Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A maradek infokat meg toltsd fel, aztan a forum majd eltartja az oldalt egy ideig. Sztem nem add at senkinek, mert ha jon egy kieg, akkor megint lesz aktualitasa. Addig meg elzakatol alaplangon is. Vagy ha atadod, nezd meg elotte hogy kinek, mert nincs bosszantobb amikor egy oldal gazdat cserel es a kovetkezo tulaj szetb... teljesen hozzanemertes miatt. Akkor inkabb fagyasztd be a frissitest, es maradjon meg az aktualis tartalommal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nem a jatekorara ertettem. Az embertol fugg, es amig 3szor vegig nem jatszod kulon karakterrel, kulonfele stilusban, addig talan meg szorakoztato is. En szemszerint egyszer nyomtam vegig darkkent, masodjara meguntam mar eleg hamar. Viszont ahogy vegigjatszod, onnantol kezdve nincs jovoje a jateknak, mod es multi hianya miatt. Erre ertettem.

Hmuda
sajnos elõrelátható, hogy hamarosan áthozományozom az oldalt valakinek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
hát nálam annyira azért nem. szerepjátékokban gyakorlatlan vagyok, plusz még a TP nézet... kb 4 órát ír a mentésben, és még csak a katonai bázisnál vagyok, ahol a launch codeot kell megszerezni. szal ez egy jó fél éves szórakozás lesz számomra, úgy érzem 😄
a bázist meg asszem elbasztam, mert a T3M4nél nincs elég spike, így nem tudom vele meghackelni a központi számítógépet :/
PiszkosFred
Valamilyen szinten varhato volt sajnos. Multi es mod hianyaban hamar polcra kerül a játék.

Hmuda
Én ezért raktaom 100-ra a topic/oldal cuccot. :-)

Mondjuk téynleg gáz, hogy ennyire pangás van. Már gondolom mindenki végigvitte, és sajna már nekem se tud újat mutatni (legutóbbi újdonság az Komad felbukkanása volt a Kashyyyk-on, de az is már két játékkal ezelõtt volt).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Megtört a jég, a másik oldalról kellett felhoznom a topicot 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
pontosabban:hogy nem mûködött?

sazl : c

rezsofiz
nem jött be az oldal?vagy hogy nem mûködött?

Dnai13
nekem ezek a linkek nem mûködnek 😞

Dnai13
tomtom néztem csak vmiért nem akart elinduln a letöltés 😞
kösy

rezsofiz
innen. egyébként ha cracket keresel akkor : http://www.gamecopyworld.com

robotnyk
Dnai13
Honnan tom leszedni az swkotor update1.02 crackjét?

Dnai13
Sztem ha van master vailorod (ezt lehet elírtam) akkor tényleg minden simultant tök fölösleg (yavinon eleget kaptam értük). Viszont az implant level 3 featet mindenkinek ajánlom mert rohadt jó az a sensory implant!

én se a zenét, se a shieldeket meg a stimulantokat nem használtam.
Közben mindig Static-Xet hallgatok, és stimulantot max. 2x sütöttem el...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

rezsofiz
na,ma délután is is végigjátszottam(jó oldal befejezéssel).
hát maga a story nagyon ütõs volt,a vége is nagyon jól megvolt csinálva szerintem. ezeket a battle stimulantokat+shieldeket én abszolut nem hasznaltam,csak malaknál. a zene nagyon jó volt szerintem, ez Jeremy Soul-John Williams páros nagyot alkotott.

rezsofiz
aha,értem. hát úgy tényleg nem nagy kunszt.

Hmuda
Ezt a csítelésre értette. Gondolom god-módban nyomul a gyerek és hát úgy nem nagy szám bármelyik ellenség.

PiszkosFred
Sehogy. Hagyd elmenni, ne akarj mindenkit legyilkolni lev2-3as karakterrel ;]

A BÁRBAN HOGY LEHET LENYOMNI CALOT??
röktön legyak nem????

