11368
-
FEARnet82 #11208 asszem ezt nem ide akartam :) -
FEARnet82 #11207 Segitsetek donteni a sniper es asorcerer kozott lszi! :)
Nem tudom melyikkel jatszak. Mind2 tetszik, healerkent talan egyszerubb instazni, de sniper erzesem szerint jobb pvp-ben es szolo pve-ben. Illetve erdekesebben lehet jatszani mint a sorcerert.
nem tudom mi legyen :D -
gyonax #11206 #11159 -
MUSHABELLY #11205 Ha a játék legelején mikor new gamet kezdünk akkor nálam :a betöltő képernyőnél lefagy,illetve ,ha csoda folytán sikerül tovább jutni akkor meg nagyon szagadt míg le nem fagy.Ez ellen lehet tenni valamit? -
#11204 akkor kétlem, h T&L hiány lenne...
nézd meg config programjában (passz már h néz ki a launcher, de megtalálod sztem) h van-e valamivel gondja. -
MUSHABELLY #11203 64 bites Intel 2magos processzor ,Windows 7 , 5 GB Ram
-
#11202 egyéb információ nélkül nem.
gép milyen? oprendszer? és hasonló apróságok.
általában akkor szokott ilyen lenni, ha nem tud T&L-t videokártya - tipikusan laptopok esetén. -
MUSHABELLY #11201 Nálam az a gond ,hogy mikor a játék főmenüjében rákantintok a "Játék" - ra
akkor behozza azt a hajót és mikor eltűnik, akkor kilép a játékból.Valaki tudna segíteni?
-
Fidolorous #11200 Más, de nem rosszabb (!) -
#11199 aha. most nézem, rosszul emlékeztem, 1440x900 alatt kell downscale... hát, nem tudom h lehet megoldani laptopon sajnos. -
#11198 15.6"-os notebook 1366*768, minden vas megvan benne, Skyrimhez is, csak SW-zni támadt kedvem, az új Old Republicot pedig azé nem veszem meg :)
De 1280*720ban el sem indul, azonnal lefagy. Nagyobb felbontásban viszont, nem kicsinyíti le, mert nincs ilyen opció a catalyst control centerben, GPU downscale kellene, de mivel beépített LCD, így vmiért kihagyta az Ati :/ Na mind megpróbálom a 2őt, az ment 16:9be. Csak kár h rosszabb mint az 1 :( -
#11197 mekkora a monitorod felbontása? ugyanis 1280*720-nál levágja az UI egy részét, de ezt WSGF-en is írják. megoldás kb annyi, h nagyobb felbontás, és videokártyád/monitorod majd "lezsugorítja". (kialvatlanság fuckyeah, nem jut eszembe a megfelelő szó)
annál nagyobb monitorokon tökéletesen megy, én is egy 22"-es Samsung 2253LW-n játszottam, semmi gond nem volt vele, nagyon pöpecül nézett ki. -
#11196 Mielőtt valaki másnak is eszébe jutna elővenni egy régi játékot, mint nekem, MOST szólok a KotOR1 SEMMILYEN módon nem fog normálisan menni szélesvásznú felbontásban, 16:9, 16:10. Kb 3 órát próbálkoztam, de nem jó, vagy a hud nem látszik vagy a feliratok ill. válasz lehetőségek.
hiába van [urlhttp://widescreengamingforum.com/software/star-wars-knights-old-republic]megoldás[/url] semmire nem jó. Legfőképpen 15.6" kijelzőn nem fog soha menni. -
egyérzseni #11195 hali nekem az a gondom hogy : a 1.03 verzió van fenn a swkotor 1 -en és mindig kilépeget egy idő után hogy hibát észlelt kérlek s.o.s -
Lehon #11194 Nem tudja vki jedi academybe h kell 2db backhand saber-t berakni? Tudjátok, mint unleashed 2-ben. Mer én ha 2-t rakok be backhand módba akkor a földön húzza. 1-nél nincs gond. Elvileg lehet, mer láttam róla képet. Kösz :) -
Glockman #11193 hello nekem az lenne a problémám hogy amikor belépek a játékba(kotor1) és new gamet kezdek nem látom a textúrákat! simán elfutna a gépemem tört a játék video kártyám:ATI Radeon Graphics Processor (0x5B63) -
Lehon #11192 Köszi, de a Codec Pack All-t is azért raktam fel, hátha segít. Előtte is megvoltak a hibák. -
#11191 Van ehhez, a játékhoz és/vagy a 2. részhez vmi grafika mod, ami feljavítja.
