11368
-
#9116 Zabrak a faj, és utálom az E1-et, magyarán a skint is. :-) -
#9115 Dart Maulnak amúgy mi a falyának pontos megnevezése? -
#9114 Modm től bocs verjetek meg! Rohadt jó ez a szkin sztem! -
#9113 -
#9112 SZivsen!!! -
#9111 Köszi. Töltöm is le őket! :) -
#9110 1.3 krekkkk -
#9109 1.3 pöcs -
#9108 +k -
#9107 Működi! -
#9106 Sziasztok!
Most ismerkedem csak a játékkal.
Rögtön volna is egy kérdésem. Honnan lehet letőlteni olyan patch-et, ami működik "biztonsági másolattal"? ;)
Rögtön ide kapcsolódna a másik kérdésem is, hogy a patchelt változattal műkiödik-e a magyarítás? -
#9105 Csak szólok, hogy most munkába vagyok és nem próbálgattam az eltelt idő alatt:) - johny-fiú, kis gyakorlással nekem is menni fog:)))) -
#9104 Nemár! A tatoini swoopot én seperc alatt megnyertem,,,, próbáld a sebeségválltó gombokat folyamatosannyomogatni így arra már nem kell figyelni , menj rá a lehető legtöbb turósítóra, de semiképp ne menj neki az akadálynak!!!! -
#9103 akkor tényleg marad a grafika-butítás meg a gyakorlás. pedig már reménykedtem. végül is azért játék, hogy játszunk vele:)) -
#9102 Gyakorlas, soksok gyakorlas. Hasonlo volt a helyzet a Beyond Good & Evilben, (kalozbarlangokban, es a varosi versenyek a gyongyokert) de tobbszori nekifutas, es gyakorlas utan megoldhato ez is, az is. (BGE nehezebben, de megiscsak..;]) -
#9101 Hát igazából tényleg reflexfüggő, bár kis gyakorlással kitapasztalhatóak a pályák és akkor egy idő után már csuklóból lehet menni rajtuk. Igazából cask arra kell figyelni, hogy mindig megfelelő időben kell váltani a sebességet és minél több gyorsítóra kell rámenni. A váltó folyamatos nyomkodása nem jó mert én úgy vettem észre, hogy az kicsit lassítja a járgányt. -
#9100 Na, akkor van valami trükköd a swoop-versenyeken vagy csak jók a reflexeid (no meg a géped) -
#9099 Azért ez enyhe túlzás, de már jópárszor végigvittem. :-) -
#9098 Most speciel minden infót megkaptam (lentebb veszem a felbontást, hogy a gépem normálisan tudja futtatni a játékot mikor a tatooini swoopversenyen görcsölök), gondolom Te nagy szakértője vagy a játéknak. -
#9097 Tudod te mekkora ötlet az? Ha nem keleten lenne, hanem a nagy vizen tul, és a SW fejek is adna az engedelyt hozza, 10 even belul olyan gazdag lennel, hogy az unokadnak sem kellene dolgozni ;]]
(soksok elvetemult SW fan van, aki minden penzt megadna ilyenert, illetve ha ok nem, a papajuk, esetleg maga a papa, mama ;]) -
#9096 Na, jól nézek ki? -
#9095 -
#9094 Azt meghiszem, én elolvastam a teljes szövegeanyagot,, nem egy nap kellet hozzá, de egyszerűen hihetetlen menyire beleéli magát az író ;) -
#9093 Pl miben? -
haxoror #9092 ha nem hagyjátok abba akor belinkelem a Bukaresti Jedi Akadémiát!!! -
#9091 Ezt a linket már hamarabb is beszúrhattad volna:) nagyon jóóó -
#9090 Visszaolvastál egy párat mostanában? Esetleg tudnál még hozzátenni valami tanácsot? -
#9089 Heh, egy mini fekete lyuk pillanatok alatt magába szippantaná a jedit... -
#9088 Persze, hogy nincs. :-) -
#9087 Látom nincs harag a szívedben:) -
#9086 :-) -
#9085 Azért ott még nem tartunk. Én még tudom hol a valóság és hol kezdődik az álom. Ezt Morpheus-szal is megbeszéltem és nekem adott igazat... -
#9084 Akkor talalj ki magadnak a technologiarol egy sztorit.
Mint pl egy mini feketelyuk lebeg a kard felettm amit a kard bekapcsolasa hoz letre es elnyeli a fenyt. :PPPPP -
#9083 ...és én ettöl akarlak titeket megóvni. -
#9082 Az okés, hogy rajongói szinten beszéltek róla, de egyesek néha már betegesen elhiszik, hogy mindez lehetséges. -
#9081 Vigyelj! Zézz el ide!
Az enciklopédiában nézz körül meg mondjuk a technológiai felszereltségen,, aszem itt anyira valóságnakveszik hogy az már nem emberi,, eddig én is csak aztmondam folyton hogy csak valótlanság az egész és minek erről ilyen részletes sokmindent csinállni,, fölösleges! De aki ezt igényli hogy az tegye! Én személyszerint nem, de ha már létezik ez az infó akor minden részletét tudni akarom mert egy pöpeet oda vagyok a stárworszéééért -
#9080 Lol, én már előbb ide írtam, hogy te regeltél. Mellesleg nem letörni akarlak csak gondoltam szólok, hogy feleslegesen töritek amgatokat. -
#9079 Nem tudsz letörni minket SZTÁRVÁRZ-rajongókat, te gotromba!
Nem muszály ideírni, ha nem érdekel a téma:)) -
#9078 Juj, emberek fölösen filóztok olyasmin ami abszolút kitaláció és fizikai lehetetlenség (nemcsak hogy nem áll meg a fény, de át is mennének egymáson :P). -
#9077 igen, van benne egy kütyü amivel állítani lehet az erejét, meg talán a nagyságát is. Az én emlékeimben nem műanyag kard él, hanem egy fémpálca (talán 10-es köracél féle, persze valami könnyebb anyagból, de fém). a lényeg, hogy utánna ezt a vágásnál digitálisan tudják helyettesíteni a lézerkard-imitációval. Az viszont nagyon ütős volt mikor Douku és anakin fénykard-párbajt vívnak és kimegy a világítás és csak a kardok fénye világítja meg Őket. Na, az apám nagyon cool volt:))