Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ha mar eddig nem tetted, varj egy picit. Szedd le persze, de ha szerencsed van elobb utobb kesz lesz a magyaritas, es akkor elsokezbol tudnad tesztelni, korabbi tapasztalatok nelkul. Talan meg a fordito csapatnak is segitseg lenne az igy "keletkezo" elso benyomas. De ez csak egy otlet..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Ja közben én is rájöttem...

A 3 oszlopos megoldás:
1. Ne menj arra, úgysem fontos, hogy oda menj, csak annyi lesz, hogy kapsz pár xpt, meg pár jó cuccot.
2. bal->közép
bal->jobb
közép->jobb
bal->közép
jobb->bal
jobb->közép
bal->közép
bal->jobb
közép->jobb
közép->bal
jobb->bal
közép->jobb
bal->közép
bal->jobb
közép->jobb.

Hmuda
Nekem tiz perc alatt megvolt. Mikor rájöttem, hogy melyik játékot is szimbolizálja a mini-game, azonnal tudtam mi a megoldás (csak kár, hogy egy elég középszerû kard a jutalom).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

megcsináltam több mint 45 perc alatt

Hmuda
Ja igen. A TicTacToe az a 3X3-as amöba.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Amúgy a game neve valami Hanoi Tornyai vagy mifene. A Tic Tac Toe az más (nem jut eszembe a magyar neve).

Hmuda
Még csak most? Hehe, a topiclátogatók fele már vagy háromszor végigtolta oda vissza, keresztbe kasul, te meg még csak most fogsz hozzá? Hajrá, megéri! :-)

Hmuda
Ne legyél már ennyire "ilyen". Tiszta logika az egész és mellesleg tökegyszerû. Gondolj úgy a karikákra, mintha az elsõ lenne a legkisebb, aztán ahogy mész lejebb, egyre nagyobbak lesznek. Ezek után csak arra kell figyelni, hogy kisebbre ne rakj nagyobbat (pl az elsõre ne rakd rá egyiket se, de az elsõt bármelyikre).

rájöttem az a lényege hogy a karikákat átvigyem az uccsó ra
2 meg is van de még maradt 2😞((((((((((((((

grebber
Na az elkövetkezendõ napokban csinálok helyet leszedem az 1-es cd-t azt kiprobálom ezt a gamet.

Next PC upgrade: 2022

szerintem nem tic tak a neve hanem jenga eddig 3x rámomlott

kössz a segitséget sokat segitettél ezzel

ollie
Amúgy csak egy kis logika kell hozzá. Gondolkozz egy kicsit.

ollie
Tic tac toe a 3 oszlopos játék neve. Ha még nem hallottál róla, az elég furcsa, de akkor keress rá, egy hagyományos, keleti "táblás" játékról van szó.

Hogy kell azt végigvinnem amikor nemegyek a templomba és egy ajtón át akarok menni de egy hülye játék védi
a játék az amikoe elektromos karikákat kell tologatnom 3 oszlopon.

Johnyy
oh,,, lol,, na mindegy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

PiszkosFred
jaj ;]

mrteo
megoldódott, kiderült, hogy nem cd képfájlként akarta kiírni, hanem simán másolta...
azért köszi a segítségeket!

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Johnyy
Nem nagy só egy démont meg egy klónt felrakni....
Hidd el, a barátnõk is megértik egy idõ után..

PiszkosFred
Koszi.

mrteo
Értem, az a gáz, hogy a letöltés após gépére ment, és azon a gépen csak Nero van. A barátnõm írogatja ki a letöltött anyagot, és neki nem tudom elmagyarázni a folyamtot.
Marad a 800-as cd, ami nem igazán esik jól a zsebemnek...

