11368
-
HoTDoG #9397 Pedig a klónok támadásánál meg Yoda-nál szívesen ott lettem volna :).
Csak 4 cd... -
#9396 Az eddigi legjobb (single) Star Wars RPG 100% magyarosítás,, 100% sw és lehetsz sith és jedi is,,, külön külön befelyezéésel,, történet aszem 4000 ével véder előtt -
HoTDoG #9395 Ne haragudjatok, de had kérdezzem már meg, h ez milyen játék.
Magyar leírást nem nagyon találtam, csak hallottam, h talán ez lett 2003 év játéka. Vagy rosszul hallottam? Na meg sokan dicsérték, és mivel szeretem a star wars-ot, gondoltam megér 1 próbát, de előtte jó lenne tudni pár hasznos infot-, stb.
Előre is köszi! -
#9394 Pecset rakd fel, ATI-kkal nincs kibékülve a régebbi verzió. -
#9393 Most kezdtem el a gamét, a Dantooine-on vagyok, a nyílt tereknél néha úgy beszaggat a játék h mozogni nem tudok, eddig nem volt semmi gond....amd 2600+, ati 9800SE@PRO (omega driver). Doom3 simán fut, nehogy már ez ne menjen...
Mi lehet a gond? -
#9392 naja, lehet hogy ez volt a baj :) akart a fene ezen agyalni hogy hogyan kell megcsinálni. először még próbálkoztam, de aztán nem volt kedvem szórakozni vele. -
#9391 Ott csak gondolkodni kellett, a H betűnél viszont info nélkül meg vagy lőve... -
#9390 Aaaaaaa, az konnyu volt -
#9389 jaja, vagy lehetett volna akár egy X is. majd ha odaérek, akkor idézek pár sort. amőgy engem az fektett meg a játékban, amikor azokat az elektromos köröket kellett átteni az egyik oldalról a másikra. váááá... -
#9388 Angol verzioval is megkerdezte sok ember. Egyszeruen lustak probalkozni, de meg lustabbak visszaolvasni par sort (nem par oldalt, csak par sort). Mert abban igazuk van, hogy ez egy forum, es funkciojat tekintve nekik kerdezni kell, a masik oldalnak meg felelnie, de akkor is... 30 kommenten belul ketszer van megkerdezve es megvalaszolva ugyanaz, mar egy kicsit mokas.
Egyebkent miert pont H? Lehet az egy kisse deformalt I betu is... ;] -
#9387 Komolyan mondom, hogy valaki idézhetne már az eredeti angol szövegből (3-4 egymás melletti szó is megtenné). Mivel nincsen ott mentésem ezért igy nem is tudom megorvosolni a problémát... -
#9386 Ezene a H alakon mindenki kifekszik... tényleg kimaratt volna a magyarításból vagy mi? én már lassan valami összeesküvésre gyanakszom -
#9385 Amikor mar a Dantooine utan megkapod a lehetoseget, hogy repulhess barmely bolygora, ide is mehetsz! -
#9384 Helósztok, már Korribanon vagyok, és van 25000 kreditem szeretnék venni egy csomó jó cuccot és ezt olvastam :
"""Yavin Space Station
A Dantooine után az űrhajónkkal eljuthatunk a Yavin bolygó körül keringő űrállomásra. Ez azért érdekes, mivel ez nincs benne az Xbox változatban (bár az ígéretek szerint később az Xbox Live segítségével letölthető lesz). Az itt élő kereskedőnél találjuk meg a játék legjobb fegyvereit és páncéljait, sőt még a fénykardokba való színkristályt is lecserélhetjük itt. Érdemes ide többször visszajönni, a rodian ezermester mindig más újdonsággal lep meg minket (a legjobb nehézpáncél csak a második látogatás után jelenik meg a tárgyak között). Harmadszorra banditák kis csoportja látogatja meg barátunkat, erővel akarják elszedni a készletét. Ezt akadályozzuk meg, nem lesz hálátlan. Érdemes a többi bolygón összeszedett tárgyakat itt eladni, jóval többet fizet érte, mint a többi kereskedő (sajnos a 250 kredites határ nála is érvényes). """
És erre a helyre hogyan lehet eljutni??? -
#9383 Ez már tényleg furcsa. Senki nem tud visszaolvasni? legalább pár hozzászólást!! Ezen az oldalon, pár hozzászólással lejjebb megtalálod a választ. -
Psziho Apu #9382 sziasztok elekadtam a KOTOR ban
Lezuhan tam a repülőgéppel 1 bolygora es ott 1 eromezővel bevet kapun bementem miután a csávok kinyitották nekem valami szertartás keretében lejutottam a katakombákig 1 ajtó előtt szines mozaikkövek valahogy a köveket kell állítani hogy bejussak de nem tudom hogyan kell beállítani már fél orát probálgattam de semmi léci help
-
#9381 Azért érted mit mondtam és meg tudod találni? Az erő legyen veled! :) -
#9380 igen, igazad van, tudom hogya csak az az egy file számít a egészben. de sokan mondták azt hogy az omegával csinálják. hát énis kipróbáltam azzal. mivel a kártya egy hónapja sincs meg, igy nem vagyok még annyira kiművelt a dologban, de tudom hogy nem csak azzal lehet softmodolni. a bios égetés nem a legjobb megoldás... nem is tuti hogy van olyan pro bios a kártyádhoz ami jó lenne. eccerűbb a softmod. -
#9379 Aha köszi majd meg nézem... -
#9378 Én se, de már február óta nem játszottam a KOTOR-al... -
#9377 én végigvittem 0 sz el 50 sz el és 100 sz el is ;) -
#9376 Én igen. Sose játszok magyarosítással. -
#9375 Ja van egy 3. megoldas is, ha modolt 9800Pro BIOS-t egetsz be az SE-nek.
