Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És melyik oszlopra kell átpakolni? vagy min1?

http://darkghost.uw.hu

Wanax
Hali!
Az az érzésem, hogy a gép mintha picit csalna pazaakban... yavinon akarom megruházni a srácot, hogy olcsóbb legyen a cucc, de már sztem 1 órája szarakodok vele minimum. állandóan behúzza neki extra lapok nélkül a 20at, egy játékban eccer minimum, de van amikor többször is. hát baromira idegesítõ... vagy csak én vagyok ?

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

bigapó
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem.
off: A filmben (die hard 3), egyébként egy jelenet nincs benne, ha emlékszel még. Szerintem hamarosan valamelyik csatornán láthatjuk mivel volt az elsõ rész és most lesz a második. Figyeld majd meg, nem lesz benne az elsõ pár mozzanat, csak mikor már át kell tölteniük, magyarán az utolsó lépést csinálják meg. Azért agyaltam rajta egy picit mire rájöttem annak idején, hogy hogyis van ez😊)

The Matrix has you...

Johnyy
Erõl a játékról nekem a blcak and whiteos házpakolgatás jutott eeszembe(hmmm anno nmmm 😊))))
Nem nehéz csak ments gyakran,mert ha valamit elrontasz kezdheted elõlör 😞

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hmuda
Ismered a Hanoi Tornyai játékot? Mikor négy különbözõ méretû korongot kell átrakni az egyik oszloprol a másokra, hogy kisebbre nem raksz nagyobbat? Na ez az energia cucc az alapján van. Csak figyeld, hogy mikor mit hova raksz (és olvasd el a kezdésnél a szabályokat).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Régebben még a régi pecsekkel erõsen nem volt kibékülve pár ati kártya. Lehet azóta már mind javítav lett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na üdv!
Én most a koribannon vagyok és a mesterek már elvittek egy "próbára" valamilyen sírkamrába és ott valami energiagyûrûket kell rendezni az oszlopokon csak nem tom hogyan.
HELP!!!!

http://darkghost.uw.hu

Spenser
Igen láttam én is erre gondoltam mellesleg már én is végig vittem vagy 2x, de már elfelejtettem hogy mit is ott😊

Kösszi szépen a levezetett választ!!!

bigapó
Egyszerû, csak nem tudom, hogy a nehezebbik vagy a könnyebbik módját írjam le?
Láttad a Die Hard 3-at? amikor a szökõkutas jelenet van a bombával. szerintem onnan szedték a programozó bácsik ezt a részt. Az a gond, hogy bonyolult leírni. egyszerû matek, az egyik tartályból kell a másikba, csak ugye nem mindegy, hogy hogy. röviden: az 5 literes-t(nem emlékszem a mértékegységre, most jó lesz így is) feltöltöd teljesen. azt áttöltöd a 3 literesbe. az 5-ösben marad 2 liter. Ürítsd ki a 3 literes-t. a maradék 2 liter-t töltsd át. ismét töltsd teli az 5 literest és utánna az 5 literesbõl át a 3 literesbe. csak 1 liter-t tudsz átölteni, hiszen már vlt 2 liter a másikba. jön a videó és a taps😊) átmehetsz a hídon, nem fog bántani a szörny.

The Matrix has you...

bigapó
de

The Matrix has you...

Spenser
Az én kérdésemre nem tudjátok a választ??

3P
Lehet, hogy kipróbálom valamelyik korábbi Catalistot, mert a többi dologban egyezik a saját konfigom.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ollie
Utoljára SP1, dx9b és 4.2-4.6? Catalyst volt fent, amikor játszottam a játékkal. Most SP2, dx9c, 4.9 Catalyst de még nem próbáltam ki így.

Spenser
Skacok most azon a pályán vagyok ahol a vizalatt ki kell nyírni a nagy szörnyikét.
Szal a kérdés a köv. Hogyan kell felrobbantani a tartájt mert hiába probálgatom nem jön össze😞(((((( ???

3P
Melyik directx van fent neked? Oprendszer, (XP esetén SP1, SP2, vagy semmi)? Patch? Proci?

Bocs, hogy sokat kérdezek, de jó lenne rájönnöm, hogy mi okozza a desctopra való dobálást?

MarkBlade
Bakker.. na ezt akkor benéztem.. 😊 Köszi a választ!
ollie
Az alap kristály helyére tudod betenni, tehát nem úgy mûködik, mint a többi.

ollie
Nekem 3 féle ATI kártyával (9600/9700/9800 pro) is tökéletesen ment.

3P
Hát az 1.03-as patch van fent. Directx-bõl a 9.0b.
Így nem marad más hátra, mint a VGA, úgy látszik, hogy haragszik valóban az ATi-ra (9800pro). Na mindegy... Ez még nem olyan idegesítõ. Inkább az erõ legyen velünk! 😊

MarkBlade
Hoi!
Nem tudom ki találkozott ezzel de amit Yavini rodi sráctól vettem kristályt nem összesen 44000-ért nem tudom beletenni a fénykardba.. magyarosítás kavarta be vagy valami speckó módon kell?
Hmuda
Nem emlékszem már, de próbálj pecset, DXet, drivert meg ilyeneket frissiteni. Meg asszem a game még mindig eléggé roszban van at ATI kártyákkal, bár ezt csak hallottam.

3P
Sziasztok!

Van egy kis gondom. A játék elég sûrûn kilép. Szinte mindig töltéskor. Elkezd tekerni awincsi, majd hibaüzenettel kidob a desctopra. Lehet ez ellen tenni valamit, vagy bele kell törõdnöm?

