11368
-
Mossberg #8435 Mármint a küldetést, asszem a Shilka (vagy hogy a francba is hívják a halembereket) fiatalok eltűnésével kapcsolatos és akkor se Te fogod kinyitni azt az ajtót -
Mossberg #8434 Lehet hogy azért mert az egy külön küldetés része és még nem kaptad meg -
Rolee Papa #8433 A sith bázison nem tudok bemenni a training roomba a manaan bolygon, help, security spike nincs nálam. HELP! Vki megoldást plz -
#8432 nagyon jó kari a 9800 pro. szépen kéne mennie mind az nwn-nek, mind a kotornak vele. nekem 9600 pro-n megy is mind a kettő szaggatás nélkül (még az ismert ati peccs sem kellett, mert engem speciel nem vágott ki a főmenüből). próbálj meg a videokártya-beállításokkal játszani. hagyd az anizotróp szűrést és a vonalsimítást is az alkalmazásra, hogy az kezelje. vagy esetleg próbálj meg régebbi catalystokat. nem mindig a legújabb driver a legjobb. nekem pl. az nwn legjobban a 4.1-es catalysttal ment. azóta az összes újabbal csak rosszabb/instabilabb.
ja, és semiképp ne vegyél nvidiát! :) -
#8431 A Radeonok sajna nem éppen az opengl-ben erősek, és mind a KOTOR, mind az NWN opengl-es (majdnem ugyanaz a motor is). De a 22 fps az átlag, vagy mi? -
Drizzthsz #8430 :D
De az nwn azóta szaggat, amióta nem duronom van. Pedig duron + mx400-zal ment röccenéd nélkül árnyékok nélkül. Ezután xp1600+mx400-zal már szaggatott, ti4200-zal detto, 2500+szal is, aztán r9800-zal is. -
#8429 Azt vedd figyelembe, hogy mindkét game erőteljesen nvidia karikra lett optimalizálva (elég csak az 1.0-ás ati gondokra emlékezni). Vegyél inkább NVidiát. :D -
Drizzthsz #8428 mx400-zal mondjuk így is lennék, de ez a kari volt vagy 5* annyi anno. Meg még az nwn is szaggat, pedig az végképp nem mai darab... -
#8427 Ne szórakozz már. 22 tökéletesen játszható. Akkor kezdenék aggódni ha 14 alá esik. -
Drizzthsz #8426 Pls help! Radeon 9800 Proval új driverekkel még mindig csak 22(!!!) fps-sel megy. :( bár cat 3.6-tal ugyanott mérve 30 fps, de a tatooine-on a régi cattal is leeseik 25-re. Mi tegyek? -
#8425 honnand szerezzek végigjátszást?
nem tom hogy oldjam meg azon a vizi bojgon a birás ügyet, nem tom megvédeni azt a hülye csávokát aki megölt egy Dark Jedit aki Sith kém -
#8424 van belőle Demo, de abban csak a Endar Spire meg Taris 1 része van benn, így gyk. a játék lényegét nem fogja meglátni :)) -
#8423 demóra én sem emléxem. -
#8422 Ha minden igaz, akkor a demót csak a játék megjelenése után adták ki. -
#8421 ebben nem vagyok biztos -
#8420 :) -
#8419 semmi gond, csak ezt 8000 hozzászólás után kérdezni... :) sztem ha az első oldalt végigolvastad volna mindenre fény derült volna:D -
#8418 Van belőle 1általán demó? -
#8417 Én is így gondolom! :) -
#8416 Pedig ha játszol vele egy kicsit, garantáltan be fogod szerezni a full játékot :))) -
#8415 A játék jó!
Még az FPS rajongó haverom is végigjűátszotta kétszer! -
Vlala #8414 Igen, elolvastam, arra válaszoltam.
Én sem ma jöttem... csak nem ismertem a játékot, és megkérdeztem, milyen, mielőtt beszerezném.
Az már megvan, hogy ez egy szerepjáték (bibi, tudom, mi az az erpégé, és különben is, az a Duke Nukemben volt fegyver, ne keverjük a BFG-vel)
Akkor egy demót megér, teljesben nem hiszem, hogy beújítom... -
#8413 "fegyver, mint a Doomban"
Háááááááá ez nagyon jó!!! :DDDDDDDDDDDD -
#8412 -
#8411 Nem azért, de elolvastad azt, amit a többiek reagáltak a te hozzászólásodra. Vagy nem tudod, hogy mi az RPG? Vagy azt hiszed, hogy fegyver, mint a Doomban? :D -
Vlala #8410 Jól van naaa, nem úgy gondoltam... csak ritka nagy csalódás volt az Academy az Outcast után, hogy sík ugyanaz, néhány dologtól eltekintve... és ezt nem először játsszák el: Rouge Squadron, Starfighter...
-
#8409 Ez egy RPG, olyan mint a Neverwinter nights, vagy a baldur gates háromdében sztárwárszvilágban.
"Lucasék simán megélnek a 20 éves projectből" És mi ennek mennyire hogy örülünk. Éljenek meg belőle még 20 évig! -
#8408 Ez egy ROLE PLAYING GAME!
NEM FPS! -
Vlala #8407 Na most segítsetek.
Ez is csak egy újabb megyek-egy-pályán-és-neoncső-van-nálam rókabőr, vagy változott is valamit a Jedi Knight sorozat óta? Mert pl. az Academy simán lehetne egy patch az Outcasthoz...
Lucasék simán megélnek a 20 éves projectből, serintem még 20 év múlva is lesznek emberek, akik hisznek az Erőben és a fénykardokban... -
#8406 :( -
#8405 az eddigiekből tanulva 1-2 hónap és 60%os lesz -
#8404 A lényegen nem változtat!:) -
#8403 lesz nem lessz! :DDDDD -
#8402 Mikor várható a következő frissítés és az kb hány %-os lessz? -
#8401 Jól van... Akkor csak a saját nevemben beszélek. A többieket nem akartam lebénázni!
Amúgy a fordítás jelenlegi stádiumában elérhető a http://magyaritasok.hardwired.hu oldalon. -
#8400 hol is van az a béna 50%os?:)
ha ráér valaki az olvass vissza közhely helyett benyomhatna egy linket,előre is köszi! -
#8399 Naes? Penzert csinaljatok? Nem. Sajat szabadidotokben, onkentes alapon hobbibol? Igen. Akkor pedig ne benazd le magad, mert nincs ra okod. Nagy dolog igy amit csinaltok, minden elismerest megerdemel, es hat ez nem loverseny. Ha kesz lesz, kesz lesz ;] -
#8398 Sajnos mi vagyunk olyan bénák, hogy még nem sikerült előrébb jutnunk... :( -
#8397 Még mindig csak 50%-os a magyarosítás vagy én vagyok a béna,hogy nemtalálok másikat? -
#8396 hálásan köszönöm