11368
  • PiszkosFred
    Erdekes lenne, ha tavalyi ev jateka cimet megkapta volna a HL2, amire meg most sem mer senki megeskudni hogy iden kijon ;]

Ez viszont tenyleg eleg sok helyen aratott, es nem valami limlom szavazason. Anno a HWn fennvolt a teljes lista, infokkal, archiv hireknel nezz szet.
  • robotnyk
    hát ez nem egészen így működik.
    legjobb zene, legjobb történet, legjobb szerepjáték, _AZ_ év játéka

nagyjából ez jut így elsőre eszembe...
  • janos666 #7828
    Hát grafikában nem a deus ex nyert? Játékélményben meg előre megválasztották a half life 2-t, vagy nem?
    Ezt, hogy az xxxx év legjobb játék volt minden kicsit is sikeres játékra elmondják, csak ki kell telálni neki valami kategóriát Pl.: "A legjobb eredeti témát feldolgzó II. világháborús FPS shooter" vagy " A legnépszerűbb internetes mutipayer MOD-ú akció-kaland RPG" és most lusta vagyok, úgyhogy nem jutott eszembe jobb!
  • robotnyk
    hehe, én nyertem :)
  • Valen
    LOL ---> Robotnyik
  • Valen
    pedig az év legjobb játéka volt tavaly :)) több kategóriában (nem véletlenül) és ha kevés lenne az angol tudásod hozzá már az sem gond, hiszen készül a magyarítás hozzá (20% megvan)

Igen, ennyire megemelkedett az ára :))
  • robotnyk
    amúgy elég érdekes hogy nem hallottál róla, mert én nem vagyok egy nagy szerepjátékos, de ez a tavalyi év legjobb játéka :)
  • janos666 #7823
    Hát igen! Ráadásul SMS-es warezről szedtem le, 50db-ból tömörítettem ki minden képfilet, nagyba nekirohanék, merthogy az UT2003 motor miatt egy kis pörgős játékmódot várok aztán ezt kapom... Mondjuk ha később mégis hozzámkerült valna valahonnan, de tudom hogy milyen, és nem UT stílusű öldöklésre készülök lehet, hogy még tetszene is!
  • robotnyk
    hát ezzel is el lehet játszogatni, még értelme is van, és nem lehet egy hétvége alatt végigszaladni rajta. de ha fpst vártál nem lep meg a véleményed :)
  • janos666 #7821
    Ne bassz már fel... Szepetember óta drágulnának a cuccok?
  • Valen
    csak azért mert ez a legfrissebb nagyker+20%-os ár :))
  • Valen
    mikor vetted?
  • janos666 #7818
    Hö, nem sok az a 44000 egy kicsit, vagy ez már 2db 512-es modul? Ami benne van azt még 21000-ért vettem, azt mondtam olcsón.
  • janos666 #7817
    Hát nem olyan nagy szám mint a 2 volt, de azért ha nincs jobb el lehet vele játszogatni, nem úgy mint ezzel az old repbliccal.
  • Valen
    sehogy, nem lehet, még csíttel sem :))

Az Academy sajnos Q3 motor, azért olyan randa :))
  • yal
    Tarison a Hidden Bek bazison van 3 securuty door. Ezeket hogyan nyithatom ki?
  • PiszkosFred
    Az academy is q3 motor? Hm, akkor rosszul emlekeztem. Az hogy a outcast az volt, oke, de ugy emlekeztem hogy az academy kapcsan atalltak a ut motorra. (csodalkoztam is anno, hogy mi ertelme valtani) Sorry. Csak fel kellene mar raknom azt a jatekot legalabb egyszer eheh..
  • Valen
    a HT nek nincs köze a dual chanelhez ez igaz, bár az XP azt is kihasználja (a SETI@HOME-nál pl. dupla annyit tud megcsinálni, mint egy nem HT-s társa :)), mivel párhuzamosan 2 processorként látja és ezért 2 adagot tud megcsinálni :))

