11368
-
Jófejek lehetnek a haverjaid. :D
szal akkor ha van egy másolt cd-m akkor egy ideig tok jáccani és aztán pápá? -
OFF
A cd-t lehet másolni de akkor is ott a "havi" pénzmag.
(elkezdek kutatni a számítogépes haverjaim közt talán már valaki, feltörte az egész rendszert )
-
RoadkilleR78 #7909 Ezer hála és minden egyéb. :-) -
Valen: de :), csak gergernekrégen te mondtad hogy mindent illik kitölteni.
M.A.D.: sztem nem kell annyi. :D
A 20%os teszt akatt van, nem publikus. -
M.A.D. #7907 :)) majd úgy másfél év múlva -
én a 100%-os magyarítást várom, bár szerintem nem sok értelme van! :((( -
M.A.D. #7905 a 20 százalékos magyarítás ezek szerint még nem publikus? én nem találm sehol, csak a 10 százalékosat. -
nemtök8c hogy hol lakom :)) -
nalátod tudsz te ha akarsz :)) -
ehem mind1 icq megtaláltalak mostmá vágom, ok -
ehh..hm
Valen: Te most melyik városba laksz és miért nem töltötted ki a nem mezőt? -
*madlaugh* hol lakik az a haver? 

-
havernak megvan, de őrzi mint a magyar koronát az állam :)) -

-
vhogy megkéne szerezni feketén...de hogy?
hm...nem ismer vki egy ügyes jófej hackert? -
OFF
Pedig nagyon király!!!!!
Én is scorgatom a nyálam már mióta!! -
Hoz_Hun #7895 Ezt ebből gondolom:
Q: Crashing on Dantooine and Grass is enabled.
A: In certain rare situations, your game may crash on Dantooine with Grass enabled. Disabling Grass solves this issue. We have not found a reproducable case with any video card and driver, so if you are experiencing this, please disable the Grass option.
Ez a hivatalos honlapon van a TS-nál. -
Eredeti, vagy warez? -
Hoz_Hun #7893 Kapcsold ki a fű (nem a kábszerre gondolok) megjelenítését aztán jó lesz. -
Nyomd fel újra a legfrissebb drivereket. Próbáld még kikapcsolni a hardveres hangot (eax, stb). -
RoadkilleR78 #7891 Felraktam az 1.02-es patch-et, de nincs változás, amint vége annak a videónak, hogy leszállunk a bolygón és betölti a pályát vége a dalnak :-( -
tedd fel a patchet, amit nemtom hol találsz :)) -
RoadkilleR78 #7889 Hi all!
Lehet hülyeséget kérdezek és már volt róla szó, de valahogy nem akartam 7888 üzenetet végigolvasni.
Más is találkozott azzal, hogy amikor elmenekülök Taris-ról, és épp betöltené a Dantooine-t akkor hiba aztán kilép :-( Vagy ez csak egy személyesen nekem szóló probléma. A játékot már egyszer újratelepítettem, de semmi javulás. Valaki segítsen ha tud, mert igencsak szeretnék továbbjutni.
Előre is köszi mindenkinek.
Csá! -

-
Oh, sokan felajanlották már ezt, de én még élek...
...viszont a kert végében gombamód szaporodnak az apró kis földkupacok
-
Fred: atól még nyugodtan meghalhastz, hogy nincs meg ezek közül vmelyik :)), ha csak ez a kívánságod, teljesítem :)) -
én úgytűnik, most kezdtem ebbe bele. láttam a Morrowindet, mondom 3000ft, ennyit megér, betettem a kosárba. aztán mellette láttam a GOTY Edition, 8000ft, mindkét kiegészítővel, és lecseréltem erre. a következő játékom a Beyond Good & Evil lesz, amit megveszek. -
Havi 4-5000ft nem kevés, az kétségtelen. De ha figyelembe vesszük, hogy egy-egy kisebb vacsora baratnő/feleséggel, vagy egy-egy szolidabb éjszaka a haverokkal, vagy csak 2 hazai bajnoki ára, ugy már annyira nem vészes. De persze más dolog ha kereső ember az illető, megint más ha tanuló. Jópár éve röhögtem mindenkin aki játékot vett eredetiben, és - irigységből persze - default utáltam ;] Ma már megtehetem, hogy megveszek havi szinten 1-2 játékot, csak mostmár nem olyan sok van, amire azt mondom megérné és kell. NWN, Morro és diablo2t éreztem hogy meg kell vennem, addig nem halhatok meg ;]] Gimi és egyetem alatt meg örültem hogy a napi "felejtésre" szánt összeg megvan. Egyszóval annyira nem drága, havi szinten 1 komolyabb MMORPG éppen még finanszirozhato, csak kerdes melyik... -
francba :((. akkor ez nekem nem lesz meg
-
viszont még így sem úszod meg hogy kifizesd a bolti árat, mert ezt nem lehet másoltal nyomni -
az elég!!! de vhogy ezt kéne kibliccelni hogy azt lejácchassam :-9 -
nem valószínű. az eredeti boltival 60 napot kapsz ha jól tudom -
OFF
Jó kis film az, kár hogy esélyt sem adsz neki.
ON -
faxság :((. és egy hónapocskát sem lehet vle jáccani ingyen? -
nem, ezt nem lehet :) olyan mint az everquest pl... -
nem lehet megúszni? -
qrva annyuk!!!
-
az bizony, kb 3-4000 ft/hó, mint a MMORPG-k általában -
ha igen qpják be!!!
-
hm... nem tom ez havidíjas játék?