11368
-
Egyébként meg úgy, hogy nem alszunk :)) -
Ezt? Nem is hosszú. Játszd végig a Morrowindet vagy a Wizardry8-at, vagy a BG2-őt kiegestűl, na azok hosszúak. :)) -
Hogy van annyi idotok, hogy egy ilyen hosszu jatekot tobbszor is vegigvigyetek? -
Nem az 1.03 véletlenül? Mert az már nem új. -
hőőőőőő, jó tudni :) -
mike369 #7946 már a patch-ben sincs semmi újdonság :-{ -
M.A.D. #7945 kigyütt az új patch -
Nekem már e feeling is huss. Olyan egyszerű lesz és semmi újdonság :(( most morro :)) -
Ja, én harmadszor is csak az SW feeling miatt kezdtem neki. Sajna megúnja az ember egy idő után. -
Én 2x, 3xra elkezdtem de már nincs új, elsőre is szinte majdenm minden mellék küldit végig nyomtam :P
Szal a 100as fordítást kell megvárni de úgy havonta kap egy kis ösztönzést az ember újból elkezdeni. -
Úgy látszik már mindenki végignyomta 5ször. -
100%os fordítás, másként halott ügy -
4napja (asszem) nem jártam itt és 4hozzászólást produkáltunk??? borzalmas, fel kéne lendíteni a topicot...de hogy? :) -
M.A.D. #7938 Gratula a 20 százalékért! -
így tovább a fordítással!!!
-
Talán csak annyi, hogy már ki van adva a 20%-os fordítás... A letöltés ugyanott. -
Gyerekek, semmi hozzászólás? -
Ez jó!!! -
neeeeem!!! elbaxtam a linket -
KONKRÉTAN ITT -
Igaz. No comment :)) -
:-( -
teljes nincs, de 10 % os van vhol a neten :) -
Hi!
Nem tudjátok, van már magyarítás ehhez a játékhoz?
Ha igen akkor honnan lehet letölteni?
Előre is köszi!
bErczy -
Tegyük fel hogy autókat gyártasz. Egy évben megcsinálsz két kocsit (típust) amely tarolna a megmérettetéseken és népszerű lenne mindenhol. Namost egyidőben dobod piacra? Vagy vársz az egyikkel addig, amig a másik ki nem "futja" magát, és amjd akkor megint robbantasz egy nagyot? -
Én el tok képzelni egy mmorpg-t ebből a játékból. Ami persze nem hivatalos, mert akkor egy csomót kéne fizetni. Ha Lyukas akart volna multit már vagy lehetne hozzá kiegként venni, vagy benne lett volna. De szart rá. -
Akkor rosszul fogalmaztam. En csak az mondom, az eredeti motor kepes ra, mivel erre keszult. Az hogy a keszitok sosem akartak multit, nem vitatom, sot, sztem nem is hianyzik (szemelyes velemeny). De mivel a motor kepes ra, biztos vagyok benne, ha erdeke lenne a bandanak, egy kiegeszitovel vagy nagyobb peccsel mar lehetne multizni is. -
Hát azért túlzás azt gondolni, hogy csak úgy be lehetne kapcsolni a multi módot a játékban. Miért került volna bele? Én ha a Bioware helyében lennék úgy kezdeném az NWN motor átalakítását, hogy kapásból kivágom a forráskódból a felesleges részeket, többek között a multi részt. -
harczos #7923 jó, de még lehetőséget se kapsz rá h csinálj, mer eleve elhatárolják magukat ettől -
Azt mondja sok ember, ujsag es oldal - es nekem is ez a tapasztalatom - hogy a motor az egy atdolgozott (jelen esetben kepessegeiben lebutitott) nwn motor. Marpedig ez a motor egyike annak a kevesnek, amelynek elsodleges szempontja a multiplayer mint lehetoseg 100%os kihasznalasa. Igy aztan nem is olyan nehez elkepzelni multit a kotor ala. A motor kepes ra - amit eddig kikapcsoltak azt most aktivizaljak - es csak egy jol felepitett rendszer kell, serverekkel, mappokkal, stb. Kerdes hogy van e kedve a lucasnak ennyit tokolni vele, mikor ott van a galaxies, amely szinte majdnem ugyanezt nyujtja a jatekosoknak?
"Most erők meg főleg a harc pláne ha többen megyünk rá vkire most egy vág kettőt?" - ez gondolom kis élc lenne, nem komoly kérdés. Ha mégis, akkor javaslok egy apró kis sétát valamelyik magyar nwn serveren, vagy egy teamduelt valamelyik jedi knight serveren. (outcast eseteben voltak jo serverek, academyt nem ismerem) -
nem is hivatalosról beszéltünk :)) -
harczos #7920 a kotor oldalán v hol olvastam h nem lesz hivatalos mod, mert lukaszék nem mennek bele h szabadon módosítsa bárki a kis világukat... -
MagyaR #7919 ehhez a gamehoz elég nehezen tudnék mp módot elképzelni! Most erők meg főleg a harc pláne ha többen megyünk rá vkire most egy vág kettőt?
Mindenki össze vissza harcolna:D! De azé tőlem lehet:D -
csak az rohadt nagy munka, és nem tom kinek van annyi ideje és hozzáértése. -
kéne kotor mp mod. mert akkor tuti megnőne az érdeklődés. -
Úgy legyen!! -
Igaz, de a játékot már mindenki végigjátszotta legalább 3szor, és addig nem fogja elővenni amig nem lesz kész a fordítás. Akkor is csak azért, hogy megnézze milyen lett ;]
Ha nem veszed meg, akkor marad a remény, hogy valaki(k) megszerzik a serverfileokat es publikussá teszik. Ekkor majd - mint a diablo, ultima, stb esetében is - talán lesznek zárt, ámde tört verzióval is játszható serverek. Kicsi az esély, de sosem lehet tudni... -
Hoz_Hun #7914 Igaz. Ennek tényleg annyi köze van a Kotor-hoz, mintha a Battlefield netes játszhatóságát a Medal of Honor topikjában tárgyalnák ki. -
vagy lehet hogy tolhatod még egy ideig (asszem 60 nap)
de utána "pápá"!
-
nem mert csak akkor van 60-nap ingyéé ha az eredeti
dobozából kihalászod a cetlit amin a "regisztrációs kód"
van. Szóval ha nem akarod megvenni a game-t akkor lemásoltathatod
vagy letöltheted de fizetned kell a neten keresztűl bankártyával!
(amúgy az sg-n van sw galaxies-os topic+van saját magyar siteja)