Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csajt nem játékokban kerll szerválni...pedig hányszor megtettem...
1ébként jóként küldtem haza a phõgonoszt

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Gnome
hát van...ha a jó oldalon végzed akkor elvileg a végén vissza lehet csábítani a csajt ha elég a skillpontod hozzá és egy csók is elcsattan.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Johnyy
Érted Sith flotta plussz 300 százalék teljesítményû csilagrombológyár egy napkitörésbõl táplálkozva... hmmm kicsit többet és mint egy plecsni

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Mien 3. legyen még?

stone
Másodjára majd én is úgy nyomom végig
Csak ez a 2 féle befejezés van? (a jk2-ben is 2féle volt😊

Gnome
mer hülye voltál és azt választottad😛....nállam az volt a befejezés hogy enyém lett a sith flottája és még a csaj is velem maradt...jah persze a jedi flotta el lett pusztítva...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

stone
Kaptam egy plecsnit oszt kész, mint luke a 4. epizód végén

bigapó
Légy jó mindhalálig...és az Erõ legyen Veled ifjú Padawan...

The Matrix has you...

Johnyy
DE ki vagyok én??? ( ez a sztar varsz trilógiát egy mai szappanhoz lehetne hasonlítani) Mondtok valami nagyon jó Szarvatrszos stratégiát... ,, ??

ollie
Kiderült, hogy én vagyok az apád!!!!!!!4444

Johnyy
mi lett a vége????

stone
Én is végigtoltam, közel 40H jétékidõ úgy hogy nem is foglalkoztam mindennel
Kicsit másra számítottam befejezésnek 😛
Van többféle befejezése is a játéknak?

DarkHorSe
hat akkor enis megszivtam, tatooine volt az elso bolygo megcsinaltam mindent, utana mentem korridorra azt is megcsinaltam ott megjelent lena .. visszamentem tatooinra ott meg osszefutottam jordoval 😄

szal mind2tot buktam szerintem :o)

Swedish people are albino monkeys

3P
SPOILER

Hát nálam Tatooine volt az elsõ bolygó, így akkor buktem Mission-t, de Carth-tal kapcsolatban tanácstalan vagyok folyamatosan dumáltam vele, de Jordo nevû barátjával soha nem futottam össze, pedig Korriban volt az utolsó bolygó a térképdarabkák gyûjtögetésében. Bizots elböktem valamit... 😊

Mindegy úgy is újra nyomom, hiszen ez abbahagyhatatlan... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hmuda
Tévedések:

SPOILER

Mission: még azelõtt kell találkozni Lena-val mielõtt elkezdenéd a Tatooine küldetését, mivel addig nincs ot Griff a táborban amíg Lena el nem mondja, hogy Tatooine-on hagyta el. Márpedig ha már kezdéskor nincs ott akkor késõbb se lesz.

Carth: nem a bosszú a története, hanem a fia. Beszélj vele sokat és egy idõ után megjelenik egy Jordo nevû régi barát aki hírt ad a fiáról. Még Korriban elõtt meg kell lennie.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
SPOILER:

Mission batyjat le lehet tudni, Te abszolut nem talalkoztal vele? Mert nehanyszor azert osszefutsz vele, es akkor folyamatosan megy az a vonal. (Eloszor a buckalakok fogsagaban van!)
Jolie meg csak mesel, nincs - szvsz - semmit "tortenes" vele a vegere. Carth lenyege szinten az, hogy mi volt a multja, de az vegulis lezarul ezzel a bosszuval.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
SPOILER

Amit tudtam felvettem, s azokat meg is csináltam.
A fõ karaktereknél érzem úgy, hogy kissé befejezettlen volt így (Mission, Carth, stb...). Persze lehet, hogy tévedek, de azt hittem, hogy Mission találkozik a bátyokájával, vagy Carth azon kivül, hogy picit morcosan elmesélte életének történetét, lesz ahol kereszdezõdik egy esemény a sztorijával, de csak egy sima bosszút láttam. Jolie-val (remélem jól írtam) sem volt semmi magán kaland leszámítva a gyilkossági nyomozást. Szóval ezért gondoltam, hogy maradtak elvarratlan szálak. De tényleg férevezetõen fogalmaztam. Helyesebb lett volna, úgy, hogy maradt bennem még 1-2 nyitott kérdés, amit mellékküldetések formájában sem tudtam megválaszólni.

Mayday
A "nem tudtam elvarrni"-t hogy erted?
Megkaptad a kuldeteseket, csak nem sikerult a vegukre jarnod?
Vagy nem is nagyon vettel fel mellekkuldeteseket?
Nagy SPOILER felirattal itt nyugodtan kerdezz, es szerintem tobben tudunk segiteni ezekben!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
S lõn gyõzött a köztársaság 😊
Nem semmi egy játék volt.
Bár sajnos nem tudtam elvarrni minden mellék szálat, sõt...

Van valahol leírás a mellék szálakról is (nem gond, ha magyarul lenne).... 😊

Azt hiszem nem marad más hátra, mint, hogy újrakezdjem kicsit gonoszabban 😉

Johnyy
az hogy max szinten neki is megvolt 😄D

bigapó
Nem ez volt a fejemben amikor elkezdtem írni. Be vagyok havazva😊)

The Matrix has you...

