11368
-
#9357 nemond hogy még nem voltál dárk???!!! -
#9356 Annak örömére, hogy megint elkezdtem irogatni ebbe a topicba, gyorsan végigvittem megint a gamét. :D
Eleddig 7 végigvitel. LEgyen nyolc ful darkossal befejezve. :D -
#9355 +n ;] -
#9354 Ez az Hmuda, csapj szét köztük! -
#9353 értem én ID ,) -
#9352 Tudom, csak gondoltam szólok, hogy még véletlenül se felejtsék el a spoilert kiirni (és a smiley se véletlen volt a végén). -
#9351 anyi hogy aki játszik az nem olvassa el a SPOILER felirat után jüvő részt!!! -
#9350 Nana, vigyázzatok a spoilerekel, "különbe dühbe jövök". :-) -
#9349 SPOILER
Hat sajnos nem allt be a vilaguralomra toro csapatomba, es a "molyragta szonyeg" baratjaval egyutt, fajo szivvel, de..... (sniff-sniff);] -
haxoror #9348 SPOILER
És mi lett Mission-nel a rakata bolygón? -
#9347 Nah igen, de egy sotet jedi, aki a vilag ura akar lenni, egyedul is megtudja oldani a dolgokat - en igy gondolkoztam :D (HK jo volt poengyarnak egy-egy beszolasa miatt, Canderous pedig mint jobb kez jo volt az osszekotettesei miatt. Mission meg szimpi volt, ot akartam amolyan utodnak "kinevelni") -
#9346 Akkor ezzel a Carth-al nem csak en erzek igy... Nekem sem szimpi :) -
#9345 jaja ;) -
#9344 Én a filing miatt vittem magammal csak jediket. Nincs is jobb mint három (esetleg 6) fénykard suhogtatása az ellenfél orra előtt. :-) -
#9343 En vegigjatszottam noi karakterrel, de dark oldalon. Mivel Carth gyerek nalam a legelso jatek ota ellenszenves, sosem vittem magammal egyetlen karakterrel sem - kiveve ha muszaj volt - igy a romanc nalam eleve halott ugy volt. (Canderous es Mission/HK voltak az allando partnerek, a jedik is csak nagyon ritkan jottek velem, eleg voltam en csapkodni a fenyszablyakkal...) ;] -
#9342 Nem számít a játék befejezése szempontjából, hogy mennyire maxolod ki a pontjaid, de érdemes minél hamarabb kimaxolni és ott is tartani, mert a max pontokkal bónuszok járnak. A pontok kapása meg úgy működik, hogy ha a világos oldalon vagy, és sötét pontot kapsz, akkor több világos pontot veszítesz (és fordítva, attól függ, hogy mennyire maxoltad ki a kérdéses oldalt). Nővel meg végignyomtam, igen róla is kiderül az, ami (az említett ember neme is homályban marad). -
#9341 Női karakter: elvileg akkor Carth a kiszemelt "áldozat". Még nem próbáltam.
Dark pont: attól függ, hogy mennyit változik a hozzáállásod, hogy mennyire vagy a másik oldalon. Ha full világos vagy akkor sokkal többet von le a jó részből a sötét pont mintha full dark lennél és fordítva.
Genoakármi: "a jedik nem hisznek a foglyok kivégzésében, nem számít mi a bűnük". Szvsz emiat van ott dark pont. -
haxoror #9340 Darknak sokkal könnyebb lenni mint lightosnak ezért van az hogy egy dark pontot is csak egy csomó light ponttal lehet jóvá tenni és ezért az extrém light bónuszt is sokkal nehezebb megszerezni mint a darkost. A Genoharadan-darkpont történet egy kicsit a készítők hibája, én sem értem miért nem light pont jár érte (vagy miért nem pont nélküli). A női karatker lényegében annyiban különbözik hogy Bastilla helyett Carth-al megy a románc amúgy minden ugyan az. -
#9339 Masik kerdes: amikor sotet oldal pontot kapok, akkor abbol nem csak egy "jar"? Maxon vilagos voltam, es elvallaltam, hogy csinalok nehany feladatot a Geroharadinak (ha jol irom), es miutan megcsinaltam egyet, kiirta, hogy sotet oldal pontot kaptam, es jonehany vilagos pont kapassal sem birtam visszadolgozni. Igy asszem kihagyom ezt a fejvadasz dolgot (rosszfiukat kapok el, miert nem vilagos oldal pontot ad?)
