11368
-
Netpeti #9841 Jaj, bocsi rossz helyre írtam, de azért ha tud valaki segíteni akkor pls segítsen! -
#9840 sőtt -
#9839 szerintem sehol -
#9838 hol van Heinmaiden- az 1-ben? :) :P -
Netpeti #9837 HELP!
Üdv mindenkinek!
Sürgős és nagyon fontos segítség kéne:
Amikor elrepülök a Heinmaidenektől (a fehér ruhás csajoktól) az Ebon Hawk-kal, akkor a hajón nem tudok mit csinálni. A heinmaiden a bejáratnál áll. Az űrhajó fele nem látszik (pl.: hót szürke a vezetőfülke ha kívülől nézem, ha pedig belülről akkor edig a folyosót nem látni :(). Nem hiszem hogy ez videokártya probléma lenne (ABIT FX5600 256 mB). Már beszéltem mindenkivel de semmi :(. Kisrobotom nincsen (szerintem azért mivel a játék legelején továbbugrottam a hajó javításán).
Valaki adjon valami használható információt vagy akinek hasonló problémája volt. Vagy írhattok emailt is: netpeti_123[KUKAC]msn.com (MSN is).
Aki megoldja a problémám annak örök hálám! Mégegyszer előre is köszi mindenkitől! -
#9836 igen, télleg ösze lehet hozni vele.
csak sokat kell beszélni carthal
-
#9835 SPOILER!
Igen, a csak karakter a Carht-al melegszik ossze, valoban.
De a lenyeg, hogy agy spoilert kiirhattal volna, ha mar lelosz poent a jatek vegebol... -
ToMy_ #9834 Nekem a szaggatas akkor jott elo, ha jatekkepernyorol elvaltottam pl. inventory-ra vagy naplora, vagy akarmire.
Elvaltasz, megcsinalod amit akartal vagy elolvasod amit akartal, gyorsmentes, vissza a fomenube, gyorsmentes betolt es mar nem szaggat.
viszont ha ujra inventory-zol vagy naplot olvasol, akkor ismet el kell ezt jatszani.
ja, ati9550ge kartyam van.
-
MagyaR #9833 Aszthittem, hogy a matrixró beszélsz. -
#9832 szted ez melyik topik?
a macskanő -
MagyaR #9831 Jah a kotor1ben? -
MagyaR #9830 Az melyik? : D.
-
#9829 hmm...nemkicsit off
habár állítólag juhani leszbi... -
MagyaR #9828 Csajjal próbáltad végigvinni?
Mert ugye a végén ha pasival viszed és a bastillával (a legvégén) megküzdesz, akkor beadjátok egymásnak a bizonyos "i live you" szöveget.
Nah ésha csajjal viszitek, akkor valami olyat hallottam, hogy azzal a Carth-al vagy kivel jössz össze.
De gőzöm sincs.
3adszorra elkezdtem csajjal végigvinni, de a vukibolygón abbahagytam : D.
Amúgy az enter the matrix-ba van egy rohadt nagy phoén.
Ugye az szinte majdhogynem teljesen átírja a történetet : D.
Tuggyátok azzal a ghost-al és a morpheus csajával lehet menned.
Néobé vagy mi a neve.
Na és ha a ghostal mész és elérsz ahhoz a részhez, hogy a kulcskészítőt ki kell szabadítanod, akkor (itt van egy kis történet változtatás) nem a neo hanem te (ghost) csókolod meg, azt a csajt. Penepolé vagy kit. És ezt rendesen mutatják ilyen filmes jelenetben.
Tehát külön részeket forgattak a gamehoz.
Na és most jön a csattanó.
Ha a csajjal kezded el végigvinni AKKOR A CSAJ CSÓKOLJA MEG, AZT A FRANCIA CSAJT.
És ezt rendes filmes jelenetben mutatták!!!
Milyen phoen már !! :DD
A kotor1ben is lehet, hogy vmi ilyesmi van : DD. -
#9827 az 1. et végigvitem hardon darkon 4 x, a 2-t most viszem :PP :) -
#9826 nem sajna:(((
már le is töröltem a gémet...
majd a 2-vel nyomom, ha eccer leszedem -
Lantee #9825 Hali!