Hmuda
Genoharadot egy rodiannál lehet elkezdeni a városban. Nem emlékszem már, hogy le fog-e szólítani, de ott áll a tenger elõtt.

ollie
Bárhol eladhatod...

bigapó
Én ugyan "jobb" jedi vagyok, de nekem is ezt mondta, úgyhogy szerintem ez általános, mivel eleve nem lehetsz sith, csak sötét jedi és ebben a játéban ez nem mindig ugyanazt jelenti. ha sötét jediként játszol akkor más lesz max a vége, legalábbis én ezt olvastam, mert még nem játszottam végig. A genoharad-ot pedig nem nehéz megtalálni (pontosan nem tudom hol van), egy zöldfejû lény (olyan mint shrek, csak sovány változatban -nem ismerem a faj nevét). Talán pont ott van ahol a swoop-verseny is, de nem biztos. Úg yáll egyhelyben, mint aki készül beszarni. Nekem az a szokásom, hogy mindenkivel szóba állok, legfeljebb elküldenek vagy beep-boop-olnak(ezek a droidok szoktak lenni)

The Matrix has you...

Kurty
ja most vissza olvasgattam és még az jutott eszembe hogy a látog egy sithet azt mondj : így köztársaság úgy köztársasági, miért van ez?? talán a páncél miatt?? ha igen akkor hol tudok venni sith páncélt vmi erõset??? Mert a mutatóm már elég vörös 😊 Na remélem tudtok helpelni na csá!

Kurty
Manaanon már csak a swoop verseny és a genoharadi küldi van hátra, a genoharadot hol talalom???

[HUN]Crassus
Roger😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

akármit mond a hutt, vidd helyette a Yavinra (SOKKAL jobban jársz)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

[HUN]Crassus
tudom mondta a hutt csak tegnap már kóma voltam és nem jut eszembe.thx

[HUN]Crassus
a tatooinon nyert swoop zsetonokat ki váltja be kreditre??

Johnyy
100 sz !!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDdd

PiszkosFred
magyarositasok.hu

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shaman
Sziasztok,régen voltam már itt,bocs a kérdésért,de a magyarosítását a Kotor-nak merre találom?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Johnyy
meg az is kellemes hogy elsem indul (részletek a bf topicban) 😞(((((((((

PiszkosFred
pechsorozat eheh ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Johnyy
😞(( SRY Betápolt a suli, bekeményítettek, meg edrésre járok meg ide oda meg ujra kell tenem mert még mindíg nem megy 😞((((

[Jakuza]
Te Johny, mnem nagyon lattalak tegnap a hungs.hu SW-BF szerveren.
Hat milyen rajongo vagy te ?
Igy nem tudjuk elkenni a szadat. 😛PPPPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Johnyy
ott nehezebb sokkal, de simán meg lehet nyerni!!!!

[HUN]Crassus

semmi trükk hálistennek elég jó érzékem van az ilyesfajta ügyességi játékokhoz.Még Manaaon nem voltam,de majd meglátjuk.

Hmuda
Már vagy fél éve megszünt az az oldal sajna.

Kurty
Most vagyok Manaanon végeztem a Kashyyk-kal, 14-es szintû vagyok és már növekednek a dark side pontjaim. Tényleg nektek sem jön be a swkotor.uw.hu???? Na császtok

bigapó
Jó a vasad vagy van valami trükköd, amikor swoop-versenyre mész. pl. a manaan-i versenyt megnyerted már?

The Matrix has you...

Hmuda
Swoopot csak Taris-on, Tatooine-on, Manaanon lehet játszani. Elég egyértelmû a helyzet ha betévedsz a megfelelõ helyre.

[HUN]Crassus
a Swoop az nagyon fekszik.........hol van nagy versenyrendezés?? minden civilizáltabb bolygón??

És NAGYON KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET!

Hmuda
Mindenki úgy keresi a térképeket ahogy az jólesik. Pénzt meg swoop versenyeken tudsz szerezni, meg a durvább cuccokat nagyon jó pénért elpasszolhatod a Yavin ûrállomáson (az egész játékban ott a legjobb az árfolyam).

[HUN]Crassus
Ohhh akkor úgy látszik sok elvarratlan szál lesz még a végéig😊) Gondolom a csillagtérképek keresését mindenki más sorrendben csinálja ezért van ez😊

Viszont egy nagyon jó tipp kéne.HOgy LEHET LÓVÉT szerezni.,mert alig van kreditem és nagyon jó cuccokat láttam

Hmuda
Ez a fejvadászos küldi. Manaan-on vállalhatod el.

[HUN]Crassus
#9257 ja ja miután entert nyomtam megláttam😊))

[HUN]Crassus
Ohhh akkor hiperûr vissza a kashyyk-ra😊)
a másik elméletileg így nézne ki:
-Menj a talajszintre Jolee kunyhójának a közelébe
-Keresd mega halott wookiet
-Sétálj távolabb és keresd meg a hasonló wookiet
-Beszélj vele majd harcoljatok. Rulan tachivá változik és elmenekül
-Menj rögtön utána észak felé
-Beszélj majd öld meg a tachikat amíg meg nem találod Rulant
Jutalom: Genoharadan +4 Strength Gloves
Azthiszem ezt a vukit kinyírtam már csak nem figyletem ezt a Tachivá változásos témát és most meg a tachikkal se nem beszélni se nem harcolni nem tudok szal nem tudom kinyírni és fogalmam sincs melyik tachi Rulan.....