11368
  • ollie
    akkor kapcsold be, nálam pl úgy jól ment a KOTOR 9600 pro-val
  • Johnyy
    Nekem volt hasonló akkor ujratettem a jatekot akkor meg az volt hogy belssult úgy szaggatott mint az állat, aztán frissítettem egy kis terepet meg mindent és hipphopp megjavult , hogy mitől gőzöm sincs.
  • Johnyy
    A hulla nincs ott csak egy öv amiből kiveszed a hologramot vagy mit
  • VGQ
    Hát akkor sorolom.

Ati legujabb fentvan
    háttérben nem fut semmi
    aa,aniso is kilöve feltéve ha az is a biosban van
    directx-el semmi,baj,de azért tezsek 1 ujjat.
    A hömérséklethez meg kérek akkor valami progi linket,mert sajna igy nemtom megnézni,de a proci tutira rendesen ketyeg,hiba nélkül.
  • MaDFoX
    pedig ott van, csak menj vissza...
  • Dnai13
    Csá, nem tudjátok hol találok olyan leírást ahol az is le van írva h bastila faterjának hulláját hol találom? (meg a többi csapat taghoz a storyuk megoldását, pl mission, bár az kész) Mert azt mondja h egy krayt dragon nyírta ki, de ott ahol az a nagy van, és a s(t/z)ar map, ott nincs :(. plz help.
  • Kandurex
    és még annyi, de annyi tippem van
  • Kandurex
    és kilőnni az AA és ANISO -t is...
  • Kandurex
    és nem ártana megnézni a proci hőmérsékletét és a videókártyájét is
  • Kandurex
    és kapcsolj ki minden háttérben futó baromságot
  • Kandurex
    és egy új dx9b
  • Kandurex
    4.1 catalsyt
  • VGQ
    Sajna nem jo az ötlet,mert eleve ki van kapcsolva:((
    Valami más esetleg???
  • VGQ
    thx,megprobálom.
  • ollie
    kapcsold ki a fast writes-t a biosban
  • VGQ
    Hi

Lenne egy baromi nagy gondom!

Feltettem a gamét elkezdek játszani erre már a menüben is porrá fagyott.Akkor haver aszondta tegyek fel 1.03as patchet meg legujabb ati drivet ,és akkor jo lesz.
    A baj,hogy nem lett jo,mert egyfolytában megszarik és kidob windows hibát vagy csak naturban porrá fagy és a kedvencem mikor beRESETELi a gépemet!!!
    Valaki segitsen már megoldani ezt az "aprocska" problémát,mert már a hajam tépem miatta.Rohadt gef2vel simán végigvittem,most meg a radeonnal szart sem birok csinálni,mert 3-5 percenként behal.
  • MaDFoX
    Disabled hanggal is csinalja... ...mashol lesz a gond. :C
    HW mouse-t is probaltam, most jonnek a vid. k. allitgatasok (AA off stb...)
  • ollie
    ja kapcsold ki az EAX-et, hátha...
  • MaDFoX
    1GB, a driverek jo vannak fenn (minden mas legalabbis megy kiprobalom hang nelkul)
  • ollie
    mennyi ramod van? chipset driver, hangkari driver?
  • MaDFoX
    Hmmm...
    A jatek 1.03 a video driver a legutolso (4.7 catalyst)... ...mi meg?
  • ollie
    legújabb patch és driverek kellenek
  • MaDFoX
    Probaltam visszaolvasgatni de ez tul sok hozzaszolas nem talalom ami engem erdekel, pedig biztos volt mar megoldasa.
    A jatek meg problemamentesen, de ritkan toltes utan (es csak akkor, amint vegig er a csik) egyszeruen kilep a desktopra. Eddig nem kulonosebben zavart, de most volt egy jo swoop race eredmenyem amit igy elbuktam es bemergesedtem ra... ;) Van erre megoldas vagy nyugodjak bele...
    Bocs a tuti ismetelt kerdesert...
  • Hmuda
    Hangkártyahiba. Rakd fel a peccseket és megjavul.
  • Johnyy
    Üdv Valaki segítsen ,Dantoinon vagyok és a karim a mezőkön ok nélkül elkezd futni olyan 1-2 fps es szaggatással (Magyarul Ku.vára szaggatva) és kilóméterekre elcsúszik és befagy, azért néha folytatja. Amúgy 3ghz 512 ddr meg ati radeon 9600xt szal ezen a konfigon nagyon nem kellene szaggatnia, mondjuk felraktama 1.3 as javítást amire ráraktam a sima cracket+ magyarosítás PLZ HELP WHY .. CRY
  • ollie
    Biztos hogy nincs AA és AF maxra téve?
  • ollie
    ja , nem volt AGP driver feltelepítve
  • Mossberg
    Én egy hétig szívtam minden játékkal, újratelepítettem mindent többször is, gondoltom mindenre mire véletlenül a Bios-ban észrevettem hogy az AGP-s videokártyámat a gép valamiért nem éppen AGP-sként kezelte :DDD
    Nálad valszeg nem ez a gond de azért NAGYON ALAPOSAN nézd át a géped :)
  • lwb
    ilyen gépen simán mehetne az AF pedig ... no mind1. ha ez sincs bekapcsolva, akkor depláne szakítani kellene a játéknak. gondolom a legújabb directx és winxp+sp1 van fent. most már tényleg csak a háttérben futó nagyobb progikra tudok gondolni v nemtom.
    eh. látod, ezért jobb a hivatalos fórum. ha nagyon nyomulsz, valaki okos mindig jön és segít. :)
  • Drizzthsz
    Álmomban se játszok semmit anisotropic filteringgel...