Mert lehet újra felteszem. -
#11190 Nem hinném hogy van driver a 430GT-hez Win95/98/NT-re. -
#11189 FFDSHOW, AC3filter, Xvid
Más codec nem kell. -
#11188 A codec pack a leggyanúsabb nekem. Töröld le azt, és próbáld ki úgy. Az ilyen mindent egybe codec-ek általában bezavarnak. -
Lehon #11187 Win 2000-t próbáltam, de nem jött be. Ti melyiket ajánlanátok? Van 95,98,NT. Vagy más ötlet? Nem létezik, hogy nincs megoldás. Megpróbálok mindent leírni gépemről: Win XP SP3 2002-s verzió. AMD Athlon 64 X2 dual 6000+ 2X 3.11GHz, 2GB ddr2 RAM, GeForce 430GT 1GB,DirectX 10,Codec Pack All In 1 6.0.3.0, K-Lite Mega Codecs Pack 7.1.0,ffdshow Ultimate Edition v5.50(utóbbi kell force unleashed 2-höz). Asszem ennyi. Amúgy kösz szépen minden eddigi segítséget (tényleg) :D . Jól feladtam a leckét, mi? :) -
#11186 Nem tudom ez lehet, hogy működik, próbáld ki. De nekem win7 64biten, 4 magos procival gond nélkül ment nyáron mindkét rész. -
#11185 feladatkezelő: ctrl+shift+esc -> második fül (angol win-em van, passzolom magyar megfelelőt) -> klikk kotor.exe-re, onnan látni fogod.
sp3/kompatibilitás: jobb klikk játék parancsikonján -> tulajdonságok -> kompatibilitás -
Lehon #11184 Hát skacok én már ki vagyok. Ugyanaz a grafikai hiba még mindig. Hiába raktam fel patch-t. Mostmár fingom nincs mi van. Halottam ilyet,hogy (idézem): Két/többmagos rendszereken megoldható néhány crash azzal, ha a feladatkezelőben a KotOR exe-jének affinitását csak az egyik magra állítod be. Vagy, hogy kotor nem kedveli sp3-t és futtassam más módba. Vki? PLEASE!!! :) -
gyonax #11183 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1047856472&no=11159]#11159[/url] ? -
MUSHABELLY #11182 Nálam az a baj , hogy mikor jön dantoine bolygó akkor írja ki a betöltő képernyőnél hibát észlel és kilép.Erre nem tudnátok vmilyen segítséget adni?
A választ előre is köszönöm. -
Lehon #11181 Találtam crack-t. Kösz szépen a segítséget Gerey. Minden fasza. Az Erő legyen veled. :D -
Lehon #11180 Figyu, felraktam úgy, ahogy mondtad, de így sem indul képfájlal sem. Talán vmi 1.03 crack kéne, de én nem találtam. Please Help. Köszi :) -
#11179 Sima telepítésre tedd fel a patchet, addig ne telepíts rá mást (magyar nyelv stb). -
Lehon #11178 Leszedtem a patch-eket amiket mondtál. Ha jól látom Kotor1-nél ez tulajdonképp 1 exe fájl és felülírja a crack-t + magyarosítást is. Nem indul a játék még képfájlal sem. Kotor2 nincs fenn azt még nem próbáztam. Mit csináljak? -
#11177 előttem író, és #11159. -
#11176 Tedd fel a patcheket, mindkét játékhoz van. Kotor I-hez, ez meg a Kotor II-nek. -
Lehon #11175 Heló. Nálam a kotor1 és 2-nél is néha feketék lesznek a karakterek és egyéb elemk (pl. ajtók)+ amberem el kezde rángatózni. Amúgy tök jól megy a játék nem szaggat, de ez így elég gáz. Gépem: GeForce 430gt 1Gb, ddr2 2Gb ram, Amd 6000+ 2x 3,11GHz, XP SP3, directX 10. Mindkét kotor 1.0 verzió. Amúgy kedvenc játékaim. Légszi segítsen valaki. Kösz -
Ozzyazegyetlen #11174 Olvas lejjebb, erről beszéltünk mi is...azt meg h a windows 7-e a hibás nem tudom..., mindenesetre olvas lejjebb...3megoldást is találsz a 2. pont 7re van...de a helyedben az 1. próbálnám
-
#11173 Üdv! Nem tudom valaki tud e segíteni. Az lenne a problémám, hogy a játék egy idő után kilép. Semmi hiba meg semmi.. Csak kilép. Pedig a kedvenc játékom. Windows 7 ultimate-m van, XP-n nem volt gond. De most nem akarom az XP-t újra rárakni. -
#11172 Érdekes, nekem az a sor sose okozott problémát. Én amikor játszottam mindig beraktam az ini-be és benn is hagytam. Úgy látszik mindenkinek más meglepetéseket tartogat ez a játék :) -
Ozzyazegyetlen #11171 Háh!:D..rájöttem megoldottam... Annyi az egész h kikell törölni a graficsból a sort amit bemásoltam és a leviatán után megy tovább rendesen a játék! -
Ozzyazegyetlen #11170 Nekem is ugyanez a bajom-.-" az 1. tanács bevált mert alapból kidobott az elején 5perc után de bemásoltam az ini fájlba amit írtatok és működött rendesen egészen eddig...a leviatan után leszedem 4-5mp alatt a vadászokat erre windows hiba jelzővel kilép... SEGÍTSÉG!!!! Régen semmi baja nem volt, ha nem játszottam végig 50-60szor régen akk egyszer sem. -
Dunadan11 #11169 Én az 1. és a 2.tanácsodat is alkalmaztam, söt még 1szerre is , még is kidob a levietán után , miután a vadászgépeket elintéztem.
Korábban a manaamon dobott ki de akkor az 1. megoldásod alkalmaztam és segitett, sajnos csak eddig:(.