Most vettem elő ezt a remeket, mert unemployed vagyok, és most van időm. Hogy eddig miért nem tettem...?! Ez a játék óriási!!! Valakinek sikerült megoldást találni a Dantooine-on észlelhteő szaggatásra? -
#9824 hm....csakhogy máskkor pedig csak ÚJ driver segített....ördögi kör:) -
zeratul #9823 Ugyan ez a problémám volt feltettem egy régebbi drivert és az megoldotta a problémát. Egyébként R9500-ös kártyám van az újabb driverekkel, a játék csak egyre rosszabb lett.
üdv : Zeratul -
#9822 kösz de én most arra vok kivi, hogy tuggya.e vki mi a hiba:D -
#9821 én mindegyik ps en végivitem a yátékot töbször is és nem volt bay, sem az ati 96xt vel sem... -
#9820 höhö...inkább belerakom a gépbe a GeForce MX 440-t....
vagy szimplán újra a gémet
-
#9819 Ja, megegy dolog eszembe jutott! Tapasztalatom nincs az ugyben, de olvastam tobb helyen, hogy az XP SP2 alatt gaz van a KoTOR-al!!! -
#9818 Hat nem tudom. Ami ATI kartyas gond volt, azt az 1.03-as peccs megcsinalta. Nekem sincs igazan mas tippem. (Max. ha idod van, akkor save game kimasol, uninstall, format, uj windows, ujrainstall, peccs, friss ati, es hadd szoljon) -
#9817 nemmegy patchel se!
van ötlet h mi lehet még a megoldás? -
#9816 Miért kéne? Csak ráinstallálod a patchet. -
#9815 hm....ha patchet akarok feltenni, akkor le kell törölnöm az egész gamet? -
#9814 Nekem nem volt ilyen gond 9600 pro-val. A legújabb patch van fent a játékhoz (asszem 1.03)? -
#9813 le se szar....
ati catalyst 5.2 driverem van.
omega kellene?????????????????? -
#9812 ha ki tudok menni.... -
#9811 Ienkor az van hogy az ati kártyáknak van egy külyüyök mi ezt eredményezi! azt tudod teni hogy kimész az enklávéból mayd visza, és nagyonl asssan mész gyakran megálsz és elvileg mexokya!!! de ne töltsd visza hanem próbály viszayutni!!!!, nekem magától elmúlt!! tudom iszonyidegesítő, de érdekes nem mindegyik végigyátszásnál yelentkezett!!!!! -
#9810 vki segítsen már.
TELE A TÖKÖM EZZEL A FOSSAL!
ATI 9600XT KIBASZOTT KÁRTYÁM VAN 2400-AS PROCESSZOROM 256 RAMMAL.
AHOGY KIMEGYEK A JEDI ENKLÁVÉBÓL BESZAGGAT A JÁTÉK, IRÁNYÍTANI SE LEHET ÉS NEM MEGY TOVÁBB A SEGG KARAKTER.
UI: TÖK MIND1 H MIEN GRAFIKAI BEÁLLÍTÁSOD VAN.
MOST MIT CSIBÁLJAK?
BOCS A CAPSLOCKÉRT. -
#9809 úgyvan, ez segítségkérő kajabálás volt:D -
#9808 kiabálás és kiabálás között is van kölömbség.. :) yo a lokod!!!
bár, válltozott a stílus!! :) -
#9807 bocs:)
most már megy, új driver kellett -
#9806 Első lépés a capslock kikapcsolása mert nem kell "ordibálni", márészt meg rakd fel a pecseket. -
#9805 SEGÍTSETEK!!
A SWOOP RACE-NÉL AMIKOR A CSÁKÓ HIRDETNÉ KI HOGY MEGNYERTEM AKKOR LEFAGY A JÁTÉK!!
KI LEHET LÉPNI A WINDOWSBA, DE A GAME KIFAGY.
ABIT RADEON 9600XT KÁRTYÁM VAN
MI LEHET A GOND??????
DRIVERT TEGYEK? -
#9804 magyar nincs?
:) -
#9803 www.gamefaqs.com -
#9802 ok