11368
  • [HUN]Crassus
    a tatooinon nyert swoop zsetonokat ki váltja be kreditre??
  • Johnyy
    100 sz !!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDdd
  • PiszkosFred
    magyarositasok.hu
  • Shaman
    Sziasztok,régen voltam már itt,bocs a kérdésért,de a magyarosítását a Kotor-nak merre találom?
  • Johnyy
    meg az is kellemes hogy elsem indul (részletek a bf topicban) :((((((((((
  • PiszkosFred
    pechsorozat eheh ;]
  • Johnyy
    :((( SRY Betápolt a suli, bekeményítettek, meg edrésre járok meg ide oda meg ujra kell tenem mert még mindíg nem megy :(((((
  • [Jakuza]
    Te Johny, mnem nagyon lattalak tegnap a hungs.hu SW-BF szerveren.
    Hat milyen rajongo vagy te ?
    Igy nem tudjuk elkenni a szadat. :PPPPPPP
  • Johnyy
    ott nehezebb sokkal, de simán meg lehet nyerni!!!!
  • [HUN]Crassus

semmi trükk hálistennek elég jó érzékem van az ilyesfajta ügyességi játékokhoz.Még Manaaon nem voltam,de majd meglátjuk.
  • Hmuda
    Már vagy fél éve megszünt az az oldal sajna.
  • Kurty
    Most vagyok Manaanon végeztem a Kashyyk-kal, 14-es szintű vagyok és már növekednek a dark side pontjaim. Tényleg nektek sem jön be a swkotor.uw.hu???? Na császtok
  • bigapó
    Jó a vasad vagy van valami trükköd, amikor swoop-versenyre mész. pl. a manaan-i versenyt megnyerted már?
  • Hmuda
    Swoopot csak Taris-on, Tatooine-on, Manaanon lehet játszani. Elég egyértelmű a helyzet ha betévedsz a megfelelő helyre.
  • [HUN]Crassus
    a Swoop az nagyon fekszik.........hol van nagy versenyrendezés?? minden civilizáltabb bolygón??

És NAGYON KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET!
  • Hmuda
    Mindenki úgy keresi a térképeket ahogy az jólesik. Pénzt meg swoop versenyeken tudsz szerezni, meg a durvább cuccokat nagyon jó pénért elpasszolhatod a Yavin űrállomáson (az egész játékban ott a legjobb az árfolyam).
  • [HUN]Crassus
    Ohhh akkor úgy látszik sok elvarratlan szál lesz még a végéig:)) Gondolom a csillagtérképek keresését mindenki más sorrendben csinálja ezért van ez:)

Viszont egy nagyon jó tipp kéne.HOgy LEHET LÓVÉT szerezni.,mert alig van kreditem és nagyon jó cuccokat láttam
  • Hmuda
    Ez a fejvadászos küldi. Manaan-on vállalhatod el.
  • [HUN]Crassus
    #9257 ja ja miután entert nyomtam megláttam:)))
  • [HUN]Crassus
    Ohhh akkor hiperűr vissza a kashyyk-ra:))
    a másik elméletileg így nézne ki:
    -Menj a talajszintre Jolee kunyhójának a közelébe
    -Keresd mega halott wookiet
    -Sétálj távolabb és keresd meg a hasonló wookiet
    -Beszélj vele majd harcoljatok. Rulan tachivá változik és elmenekül
    -Menj rögtön utána észak felé
    -Beszélj majd öld meg a tachikat amíg meg nem találod Rulant
    Jutalom: Genoharadan +4 Strength Gloves
    Azthiszem ezt a vukit kinyírtam már csak nem figyletem ezt a Tachivá változásos témát és most meg a tachikkal se nem beszélni se nem harcolni nem tudok szal nem tudom kinyírni és fogalmam sincs melyik tachi Rulan.....
  • Hmuda
    Most írta le. Rakd el a fegyvered és aztán menj a halott vukik közé.
  • [HUN]Crassus
    Ja "rejtőzködő vadászok" a Grrwahr küldetés neve amikor nem találom akit kéne.pedig magas a felderítés szakértelmem,de ahol kéne lenniük senki nincs.....
  • Seth
    a másik kérdés most passz--mikor is van ez?
    krekk pedig itt található, csak keress rá
  • Seth
    a lényeg hogy csak akkor jelennek meg ha minden embered fegyvertelen--tehát vedd el mindenkitől a fegyverét(majd ha elkezdődik a harc visszarakod
  • [HUN]Crassus
    amúgy a gém iszonyatosan kira nemtudok róla leszállni:))
  • [HUN]Crassus
    Hello!

