11368
-
akkor kapcsold be, nálam pl úgy jól ment a KOTOR 9600 pro-val -
Nekem volt hasonló akkor ujratettem a jatekot akkor meg az volt hogy belssult úgy szaggatott mint az állat, aztán frissítettem egy kis terepet meg mindent és hipphopp megjavult , hogy mitől gőzöm sincs. -
A hulla nincs ott csak egy öv amiből kiveszed a hologramot vagy mit -
VGQ #8472 Hát akkor sorolom.
Ati legujabb fentvan
háttérben nem fut semmi
aa,aniso is kilöve feltéve ha az is a biosban van
directx-el semmi,baj,de azért tezsek 1 ujjat.
A hömérséklethez meg kérek akkor valami progi linket,mert sajna igy nemtom megnézni,de a proci tutira rendesen ketyeg,hiba nélkül. -
pedig ott van, csak menj vissza... -
Csá, nem tudjátok hol találok olyan leírást ahol az is le van írva h bastila faterjának hulláját hol találom? (meg a többi csapat taghoz a storyuk megoldását, pl mission, bár az kész) Mert azt mondja h egy krayt dragon nyírta ki, de ott ahol az a nagy van, és a s(t/z)ar map, ott nincs :(. plz help. -
és még annyi, de annyi tippem van -
és kilőnni az AA és ANISO -t is... -
és nem ártana megnézni a proci hőmérsékletét és a videókártyájét is -
és kapcsolj ki minden háttérben futó baromságot -
és egy új dx9b -
4.1 catalsyt -
VGQ #8463 Sajna nem jo az ötlet,mert eleve ki van kapcsolva:((
Valami más esetleg??? -
VGQ #8462 thx,megprobálom. -
kapcsold ki a fast writes-t a biosban -
VGQ #8460 Hi
Lenne egy baromi nagy gondom!
Feltettem a gamét elkezdek játszani erre már a menüben is porrá fagyott.Akkor haver aszondta tegyek fel 1.03as patchet meg legujabb ati drivet ,és akkor jo lesz.
A baj,hogy nem lett jo,mert egyfolytában megszarik és kidob windows hibát vagy csak naturban porrá fagy és a kedvencem mikor beRESETELi a gépemet!!!
Valaki segitsen már megoldani ezt az "aprocska" problémát,mert már a hajam tépem miatta.Rohadt gef2vel simán végigvittem,most meg a radeonnal szart sem birok csinálni,mert 3-5 percenként behal. -
Disabled hanggal is csinalja... ...mashol lesz a gond. :C
HW mouse-t is probaltam, most jonnek a vid. k. allitgatasok (AA off stb...) -
ja kapcsold ki az EAX-et, hátha... -
1GB, a driverek jo vannak fenn (minden mas legalabbis megy kiprobalom hang nelkul) -
mennyi ramod van? chipset driver, hangkari driver? -
Hmmm...
A jatek 1.03 a video driver a legutolso (4.7 catalyst)... ...mi meg? -
legújabb patch és driverek kellenek -
Probaltam visszaolvasgatni de ez tul sok hozzaszolas nem talalom ami engem erdekel, pedig biztos volt mar megoldasa.
A jatek meg problemamentesen, de ritkan toltes utan (es csak akkor, amint vegig er a csik) egyszeruen kilep a desktopra. Eddig nem kulonosebben zavart, de most volt egy jo swoop race eredmenyem amit igy elbuktam es bemergesedtem ra... ;) Van erre megoldas vagy nyugodjak bele...
Bocs a tuti ismetelt kerdesert... -
Hangkártyahiba. Rakd fel a peccseket és megjavul. -
Üdv Valaki segítsen ,Dantoinon vagyok és a karim a mezőkön ok nélkül elkezd futni olyan 1-2 fps es szaggatással (Magyarul Ku.vára szaggatva) és kilóméterekre elcsúszik és befagy, azért néha folytatja. Amúgy 3ghz 512 ddr meg ati radeon 9600xt szal ezen a konfigon nagyon nem kellene szaggatnia, mondjuk felraktama 1.3 as javítást amire ráraktam a sima cracket+ magyarosítás PLZ HELP WHY .. CRY -
Biztos hogy nincs AA és AF maxra téve? -
ja , nem volt AGP driver feltelepítve -
Mossberg #8448 Én egy hétig szívtam minden játékkal, újratelepítettem mindent többször is, gondoltom mindenre mire véletlenül a Bios-ban észrevettem hogy az AGP-s videokártyámat a gép valamiért nem éppen AGP-sként kezelte :DDD
Nálad valszeg nem ez a gond de azért NAGYON ALAPOSAN nézd át a géped :) -
ilyen gépen simán mehetne az AF pedig ... no mind1. ha ez sincs bekapcsolva, akkor depláne szakítani kellene a játéknak. gondolom a legújabb directx és winxp+sp1 van fent. most már tényleg csak a háttérben futó nagyobb progikra tudok gondolni v nemtom.
eh. látod, ezért jobb a hivatalos fórum. ha nagyon nyomulsz, valaki okos mindig jön és segít. :) -
Drizzthsz #8446 Álmomban se játszok semmit anisotropic filteringgel...
1.03-as peccs fent van... -
ha nem javul látványosan ezektől se, akkor valami más gáz van. előbb mindenéleképp peccseld fel a játékot és tegyél fel új catalystot, ahogy MerlinW írta. -
próbálj jáccani a videobeállításokkal a játékban. vedd lejjebb és nézd meg, hogy javul-e valamit. főleg az anisotropic filteringet vedd lejjebb. -
játék futtatása előtt lőjjél ki processeket (virusírtó, stb, ami több memóriát, processzoridőt használ, ill a trayből ami nem kell a játékhoz.) Sokat segít. Jah és a legújabb Catalyst driver, ill kotor patch -
Drizzthsz #8442 Gyér az fps: 22 átlagban a maanabon. -
az, hogy szaggat pontosan mit takar? töltöget vagy gyér az fps, esetleg néha lelassul, néha nagyon felgyorsul?
háttérbe nem fut valami nagy progi? (pl. SETI-szar, háttérképtöltögető) -
Drizzthsz #8440 OK, Sapphire Radeon 9800@9800 PRO
Abit nf2-v2.00
Amd Barton AQXER 2500+@3000+
256 ddr 333 samsung+ 256 ddr333 v-data
más nem hinném, hogy számít... -
vagy ha beszélsz angolul, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy elmész a hivatalos fórumokra és utánanézel. nekem ez a módszer a játékoknál kb. 90%-ban be szokott jönni. -
írj pontosabb konfigot* , úgy könnyebb segíteni.
* ram, alaplap pontosan chipsetestül (mennyire friss a bios), ilyesmi -
Drizzthsz #8437 Mind1, valamit próbálkozok majd. -
Ne menjunk bele az nvidia vs ati dolgokba plz ;] Van erre topik szerintem. En jatszottam 9600pro-val es ti4200-zal, mindkettovel tokeletesen futott, sehol egy hiba, sehol egy fagyas. Igaz 9600al csak 3-4 oraig - tesztelni volt itt a kartya - ti4200assal viszont vegignyomtam a nwn-t es a kotort is, es vele sem volt gond. Igaz nincs az a penz, hogy eladjam ezt a kartyat.. ;]