11368
  • bigapó
    Nos, nekem nem jön be a heavy metal, esetleg egy-egy keményebb rock-szám. A koncentrációt máshogy kell majd megoldanom:))

olvasgatom a starwars.hu-t és nagyon sok érdekes dolgot írkálnak, csak tudnám, hogy honnan veszik pl. a fegyverek ilyen széles skálájának részletes leírását...

Az a mandalori csávó nekem már a tatooine-on mesélt háborús történeteket. Még fog? :))

Én mindig Jedi-kkel nyomulok, nincs lézerpuskás emberem csatában, kivéve, ha más megoldás nincs.
  • Johnyy
    Érvelj az igazsággal vagy hazudj hogy bemocskol a sitheket!
    Kérlexépen a pszihológiai trénin az az hogy benyomsz egy jó zuzós hevymetal számot max hangerőn és vöröss felyel ku.vanyázás közepett mész a pályán !!!! :) Vagy veddd le a hangot vagy vagy vagy... stb , a pszhihi tréning azaz hogy állt versenyzős gémeknél vagy akárhol hoghy nem a játékbeli énedet tuningolod hanem a menet körülményein változtatsz amgad körül,, én az a viszább lévő mócert választottam
  • bigapó
    Azt tudom, hogy nem az enyémet fejleszti, nemis ezzel van gondom, hanem hogy hol csinálta, mert akkor nekem is kel:)))

Mi az a pszichológiai tréning?
    A tárgyaláson már voltam, gondoltam megnézem mi sül ki belőle, de ezek szerint rosszul válaszolgattam, mert engem kivégeztek:((
  • Johnyy
    A mandaloriainak, mi a küldetésének befelyezése mert most a csillagkohón rohangálok és neki még nem felyeztem be,, vagyishogy lehet hogy befelyeztem csak anyi hogy elmesélte az összes háborúi élményeit
  • Johnyy
    Én a játék eleén vibropengékkel meg hasonló izékkel nyomtam,, jediként meg fénykardal és sohasem használltam fegyvert,, de a társaim annál inkább,,, nemtudom de én nem vittem megammal sehova a társaimat csak amikor kivégeztem egy bolygót az ébenhélyán napokat beszélgettem velűk, meg kivittem őket a dokkA hogy találkozzanak a salyát küldetésükhöz rendlet emberkékkel.
  • Johnyy
    Akinek adsz pénzt felylesztésre az a salyát swoop ját felyleszti, nem a tied,, na montam hogy beszarsz a mananon,, nembaj és ott pszhlógiai tréninget vetettem be!
    Most a sith bázisra szerintem úgy menj be hogy kiirtod az egészet úgy ahogy van, aztán elvisznek kivallatni,,, megteheted hogy kimosod az igasságal magad,, de én azt hazudtam hogy nemtudomit de úgy engedtek el a tárgyalóteremből hogy megfolytották a sitheeket az összes joguktól
  • bigapó
    Hi mindenki!

Sikerült a tatooine-i swoop-ot megnyernem és aki azt írta, hogy a manaan-on sírni fogok, akkor annak igaza volt. Itt már tényleg jó lenne valami fejlesztés, mert különben ideges leszek:)). azért ha itt sincs lehetőség ilyenre, akkor már tényleg fura az egész progi, mivel az egyik muksónak lehet pénzt adni, hogy tuningoljon és azzal lesz első (nagyon hálás érte:))
    Please help: ahhoz, hogy ne tartóztassanak le mikor kilépek a Sith-bázisról, elég, ha nem ölöm meg a főbejáratnál lévő ellenséget? Elvileg nem kell, mert másik út vezet a cucchoz amit meg kellett szereznem. Nem volt időm, hogy kipróbáljak egy másik alternatívát, ezért kérdezem.
  • PiszkosFred
    "de egy jedi mindigis erősebb volt mint egy lövöldözős katona"

