Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.3-as patch-hez honnan lehet letölteni cracket?
Ch_Slater
nekem akkor szokott ilyen lenni ha a jatek összeakad a kormányommal. szerintem ebben is volt már ilyen tapasztalatom. és ilyenkor csak az segitett hogy kihuztam, vagy letiltottam a kormányt, mert hiába állítottam át menüben nem jegyezte meg...
pl. a Thief3-ban nem tudtam rávenni hogy ne a kormánnyal akarjon zárat nyitni. bár az is egy élmény volt. használta a force feedback-et is...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Johnyy
A multkor amikor játszottam nekem isa volt ez (1.3) Iszonyat idegesítõ tud lenni! Én ugy oldottam meg hogy viszamentem a (nekem csak a Dantoinon volt) Tanácshoz járkáltam az épületben aztán ujA KIMENTEM A TEREPRE ÉS LESSAN MENTEM ÉS GYAKRAN MEGÁLTAM ÉS MEGOLDÓDOTT .... nEM TOM ITÕL

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Koribanon a végén ki lehet választani hogy a csaj vagy a fõsit mellé álj! KI mellé érdemes?

Johnyy
Hehe, rámsóztak egy dobozt amiben egy oldalszemû mitomén mivolt, ki akartam szabadítani, de elattam,, Egyébként mi lettt volNA VALA HA NEM ADOM EL?

Sziasztok! Lenne egy problémám: a második küldetésben az emberemet nem tudom irányítani, ha elõre akarok menni, akkor magától elfut a falig, még ott is fut egy ideig, ja és közben végig akadozik. De az az érdekes , hogy az elsõ pályán nem volt semmi baja. Mit csináljak, hogy mûködjön?
A Kreditnek tényleg nincs sok értelme,
amikor kéne pl.: Taris
akkor nincs
Amikor meg van pl.:végén unknown planet elõtt
nem tudod elkölteni

Amiga
Ha jól emlékszem, a két Jedi kristály fejenként 50000 kredit lesz, de csak amikor utoljára van alkalmad odamenni, elõtte még nincs a kínálatában.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

PiszkosFred
A jatek velejaroja. Amely jatekban van penz, van bolt kereskedesre, akkor igy egyuttal fel is halmozhato a penz. Az mar kerdes, hogy semmi ertelme ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Johnyy
ASzondod? Mongyuk nem akarok én mindet megvenni tõlle, de végülis akkor minek lenne ez asok píz, az unknow wördön meg a csilagkohón zgysemtok vele csinállni semmit

ollie
70.000 semmi annál a kereskedõnél. 😊))

Johnyy
THX

Johnyy
TEle vagyok pédzem van vagy 70 000 kreditem, meg ha még eladom azt amit a Leviatanon öszeszedtem akkor, jujjj

ollie
Közvetlenûl az ismeretlen rendszer elõtt menj oda, akkor fogja árulni a különleges kristályokat. Ja ésw elõtte verd meg 10x kártyában, mert akkor sokkal olcsóbban ad mindent.

Johnyy
Nemazért de az a jvainos ürge mikor akar eladni nekem sirály fénykardkristályokat? Már voltam vagy 6 x nálla , meg eccer voltak nállan majmok is de megláttak engem és elhúztak a picsába, nem tudtam kiprovokállni egy harcot(mert aztmondták hogy viccajönnek), pedig ugy emléxem hogy egy bunyó után adta a multkor le nekem az a javingáj a lájtkardbizsukat......

Johnyy
Nah, életfogytiglant kapottt

ollie
pedig meg lehet menteni úgy is, hogy light pontot kapsz

Bandew
Ha megented, akkor hazudsz, az pedig nem éppen a világos oldal tulajdonsága.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Most éppen ítélkezek a mannanon, nah hogyha megmentem a csávót akkor ugye nem kapok light pontot, mert ha igen akkor kivégeztetem

Johnyy
Jh már rágyöttem, befújattam magam majomgerjesztõsprével, meg a jukból kiütöttem az öcceset,,, Amúgy köszesz😉

be menekül egy kis bemélyedésbe ott az összes majmot nyuvaszd ki mí meg nem találod

Johnyy
Az elég szivacs volt annak a szénalmas szekrénnypancsernek,, élvewzet volt a félykardal átvésni a koponyáját (csak nem lehetett látni 😞

Johnyy
Én most a KOTOR-2 tõl és az uj sztar wars résztõl igazi sötétséget várok 😉

PiszkosFred
Ez a keszitok hibaja, hogy nem dolgoztak ki egyenlo mertekben a ket oldalt. Mert hiaba kerekednek felul mindig a jo oldali jedik a filmekben es egyeb tortenetekben, ahhoz kell egy ellenfel is, a sotetebb lelkuletu emberek. Es akarmennyire is nepmesei motivumokra epul lucas meseje, egy jatekban eselyt kell adni a gonosznak is. Ket helyen volt amire emlexem, igazan jo szitu a gonosznak(egyik amikor lemeszarlod a csapatodat Bastilla kapitulacioja utan, a masik pedig asszem a vizes bolygon, egy oltozoszekrenybe bujt tudos kapcsan, amikor is ugy "szabaditod ki", hogy a fenykardot odatartod a kulcslyukhoz, es bekapcsolod...;]), a tobbi altalaban csak ilyen tesseklassek modszerrel keszitett "kveszt" volt.