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Johnyy
Most én nem a gamlibrõl szedtem....
Próbáld úúgy hogy hogy a cd-képet betöltöd demonba és clone cd-vel teljes cd másolással forrásként megjelölöd a demod virtula dvd-t és elindítod clonal, mivel az néhány esetben ha 700 nál több az anyaf akkor rákérdez hogy engedélyezi e a túlírást, és ha igen akkor kiirja rá! (de ez 100%) Nemtom neked így müxik el.

mrteo
Én nem ijednék meg, de a Nero szépen kinyitja az ajtót és nem hajlandó írni.
Ki lehet kapcsolni valahol ezt a védelmet?
A magyarításnak én is drukkolok, mert az angol tudásom elég gyatra...

Mondom, már csak a 100ast adjuk ki, 2hét múlva. De ismétlem, nem teljesen biztos.

mrteo
mivel tudtad kiírni 700-as cd-re?
Nekem a Nero egybõl kidobja, hogy nem lehet

PiszkosFred
No, akkor elorelathatolag mikor lesz ujabb publikus verzio, es az kb. hany szazalekos lesz?

Johnyy
hmm! Hajrá, ! Jól fog kezdõdni az õsz a sulit leszámítva!!

ha minden jól megy, 2 hét, vagyis nyár végére.

Johnyy
nem? Oh 😞 de akkor a 100 asat mikor rakjátok ki?

mrteo
500 Ft 4 napi letöltés, kb. 2-3 óra alatt van lent 1 cd,
számold ki, hogy 500 Ft-ért mennyi játék jön le.
Azt hiszem a MediaMarkt egy kicsit drágább.
De ne menjünk etikai kérdésekbe bele, mert nem erre vonatkozott az alap kérdésem.
Ráadásul nem ismerem a játékot, de sok jót hallottam róla és gondoltam kipróbálom.

Hát, nem tom honnan tölthetné le, nem lesz kint sehol.

Johnyy
jah! Töltsd le a 90 es magyarosítást ,úgy az igaz!!!!!

nem kell megijedni, az iso gyakran nagyobb, mint amit ráír a cd-re.
nekem simán felmentek 700-asokra.

Johnyy
Nekem, sima 700 as cd-n van (4) És tökéletes !! A gamelib, nagyon jaw 😉

mrteo
köszi, reméltem, hogy megúszom, mert sima cd-m van egy csomó, 800-asom meg nincs. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy másoknaknak mekkora cd-n van.

ollie
Ha már fizetni kell érte, miért nem a MediaMarkt-ban teszed? 😄D

mrteo
http//gamelib.fw.hu
fizetõs warez oldal...

ollie
Hát igen, könnyen lehet, hogy 800-as cd kell hozzá.

mrteo
egy kicsit elírtam, szóval a 4 cd-bõl 3 van ami 749Mb-os lenne

Mia az a gamelib?

mrteo
Sziasztok!
Most töltöttem le a gamelib-rõl a 4cd-t, és ebbõl adag van ami 749Mb-os. Ez eleve 800-as cd-re van tervezve?
Mert a Nero nem engedi kiírni sima cd-re.
Azért kérnék gyors helpet, mert ha 800-asra kell kiírni akkor meló után még vennem kellene, és este már játszani szeretnék vele.

Hmuda
:-)

Köszi a segítséget!!!
Megoldódott a probléma, csak egy uj detonatort kellett felrakni.
Mégegyszer kösz!!!

Gépem adatai:
2.85 gherc
512 ram
GeForce Mx 440

szerintem ilyen konfigon kéne mennie, mert a játék elején beállítottam és azt irta ki, hogy megfelel a gépem

PiszkosFred
Alaplapi driverek, es a codecpakkot irtsd ki addig amig jatszol.

Hmuda
Ajánlatok:
DirectX frissítés.
Videokártya driver frissítés.
Patch felrakása.

Hát, ahhoz, hogy segítsünk, megadhatnád elõször is, milyen géped van.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:Amkikor végetéer az elsõ bemutató, akkor nagy feketeség jelenik meg és csak hang van.Meg néha megjelenik az egér.Kéne egy kis segítség...
"Csak" ennyi lenne a gondom, örülnék ha tudnátok segíteni

MerlinW

[merlinw.org]