11368
  • ollie
    Egyetértek! ;)
  • 3P
    Örömmel látom, hogy még attól is színesebb a játék, mint amilyenre számítottam. Azt hiszem, hogy ez is azon játékok közé fog tartozni, amit sokszor végig kell, hogy vigyek... :)
  • Johnyy
    A kétkezes kard sztem itt nem túl megnyerő, inkább a 2 kard az ász, és feltételezve hogy jobbkezes a csávó a bal kézbe rövid fénykardal, még kevesebb levonást kap
  • haxoror
    Én scoundrel-consulart indítok általában éppen ezért hanyagolom az erőt meg a kardozást, lebénítom az ellenséget és hagyom hogy a csapat szitává lőjje őket (a jediket is hehheh), a twilek csaj a kedvencem mivel lebénult ellenre a scoundrelek minden lövése kritikus, a játék vége felé ritka brutális sebzése van :)
  • KH
    én meg pont azt láttam, hogy a két kezes (nem kétkezes kard), hanem mindkét kézzel való harcra érdemes gyúrni, mert a hátrányokat nem vezették át olyan következetesen

de erről valami gyakorlottabb játékos biztos többet tud írni...
  • Hmuda
    Kicsit bővebben: erő azoknak akik bikákat akarnak ütni, de nem foglalkoznak a védelemmel, és ügyesség azoknak akik inkább a védelemre mennek rá és kevésbé a sebzésre.
  • haxoror
    ja, és a közelharc az erőt veszi alapul a találati esélynél de a fénykard az erő ÉS az ügyesség közül azt, amelyik nagyobb
  • haxoror
    láttam valamelyik fórumon egy fejtegetést ami szerint az egykezesre éri meg gyúrni és nem a kétkezesre...
  • Hmuda
    3P: ara vigyázz, hogy a síma kerdhasználat nem számít bele a fénykardbe, szóval ha cask fénykarddal akarsz nyomulni, akkor ne költs fegyveres képzettségekre amíg nem leszel Jedi. Addig jók az olyanok mint a kétkezes vagy egykezes harc, esetleg toughness meg ilyenek.
  • 3P
    Köszönöm a gyors válaszokat! :)
  • PiszkosFred
    Hat amig valaszolnak neked - en is megtennem, de nincs most ra idom - addig is latogass el KH oldalara az rpgvault.hu-ra, es nezz szet ott, biztos megtudsz par infot ami erdekel.

http://www.rpgvault.hu/?subsite=kotor

De jojjon par gyors valasz, amire emlexem - legfeljebb kijavitanak ha tevednek.

1. 20
    2. valtozo, alapesetben 7-8 korul talan
    3. kardok es fenykardok. Csuzlik sajnos duhitoen hasznalhatatlanok. Granatok viszont jok, de azokhoz nem igen kell skill sem feat.
    4. erre majd valaszolnak, ez picit osszetettebb.
    5. Minden kvesztnek van light es dark side megoldasa, illetve az esetek 98%ban. A sztori haromnegyedenel lesz egy valaszut, onnan eldontod merre tovabb, jedikent vagy sithkent (vagy hogy hivjak a rosszarcuakat). Erre a valaszutra ra fogsz te is jonni, ne kerdezz ra hogy mi az, mert lelovi valaki a poent, es ugy nem erdekes.
  • haxoror
    1. 20
    2. 8
    3. fénykard
    4. passz
    5. igen :)
  • 3P
    Hát végre volt időm belevágni ebbe a fantasztikus játékba. A hangula a grafika szuper. Allig bírtam éjjel abbahagyni, de hiába ma dolgoznom kellett jönni...

Belevágva a játékba millió+1 kérdésem lenne, de igyekszem keveset kérdezni, hiszen minden kérdésemre meg lehet a fórumba a válasz...

