11368
-
#9237 pontosabban sötét jedi leszel -
istvan03 #9236 Gyüjtők, figyelem ! Eladnám eredeti, gyári Star Wars játékaimat ! Mindegyok kitűnő állapotban van, nagydobozosak !
Ezek:X-Wing Alliance, X-Wing vs. Tie Fighter, Rebellion, X-Wing Collectors, Galactic Battlegrounds Saga, Jedi Knight 1+küldetéslemeze.
Emilcímem:macilaci03(kukac)freemail.hu
-
#9235 Most wagyok a wuki bolygón és kezd a sötét oldal magafelé csábítani:)) Akkor ha jól értem most a küldiket sötét pontokra igyekszem megcsinálni és akkor sith bácsi leszek ? :) Na kösztök, még csak újjonc vagyok :) -
#9234 ??? Nekem ATI kártyával soha nem volt problémm a játékkal, és volt 3 fajta is amin nyomtam (9600 pro/9700 pro és most egy 9800 pro). -
#9233 Nekem azt mondta egy srác! -
#9232 van olyan? -
#9231 Valaki adna linket az ATI patchez?? -
#9230 #8893 #8894 -
#9229 nem vagyok semmilyen tévedésben... van egy mod amivel az elejétől kezdve jedi lehecc... úgy hivják hogy padawan mod, ha kicsit visszaolvasol pár százat, ott pont ezt beszéltük :) -
#9228 Én először (mikor még csak készült a KOTOR) azt hittem, hogy ugyanolyan karaktergeneráláson kell végigmennünk, mint a Baldur's Gate-ben. Több faj, nem, kaszt, osztály és ezeken belül csak egy kis csoport a jedi. Sajna nem így lett, de még így is nagyon jó lett a játék. -
haxoror #9227 izgalmas lenne egy mod ami nem engedné hogy jedivé változz és úgy kéne végigvinni :)
A változatosság kedvéért jó lenne egy SW játék ahol végig pl. fejvadász is lehetne az ember és nem erőltetnék a jedi vonalat, az SW ennél azért több -
#9226 Hmmm...
Akkor valami tévedésben vagy, mert csak a Dantooine-tól lehetsz jedi.
Ott viszont mindenképpen az leszel. -
#9224 ahogy néztem, azért Taris eléggé hosszú... most hogy az elejétől kezdve jedivel vagyok, igy végignyomok mindent Tarison is (soldierrel nem volt semmi kedvem, minnél hamarabb jedi akartam lenni :)), most jáccok 4 órája a játékkal, és ott vagyok hogy kiszabadult Bastila néni. és még van pár küldi amit meg kéne csinálni... -
#9223 Elsőre kb 39, másodikra kb 30 óra volt nekem a végignyomás. Szal eltaláltad. Ha minden küldit megcsinálod, mindent megnézel, max 45 óra lehet. -
#9222 Lehet, hogy a héten elérhetővé lesz téve egy javított magyarítás is, ami rengeteg félrefordítási, helyesírási és egyéb hibákat orvosol. -
#9221 kösz majd megpróbálom. eddig nem volt gondom ezzel -
#9220 Szerintem érdemes feltenni az 1.03-as patchet. Majd erre tedd fel a magyarítást. Csak a dialog.tlk file cserélődik.
És ha jól tudom, akkor már többeknek sikerült végigvinni a játékot problémamentesen. -
#9219 Ezért állok értetlenül a probléma előtt!
akkor mi lehet a gond? patch-et kellene feltennem(ha van)? -
#9218 Na megvettem a drágaszágom,mostmár irom ki adatokat mint állat azt végre kiprobálhatom ezt a gaet.
Mennyi idő kb végigjátszani 30-40óra?? -
#9217 A magyaritás csak egy file-t ir felül, aminek elvileg a szöveg elemeken kívül másra nem lehet hatása. -
#9216 Volt valakinek olyan problémája, hogy a magyarítás felrakása után valamelyik bolygóra nem tudott menni, mert kifagyott a progi?
a dantooine-ra szeretnék visszamenni és még a videóig jó, sőt a hajót is betölti, de mikor kiszeretnék szállni, hogy "sétáljak" egyet, akkor kifagy és kilép a progi. -
#9215 igen, nagyon sith-esen hangzott -
#9214 Még a legnagyobb sötét urak is először jedik voltak. :-D -
#9213 a cslekedeteid határozzák meg hogy az Erő melyik oldalára kerülsz, nem az hogy kikhez csatlakozol... mellesleg télleg csak jedinek lehet csatlakozni, és utána kell engedni az Erő sötét oldalának a csábítását.
Húúú, ezt nagyon szépen mondtam szerintem -
#9212 Akár bánod akár nem, csak Jedikhez lehet csatlakozni. Miért bántad meg?
A társaid küldetéseit meg úgy oldhatod meg, ha beszélgetsz velük és minél többet derítesz ki róluk. -
#9211 Ja meg fel van maradva három küldi: Bastilla, Carth, Canderous ezekkel mit kell kezdeni? -
#9210 Mementem Dantooinen a Jedikhez és csatlakoztam de már megbántam, van egy korábbi mentésem de hogyan lehet sithnek lenni??? -
BecX #9209 Köszi haxoror :) -
haxoror #9208 #8766 -
BecX #9207 Sziasztok!
A csillagkohónál vagyok, a templomban. Egy ajtón csak akkor lehet átjutni, ha minden "mozaik" fehér színű. Milyen sorrendben kell végigjárnom a padlózatot, hogy mind fehér legyen? -
#9206 NA! Já éjszakát kedves Jedi és Sith barátaim!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9205 Most én is kedvet kaptam!!! :DDDD -
#9204 pont tegnap akartam feltelepíteni a Mafia-t. lehet most megteszem. elég jó... -
#9203 Az én karim meg a star forgen pókerezik az ében héján, jobb dolog híján,, malak meg lesi a csilagokat :DDDDDDD
A Mafiát csak ajánlani tudom, szerintem még nem volt ilyen jó játék ami enyire viszadta volna azt a hangulatot amihez íródott !!! Mestermunka!!!!!(természetesen a star warsz játékok is nálam az etalonok közé tartoznak!!!) -
haxoror #9202 akkor én vagyok a bajnok, a Fallout2-t legalább egy tucatszor végignyomtam különböző karakterekkel :) -
#9201 Be kell szereznem ezt a Mafia-t. Az elmult par napban mar otodjere hallom ezt a jatekot kulonbozo emberektol, eloben es/vagy forumon. Valami egi jel ;]
Nalam a pirates volt ilyen "sokszori vegigjatszasos", meg az oskorban. De akkor azt evekig. Azota nem igazan volt ilyen, leszamitva a diablo fele "vegigjatszasokat", hogy 2szer tobb alkalommal jatszottam volna vegig valamit. Kotor is csak egyszer volt meg, most belekezdtem magyarul is masodjara, de 2 hete hozza sem nyultam ido hianyaban, igy szegeny karakterem meg mindig a Tarison kocsmazik valamerre. -
#9200 :-) -
#9199 Én hogyha veném a fáratságot és befelyezném(nem a battlefronton görcsölnék)akkor meglenne harmadjára!!!
Hééé HM vigyázz mert túlteszel az én Mafia 7 db végigvitelemen -
#9198 Én hatszor vittem végig és most is belekezdem nosztalgia címen. :D -
#9197 Én S