De felo hogy ha nagyon elszaltak volna a sotet oldallal, akkor mas besorolast (korosztalyos) kapott volna a jatek, ami penzugyileg nem tett volna jot odaat, a nagy vizen tul.

Johnyy
Milyen küldik? EGy halom küldi csak a darkosoknak, van, Az alsó tarisz megmentését is megcsinálltam de light pontot kaptam ezért viszatöltöttem, de az adattáblák nálamvoltak, én csak ezzel a lightos küldivel találkoztam, a többi darkosa is meg lehet oldani

Bandew
Én csak másodjára voltam Dark és a legvégét kivéve nem volt úgy valami jó. Azért mert nem arra "tervezték". Micsoda baromság lenne, ha odaálnál a jedi-tanács elé falfehér arccal, sárgás-fehér szemekkel, tele haraggal és akkor maguk közé vesznek.
Meg így egy csomó küldirõl csúszól le, amiket csak a bérgyilkosos küldik kárpótólnak picit.
Aztán: amikor sith voltam, nem éreztem úgy át a sztori, nem volt miért harcolni. Nem volt annyi tétje a dolognak és így fele olyan izgalmas ha volt. Szal light a tuti! :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Barbár(Gladiátor) EGyébként Mágus(varázsló)

Johnyy
Right! Szerintem is a legjobb faj játszhatóság szempontjából, de én a kotreszben nagyon teccetek az ok a halfelyû vizes pöröjcápamódosulatok asszem selka volt a nevük

Johnyy
Nem elõször játszom hanem 2. re, de annakidelyén megjelenésekor kezdtem és felyeztem be elõcör , magyarosítás nélkül és ott nem voltam anyirA KÉPBEN TÖRTÉNETILEG
DE akkor is dark voltam (hiába a Jedi Akademit sem élrtem túl , azt is 3* vagy 4* már nem tom de mindígátértem )

Bandew
Te darkon játszod végig elõször? Mert az nagy hiba!

dark elf

Hmuda
Ember. SWG-ben is azokkal voltam, mindössze egy karakterem volt Twi'lek, mivel azok jól zenélnek, de megbánatm mert rossz a kitartásuk. Szóval maradok az embereknél. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
Nah, nekimegyek az ágynak :-O EGyébként melyik a kedvenc falyotok ? 😉

Johnyy
Na most aztán köcsög voltam, othagytam a kasíkon haldokolni egy mitoménkit, aztmondtam a faternak hogy spanvagyok de a végén átáltam a szemét bátyhoz, lezúztam a fatert, csuvit meg folyton bekusoltattam, kapdam is dárk pontot,de már egy idelye fölöslegesen mivel maxon vagyok már pár idelye.... Na meg beköptem a törvénymukinál a mitoménkiket, erõsködtem hogy mindegymivan azonnal végezék ki, ezt megtették és erre kapok egy lájt pontot.... méééé, egybõl felugrott a magasba z antidark szintem,, ez nemjó

Bandew
Ja, azt hiszik menõk a falfehér pofájukkal! :-D

hehe
Hát kezdjük rögtön azzal hogy a light relikviák magasan verik a darkos cuccokat, az extrém light bónusz+relikviák+char+wis+starforge robe lazán avatar szintre nyomta a Consularomat és a fõköcsögöt halál nélkül zúztam meg úgy hogy 3 spellembõl kettõt simán benyalt mindig

KÖZHELY ALERT!!!!
Jó jónak lenni, rossznak meg rossz.

A gamékban ezek a Necros görcsölések a dzsuvás trutyikkal meg csontokkal nekem általában nem jönnek be, egy pár Gigawattos "hello " a felhõk közül már sokkal inkább
Jópofa látni ahogy a sok sápadt lúzer menekül az Igazi Hatalom(copyright by Heaven Inc.) elõl 😊

Bandew
Óóóó a rövidlátó! :-D

Johnyy
Hülye dark pontok ?????? A LEGJOBB ami egy pontal történhet hogy dark!!!

thx
bérgyilkos még nem voltam a hülye dark pontok miatt de majd kipróbálom egyszer 😊

Johnyy
A KASÍK (vuki bolygó) van egy a manani bérgyilkosküldi álltal meggyilkolható alakváltó akit a leni okok miatt nem tok megkillni,, hogyna tegyem, eza gond!

mivan?
ez most mi ez most amirõl te most beszélsz????

Johnyy
Na hát elég banán, de akkor legyen már körte oszt hogy csinálljam meeegö ?

PiszkosFred
banán?

Johnyy
Figyó, van a ksikon az az alakváltó, na okesz szépen leleplezem, átváltozik jolivá , ütöm majd átváltozik egy nagy döggé, majd amikor beviszem neki a halállthozó csapást átváltozik ilyen kis hülye majommá amit 1 nem tudok bántani 2 elfut mint állat és nem érem utól,,, na ilyen kor mi a helyzet?

Johnyy
Hehe most bérgyilkoskodok
EGész teccenek azk a szelkák vagy mi a francok azok a vizesképû halak, egy pörölycápa elfelyzás, meg tök aranyos ahogy beszélnek 😊))))

Johnyy

Johnyy
+Dzs

Johnyy
Dzoli?

a feka jedit (nem ugrik be a neve de zöld kardja van és a vuki bolygón szedheted össze) kell magaddal vinned manaanra társként hogy a bírósági küldetés beinduljon

Johnyy
Lehet