan, mint az hogy miért gömb alakú a föld :))
azért mert ha lapos lenne lefolyna róla a víz :)) -
#7757 nem Valenre válaszoltam hanem Maxiusra csak sok volt végig olvasni. -
#7756 Ennem volt meggyőző :D. -
#7755 hát ezt azért megkérdőjelezném.
mind2 karatktert ugyanaz a csóka játsza?? ez biztos??, és még ha igen is, lehet megtévesztés miatt is !!! -
maxius #7754 Bizonyíték:
A szinész ugyanaz... -
#7753 Hoz_Hun és akire vonatkozik:
Miből veszitek, hogy Palpatine szenátor = a Sith lord-al a EP6-ból ?????
Mert hogy a filmekből nem derül ki, ráadásul az EP2 végén Lord Sidius-nak nevezik meg a Sith Lordot.
Szal ha valaki értelmes érvekkel be tudja bizonyítani, hogy az URalkodó = Palpatine = Sith Lord (vader főnöke) az írja már le -
#7752 a CD borítót honnan tudnám leszedni hozzá? -
Hoz_Hun #7751 Neked utánna nem adott be egy videót, hogy Tavion rimánkodik az életéért és Kyle némi infóért cserébe hagyja elmenni?
Asszem a Jedi Academy-ben is ezen röhög, hogy mijen hülye volt Kyle, hogy hagyta lelépni. -
Hoz_Hun #7750 Ja értem. Én már kevertem, hogy honnan is számolja a negyedik bolygót így érthető hogy is értette az AFTER. Végül is biztos, hogy Dantooine után van, de ő úgy használta hogy Dantooine az első bolygó és utánna a harmadik. Világos.
Köszi.
(Ki fogom próbálni, így is,...hátha)