11368
-
Gabe18 #9481 És kösz! -
Gabe18 #9480 Hajaj,akkor még 1.3-as patch is van...
Na majd felkutatom valahonnan. -
#9479 103as peccsel jo a magyaritas, az biztos, azzal jatszottam en is vegig "magyarul". Hogy a krekkekkel hogy mukodik egyutt, passz, nem probaltam. -
Gabe18 #9478 Na végre sikerült a játékot megszereznem.Leszedtem hozzá a magyarositást,meg itt az SG letöltések között találtam 2 patch-et hozzá.
Kérdésem hogy ez a 2 javitás van hozzá összessen?És ha ezt a 2 patchet ráteszem,az bekavar-e a magyarositásnak? -
#9477 Manaan :D -
HoTDoG #9476 Na mostmár a Manooinen vagyok. (remélem jól írtam).
Egyébként még arra vagyok kíváncsi, h a különböző bolygók nehézsége aszerint függ, hogy mi hol is járunk, milyen szinten vagyunk, vagy teljesen független? Bár a másodiknak semmi értelme nem lenne, mert nemigazán lehetne megcsinálni(mert ha jól tudom össze-vissza lehet repkedni, nem sorba megy).
-
Drizzthsz #9475 Van asszem valami kézigránátos trükk is, de nem emlékszem pontosan, hogy mi az? -
HoTDoG #9474 Ah, kösz :). megpróbálom.
Az előbb azt próbáltam, h lopakodva jópár aknát helyeztem eléjük. Mindenfélét. Plazma, rekesz, vakító, méreg, stb stb...Aztán előbukkantam ők pedig belerohantak. Aztán az egyikre még 3 plazma gránátot is dobtam, de megöltek... -
#9473 Egyszerre csak egyel kezdj ki. Menj addig amíg az egyik felfigyel rád, de a másik ne, fuss vissza az ajtóhoz és ott egyenként levered őket. És ne a force-healt használd hanem a rendes gyógycsomagokat, de őket is ne harc közben, hanem az inventoryból. Így nem veszítesz el sose egy támadást se a gyógyítás miatt és jobb csomagokkal többet is gyógyítasz mint force-heallel. -
HoTDoG #9472 Tundátok adni 1 kis 5letet, miként tudnám megölni Naga Shadow sírjában azt a 2 szörnyeteget? Nemtom minek kellett 2-t betenni, amikor egyet se könnyű 3-an megölni...
Használok pajzsot, mindenféle hiperserkentő, 2 fénykard teljesen felturbózva, és közben használom a "jedi" gyógyítást.
Fejlett kritikus csapással próbálom őket megölni.
Valakinek 5lete? -
#9471 A legújabb betát kell használni, direkt ennek javítására adta ki az ATI. -
Seeker666 #9470 nekem már volt fenn a 4,9-es Catalyst de azzal is kiugrált :( -
#9469 4.9 nem jó? Abba már nem rakják bele az ilyen javításokat mint a Catalyst 4.8.07beta-ba?
-
#9468 Sajna nem él a link. Tudnál egy másikat adni? :) -
#9467 Jah, .net framework kell hozzá, és neked is MAYDAY. -
#9466 Ez nem Control Centeres, azt egyszer probaltam, hibauzi nekem is megvolt, ugyhogy en azota hanyagolom is. -
Seeker666 #9465 catalyst 4.9-et is próbáltam már csak a telepítésnél valami hibát jelzett a control center telepítésekor. de este kipróbálom amit Mayday írt és majd meglátjuk :)
-
#9464 Nem valami cli.exe-t nem talál bootolásnál? MErt az a .NET framework része, ugyanis az új catalyst control center erre épűl, és fel kéne installálni, ha control centeres drivert teszel fel. Bár lehet, hogy én gondoltam rosszul, és nem is ez volt a problémád. Amúgy az MS-től tölthető le. -
#9463 honnan,minek? -
#9462 Tedd fel a .NET framework-öt is. -
#9461 tovabbra is fajlnatfaund ;;(( -
#9460 -
#9459 Csereld le a desk.hatterkepet valami olyan kepre, amelyet latva mindig jo kedved lesz, es akkor mar mindjart nem idegesito annyira a kilepkedes. Sot, lehet hogy kesobb direkt fogsz kilepkedni ;]] -
#9458 Figyi, nekem állandóan kilépked a játék a desktopra, most micsináljak?????
-
#9457 Tehat akkor ujra:
AKINEK ATI RADEON KARTYAVAL GYAKRAN KILEPKED A JATEK!
A mult heten az ATI kiadott egy uj beta drivert, ami kifejezetten a KOTORban fellepo ATI-s problemakat orvosolja. Ezt tegyetek fel, ezzel MEG FOG JAVULNI, nem lesz gond a tovabbiakban!
A link: Catalyst 4.8.07
En mar ezzel fejeztem be a jatekot, mukodik, tokeletesen! -
#9456 Próbáld meg Ati catalyst 4.9-el. -
Seeker666 #9455 Raedon9800pro 128-as és omega 25,76 driverrel -
#9454 Milyen videokártyád van milyen driverrel? -
Seeker666 #9453 az se segített ugyanúgy kilépdel és a fényerőt is állítgatni kell:) 1,03-as verzióm van -
#9452 A gamecopyworld a te oldalad! -
RoadkilleR78 #9451 Hi all!
Most vettem újra elő egy hosszabb szünet után a gémet. A 9450 üzenetet nem volt kedvem végigolvasni, úghogy lehet hogy volt már róla szó, de az lenne a gondom, hogy amikor betölt egy pályát, akkor néha kilép valamilyen hibával. Ezen lehet segíteni valahogy? Az 1.02-es patch fent van.
A másik, (ami végülis kapcsolódik az előzőhöz) hogy honnan lehetne az 1.03-as patch-ez való nocd-patchet?.
Előre is köszi! -
#9450 Ha az apartmanban kezdődő szagagtásra gondolsz akkor rakd fel a peccset (még mindig alapvető lenne :P). -
#9449 Thx, de már próbáltam és u.ez a helyzet akkor is úgyhogy patch + crack kell ezexerint. Köszi a segítséget mindenkinek:) -
#9448 Ja, főleg a ramot kéne bővateni, fél giga már elég, de 256 mega nagyon kevés ehhez a játékhoz, mint mindegyik idei játékhoz. -
#9447 sosem elég jó de a kotorhoz részben elég,,, menj el a harmadik pályára! Nekem ez 3200 512 ati r 96 xt-n elmúlt magától -
sagics #9446 Nekem azt írja ki, amikor feltetttem , hogy nem elég 256 Mb Ram. Az első pály rendesen fut, azonban a másodikon mindig akadozik, beszaggat, de nagyon. Ha környezetet váltok, akkor se lesz jó és ha sokszor megállok, akkor se jó. Mit kell tennem? /Pentium 4, 256 Mb Ram, GeForce 3 Ti 200, Windows XP/ Vagy esetleg valami nem elég jó a gépből? -
#9445 -
#9444 Csak egy kis spoilerfelirat-mentes spolier, semmi szörnyűség. :-) -
#9443 MI volt? -
#9442 Na, minden vonatkozó hozzászólás törölve lett. Remélem nem okoztam vele nagy lelki problémákat, de tényleg ne rontsuk mások játékélményét. :-)