Szamit egyebkent, hogy mennyire vilagosan vagy soteten fejezem be? -
#9338 SPOILER!
SPOILER!
SPOILER!
Lenne egy kerdesem: sokan irtatok, hogy tobbszor is vegigvittetek mar. En meg nem ertem teljesen a vegere, nem is tudom, mennyi van hatra, de a csillagterkep teljesen meg van.
Szoval a kerdes: valaki jatszotta mar noi karakterrel? Gondolom, ez esetben elmarad egy bizonyos szal Bastillaval... Es a norol is kiderul, hogy az volt a multban, aki?
A valaszokban keretik a csillagterkep utani dolgokba azert meg nem beletrafalni :))) -
#9337 Elvileg mindenkivel át lehet menni azon a részen. Csak ki kell használni a kerakter erősségét (Gondolom Missionnek a lopakodását érdemes eröltetni. -
#9336 Most ott vagyok mikor a sithek megtámadják a hajót és én hülye mission-ra kilkkeltem de már bánom az autosave meg onnan van mikor beszélnek a három fogolyommal. Át lehet vinni missional?? Na köszike,császtok! -
#9335 Pont az ilyen direkt linkelések miatt ;) -
#9334 Na mán találtam magyart is angolt is. -
#9333 Ugytunik folyamatosan valtoznak a linkek az oldalon.
http://www.pcgamemods.com/ cimen elered ha raklikkelsz a KOTOR fulecskere a lap tetejen. -
#9332 DE nem teljesen ilyen , a szoknya meg az a nyakvédő nincs rajta ami nekem a legjobban tetszik :(( -
#9331 A felső része asszem pont ilyen. Csak a szoknya nicns rajta ha jol emlékszem -
#9330 Van olyan hogy Bandon' s ruci de az nem anyira így néz ki! -
#9329 ööö régen volt,már nincs meg sajnos az a linkem,de volt egy tők jó angol oldal,ahol a leírás megvolt (összes questtel,mellékquesttel,stb). Annak mi is vót a címe?
Monnyuk ha van már magyar oldal az is jó. -
#9328 404 nalam -
#9327 KOTOR TOOL
"Kotor Tool is an editor for use with Star Wars: Knights of the Old Republic, With it you can extract and edit many of the resources found in the game.
This includes:
Models
Textures
Sounds
Scripts
Conversations
and much more..." -
#9326 Nem. Mindig a negyedik térkép megszerzése után kapnak el (Dantooine-t is számítva). És a bolygók nehézségét mindig az alapján igazítgatja, hogy hanyadikként mentél oda. Így folyamatosan kihívást jelent (kivéve persze ha három agyontápolt jedivel mész :-) ). -
#9325 Felveheted, csak a szoknya hiányzik róla. -
#9324 Apropó. Mindig a Korriban-nál kapnak el? Csak azért kérdezem, mert ha valaki pont azt nézi meg elsőnek, akkor (mivel még nincs olyan szinten, mintha utolsó bolygónak hagyná), szóval akkor is ugyanolyan nehéz ill. könnyű. Szóval van annyira inteligens a progi, hogy felismeri ezen dolgot? -
#9323 Ja, nagyon cool:)) -
#9322 Olyanjó Bandon ruhálya nemigaz miért nem vehet fel ? -
#9321 -
#9320 Jaja, de mondom hogy én először a kicsi droiddal és azzal is meg lehet oldani,,, akkor egyszer használtam valamire a kisfickót "beep beep" :D -
#9319 Én Juhanival voltam. -
#9318 Nem baj, legfeljebb kicsit megizzadok:) Kashyyk után tiszta felüdülés lesz, ott nem sok esélyt adtam az ellen-nek.