11368
  • PiszkosFred
    Jaa ;] Így figyelve tényleg erre gondolhatott. Hiába, ezért is érdemes - és ha idő engedi - minden filmet (és talán komolyabb játékot) kétszer is megnézni, hogy az ilyen kis apróságok is feltűnjenek.
  • Hmuda
    Szerintem arra gondolt, hogy miután már megtudtuk az igazságot, újra végigjátszva a játékot tünek fel az apró füllentések meg kitérő válaszok mind a tanács, mind Bastila részéről. :-)
  • PiszkosFred
    Sokszor végigolvastam, de akkor sem értem ;] A játéknak kétféle befejezése van mint az köztudott, de félek nem erre reagálva írtad le ezt az ősi sumér nyelven készült kommentet....
  • bigapó
    ööö...aha
  • Johnyy
    Most ugye ha valaki már játszott a játékkal és ujra végigvisz és létja hogy az egész játék a vége felét kivéve egy nagy kamu,, ott szivat az egész tanács, bastila, mag mindenki,, kicsit szivatnak csak meg,, és ezt oan nagy beleéléssel hogy öröm nézin
  • ollie
    IWD da beszt!!!!!!!44
  • RaveAir
    Amúgy érdekes, angolul sokkal jobban hangzanak bizonyos nevek, mint magyarul. Csak az a baj, hogy ilyen esetekben nem mindig jönnek át a beszélő nevek. A KotOR-ban DeadEye Duncan-nek volt hatalmas neve. Elsőre van, aki azt gondolná, hogy ez azt jelentheti, hogy Halottszem, azaz Vak, Félszemű, stb., de ugyanakkor fordítható mesterlövésznek is.
    A BG és IWD sorozatban nagyon jó beszélő nevek vannak, utalnak pl. az egyes szereplő foglalkozására, stb., e tekintetben a KotOR sekélyesebb.
  • Lyan Kyj
    Ennyi. Ennek a küldetésnek az a tanulsága, hogy a kíváncsiság nem mindig kifizetődő.
  • Johnyy
    tudom már be is néztem de a dantoinos találóskérdést elbukta a csávó és kimenekültem!!! ,, nade most ennyi?? semmmi extra??
  • Lyan Kyj
    egy ilyen oldalt ismerek: kotorworld.uw.hu
    Johnyy, ki is lehet nyitni, és akkor beszívod, mert egy ketreccé alakul, amiből nehezen tudsz kijutni. Ezt csak a fordítás során jött sorok alapján mondom, szal még nem próbáltam.
  • Johnyy
    Én is angolul játszok, de ha már elkészül egy magyarosítás akkor miért ne tegyem fel..... én sem értehetek meg mindent!!

Ja és hozámvágtak egy dobozt egy fehér hátterű rakatesszel,, én edig mindíg elvittem M.. -nek és eladtam, de amúgy lehet vele csinálni valami más,, mondjuk megszabadítani,, vagy kicsirni, zsarolni,, hasonlóak???
  • Hixer
    nem tudtok egy jó kis magyar KOTOR oldalt? már régen jácottam és elfelejtettem de most újra megyek vele, hogy tudjak vmit nézni a KOTOR2-be
  • ollie
    Szintén zenész.
  • Hmuda
    Nem csak a tied. Én is kizárólag angolul játszok kaland-RPG-miegymás játékokat, csak azt viszem magyarul aminél nincs más választásom (pl az IG-k).
  • PiszkosFred
    Világos. Én csak a saját szemszögemből figyelem a dolgokat. A kaland és szerepjátékok nagynagy százalékát angolul játszottam végig, kezdve a c64es krynn sorozattól, a sierra questeken keresztül a jelenlegi játék monstrumokig. Megszoktam, hogy minden tárgynak és helynek angol neve van - najó, néha német;]. És habár aránylag jól beszélek nyelveket, és le tudok magamban fordítani egy-egy ilyen Ebon Hawk nevű "kifejezést", valahogy egészen más fejben lefordítva, és magyarul olvasva ;]

Ennek ellenére minden elismerésem az összes magyar fordítócsapaté, félre ne értse senki, nem kritizálom a munkájukat, ez csak az én hülyeségem ;]
  • Lyan Kyj
    Az Ebon Hawk azért lett magyarítva, mert a nevének története van, és akik egyáltalán nem tudnak angolul, nem értenék meg.
    A KotOR2 február 10.-én jön ki.
  • bigapó
    Mikor jön a második rész?
  • Johnyy
    rengeteg helyen furcsán hat soxor voltam már így én is ebon hawk ;)
    de a mileneum falkon az nagyon csúnya!!!!!
  • PiszkosFred
    Ében héja... Tudom én hogy nagyszerű dolog a magyarítás, és sokezer emberre köszönhetett rá egy új élmény a játék kapcsán, de az ilyen neveken akaratlanul is elmosolyodok. Merthát oké hogy ez a neve, de akkor is furcsán hat.. ;]
  • Johnyy
    Meleslegszólva, nekem ben poshadnak az emberek az ében héján ott dekolnak és én csinálom egyedül az egészet,, és nem is hiányoznak!!!
  • Johnyy
    ritkajó egy a bérgyilkososdi már azért isa mert ha 5 ször nem utazgattam ide oda a bolygók közt akkor egyszer sem!!!!!
  • Petyus_
    Nemrég csináltam meg, és semmit nem adott Sunry (Xbox-on), pedig fel lett mentve. Nagyon jó az a quest, tiszta JAG. =)

