11368
-
#7871 nem sokat érsz vele, mert az elérésért akkor is fizetned kell, nem? :) -
#7870 nincs vkinek tippje hogy honnan lehet megszerezni a star wars galaxiest? bolton kívül :) -
#7869 Hogy hogyan tudunk este beszélni?
Példa:
-Szia!
-Szia!
-Mi van BL-el?
-Teljesen hülye!
-Részletesebben?
-.....
-
#7868 Azért irj, ha tudsz, mert érdekel, aztán ki tudja, hogyan tudunk este beszélni.-... -
#7867 Teljesen hülye! Vagy email lesz vagy felhívlak, de este amúgy is talizunk. -
#7866 Meséltél róla (hogy hogyan ismeri meg a szeretetet), az alapján nem tetszett. A Sziki Szökevény van nálam.
Mi van a BL-el? Írj e-mailt. Hogy viseli a tegnapi beszélgetést Judittal, Gyugyuval stb. -
#7865 Honna tudod amúgy, hogy milyen jellegű? -
#7864 Akkor otthon valakit megfojtok. -
#7863 Abszolút nincs, az ilyen jellegű filmeket mint az, utálom is. -
#7862 ÉS az Odyssey az NWN motor továbbfejlesztett változata.
Figyu, nincs nálad a Fedezd fel Forester-t DVD-m? Az amelyikben Sean Connery játszik egy írót. -
#7861 Outcast & Academy: Quake III.
KotOR: Odyssey. -
#7860 Ez nem UT2003 motor, ez az Neverwinter Nights motor továbbfejlesztett változata (eleve szerepjáték motornak készült). -
#7858 Az academy-t ugyanaz a motor hajtja, mint az outcast-et, ha minden igaz nem is nagyon javítottak rajta. -
#7857 Nekem tetszik csináltam is neki oldalt meg a battlefrontnak is! -
#7856 pedig az lesz szvsz :) -
#7855 Jujj de lecsúsztunk. Topic up! Láttátok már a Republic Commando képeit? Kicsit furcsa....remélem azért kitalálnak vmi érdekeset is, ne csak mészlősz legyen SW köntösben... -
#7854 bocs, de témába vág :)
-
#7853 csak magas persuade kell hozzá -
#7852 igen :)) -
yal #7851 Dantooine-n mikor Shen kimenekul es van a duma a 2 fater + a gyerekek kozt. Itt meg lehet csinalni hogy a csaladok kibekuljenek?? -
#7850 énis erre értettem csak
NP :)) -
#7849 "mellesleg ha csak a filmet nézed nem derül ki :))"
ÖÖÖÖ izéé...ha a SW 4-6-ot nézed tuti nem, ki a franc volt Palpi. Ha az 1-2-t, akkor talán...bár igaz egyértelmű bizonyíték nincs rá a filmekben (csak a név). Ok, értem és bocs, igazad van/volt. -
#7848 a DX9 annyit tesz, hogy a játékok által használt grafikai effektek a videókártya melyik tulajdonságát használják ki.
A DirectX csak egy olyan API ami összeköti a hardver eszközöket egy egységes programozói felületen keresztül a windows számára (egyszerűsítve) -
#7847 És az kilyött már? Amúgy 1-2 év távlatából majd tisztán látjuk mit is kavart a DX9 és az erre írt játékok. Végül is ma mindenki spekulál, találgat, de csak nem teljesen tiszta ez az egész... -
#7846 Jól van, bocs. -
#7845 Akkor nézzük egyről beszélünk-e:
Ha jól emnlékszem az újság bal lapján volt egy kép amin fehér ruhás 'rohamosztagosok' vonultak kopár sárga talajon fegyverrel a kezükben. Meg valami olyasmi ahol kicsit zöldebb azljnövényzet, és... -
#7844 republic commando, ha jól tévedek -
#7843 "inkább ide szórom őket, mint ahol többen is értenek hozzá"
hát ezt kikérem magamnak... -
#7842 Valahogy meg voltam róla győződve hogy ez az! Szerintem annak is valami republic lehetett a neve, és azért. -
#7841 Sehogy, csak ittragadtam a hülyeségeimmel, inkább ide szórom őket, mint ahol többen is értenek hozzá. Merthát az se jobb ha magamban tartom...... -
#7840 én is láttam.
elég érdekes, hogy orrba-szájba letöltöd a játékot anélkül hogy egy nfo-t meg egy screenshotot megnéznél róla :-)) -
#7839 Pedig mintha láttam volna valahol screen shotot valami újságban egy Star Wars FPS-ről, és úgy emlékeztem UT motort kapott, hát...
Lehet, hogy még ki sem jött..... -
#7838 hát ez egyrészt hogy jön most ide, kettő: ekkora marhaságot már rég nem hallottam :D -
#7837 Mondjuk szerintem ezek a full DX9-es játékok már a tesztasztalon halálraítéltettek! Van ebbe a DX-be is valami ami miatt nem lehet rá normálisan megírni egy játékot ami egy otthoni PC-n is magy és játszható.
Meg kell várni amíg bejön a DX10 aztán azzal telán megy majd a DX9-es játék! <-----> -
#7836 tudtommal nincs.
Ezt azért megnézném a helyedben, okulás kedvéért :) -
#7835 Na jó, hagyjuk!
Akkor a Jedi academi-től van újabb Star Wors-os FPS játék? -
#7834 Konyorgom ne e3as toplistat nezz ;] Ezen a seregszemlen a jatekok 50%a csak demoval vagy valami teszt verzioval jonnek ki a cegek. Igaz vannak nagyagyuk amelyek itt debutalnak, de ez a lista nem errol szol. -
#7833 Azt hitték decemberre kijön a half life 2, hát csináltak neki egy jó nagy felhajtást: a pár kiadott (megrendezett) videóra dobtak rá annyi díjat amennyti nem szégyeltek és hagy tóduljon csak a nép majd a boltokba karácsony előtt! -
#7832 ember, ezek az e3 legjobbjai, amik még meg sem jelentek feltétlenül... -
#7831 Hát, most nézek a téma kedvért ilyet:
Best of E3 2003:
Best of show - Half life 2
Best original game - Full spectrum varrior
Best PC game - Half life 2
Best cinsol game - Halo 2
Best action game - Half life 2
Best action/adventure game - Prince of persion
Best fight game - Soult calibur
Best role playing game - Fable
Best racing game - Grand turismo