Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A magyarosítást valszeg újra kell raknod utána.

Goodwill
Ha pecset felrakom megmaradnak a kimentéseim, és ugyanúgy mûxik vele a magyarosítás?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Hmuda
Fölösleges azon filózni, hogy mi a címe a játéknak, az nem vonja maga után hogy lehetsz Sith. Elvégre a JK1 kiegészítõjének a neve "Misteries of the Sith" volt és mégse voltál sith.

Illetve még: vannak olyan dark jedik, akiknek köze nincs a sithekhez. A Sith megnevezés azokra van, akik a Sith varázslók hagyományait követik. Ha egy jedi halomragyilkolja egy város lakosságát még nem lesz sith.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
szerintem itt azért már leehecc sit már a címe is,,,, hmm a trailerek egy picit nem ezt adják de azért csak lehet ,, már,, Ja és meg ne próbálják az ellenségre olyan sirály cucokat adni amit én nem vehetek fel,, meg már igazán legálisan is felveném revan cucát

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hmuda
A SL-ben a trailerek alapján majd útközben dõl el, hogy kihez csatlakozol, bár én arra tippelnék, hogy ott is csak a dark-light cucc lesz, semmi komolyabb frakciós csatlakozás (ez nem Morrowind).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
Ugye a sith lordsban már alapból kezdhetsz sithel?
Amúgy meg jaja, csak az szinte már S...

Hmuda
Sith nem lehetsz, csak dark jedi. Nem ugyanaz.

ollie
Jah, nekem anno 9600 pro-val sem szaggatott, pedig AA és AF is bejátszott...

Johnyy
Én is szivesen felvenék egy dart vader rucit 😄

Johnyy
ez olyan téma mi mindíg lessz és él, és lesznek még sw játékok 😉))

Pedig a klónok támadásánál meg Yoda-nál szívesen ott lettem volna 😊.
Csak 4 cd...

Johnyy
Az eddigi legjobb (single) Star Wars RPG 100% magyarosítás,, 100% sw és lehetsz sith és jedi is,,, külön külön befelyezéésel,, történet aszem 4000 ével véder elõtt

Ne haragudjatok, de had kérdezzem már meg, h ez milyen játék.
Magyar leírást nem nagyon találtam, csak hallottam, h talán ez lett 2003 év játéka. Vagy rosszul hallottam? Na meg sokan dicsérték, és mivel szeretem a star wars-ot, gondoltam megér 1 próbát, de elõtte jó lenne tudni pár hasznos infot-, stb.
Elõre is köszi!

Hmuda
Pecset rakd fel, ATI-kkal nincs kibékülve a régebbi verzió.

Goodwill
Most kezdtem el a gamét, a Dantooine-on vagyok, a nyílt tereknél néha úgy beszaggat a játék h mozogni nem tudok, eddig nem volt semmi gond....amd 2600+, ati 9800SE@PRO (omega driver). Doom3 simán fut, nehogy már ez ne menjen...
Mi lehet a gond?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Wanax
naja, lehet hogy ez volt a baj 😊 akart a fene ezen agyalni hogy hogyan kell megcsinálni. elõször még próbálkoztam, de aztán nem volt kedvem szórakozni vele.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
Ott csak gondolkodni kellett, a H betûnél viszont info nélkül meg vagy lõve...

Mayday
Aaaaaaa, az konnyu volt

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Wanax
jaja, vagy lehetett volna akár egy X is. majd ha odaérek, akkor idézek pár sort. amõgy engem az fektett meg a játékban, amikor azokat az elektromos köröket kellett átteni az egyik oldalról a másikra. váááá...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

PiszkosFred
Angol verzioval is megkerdezte sok ember. Egyszeruen lustak probalkozni, de meg lustabbak visszaolvasni par sort (nem par oldalt, csak par sort). Mert abban igazuk van, hogy ez egy forum, es funkciojat tekintve nekik kerdezni kell, a masik oldalnak meg felelnie, de akkor is... 30 kommenten belul ketszer van megkerdezve es megvalaszolva ugyanaz, mar egy kicsit mokas.

