11368
  • Hmuda
    Én Jolee-t használtam. Jól lehet használni a képességeit és gyerekjáték vele.
  • bigapó
    Az már az első SW filmek alatt kiderült, hogy nem a "nyitottságukról" híresek, hanem a kiemelkedő harci értékeikről. A játékban ezt még jobban kihangsúlyozták. meg gondolom korábban a regényekben is több szól róluk, sajna én nem olvastam ilyeneket, de majd pótolom:)
  • Johnyy
    Én legelőször anno a kis pici droiddal mentettem meg a népet tehát mindegyikkel meg lehet,, mondjuk a legjobb juhani de a harcidroiddal is sima az út! a Kasyk szerintem is jó,, volt egy ki endori hangulata :D nekem a kasyk után koriban volt az utolsó bolygó,,, sithnek igazi élvezet lenni ;))))
    jók a vuki hangok amúgy csak nem valami nyittott az a faj, lásd zalbar
  • bigapó
    Egyébként most végeztem a Kashyyk-kal. nekem ez tetszett eddig a legjobban, tele volt pörgős harcokkal és rengeteget kellett "erősködni". Jól el vannak találva a wookie-k hangjai, kár, hogy nem túl változatosak.

Most Korriban felé vettem az irányt és annak rendje és módja szerint (gondolom) elkaptak a sith-ek. Az jó döntés volt, hogy a harci robotot adtam meg hősi megmentőnek?
    Elég stresszes volt ez a rész, mármint a döntés:) nagyon éreztem a döntésem súlyát, mivel "életek múlhatnak rajta" :)))) szóval tetszett ez a rész, aztán majd az is kiderül, hogy vissza kell-e töltenem vagy sem
  • Johnyy
    nem számít annak,, akor én is erre emléxem mert már én is olvastam ezért mentem bele vitába hogy nem csak hirtelen van és kész..... Köszi a pontot a mondat végére ;)
  • bigapó
    Bár nagyon régen volt, de olvasson vissza akit érdekel. Ezt a starwars.hu szerepjátékos részlegében találtam :

" A fókuszált fény-nyaláb kiáramlik a markolat közepén lehelyezkedő pozitív töltésű energialencséből, majd ívben visszahajlik, és ennek mentén visszatér nagy energiájú áramlásként a markolat csúcsán elhelyezkedő egy negatív töltésű tölcsérbe. Innen egy szupravezetőn keresztül az energiacellába áramlik vissza, érzékelhető veszteség nélkül, majd a körforgás kezdődik előröl. A kiáramlási erő nagysága határozza meg azt a pontot, ahol a fénysugár ívben visszahajlik, így szabályozható a pengehossz. A penge fluoreszkál, és halk zümmögő hangot ad ki, hőt azonban nem áraszt magából. A markolatba épített csatlakozón keresztül az energiacella utántölthető."

Aki lusta visszaolvasni és nem derült volna ki, arra a kérdésre tesz pontot, hogy miért akkora a fénykardok pengéje, amekkora. bocs ha ez is off-nak számít:))
  • bigapó
    Hát ezt jóó régen írtad már:) Azért kösz, én is elmentettem, ha esetleg nem menne saját buksiból:))
  • Johnyy
    Nemtom aszem ha nagyaz ügyeséged vagy valamelyik képeséged vagy tulid pontosan nemtom mi határozza meg akkor sokkal jobb lapok jönnek neked és kevésbé jók az ellennek.
  • Seth
  • Wanax
    nem mind1, bal oldaliról a jobb oldalira kell átrakni. a középső az csak ilyen köztes oszlop.
  • DarkGhost
    És melyik oszlopra kell átpakolni? vagy min1?
  • Wanax
    Hali!
    Az az érzésem, hogy a gép mintha picit csalna pazaakban... yavinon akarom megruházni a srácot, hogy olcsóbb legyen a cucc, de már sztem 1 órája szarakodok vele minimum. állandóan behúzza neki extra lapok nélkül a 20at, egy játékban eccer minimum, de van amikor többször is. hát baromira idegesítő... vagy csak én vagyok ?
  • bigapó
    Nincs mit, örülök, hogy segíthettem.
    off: A filmben (die hard 3), egyébként egy jelenet nincs benne, ha emlékszel még. Szerintem hamarosan valamelyik csatornán láthatjuk mivel volt az első rész és most lesz a második. Figyeld majd meg, nem lesz benne az első pár mozzanat, csak mikor már át kell tölteniük, magyarán az utolsó lépést csinálják meg. Azért agyaltam rajta egy picit mire rájöttem annak idején, hogy hogyis van ez:))
  • Johnyy
    Eről a játékról nekem a blcak and whiteos házpakolgatás jutott eeszembe(hmmm anno nmmm :)))))
    Nem nehéz csak ments gyakran,mert ha valamit elrontasz kezdheted előlör :(
  • Hmuda
    Ismered a Hanoi Tornyai játékot? Mikor négy különböző méretű korongot kell átrakni az egyik oszloprol a másokra, hogy kisebbre nem raksz nagyobbat? Na ez az energia cucc az alapján van. Csak figyeld, hogy mikor mit hova raksz (és olvasd el a kezdésnél a szabályokat).
  • Hmuda
    Régebben még a régi pecsekkel erősen nem volt kibékülve pár ati kártya. Lehet azóta már mind javítav lett.
  • DarkGhost
    Na üdv!
    Én most a koribannon vagyok és a mesterek már elvittek egy "próbára" valamilyen sírkamrába és ott valami energiagyűrűket kell rendezni az oszlopokon csak nem tom hogyan.
    HELP!!!!
  • Spenser
    Igen láttam én is erre gondoltam mellesleg már én is végig vittem vagy 2x, de már elfelejtettem hogy mit is ott:)