Valaki segítsen pls.
    Szóval a Kashyyk bolygón 2 küldirt nem tudok befejezni.Az egyik amit Grrrwahr nevezetű Vuki ad (a csillagtérképtől nem messze)miszerint öljem meg a páncélos alakokat(valszínű Sithek ill Mandalorik)akik megölték a társait.Na most én sehol sem találom őket....találok 3-om sikló járgányt,de sehol senki....
    A másik pedig,hogy kell megölni a TAchikat ill. hogy kell beszélni velük ,mert megakarom találni a Rulan-t,hogy megkaparintsam a +4-es erőkesztyűjét...
    ezek kivételével mindent megcsináltam már itt,de az erő kesztyű nagyon izgat a másik küldit meg csakazértis megakarom csináni:)

Segítsetek ti vagytok az utólsó reményeim:P

jah még valami 1.03-as pecshez van valahol krekk??
  • Joi
    Valamikor január, február tájékán játszottam végig először. Semmi gondom nem volt vele. A gamet fennhagytam a gépen, várva a magyarításra. A múlt héten "vettem" elő megint. A vas, az oprendszer ugyan az mint anno. Nekem is előjött az álltalad leírt probléma. Szal: ami változott, az az ATI driver, magyarítás fálj, 1.3-s KoTOR peccs. Kizárásos alapon visszatettem a régi driver-t, és így megoldódott a probléma. Persze lehet más is a gond......
  • bigapó
    a szellőzés jó, de a porral tényleg gond lehet. majd megnézem. előre is thx
  • ollie
    Driverhiba, esetleg túlmelegszik a gpu. Jól szellőzik a házad? Nem lehet, hogy már nagyon poros a kártya hűtőbordája/ventije? Nem állt le a ventije?
  • bigapó
    eddig nem volt problémám a játékkal, ezért nem értem. ráadás: amikor mozgok a karakteremmel akkor csíkozodás figyelhető meg a pályán. olyan mintha sátorponyva lenne, különböző meredekséggel. természetesen átjárható, csak grafikailag nem valami esztétikus. gondolom képfrissítési problémája van. ez a manaan-i pálya óta van, egész pontosan a tengeralatti rész óta. Na erre varjatok gombot!!
  • Mayday
    Jaja, Catalyst az ATI. Akkor valszeg nem ATI/GForce problema...
    De meg a dx-unk sem ugyanaz...
  • bigapó
    a catalyst az ATI-hoz van? mert nekem geforce-om van. és asszem a dx9.0b-ém van, ami a játékkal együtt volt.
  • Etelkozi Vata
    Sziasztok!

Egy SPOILER kérdés:

- hol találom a kashyyykon azt a fejvadászt, akit a genoharadan küldetésben kell lemészárolni? Emlékeim szerint (mert másodszor nyomom végig a játékot) egy tach képében tetszeleg, de már nem nyesem, hogy pontosan hol. Kétszer bejártam már az egész térképet, de mégsem lelek rája.

SPOILER vége.

köszi
  • Mayday
    Hmmm...
    Bigapo, neked mi van fenn?
    Nalam dx9.0c es catalyst 4.8
  • Joi
    Nekem is volt ilyen gondom ATI-val. Ujrainstalláltam a Dx9-t, valamint régebbi (4.1) driver-t tettem fel. Utána semi gond nem volt vele.
  • Mayday
    Jaja, betoltes kozben kifagy, betoltom az allast, es utana ugyanazt a helyszint siman betolti.
    Gyakran mentek, csak ezzel tudom tobbnyire kivedeni :)
    Azert ha barkinek van ra megoldasa, varjuk soxeretettel!
  • bigapó
    Nekem ilyen problémám csak mostanában van, mert egy ideig nem játszottam és akkor még semmi gond nem volt. szerintem sem a magyarítás a hibás, mivel az csak a dialog.tlk-val foglalkozik.
    nekem is a helyszín-betöltéseknél csinál fagyást, de eddig csak a dantooine-nál volt gondom, de csak néha. hol lefagyott hol nem. Érdekes nem?
  • Mayday
    Sziasztok,
    Nekem eleg gyakran hibaval leall, kilep a progi, helyszintolteseknel. Kb. MINDEN 20-30 percben. 1.03 es magyaritas fenn van, de tutira nem ez a hiba.
    Remlik, hogy amikor megjelent a progi, kijott valami javitopeccs hozza, talan meg a bin-t peccselte fel. Lehet, hogy ez a hiba? Van meg valakinek hasonlo gondja a jatekkal?
  • bigapó
    a hivatalos oldalon biztos találsz valamilyen patch-et. nekem azt mondták, hogy az 1.03-as a legújabb.

Valaki látta már a második rész videóját? nagyon ott van. úgy láttam, hogy átalakítják az írányítópultot és többféle harc, több használható erő lesz, meg ilyenek. Jóval jobb és összetettebb lesz(ha így marad)
  • ollie
    Galactic Battlegrounds Saga érdekel