A kérdések előtt azt még leírnám, hogy a karter választásnál katona lettem, majd ebből gondoltam, hogy Jedi Guardianná váltanék, hogy, vagy miként nem tudom, majd kiderül, gondolom nem lesz neki különösebb akadálya.
    A kérdések a következőek lennének:
    1. Normál játékmenet alatt kb. hányadik szintig képezhetjük magunkat?
    2. Kb hányadik szintnél lehetünk majd Jedik?
    3. Egy katonánál melyik a jobb kézi fegyverekre gyúrni (gondolva fénykardra), vagy lőfegyverekre, de abból is melyikre, vagy mindkettöre, bár azt pontokkal nehéz bírni...
    4. Van-e olyan képesség(ek), amely(ek) kiemelten fontosak egy alapvetően harcos karakternek?
    4. Van ebben is mód (mint a FallOut-ban), hogy a sötét oldalon nyomjam végig? Kicsit unom ezt a kiherélt szuper rendes naiva stílust... :)
  • Johnyy
    Majd leközelebb, amúgy még az ultra dárk (általad nem kedvelt)
    zabrakom agyonskinelve a(ezért szeretem a tps-t mert hogy élvezem milyen jól nézek ki!!!) a Str forge elején,, majd a nagy batlefront partik után lealázom malekot is!!!! ;))
  • Hmuda
    Nemhiszem. Próbáld ki.
  • Johnyy
    DE ha nem adom el kakor a ismeretlen világba valahogy be lehet modani hogy az elveszett mitoménkitek itt van egy csomagba lezsírozvea??
  • Hmuda
    Ennyi a küldi. Ez egy börtön.
  • Johnyy
    DE aszem hogy ottis a célszemélyeket valahogy meg lehet kímélni,, mondjuk csak a választható párbeszédekből gondolom,, mert én mindíg megöltem őket
  • Johnyy
    Koribanon egy csomag fűszerért adtak egy nem kibontandó csomagot mibe volt egy fehér matrix stile bunker ahol egy rakata pózolt,, egy kicsit találóskérdéseztem vele,, majd kimentem és elattam a tatuinon,,,,, namost ezt a küldit meg lehet oldani máshogy is,, de akor mi történi k?
  • ollie
    Nem azok, hanem az, amit a halfejűek bolygóján lehet elvállalni... Ahogy elvállalod, rögtön darkpont, pedig mégy egy kisújjadat sem mozdítottad.
  • Hmuda
    Azoknak is van jó kiútja. Van akit kifizetsz (Larim), van akit megmentesz (a twi'lek), van akit kibeszélsz a vérdijból (Dia). Csak Selven darkos, de ott is van olyan lehetőség, hogy dark pont nélkül megúszd.
  • Johnyy
    OPsz ezt nem tettem meg :((((( Pedig megvolt az öcces napló,, váááá, pedig azthitem az öszes létező küldit megcsinálltam :(((((((((((((((((((((((
  • Johnyy
    PL: A Tariszi vívóbajnokság és a végén a haláljátszma,, felyvadészat a tarison és a Mannani bérgyilkos szervezet
  • Hmuda
    A zugárus a faluban. Mivel az egész falu nála vásárol, nem akarja feladni a lenti viszonyokhoz képest a jó életet és inkább maradni akar.
  • ollie
    hát a fejvadászos...
  • Johnyy
    Az az öreg vagy a főlenti muki? Na akkor már van olyan küldi amit csak lighten lehet??
  • Hmuda
    Amúgy melyik küldi amelyik full csak dark? Én nem emlékszem ilyenre.
  • Hmuda
    Tévedés. Ha odaadod a naplókat Igearnak akkor nagyon csúna dolgot csinálsz.
  • Johnyy
    Csak az a baj hogy az ígéret földje küldiért light pontot kapsz! Egyébkénet ezel a küldivel találkoztam csak ami kizárólag lájtosoknak ajánlott, van egy csomó olyan amit csak darkon lehet megcsinállni ,, a töbit meg meglehet csinállni mindkéthogy!

Meg ha sith akar valaki lenni ugye az többet gyilkol több küldik csinál és sokal hamarabb felylődik ki maximumra
  • Hmuda
    Csatorna.
  • DarkGhost
    Hol találom meg az ígéret foldje napló másik kettő részét?
    az elsőt megtaláltam 1 hullánál bent a ketrecek közt.
  • bigapó
    oks, akkor csak a válaszokkal kell játszadoznom? Ha nem ölöm meg azokat akik a főbejáratnál vannak? vagy más út nincs kifelé?
  • ollie
    Mindeképpen lecsuknak, de akár jó, akár gonosz jedi vagy, el tudod érni, hogy a sitheket kirugják a bolygóról.
  • PiszkosFred
    Mittomen, szerinted miert kerdeztem ra en is?
  • Johnyy
    DE télleg ki az a maja?
  • Johnyy
    Mission vao, Nagy Z BIG ZÍ Ali as Zalbar
  • bigapó
    Én csak Maja-ról, a méhecskéről hallottam! De az nem ebben a játékban van.
    Véletlenül nem a kis twi'lek-ről beszélsz? Ő még az elején csatlakozik hozzád, méghozzá a csatornák környékén. Az ő barátja egy wookie, aki szintén csatlakozik. (a nevük nem jut eszembe, mert már régen jártam ott)
  • PiszkosFred
    mit?
  • DarkGhost
    ÜDV!!

Még a játék elején vagyok és nem találom "malya"t.
    Tudtok segíteni?

Előrre is köszi!
  • Johnyy
    Én meg nem szeretek használlni társakat,, hogyha meg muszáj velem jönniük akor magányossmódban otthagyom őket!
    Fog! DE nekem egyszer megunta a mesélést és most nem tom hogy befejezni a kldit,, pedig már megvan mindnekijé!
    Kinek ez akinek az ;)) Próbálkozz !!!!