Kösszi szépen a levezetett választ!!!
  • bigapó
    Egyszerű, csak nem tudom, hogy a nehezebbik vagy a könnyebbik módját írjam le?
    Láttad a Die Hard 3-at? amikor a szökőkutas jelenet van a bombával. szerintem onnan szedték a programozó bácsik ezt a részt. Az a gond, hogy bonyolult leírni. egyszerű matek, az egyik tartályból kell a másikba, csak ugye nem mindegy, hogy hogy. röviden: az 5 literes-t(nem emlékszem a mértékegységre, most jó lesz így is) feltöltöd teljesen. azt áttöltöd a 3 literesbe. az 5-ösben marad 2 liter. Ürítsd ki a 3 literes-t. a maradék 2 liter-t töltsd át. ismét töltsd teli az 5 literest és utánna az 5 literesből át a 3 literesbe. csak 1 liter-t tudsz átölteni, hiszen már vlt 2 liter a másikba. jön a videó és a taps:)) átmehetsz a hídon, nem fog bántani a szörny.
  • bigapó
    de
  • Spenser
    Az én kérdésemre nem tudjátok a választ??
  • 3P
    Lehet, hogy kipróbálom valamelyik korábbi Catalistot, mert a többi dologban egyezik a saját konfigom.
  • ollie
    Utoljára SP1, dx9b és 4.2-4.6? Catalyst volt fent, amikor játszottam a játékkal. Most SP2, dx9c, 4.9 Catalyst de még nem próbáltam ki így.
  • Spenser
    Skacok most azon a pályán vagyok ahol a vizalatt ki kell nyírni a nagy szörnyikét.
    Szal a kérdés a köv. Hogyan kell felrobbantani a tartájt mert hiába probálgatom nem jön össze:((((((( ???
  • 3P
    Melyik directx van fent neked? Oprendszer, (XP esetén SP1, SP2, vagy semmi)? Patch? Proci?

Bocs, hogy sokat kérdezek, de jó lenne rájönnöm, hogy mi okozza a desctopra való dobálást?
  • MarkBlade
    Bakker.. na ezt akkor benéztem.. :) Köszi a választ!
  • ollie
    Az alap kristály helyére tudod betenni, tehát nem úgy működik, mint a többi.
  • ollie
    Nekem 3 féle ATI kártyával (9600/9700/9800 pro) is tökéletesen ment.
  • 3P
    Hát az 1.03-as patch van fent. Directx-ből a 9.0b.
    Így nem marad más hátra, mint a VGA, úgy látszik, hogy haragszik valóban az ATi-ra (9800pro). Na mindegy... Ez még nem olyan idegesítő. Inkább az erő legyen velünk! :)
  • MarkBlade
    Hoi!
    Nem tudom ki találkozott ezzel de amit Yavini rodi sráctól vettem kristályt nem összesen 44000-ért nem tudom beletenni a fénykardba.. magyarosítás kavarta be vagy valami speckó módon kell?
  • Hmuda
    Nem emlékszem már, de próbálj pecset, DXet, drivert meg ilyeneket frissiteni. Meg asszem a game még mindig eléggé roszban van at ATI kártyákkal, bár ezt csak hallottam.
  • 3P
    Sziasztok!

Van egy kis gondom. A játék elég sűrűn kilép. Szinte mindig töltéskor. Elkezd tekerni awincsi, majd hibaüzenettel kidob a desctopra. Lehet ez ellen tenni valamit, vagy bele kell törődnöm?
  • Hmuda
    Genoharadot egy rodiannál lehet elkezdeni a városban. Nem emlékszem már, hogy le fog-e szólítani, de ott áll a tenger előtt.
  • ollie
    Bárhol eladhatod...
  • bigapó
    Én ugyan "jobb" jedi vagyok, de nekem is ezt mondta, úgyhogy szerintem ez általános, mivel eleve nem lehetsz sith, csak sötét jedi és ebben a játéban ez nem mindig ugyanazt jelenti. ha sötét jediként játszol akkor más lesz max a vége, legalábbis én ezt olvastam, mert még nem játszottam végig. A genoharad-ot pedig nem nehéz megtalálni (pontosan nem tudom hol van), egy zöldfejű lény (olyan mint shrek, csak sovány változatban -nem ismerem a faj nevét). Talán pont ott van ahol a swoop-verseny is, de nem biztos. Úg yáll egyhelyben, mint aki készül beszarni. Nekem az a szokásom, hogy mindenkivel szóba állok, legfeljebb elküldenek vagy beep-boop-olnak(ezek a droidok szoktak lenni)
  • Kurty
    ja most vissza olvasgattam és még az jutott eszembe hogy a látog egy sithet azt mondj : így köztársaság úgy köztársasági, miért van ez?? talán a páncél miatt?? ha igen akkor hol tudok venni sith páncélt vmi erőset??? Mert a mutatóm már elég vörös :) Na remélem tudtok helpelni na csá!
  • Kurty
    Manaanon már csak a swoop verseny és a genoharadi küldi van hátra, a genoharadot hol talalom???
  • [HUN]Crassus
    Roger:)
  • KH
    akármit mond a hutt, vidd helyette a Yavinra (SOKKAL jobban jársz)
  • [HUN]Crassus
    tudom mondta a hutt csak tegnap már kóma voltam és nem jut eszembe.thx