Újra kell játszanom a játékot, mert annak idején egy bug miatt menthetetlenül elakadtam a játék 3/4-énél, és félredobtam.. most már nyomulnék a második résszel, de az előzményt csak végig kellene nyomni. :P
  • PiszkosFred
    Egy lerombolt Dantooine sem esztetikailag, sem turisztikailag nem lehet egy epuletes latvany, foleg azzal a sok budos oszladozo hullaval.. Ki a fene akarna oda visszamenni? ;]]
  • ollie
    Nem hiszem, hogy tényleg kaptak bolygót a konzolos verzióban, főleg, ha egyetlen konzolos sem tud róla.
  • Lyan Kyj
    Hát, ezen sokat vitatkoztunk. PC-n elvileg nagyon ritkán lehet felmenteni, és semmit nem kapsz, csak XP-t. Más konzolon meg ad egy adattárolót, amiben elvileg a lerombolt Dantooine koordinátái vannak, de ezt még senki sem erősítette meg. Ez azt jelentené, hogy bár a PCsek kaptak egy Yavin űrállomást, lemaradtak egy bolygóról:(
  • Johnyy
    Egyébként felmentsem sunrit,, ad valami extrát amiért megéri vagy vilamosszék???
  • Johnyy
    én igen és tökéletes!!!
  • MrDevil
    Ti SP2-n játszotok a gamel???
  • Lyan Kyj
    Hm...én a swoopokat mindig a tesó, segítségével vittem végig. Főleg a Manaanon. Ah, azt hogy utáltam!
  • Johnyy
    Meguntam!!! CSak az a gáz hogy már iszony folytatnám tovább!!! tudom hogy megoldható 3 x már végigvittem a játékot és a manaanoni mindígszétidegeskedtem magam!!! és azem te vagy nemtom de valaki akkortályt panaszkodott a tatuini versenym iatt :DDD egyébként jöttem pihenni mert aszem legutóbb is egy kiadós sg-z után sikerült!! csak az boszantot az eészben hogy sikerütl csak pont akkor üdvözültem meg egy szép kis kibaüzenetttel :DDDDD Boldog karácsonyt!!! (ha még nem mondták volna elégszer)
  • Hixer
    höhö az volt zsír amikor nem tudtam megnyerni a tatooine-os versenyt.. pssz.. belaggolt a verseny kezdetén MINDIG de atom erősen, a versenypálya felére már futott rendesen, de akkor már mind1 volt, szóval akkor inkább hagytam a fenébe. persze valszeg a GeForce 4 MX 440-es miatt laggolt be. de hát aki limitált az limitált szóval csak annyi: Mindenkinek vannak problémái, főleg idegesítőek, de ha alszol egyet menni fog. ilyenkor az agyad feldolgozza a sok adatot amit begyűjtött rendszerezi, és sokkal finomabban egyszerűbben fognak holnap menni a mozdulatok. nah eléggé izé lett a szöve mind1 ez egy publik fórum. Szal relax, foglalkozz mással, aludj meg ilyenek. aztán írj ha sikerült... :D
  • PiszkosFred
    ..aludj egyet, holnap higgadtan elsore sikerulni fog. Nem te vagy az elso, es nem is az utolso, aki a hajat tepi a nyomorult verseny miatt. De megoldhato a dolog, megha nehezen is...
  • Johnyy
    Az meg a másik hogy az a kibeszott fujogás mira minden ujrapróbálkozás eleén végigmegy,, és már másnapvan és még mindíg ezzel a kibaszott szarral baszakszok,, na hát fugja fel magán ak az a halképű konzervtrutyi ezt rohatt szvúpnyelű sétebotyát vasárnap délelőtt a strandon!!!!!
  • Johnyy
    EZ a kibeszott rohatt geci manani swoop már 2 órája szemvedek az utolsó idő megdöntétsével,, komolyan 2 óra, és végre sikerüll tölt be és kiirja hogy a progrtam szabálytalan műveletet.... na ebben a pilanatban ugrottam ki az ablakon miután egy kalapácsal szétvertem a gépez....
  • Wanax
    jaértem, ő egy párhuzamos univerzum beli Sidius, és ott csak simán dart.
  • Johnyy
    igen ők úgy mondják de itt nem úgy mondják mert ez nem ugyan az
  • Wanax
    hajjajj, nem akarok kötöszködni, de szegényge Sidius rossz a sith-es neve... ők úgy mondják hogy Darth
  • Johnyy
    Master és tanítványa!!!!

• Johnyy
    el! de az élményteljesebb lenne ha mindenkit kiütök aztánszép nyugodtan kikapcsolom :)))) feeeling :))))
  • Hmuda
    Szvsz elég gyorsan elrakja magátol is, hogy ezzel töröni kelljen. Legalábbis nekem átlag 4-5 mp alatt elrakja.