Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem erõsebbek.
És nem is néznek ki jól: fehér szem, fehér bõr, fekete ruha, és csak piros fénykardjuk lehet. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Lehet hogy a romlás okozója, de a sithek jobban néznek ki , meg erõsebbek is

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

A sötét út bár könnyebbnek tûnik mégis romlásod okozója, ifjú padawan, ha szavaim nem gyõztek meg akkor majd Yoda szétrúgja a segged EpII. stílusban

Consular-nál a char wis bónusz szinte kivédhetetlenné teszi a spelleket, az 50+ mana meg semmit sem ér ha nem hat pl. a bénítás mert folyton megdobják rá a mentõt 😊

Johnyy
jajAJAJA

Hmuda
Bárhogy is nézem, gonosznak lenni jobban megéri ha harcolni akarsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Consular 50 mana bónuszt kap ha genya, ha jó akkor +2 wisdomra és charisma-ra

Hmuda
Azt hogy mikor érded el a max darkot a karaktered képe melletti kis csúszka mutatja. Ha elérted a maxot akkor egy kis Sith jel jelenik meg a mutató mellett és az jelzi hogy megvan az extrád. Nemtudom ponotsan mi a bónusz, de kasztonként változik (annyi biztos, hogy Guardiannal a sebzés nõ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
Megint kérdek! Ahogy gyüjtöm a dark pontokat akor ugye a karakterlapon megjelenik elõször egy piros embléma, aztán meg egy nemtommi,, az a kvescsön hogy menyi a maximum? ,i jön még?
Ja és a full dark side milyen bónuszt ad?

Johnyy
Kérdek! Mia ellenséges stih lovagok ruhályának azonosító kódja, csak azért mert ha modként berakok egy nagyon jól kinézõt akkor a harcban az emberem pl amikor ugrik egyet akkor a kamere megmarad a karakter szintjén azaz nem csak a karim hanem a nézet is ugrál 😞(((( ??????
(és ez elég kénbyelmetlen, de a alap sith ruhák csukjásak és szerintem az rohadt jól néz ki)

Johnyy

Wanax
Thanx Mester

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Johnyy

Wanax
király 😊 csak a nevét is ird már le a modnak, mer én nézegettem az oldalt, de nem találtam meg... pedig kerestem ott... persze lehet hogy ez azár van, mer még korán reggel van

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

de van 😊 #8859
sõt még egy short light sabert is kapsz indulásnál és a jedi classt is megválaszthatod

Wanax
olyan mod esetleg nem van, hogy már az elején lehetnék jedivel? mer igazából én azt szeressem... eddig is úgy játszottam, hogy a sráccal, csak egy szintet léptem, amig el nem jutottam oda, hogy jedit csináljanak belõlem... igy aztán mindig 2/18as voltam, de én jobb lenne kapásból az elejérõl jedivel indulni. de ahogy én elnézem a progi felépítését, ahhoz igencsak súlyos mod kéne 😊

Johnyy
Anyira élvezet, a datoinról elmentem a tatoinre és már az eleén full dark vok, nemtom lehet hogy moszt az eccer bárakom magamnak a raven mopdolt suitot, mert az nagyon jól néz ki

Johnyy
#8876 ? ESetelg ah valaki todja e é

Köszi
PiszkosFred
Szerintem nem, de nemtudom, nem emlexem ra, olyan ember nyilatkozzon aki probalta.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Johnyy
#8877 ?

Johnyy

PiszkosFred
Van. Es mekkorameglepetes, a www.magyaritasok.hu-rol le is toltheto. Es mielott megkerdezned, igen, 103assal kompatibilis.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
van

Sziasztok! Van a Kotor-hoz magyarítás?
Johnyy
3 óráig szórakoztam az éjszaka hogy jó legyen 😊

Johnyy

ollie
ez milyen progi és honnan?

Johnyy
Jah, és még, ha megnövelem a nehézségi szintet akkor ugye erõsebbek lecnek az ellenek, de akkor így több xp-t kapok darabjáért vagy neM

Johnyy
EGy kérdés! akinek volt mod benn! Nekemk az van hogy amikor mondjuk rajtam van dart raven modolt ruhálya akkor pl ha ugrik a karakterem akkor a kamera követi a szintjét,, és ez elég kényelmetlen,, ki lehet ezt valhogy küszöbölni??????

Johnyy
Na, oké minden, megcsinállta, de egy bizonyos kmm nevû progival, a használata nagyo egyszerû és minden modot kezel

Johnyy
Feltelepítettem 3 fajta java alkalmazást és még mindíg nem megy az a progi 😞, nincs olyan amivel java nélül meg lehet csinállni?
Ja és ha majd megnyílik a progi akkor mondjuk egy ruhánaka másik skinjét hogy tudom berakni?

ollie
Nem nagyon értem, hogy mit írsz. Fel kell installálni a java-t, majd bemásolod a KOTOR könyvtárába a nearinfinity.jar file-t és rákattintasz. Ekkor elindul.

Johnyy
nem nagyon, de már anyi java van fenn hogy vááá, most mewg szedke valam i100 mb-set, melyi az a ver amihez nem kell jáva meg meglehet vala csinállni, ja és onnantól hogy bemásoltam és elindítottam (majd sikerülni fog) mit kell ?

Johnyy
3 ízben, 60 mb ban van fenn java és még mindíg azt irja ki, az 1.7 meg semmit sem ismer fel 😞

ollie
Tedd be a KOTOR könyvtárába, és ott indítsd. Látom nem nagyon beszélsz angolul.

Johnyy
Töltöm, és leírná ha valaki bé tudott rakni valamit hogy pontosan hogy kell?

Johnyy
1.7 az megnyílik és most mit csináljak vele, mert csak valami . key fileokat olvas 😞

ollie
Hát telepítsd fel!

www.java.com

ez amúgy is alap minden oprendszerhez

Johnyy
azt írja hogy valami jawa kwll nekei 😞

ollie
ollie
Johnyy
.2da editort az hol lehet találni?

Johnyy
AZta, pár ezer llink , mod, aszem most töltögetek ezerrel

ollie
Egy egyszerû cheatel nem lehet átlépni a szint limitet, mert úgy van megépítve a szerepjáték rendszer, hogy csak 20. szintig van kidolgozva (mint a D&D 3. kiadása álá NWN alap).

Johnyy
10 000 köszönet

itt van egy csomó link modder siteokhoz, én már sajna nem emléxem melyiken van...

Johnyy
JA és hol lehet meexerezni õket, és vannak ujonnban szerkeztettek?

Johnyy
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL?????????
LÉCCI TUC LINKET????????????????????????

NEM 😄