Egy kepzett jedi talan, egy ketbalkezes miszterbean tipus nem igazan ;]
  • Wanax
    igen, ez látod igaz. dehát a játék elején kell lövöldözni, és miután jedi lettél, már jedikedni... de egy jedi mindigis erősebb volt mint egy lövöldözős katona... amúgy, a sok lúd disznót győz elv alapján le lehet igyis gyűrni a jediket... gondolom láttad az episode 2-t amikor az arénában voltak a jedi, lötték őket ezerrel, azok meg hullottak mint a legyek...
  • maxius
    Éppen erről beszéltem. A lövödözés tök szép, de a jedik 2 mp alatt elintézik azt amit egy pityus 1 perc alatt...
  • ollie
    Akkor nyomulj 3 jedivel, és máris nem kell lövöldözni...
  • maxius
    De azok legalább jók...
    Nekem inkább a játékegyensúllyal voltak gondjaim:
    Amint jöttek a jedik, a lövöldözéseknek elment az értelme...
  • ollie
    Csak kevés tárgyat lehet tuningolni.
  • Johnyy
    Még a végén rá kell mennmi valami szerelés mezőre,, akkor rakja össze!!! Akor ha halod akor sikerült!
    ŰNézd meg a tulajdonságait!!!
  • greco
    Így csináltam én is,de nem működik.Hallom is a "szerelés hangot",de nem rakja össze a dolgokat.
  • Johnyy
    THX
  • Seth
    Rajzolj ki egy H betűt...
  • haxoror
  • Johnyy
    A unknow wödön azon a vilogó padlón milyen elv alapján kel járni?,, ,valahogy fáradt vog a gondolkodás hoz :)
  • Johnyy
    A kiválasztott tárgynak megmutatja az üres helyeit,, csak rákli kelsz az üres bővítőhelyre és megmutatja miket rakhatsz oda béé ;)
  • Hmuda
    Ráklikkelsz, behozza a szerelőrészt, kiválasztod mit akarsz tuningolni, melyik tárgyat, miket akarsz berakni és ennyi. :-)
  • greco
    Hogy lehet a szerelőpadon feltuningolni a dolgokat?Nekem sehogy sem sikerül.Egyedül eddig csak a fénykardot sikerült ott összerakni.
  • Johnyy
    "Swoop fan vagy?"
  • Johnyy
    TEcik a stárfodz ! EGy napkitörésből szedi az energit és 300% osan müxik, jól megcsinálták ezek a rakaták;) még a halálcsilag is elbujhatna ,, téleg melyiok a nagyobb?
  • Johnyy
    Ha sw.hun olvastad pl a birodalom technikai felépítését és felődését akkor láttad hogy én specc egy halom cuccot nem látam a filmben,, mivel nem is volt benne,, de sokszor ámulok hogy azért milyen jól fel lehet építeni egy világot!
    A Fénykard meg szerintem egy nagyon profi konstrukció,, nekem maga az elve nagyon tetszik!!!
  • Wanax
    visszatérve a fénykard témára :) (ez van, imádom a cuccost, eddig csak jedi guardiannal vittem végig :)
    szal a filmbe is ugy van, meghát a kard alaptulajdonsága hogy ha ezzel valakit mevágnak akkor annak jóéccakát... vagy legalábbis 1 kéz minusz, vagy 1 láb minusz. szal kicsit furi nézni amikor a srácok kaszabolják egymást vele... napersze máshogy nem lehet beimplementálni a d&d 3rd editionba a cuccot, meg arrafelé ilyen nincs
  • Johnyy
    Simánnem teszem, nemszeretek mellre szívogatni,,, fáj!
  • Hmuda
    Jolvanna, ne szívd mellre.
  • Johnyy
    Már mondták! Baj? Egyedi! De megérthető!
  • Hmuda
    Kezd kicsit érdekes lenni az írásképed. ;-)
  • Johnyy
    Nekem mesélték, de elvileg fulll komoly, idiota egy elírás vagy nemtom mi LOOOOLLL
  • Johnyy
    VAlahogy úgy érzem felrakom az akademit, pedig 4x volt meg a gém (végigvive) de én rögtön emberember,, néhaférfi,, mag sokszor csaj,, de ugylátszik kihagyaz agyam,, de más falyok nem túl érdekeltek
  • ollie
    Ez komoly????
    "NWN Shadows of Underground"
  • Johnyy
    VAnnbene jó-rossz, de engem a lenti akasztott ki teljesen, meg mesélték hogy GS:" NWN Shadows of Underground" Lol
  • Hmuda
    Nem pont arra gondoltam, hanem úgy alapvetően annak a szennylapnak az össz-szinvonalára.
  • haxoror
    a JediAcademy-ben még választható faj is :)
  • Johnyy
    Tudom GTA4 ésa töbiek,,, mindketen tudjuk!
  • Hmuda
    Most had ne fejtsem ki a véleményem a gémszarrol.
  • Johnyy
    KOSZ! mostmár ez is tom, nekem azt mondta vki vagy halotma,, vagy téleg a gamestarban olvashattam hogy Martalóc a faja, de akkor is hülyeségnek hangzott.....
  • Johnyy
    Én úgy fogalmaznék hogy a 6 közül legkevésbé szeretem az E1-et
    , egyébként én sem szerettem (nagyon nem) de mostmáár egyre jobban teccik! Az a harc látványilag amikor először kvaigon nyomja vele majd kenobi, na az nagyon jól néz ki!