De ha a procid 800 Mhz-en megy akkor miért ne használnád ki hogy az alaplap támogatja azt hogy a RAM menjen 2x400 Mhz-en ??? :))

az áraka kb.:
    256MB DDR PC3200 400Mhz 24.000
    512MB DDR PC3200 400Mhz 44.400

de megéri, jelentősen gyorsabb lesz a rendszer !!!
  • janos666 #7812
    Nem. Azt még szeptember körül végigjátszottam, és az egyébként is quake3 motoros, nem UT2003-as.
  • PiszkosFred
    Az nem az academy?
  • janos666 #7810
    Lehet, hogy összekevertem ezt a játékot egy másik star wars, mondjuk azzal a republic commando-val, mielőtt leszedtem. Azt hittem FPS amt az Unrea tournament 2003 motorjával csináltak. Már mindegy!! Amúgy sikerült egy pályát végigvinni.
  • janos666 #7809
    Elég ez így is! Egy kis kavarodás miatt sikerült 1db 512, de most nem akarok erre pénzt áldozni, vagy tudnál olcsón adni egyet? És a HT-nek mi köze van a dual chanel-hez?
  • Valen
    janos666:

ha már HT-s a procid és dual chaneles az alaplapod, legalább 2 db 256 Mb-os ramot vagy 2db 512-es Ramot tegyél már bele :)), csak hogy a teljesítménye is meglegyen a gépednek :))
  • Valen
    ez NEM FPS, hanem RPG, ergo az Irányítás alapból:

aswd - menés irányokba
    egér - nézelődés
    jobb felső menüsor - RPG-nél szokásos menü
    bal alsó menüsor - karakterválasztó
    jobb alsó menüsor - gyors cucc használatok (pajzs, élet, stb.)

mégvalami : olvasd el az Options-ben a Controlls-nál, hogy melyik funkcióra melyik betü van beállítva :))

mégvalami a Csaták körökre osztottak, nem realtime nekimegyek és ütöm :))
  • janos666 #7806
    Húúúú. még egy ilyen hülye irányítású játékot...
    Az első pályán mit kell csinálni??????
    Kezdem unni, hogy a mai játékokban normál módban mindíg a kiképzőpálya a legnehezebb!
  • PiszkosFred
    Éljenek a HajdúBiharok is eheh ;]
  • Valen
    Kis Szabó olvasd már el a #7791 hozzászólásomat alaposabban :))
  • Kis Szabó
    Csak azért hogy belekössek: miről akarsz te ezen vitázni? :)Idézet a starwars.hu-ról: "18 B.B.Y. (1 B.SZ.)

Palpatine Császárrá kiáltatja ki magát, és kihirdeti az Új Rendet."
    Sztem nem sok Palpatine szaladgál még az SW univerzumban (úgyértem a klónjain kívül)
  • Hoz_Hun
  • robotnyk
    (előre is bocs)

Mi van Zoltán? PofáZol tán?

• ollie
    Zoltán!

JESSSSZZZZ! :)))
  • Hoz_Hun
    OFF

Nem...
    Zoltán a legjobb név.

ON
  • robotnyk
    támogatom
  • Árnyvadász
    Tisztelt hölgyeim és uraim!

Indítványozni szeretném, hogy a Szabolcs nevet, mely minket nemes lelkü magyar állampolgárokat megílet, rendelkezzen védettségi joggal, legalább a következő kiszavazásig!

Ha önök índítványomat elfogadják, akkor hajlandó vagyok az Alfonz eredetű névforma személyazonosulásával is tárgyalni, sőt kecsegtető ajánlattal akár el is fogadni az ő nevére való védettséget és éljenezhetőséget is.

Mindazokáltal leszögezem, hogy a Szabolcsi többség egyben kisebbség is, mert a jóanyák, kevés fiatal gyermeket áldanak meg ezzel a csodálatos igazi magyar történelmi szálakkal rendelkező névvel.

Kedves Barátaim, köszönöm és várom viszontlevelüket az ügy mihamarabbi lezárása és megvitatása végett.

Szabolcs "The Great"

SG-VV
  • ollie
    jesszz!

na most fogsz kapni a legalább 3 Szabolcstól:)))
  • Valen
    mindegy csak ne Szabolcs :))

Flame on
  • Valen
    nem, de számít valamit :)))
  • ollie
    Te Alfonz vagy?
  • Valen
    bocs Szabolcsokkal
  • Valen
    le a szabolcsokkal :))
    éljenek az Alfonzok :))

Punker : a Star Wars storyról vitázhatnánk, de tényleg csak kötözködöm :))

mellesleg ha csak a filmet nézed nem derül ki :))
    párszor már láttam a 5 részt :))