11368
  • robotnyk
    nem sokat érsz vele, mert az elérésért akkor is fizetned kell, nem? :)
  • Dnai13
    nincs vkinek tippje hogy honnan lehet megszerezni a star wars galaxiest? bolton kívül :)
  • ollie
    Hogy hogyan tudunk este beszélni?
    Példa:
    -Szia!
    -Szia!
    -Mi van BL-el?
    -Teljesen hülye!
    -Részletesebben?
    -.....

• Amiga
    Azért irj, ha tudsz, mert érdekel, aztán ki tudja, hogyan tudunk este beszélni.-...
  • ollie
    Teljesen hülye! Vagy email lesz vagy felhívlak, de este amúgy is talizunk.
  • Amiga
    Meséltél róla (hogy hogyan ismeri meg a szeretetet), az alapján nem tetszett. A Sziki Szökevény van nálam.

Mi van a BL-el? Írj e-mailt. Hogy viseli a tegnapi beszélgetést Judittal, Gyugyuval stb.
  • ollie
    Honna tudod amúgy, hogy milyen jellegű?
  • ollie
    Akkor otthon valakit megfojtok.
  • Amiga
    Abszolút nincs, az ilyen jellegű filmeket mint az, utálom is.
  • ollie
    ÉS az Odyssey az NWN motor továbbfejlesztett változata.

Figyu, nincs nálad a Fedezd fel Forester-t DVD-m? Az amelyikben Sean Connery játszik egy írót.
  • Amiga
    Outcast & Academy: Quake III.
    KotOR: Odyssey.
  • ollie
    Ez nem UT2003 motor, ez az Neverwinter Nights motor továbbfejlesztett változata (eleve szerepjáték motornak készült).
  • ollie
    Az academy-t ugyanaz a motor hajtja, mint az outcast-et, ha minden igaz nem is nagyon javítottak rajta.
  • Police88
    Nekem tetszik csináltam is neki oldalt meg a battlefrontnak is!
  • robotnyk
    pedig az lesz szvsz :)
  • Kis Szabó
    Jujj de lecsúsztunk. Topic up! Láttátok már a Republic Commando képeit? Kicsit furcsa....remélem azért kitalálnak vmi érdekeset is, ne csak mészlősz legyen SW köntösben...
  • robotnyk
    bocs, de témába vág :)

• Valen
    csak magas persuade kell hozzá
  • Valen
    igen :))
  • yal
    Dantooine-n mikor Shen kimenekul es van a duma a 2 fater + a gyerekek kozt. Itt meg lehet csinalni hogy a csaladok kibekuljenek??
  • Valen
    énis erre értettem csak

NP :))
  • Kis Szabó
    "mellesleg ha csak a filmet nézed nem derül ki :))"
    ÖÖÖÖ izéé...ha a SW 4-6-ot nézed tuti nem, ki a franc volt Palpi. Ha az 1-2-t, akkor talán...bár igaz egyértelmű bizonyíték nincs rá a filmekben (csak a név). Ok, értem és bocs, igazad van/volt.
  • Valen
    a DX9 annyit tesz, hogy a játékok által használt grafikai effektek a videókártya melyik tulajdonságát használják ki.

A DirectX csak egy olyan API ami összeköti a hardver eszközöket egy egységes programozói felületen keresztül a windows számára (egyszerűsítve)
  • janos666 #7847
    És az kilyött már? Amúgy 1-2 év távlatából majd tisztán látjuk mit is kavart a DX9 és az erre írt játékok. Végül is ma mindenki spekulál, találgat, de csak nem teljesen tiszta ez az egész...
  • janos666 #7846
    Jól van, bocs.
  • janos666 #7845
    Akkor nézzük egyről beszélünk-e:
    Ha jól emnlékszem az újság bal lapján volt egy kép amin fehér ruhás 'rohamosztagosok' vonultak kopár sárga talajon fegyverrel a kezükben. Meg valami olyasmi ahol kicsit zöldebb azljnövényzet, és...
  • robotnyk
    republic commando, ha jól tévedek
  • robotnyk
    "inkább ide szórom őket, mint ahol többen is értenek hozzá"
    hát ezt kikérem magamnak...
  • janos666 #7842
    Valahogy meg voltam róla győződve hogy ez az! Szerintem annak is valami republic lehetett a neve, és azért.
  • janos666 #7841
    Sehogy, csak ittragadtam a hülyeségeimmel, inkább ide szórom őket, mint ahol többen is értenek hozzá. Merthát az se jobb ha magamban tartom......
  • robotnyk
    én is láttam.

elég érdekes, hogy orrba-szájba letöltöd a játékot anélkül hogy egy nfo-t meg egy screenshotot megnéznél róla :-))
  • janos666 #7839
    Pedig mintha láttam volna valahol screen shotot valami újságban egy Star Wars FPS-ről, és úgy emlékeztem UT motort kapott, hát...
    Lehet, hogy még ki sem jött.....
  • robotnyk
    hát ez egyrészt hogy jön most ide, kettő: ekkora marhaságot már rég nem hallottam :D
  • janos666 #7837
    Mondjuk szerintem ezek a full DX9-es játékok már a tesztasztalon halálraítéltettek! Van ebbe a DX-be is valami ami miatt nem lehet rá normálisan megírni egy játékot ami egy otthoni PC-n is magy és játszható.
    Meg kell várni amíg bejön a DX10 aztán azzal telán megy majd a DX9-es játék! <----->
  • robotnyk
    tudtommal nincs.
    Ezt azért megnézném a helyedben, okulás kedvéért :)
  • janos666 #7835
    Na jó, hagyjuk!
    Akkor a Jedi academi-től van újabb Star Wors-os FPS játék?
  • PiszkosFred
    Konyorgom ne e3as toplistat nezz ;] Ezen a seregszemlen a jatekok 50%a csak demoval vagy valami teszt verzioval jonnek ki a cegek. Igaz vannak nagyagyuk amelyek itt debutalnak, de ez a lista nem errol szol.
  • janos666 #7833
    Azt hitték decemberre kijön a half life 2, hát csináltak neki egy jó nagy felhajtást: a pár kiadott (megrendezett) videóra dobtak rá annyi díjat amennyti nem szégyeltek és hagy tóduljon csak a nép majd a boltokba karácsony előtt!
  • robotnyk
    ember, ezek az e3 legjobbjai, amik még meg sem jelentek feltétlenül...
  • janos666 #7831
    Hát, most nézek a téma kedvért ilyet:
    Best of E3 2003:
    Best of show - Half life 2
    Best original game - Full spectrum varrior
    Best PC game - Half life 2
    Best cinsol game - Halo 2
    Best action game - Half life 2
    Best action/adventure game - Prince of persion
    Best fight game - Soult calibur
    Best role playing game - Fable
    Best racing game - Grand turismo