De az rizikosabb. -
#9374 Hat eleg lol amit beszelsz.
A hivatalos driverbol ugyanugy lehet moddolt drivert csinalni. 2 fele modon is.
Az egyik a Patched ati2mtag.sys (9500 -> 9700 and 9800SE -> 9800) vagy komplett driver az Ati Softmod oldalrol.
A masik lehetoseg a RivaTuner, amiben egy script segitsegevel lehet modolni a drivert. -
#9373 Ez mai hír? -
#9372 az omega kicsit átbuherált driver. igazából én a softmod miatt használom (9800SE @ PRO). és azért nem cserélhetem le, mert más a két driver. az egyik a hivatalos, a másik meg a nemhivatalos :) -
#9371 Mire jo az omega?
Es azt nem cserelheted le erre??? -
#9370 jó hirnek télleg jó hír, de én omegát használok, szal ezzel nekem most várnom kell... addig marad az időnkénti lefagyás... -
#9369 Ez nagyon jo hiiiiiiiiiiiiiiir! :))) -
Joi #9368 ATI probléma megoldás:
Ismét béta Catalyst meghajtóprogram kiadására kényszerült az ATI
írta: Ady Krisztián , idő: 09:01
A Doom3 megjelenését követően -- szokásától merőben eltérően -- béta állapotú meghajtóprogramot kényszerült kiadni az ATI, bizonyítandó, hogy az első Doom3 tesztekben mutatott teljesítmény múló szeszély csupán. Ismét bebizonyosodott azonban, hogy a történelem gyakran ismétli önmagát: most egy másik, sokak által várt játékkal kapcsolatos gondok miatt kell újabb, gyors hibajavítást tartalmazó béta meghajtóprogramot közzétenni.
Az ATI által letölthetővé tett 8.07-es verziószámú béta meghajtóprogram nem csak a Star Wars: Knights of the Old Republic játék indulásakor és az egyes szintek töltődésekor fellépő problémákat, hanem az AGP-s ATI videokártyák általános teljesítményét érintő memóriaallokációs problémát is javítja.
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26900 -
#9367 Minden valószinüség szerint ott vagy ahol négyzetek vannak a földön+1 a szélén .. a továbbjutáshoz az kell hogy mindegyik fehéren világitson. Akkor kinyilik az ajtó. -
#9366 1. elvileg északra kell menni, de nem mindig működik. Nekem is véletlenül jött össze. Keresgéld és egyszer meglesz, én odamentem minden ilyen kis majomlényhez és az egyik ő volt. Nem fontos megcsinálni, legfeljebb ha nagyon szükséged van arra a cuccra amit kapnál érte, ill. ha sötét jedi vagy.
2. Nem a Manaan-i börtönben van, hanem a köztársaság területén lévő börtönben. A mellette lévő irányítópanelen kell buherálni valamit és megmurgel:) -
#9365 Valszeg mostanában senki sem játszik az angol verzióval... -
#9364 Hi
Kellene egy kis segítség.
Szal : most ott járok hogy egy Hulas nevü ürge ad egy pár feladatot nyirjak ki ez nyírjak ki azt, eddig akit nem tuddtam:
1. az az alakvátó, pedig voltam a bólygón amit mondott ki is nyírtam egy párszor de elmenekűlt:( most hol keressem???
2. A Manaani börtönben valakit hogyan tudok be menni a börtönbe mer nem enged be az őr??? -
#9363 Jó lenne ha az angol nyelvű verzióból lenne egy sor, ami a datapad szövegéből van kimásolva. Igy meg tudnánk találni a hibát, és orvosolni tudnánk. De hát, néma gyereknek... -
lenta #9362 Köszi a segítséget! Én a magyarosítással játszom, és nincs a datapadban leírva :-( -
#9361 Mnej H alakban. Elvileg egy datapadban le van írva, bár olyasmit is hallottam, hogy a magyarításból ez kimaradt. Szóval előre végig, vissza középre, át a másikoldalra, ott fel, majd le és kész is. -
lenta #9360 Valaki segítsen!
Amikor lezuhantam a csillagkohónál az ismeretlen bolygóra és az ottaniak leküldtek a templomba, eljutottam a katakombához. Viszont itt valami cserépminta kéne, és ezt sehol nem találom. milyen formációban kell végigsétálni a padlón? Vagy honnan fogom megtalálni, hogy melyik ajtóhoz milyen motívum tartozik? (már, ha nem csak ez az 1 van) -
#9359 LÉGY!!!
SOILER
én már 2cer akartam malekotujra tanítványomnak fogadni,,,, jó lenne ha lehetn e -
#9358 Dehogynem, csak az már túl régen volt. Most utoljára még egyszer az leszek.