Egyebkent miert pont H? Lehet az egy kisse deformalt I betu is... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RaveAir
Komolyan mondom, hogy valaki idézhetne már az eredeti angol szövegbõl (3-4 egymás melletti szó is megtenné). Mivel nincsen ott mentésem ezért igy nem is tudom megorvosolni a problémát...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Wanax
Ezene a H alakon mindenki kifekszik... tényleg kimaratt volna a magyarításból vagy mi? én már lassan valami összeesküvésre gyanakszom

Mayday
Amikor mar a Dantooine utan megkapod a lehetoseget, hogy repulhess barmely bolygora, ide is mehetsz!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kurty
Helósztok, már Korribanon vagyok, és van 25000 kreditem szeretnék venni egy csomó jó cuccot és ezt olvastam :
"""Yavin Space Station
A Dantooine után az ûrhajónkkal eljuthatunk a Yavin bolygó körül keringõ ûrállomásra. Ez azért érdekes, mivel ez nincs benne az Xbox változatban (bár az ígéretek szerint késõbb az Xbox Live segítségével letölthetõ lesz). Az itt élõ kereskedõnél találjuk meg a játék legjobb fegyvereit és páncéljait, sõt még a fénykardokba való színkristályt is lecserélhetjük itt. Érdemes ide többször visszajönni, a rodian ezermester mindig más újdonsággal lep meg minket (a legjobb nehézpáncél csak a második látogatás után jelenik meg a tárgyak között). Harmadszorra banditák kis csoportja látogatja meg barátunkat, erõvel akarják elszedni a készletét. Ezt akadályozzuk meg, nem lesz hálátlan. Érdemes a többi bolygón összeszedett tárgyakat itt eladni, jóval többet fizet érte, mint a többi kereskedõ (sajnos a 250 kredites határ nála is érvényes). """
És erre a helyre hogyan lehet eljutni???

bigapó
Ez már tényleg furcsa. Senki nem tud visszaolvasni? legalább pár hozzászólást!! Ezen az oldalon, pár hozzászólással lejjebb megtalálod a választ.

The Matrix has you...

sziasztok elekadtam a KOTOR ban
Lezuhan tam a repülõgéppel 1 bolygora es ott 1 eromezõvel bevet kapun bementem miután a csávok kinyitották nekem valami szertartás keretében lejutottam a katakombákig 1 ajtó elõtt szines mozaikkövek valahogy a köveket kell állítani hogy bejussak de nem tudom hogyan kell beállítani már fél orát probálgattam de semmi léci help
bigapó
Azért érted mit mondtam és meg tudod találni? Az erõ legyen veled! 😊

The Matrix has you...

Wanax
igen, igazad van, tudom hogya csak az az egy file számít a egészben. de sokan mondták azt hogy az omegával csinálják. hát énis kipróbáltam azzal. mivel a kártya egy hónapja sincs meg, igy nem vagyok még annyira kimûvelt a dologban, de tudom hogy nem csak azzal lehet softmodolni. a bios égetés nem a legjobb megoldás... nem is tuti hogy van olyan pro bios a kártyádhoz ami jó lenne. eccerûbb a softmod.

Spenser
Aha köszi majd meg nézem...

ollie
Én se, de már február óta nem játszottam a KOTOR-al...

Johnyy
én végigvittem 0 sz el 50 sz el és 100 sz el is 😉

Hmuda
Én igen. Sose játszok magyarosítással.

[Jakuza]
Ja van egy 3. megoldas is, ha modolt 9800Pro BIOS-t egetsz be az SE-nek.
De az rizikosabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat eleg lol amit beszelsz.
A hivatalos driverbol ugyanugy lehet moddolt drivert csinalni. 2 fele modon is.
Az egyik a Patched ati2mtag.sys (9500 -> 9700 and 9800SE -> 9800) vagy komplett driver az Ati Softmod oldalrol.
A masik lehetoseg a RivaTuner, amiben egy script segitsegevel lehet modolni a drivert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Ez mai hír?