1.03-as peccs fent van...
  • lwb
    ha nem javul látványosan ezektől se, akkor valami más gáz van. előbb mindenéleképp peccseld fel a játékot és tegyél fel új catalystot, ahogy MerlinW írta.
  • lwb
    próbálj jáccani a videobeállításokkal a játékban. vedd lejjebb és nézd meg, hogy javul-e valamit. főleg az anisotropic filteringet vedd lejjebb.
  • MerlinW
    játék futtatása előtt lőjjél ki processeket (virusírtó, stb, ami több memóriát, processzoridőt használ, ill a trayből ami nem kell a játékhoz.) Sokat segít. Jah és a legújabb Catalyst driver, ill kotor patch
  • Drizzthsz
    Gyér az fps: 22 átlagban a maanabon.
  • lwb
    az, hogy szaggat pontosan mit takar? töltöget vagy gyér az fps, esetleg néha lelassul, néha nagyon felgyorsul?
    háttérbe nem fut valami nagy progi? (pl. SETI-szar, háttérképtöltögető)
  • Drizzthsz
    OK, Sapphire Radeon 9800@9800 PRO
    Abit nf2-v2.00
    Amd Barton AQXER 2500+@3000+
    256 ddr 333 samsung+ 256 ddr333 v-data
    más nem hinném, hogy számít...
  • lwb
    vagy ha beszélsz angolul, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy elmész a hivatalos fórumokra és utánanézel. nekem ez a módszer a játékoknál kb. 90%-ban be szokott jönni.
  • lwb
    írj pontosabb konfigot* , úgy könnyebb segíteni.

* ram, alaplap pontosan chipsetestül (mennyire friss a bios), ilyesmi
  • Drizzthsz
    Mind1, valamit próbálkozok majd.
  • PiszkosFred
    Ne menjunk bele az nvidia vs ati dolgokba plz ;] Van erre topik szerintem. En jatszottam 9600pro-val es ti4200-zal, mindkettovel tokeletesen futott, sehol egy hiba, sehol egy fagyas. Igaz 9600al csak 3-4 oraig - tesztelni volt itt a kartya - ti4200assal viszont vegignyomtam a nwn-t es a kotort is, es vele sem volt gond. Igaz nincs az a penz, hogy eladjam ezt a kartyat.. ;]