Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
próbáltad win2k módban?

egy próbát nmegér, hátha

Steam: [HUN]Feriggno

Bandew
4 millió kell, azaz a 4-es szintig kell teli lennia az 5-ös kamrának. EZ egy az egybe ugyanaz, mint az Élet mindig dgrága Bruce Willis filmben (van-é oly emberszabású ki nem látta?). Csak ide-oda kell öntögetned a dolgokat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Panzerfaust
Hello mindenkinek. A magyarításnak köszönhetõen én is nekiugorhattam eme remek játéknak,de sajnos a Manaanon csúnyán elakadtam. Ugyebár nem akarjuk a koltót tönkretenni. Ezért hát robbantunk. De hogy? Én balga elnyomtam azt amikor a csaj megmondta mennyinek kell lennie, és, hiába néztem vissza abban a menüben, már az is továbblépett. Nos ki kéne segíteni a nyomoromból, mert megveszek. Probáltam mindent, de eredmény semmi. Biztos, hogy én nem veszek észre valamit, tehát tessenek már rávilágítani nekem a megoldásra. Nagyon köszi.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Ch_Slater
font.
Az Abit KG7 meg akkoriban elég jó alaplap volt...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

PiszkosFred
Nálam max 2x lépett ki, akkor is csak akkor, amikor elõször játszottam vele, és anynira magával ragadott, hogy dacolva az álmatlansággal, késõ hajnalig játszottam, soksok órát egyhuzamban. De egyébként nem jellemzõ. És én is megvettem, azt hozzá kell tenni, mert az is lehet hogy a szokásos "krekk" okozza a problémákat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Ez milyen pénznem?

ollie
Eh, nemtom mi problémátok van a játékokkal...

A konfigon: P4C 3GHz, 1GB ram, ASUS P4C800/i875PE, SB Live 5.1 Digital, R9800 pro, és eszméletlenûl stabil konfig. Lehet, hogy gagyi alaplapok helyett minõségit kell venni?

Ch_Slater
én is gondolkoztam h megveszem, mer £30 nem sok érte, de aztan elmaradt...

Bandew
Nálam is iszonyat sokszor lép ki. Nagyon idegesítõ tud lenni. Úgy látszik ez valamilyen Morrowind által bevezetett dolog. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Nekem egyszer sem fagyizott, pedig 2x végignyomtam. Ja, lehet azért, mert én megvettem az eredetit?

Ch_Slater
nekem is sürün fagy. eddig 2x történt h önszántamból léptem ki. furcsa is volt...
gyakran kell menteni.

Tombi
SEGITSETEK !

A játék kb 10-15 percenként lefagy a töltéseknél !!!!

Már mindent cracket kipróábltam, de még fagyizik.

1.3 patch + xp prof (csak sp1)

ha vki tudna megoldást megköszönném mert a kedvenc játékomat fagyásokkal tudom csak végigvinni 😊)) mellesleg már 12-es szintü vagyok

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

ollie
szerintem nincs konzol

Hmuda
DC-n nézz szét hubokon, tuti találsz valakinél.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello! Lenne egy érdekes kérdésem: Valaki tud nekem olyan letöltöoldalt mondani ahonnan leszedhetném a játékot? Ha szabad ilyet kérdezni?
Hmuda
Hát nem voltam sok segítség de azért np. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
asszem nincs benne. Amúgy mire kéne?

Helló! Hogyan lehet elõhívni a konzolt?
Bandew
Tutira, de azóta már sikerült. :-)
Eléggé elszúrtam. Nem néztem meg az eladni való cuccoknál, mert azt hittem csak szimpla tárgyakat árul. :-D
THX!

Hmuda
Tutira megigérted a tuskeneknek, hogy elhozod a cuccot?

Bandew

Akkor nem tudom. Pedig már vagy másfél órája ezzel szarakszom, pedig be kell látni, hogy nem valami nagy ez a Tatooine.
Ezek szerint valamit jócskán elb*sztam. Thx.

Hmuda
Márpedig csak ott fogod beszerezni. Beszélsz a rodiannal és keresgélsz a párbeszédlehetõségek között.

Bandew
Segítsetek, mert már mindent próbáltam!
Szal nem akarom megtámadni a buckalakókat, de ez csak akkor lehetséges, ha szerzek nekik párologtatókat, amit sehol nem tudok beszerezni (a javasolt Czerka irodában sem). Tipp?

Kandurex
Én olvastam, mint a güzü, ha gyanús részhez értem kihagytam a hozzáböffenést

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
Szerintem is a legjobb, ha mindent megold magától az ember, és csak végsõ esetben kér segítséget.