Wanax
az omega kicsit átbuherált driver. igazából én a softmod miatt használom (9800SE @ PRO). és azért nem cserélhetem le, mert más a két driver. az egyik a hivatalos, a másik meg a nemhivatalos 😊

Mayday
Mire jo az omega?
Es azt nem cserelheted le erre???

Wanax
jó hirnek télleg jó hír, de én omegát használok, szal ezzel nekem most várnom kell... addig marad az idõnkénti lefagyás...

Mayday
Ez nagyon jo hiiiiiiiiiiiiiiir! 😊))

ATI probléma megoldás:
Ismét béta Catalyst meghajtóprogram kiadására kényszerült az ATI
írta: Ady Krisztián , idõ: 09:01

A Doom3 megjelenését követõen -- szokásától merõben eltérõen -- béta állapotú meghajtóprogramot kényszerült kiadni az ATI, bizonyítandó, hogy az elsõ Doom3 tesztekben mutatott teljesítmény múló szeszély csupán. Ismét bebizonyosodott azonban, hogy a történelem gyakran ismétli önmagát: most egy másik, sokak által várt játékkal kapcsolatos gondok miatt kell újabb, gyors hibajavítást tartalmazó béta meghajtóprogramot közzétenni.
Az ATI által letölthetõvé tett 8.07-es verziószámú béta meghajtóprogram nem csak a Star Wars: Knights of the Old Republic játék indulásakor és az egyes szintek töltõdésekor fellépõ problémákat, hanem az AGP-s ATI videokártyák általános teljesítményét érintõ memóriaallokációs problémát is javítja.

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26900

MarkBlade
Minden valószinüség szerint ott vagy ahol négyzetek vannak a földön+1 a szélén .. a továbbjutáshoz az kell hogy mindegyik fehéren világitson. Akkor kinyilik az ajtó.
bigapó
1. elvileg északra kell menni, de nem mindig mûködik. Nekem is véletlenül jött össze. Keresgéld és egyszer meglesz, én odamentem minden ilyen kis majomlényhez és az egyik õ volt. Nem fontos megcsinálni, legfeljebb ha nagyon szükséged van arra a cuccra amit kapnál érte, ill. ha sötét jedi vagy.

2. Nem a Manaan-i börtönben van, hanem a köztársaság területén lévõ börtönben. A mellette lévõ irányítópanelen kell buherálni valamit és megmurgel😊

The Matrix has you...

ollie
Valszeg mostanában senki sem játszik az angol verzióval...

Spenser
Hi
Kellene egy kis segítség.
Szal : most ott járok hogy egy Hulas nevü ürge ad egy pár feladatot nyirjak ki ez nyírjak ki azt, eddig akit nem tuddtam:
1. az az alakvátó, pedig voltam a bólygón amit mondott ki is nyírtam egy párszor de elmenekûlt😞 most hol keressem???
2. A Manaani börtönben valakit hogyan tudok be menni a börtönbe mer nem enged be az õr???

RaveAir
Jó lenne ha az angol nyelvû verzióból lenne egy sor, ami a datapad szövegébõl van kimásolva. Igy meg tudnánk találni a hibát, és orvosolni tudnánk. De hát, néma gyereknek...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Köszi a segítséget! Én a magyarosítással játszom, és nincs a datapadban leírva :-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Hmuda
Mnej H alakban. Elvileg egy datapadban le van írva, bár olyasmit is hallottam, hogy a magyarításból ez kimaradt. Szóval elõre végig, vissza középre, át a másikoldalra, ott fel, majd le és kész is.

Valaki segítsen!
Amikor lezuhantam a csillagkohónál az ismeretlen bolygóra és az ottaniak leküldtek a templomba, eljutottam a katakombához. Viszont itt valami cserépminta kéne, és ezt sehol nem találom. milyen formációban kell végigsétálni a padlón? Vagy honnan fogom megtalálni, hogy melyik ajtóhoz milyen motívum tartozik? (már, ha nem csak ez az 1 van)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Johnyy
LÉGY!!!

SOILER
én már 2cer akartam malekotujra tanítványomnak fogadni,,,, jó lenne ha lehetn e

Hmuda
Dehogynem, csak az már túl régen volt. Most utoljára még egyszer az leszek.