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
szerintem is.csak akkor hatásos a játék ha nem cheatelünk szerintem.vagy nem tudom.én nem próbáltam.nem is fogom.
ded lehet hogy neki másra kellett a konzol.Nem biztos,de lehet.

Dnai13
altgr + 7 úgy jön ne a konzol

Mijafakknak kell ebben csítelni? Ha jól felnyomod a karkteredet, és az eljén leölöd Calot a bárban, akkorsztem végig se tudod jáccani...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

rezsofiz
és akkor lesz konzolod.

rezsofiz
swkotor.ini -ben a fejezet alatt írd be új sorba,hogy EnableCheats=1 . aztán a játékba a ` billentyûvel hozod elõ.

?-konzolt hogy lehet behozni a gámban??

Hmuda
Én mindig úgy csinálom, hogy kcsinálom Uthart, aztán alapvetõen legyakom Yuthurát, de életben hagyom (sok-sok jó pont 😄). A Sith fénykard meg gondolom azért, mert nevesített cucc, több ezer éves, nem kiforrott felépítésû, csak ceremoniális célokra használták, stb, stb.

Bastilás dolog: ha sokat szövegelsz vele és kibékítzetted az anyjával, akkor lehet csak elõhozni a cuccot (meg persze a jó karakter alapvetõ elõfeltétel 😄).

legyaktam mindenkit az akadémián 😊

Valen
akkor van ha sokat beszélsz vele

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Kinyomtam a gamét, faxa volt, de nem volt benne a románc Bástyilával.
Annak mikor kellett volna lennie?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Valen
Takigabi >

az hogy a mesterrel, vagy a tanitvánnyal leszel-e "Az a TE döntésed!!!"

mert NEM lehet és kész 😊)

mellesleg a sima hagyományos fénykard megfelelõ 3 kristállyal a legjobb 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nem, mer csak.

Öld meg mindkettõt, aztán gyakd le az egész akadémiát.

és a Sith lézerkardot miért nem lehet fejleszteni?

Uthar mesterrel vagy a nõcivel érdemes szimpatizálni?

ok thx probálom

Hmuda
Csak addig mész, amíg csak az egyik indul meg ellened, azt visszacsalod az ajtóhoz és kinyírod. Ha megvan, gyógyítgatsz, aztán jöhet a következõ.

A Kribbanon a két Terentatek megölésének van valami technikája mert engem állandóan megölnek.És medpacet se tudok bevásárolni

rezsofiz
aha.értem.részemr(Ü)õl is lezárva.<on>

"háromszázezer, vagy haamincezer? mittudomén..."
ez jutott eszembe, nem ezt mondtad.
téma részemrüll lezárva.ne kapjunk össze igazad van.

ON 😊

Hmuda
A feljárat a templom másik végében van (pont a fõbejárattal szemben).

rezsofiz
mind1.ilyen hülyeségeken ne kapjunk össze.

rezsofiz
én is mindjárt befejezem: Unknow World templom.

rezsofiz
ilyet én nem írtam. én ezt irtam:
ott megcsináltam azt a 4liter,vagy mittudomén mit.
te azt irtad,hogy én ezt mondtam:
én ilyet nem irtam. egyébként szerintem abszolút nem volt Szalacsis,de nekem aztán mind1 hogy mi volt.

aha.
tudom.
az osztályomban most kezdett nagykemény lenni, én se olyan sok ideje untam meg (másfél év), de még most is eszembe szokott jutni...

mind1.
Az a kötsög Rakatan konzol, ameik kinyitja a templom felsõbb szintjeire az ajtót(tudjátok a H alakban végigfutás után),amikor kinyitja õket, hol van az ajtó(amin feljebb mehetek)??

PiszkosFred
sanyibacsi mar lefutott, kirohogte mindenki magat rajta anno, aztan szepen lassan eltunt....nem is baj.

nem idézgetek, talán jobban észeveszed, ha elmodom hogy mié írtam ezt.

A mondatodról Sanyi bá jutott eszembe, nem szekállak én,

1ébként mingyá kinyomom a kotort...

rezsofiz
Köszi