PiszkosFred
Ezert van az nalam, hogy egy adott forum latogatasa igencsak periodikus. Amig nem jelenik meg a jatek, olvasom es kommentalok. Ha megjelenik, onnantol nem olvasom - pont az ilyen be nem jelentett spoilerek miatt. Ha megszerzem, magamtol vegigjatszom - wiz7-t leszamitva nem igen volt olyan jatek, amit ne tudtam volna magamtol kiokoskodni. Illetve hat par korabbi kaland, amelyeknek a monkeyisland fele oruletet is sikerult felulmulniuk. Monkeyt is vegigerolkodtem egyedul, hosszu ideig tartott, de szerettem csinalni ;] Ha vegigjatszom, akkor "visszaterek" a forumra, es ha tudok valaszolok vagy kerdezek, nem kockaztatva azt, hogy lelovi valaki a poent.

ollie
Biztos hogy benne van, bár lehet, hogy nem szó szerint írja. Én is abból jöttem rá a megoldásra. Meg kéne néznie valakinek, aki az angol verzióban arrafele tart.

Bandew
!!!SPOILER!!!

No most értem el a játék nagy csattanójához (hogy ugyabár én vagyok Revan). Nagyon tudom sajnálni, hogy nem volt számomra ez teljesértékû meglepetés, mert valamelyik hülye barom nem használt spoilert még a múltban. Én meg persze gyanútlanul elolvastam.

PiszkosFred
En legelsonek teljesen veletlenul lepkedtem rajta, kozel 10 percig, aztan egyszer csak sikerult. Utana masodjara vegigjatszva derult ki hogy tenyleg H alakban. Szal tul lettel volna te is rajta az elso nyugdij elott ;]

Hmuda
Érdekes, ha jól emlékszem akkor angolban benne volt hogy H alakban kell menni.

Hunty
Nos... Az adattárolón lévõ szöveg:
"Kezdõ Sithet, mint amilyen te is vagy, nem lehet megbízni, hogy emlékezzen még egy egyszerû feladatra is, hû tanítvány. Emiatt olyan bölcsek a mestereid, mert hosszan elmagyarázták azokat nekik, nagyon rövid szavakat használva. Az õsi kamrákat az alsóbb szinteken csak akkor lehet mûködésbe hozni, ha minden kamra csempeborítása a mûködési módjában van, amit úgy érhetsz el, ha helyes sorrendben gyalogolsz rajtuk."

No erre varrj gombot. Ettõl ott öregedhettem volna meg az ajtó elõtt, ha a srácok nem segítenek.😊))

Egyébként mindenkinek örök hála a fordításért, gigantikus munka lehetett. Bár jól beszélek angolul, anyanyelven azért mégis más...Már alig várom a végsõ, lektorált változatot, lehet, hogy újra végigtolom ...

Véletlenül nem tudod, hogy mi volt az adattárolón a szöveg?
Ugyanis szeretnénk kiszûrni a hibákat.
Hunty
Haxoror és Ollie!!!

Köszi a segítséget!!! Tuti nem jutottam volna tovább, ugyanis volt ugyan egy adattárolóm, de azon csak az volt (legalábbis a honosítás szerint!), hogy megfelelõ sorrendben kell a csempékre lépni (az eredeti szöveghez meg újra kellett volna telepítenem az angol verziót).
Mégegyszer KÖSSSZZ!!!

Különben is, föhõsünket is át tudták állítani...
Ez ugye az elmélet.
Másrészt hagyhatod a "törvényre" a dolgot. Ha te vagy a törvény, akkor biztos "jó pontot" kapsz érte :p
Wanax
Az nagyon nagy volt 😊
Beslaggyogott mint valami öreg tata, aztán begyorsult a fiú 😊 de a Birodalom visszavágban mérnem csinálta ezt meg? engem meggyõzött volna luke helyében hogy érdemes tanulni még 😊)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
és matt!

Bandew
Aztán meg a bottal szép komótosan elkezdett gyalogolni. :-P

Jah, mint Yoda az episode 2-ben, mi?
Majd beszartam a röhögéstõl ahogy föl-alá nindzsázott a lézerkarddal😄DD

jobb alul kezdesz, végig mész egyenesen jobb felülre. Visszalépsz egyet hogy jobb középen legyél, innen átmész bal középre. Visszatolatsz bal alulra aztán egyenesen bal felülre

ollie
H alakban menj végig. Amúgy meg ugyanezen a szinten egy ládában ott az utalás...

Hunty
A Csillagkohó küldetésben elakadtam a templom katakombáinál: az ajtót csak a padlócsempék megfelelõ sorrendben történõ lenyomásával lehet nyitni, de sehol sem találok utalást a lehetséges kombinációra. Ha valaki már átjutott ezen, kérem segítsen!

Bandew
De kérlek hova térítsek egy fanatikus terroristát? Különben sincs ilyen lehetõség.

Mert a jó jedi nem lehenteli a rosszat, hanem megpróbálja áttéríteni, meggyõzni.
ollie
ezt én sem értettem

ja az a másik meg volt még pár ilyen etikailag elég érdekes pontosztás
remélem a KOTOR2 -ben lesz valami mód vagy plugin a pontrendszer kikapcsolására

Bandew
Én a titkos fejvadász rendet nem értettem. HA tényleg csak gonosz embereket kell megölni, akkor miért kapok minden verzióban dark pontot?

(a smileyk persze lemaradtak megint...)

ja, és bebuktál te FULL GECÓ

a sitheket übergonoszként beállítani majdnem(!) olyan mintha az ókori spártaiakkal tennénk ezt