PiszkosFred
Ebben mi volt a spoiler? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Johnyy
jaja,, ahogy látomm egy pici grafikai fejlõdésen ment csak át,, meg inkább a lehetõségek kibõvítésére törekedtek!!!

bigapó
SPOILER

A max szint nekem is megvolt, de nem ártott volna még egy-két dolog, mondjuk egy-pár plusz erõ-használat. A második rész remélem jobban kiforrott lesz, a videók azért sok jót sejtetnek 😊

The Matrix has you...

Johnyy
Gázos,, de én max szintû voltam még a star forge elõtt 😞(( és oanj jó lnenne még továbbfejlõdni...

Johnyy
Jedi akademiben a 2 penghélyû volt a jó de a kotorban a 2 kard a jóóó
icipici Splr. !!
meg ha akarod akkor te is ki kiszívhatod a emberekbûl az életerõtt, ha odaérsz az egyikhez vagy közel ér csak kiszívod, és 1. nem lessz malaknak kicívnivalója 2. felmegy az életerõdd ,, mondjuk ez dark jedin jó cak

bigapó
Ja, elõször én is csak álltam és harcoltam eszetlenül, aztán mikor már csak Én (a bikagyerek😊) álltam, akkor gondoltam, hogy most már odébb kéne állni😊))

Egyébként csak Jedi-hívõ vagyok, tehát semmi lézerkardmentes harc, ez az elvem😊 hát még a dupla-lézerkard... Anno a Jedi Knight-ban is így nyomtam😊

The Matrix has you...

Wanax
ebben is lesz SPOILER.

star forge-s droidok az semmiség, ha van az embernek egy Destroy Droidja. 20as szinten sebez 70 körül, és le is bénitja õket, szal esélyük sincs. amikor meg jön minden sith tanonc, akkor meg nem kell sokat idõzni ott, mer ezek csak jönnek kifogyhatatlanul, gyorsan tovább kell állni, és kész 😊 persze aki szeret harcolni, az idõzhet ott 😊 Malak gyerek télleg nem nehéz, legalábbis guardiannal nem volt az nekemse, nem kell hagyni hogy feltöltse magát hp-val és akkor egy két kör alatt le lehet nyomni a hpját 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

bigapó
Hi! Lesz benne SPOILER!!!

Végre végigvittem😊) Nagyon izzasztó volt a vége, fõleg amikor a StarForge köpte magából a droidokat, na meg mikor beszólt a kedves ellen, hogy küldjenek mindenkit rám, még a tanulókat is. Na azt nagyon nem csíptem, mert egyszerre jöttek elölrõl hátulról meg oldalról is. De ezt mindenki átélte már legalább egyszer😊 Korábban olvastam, hogy nem nagy ellenfél ez a Malak és sajnos igazat kell neki adnom. Elsõre sikerült lenyomnom (persze, mert jó izomagyú voltam😊), pedig korábban pl. a Sith-akadémián mikor a két fõguru ellen mentem abba kriptában, sokkal nehezebb volt. Na mindegy azért megérte a szenvedést, mert nagyon élveztem, úgy érzem megint neki kell fogjak a játéknak😊

The Matrix has you...

PiszkosFred
Ertem. Nalam a jatek egyike volt azon keves kivetelnek, amikor is sosem volt baj vele. Ment minden rendben, semmi akadas, semmi fagyas, semmi kilepes, vagy hiba. Vagy szerencsem volt, vagy csak a konfigom - ami nem egy nagy durranas - tokeletes neki, vagy nemtom. Legeloszor 101el jatszottam vegig, masodjara pedig magyaritva 103al. Eloszor krekkel, masodjara mar eredetivel.

Hmuda
Az apartman akadás sajna nem videoprobléma hanem az inegrált hangkártyával nincs kibékülve, de ezt már orvosolták az 1.1-ben is nemhogy az 1.3-ban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Vagy ha ATI-d van, akkor valami speci, direkt erre kiadott drivert. Hogy honnan, passz, korabban volt rola szo. (nekem Nvidia van, nemfigyeltem a linket)

PiszkosFred
103

Milyen pecset szedjek le?
Megcsináltam!

Nekem a második pályán az apartmanban mindig beszaggat, de nagyon. Mit csináljak?
Hmuda
20 a max.

Hogyha a fõhõsömmel elértem a 20. szintet, onnan már nem is lehet fejlõdni?
Csak mert 8-as szintû felderítõ, és 12-es szintû Jedi õrszem.
Nem sok esélyem van, hogyha már nem léphetek szinten többször...

Kössz szépen még1szer!

Vidd magaddal Missiont és használd a bénító erõket, a scoundreleknek iszonyatos sebzés bónusza van magatehetetlen (pl. lebénított) célpontokra

A csillagkohón elindultam Carth-al és az öreggel...
Carth semmit nem ér, hiába mesteri erõs lövés, meg mesteri gyors lövés...
Kár, h a Dantooine-on megöltem azt a sötét Jedit. Csak hülye voltam, és semmire nem reagált, csak arra h ha megölöm.. Aztán késõbb esett le, h a társam is lehetett volna...
Úgyhogy most elég nagy szarban vagyok. Sztem a legjobb lenne még 1 "közelharci" társ, de az már nemnagyon van. Esetleg a vuki?

Vagyis hülye vagyok, jobb alul kell kezdeni, jobb felülre menni, jobb közép, bal közép, bal allul aztán bal felül

H alakban kell menni, bal oldalon elõre a tetejéig, vissza egyet bal középre, át jobb középre, vissza jobb alulra aztán végig jobb felülre.

Sztem ez a leggyakoribb kérdés 😊

Az õsi templom katakombájában, h tudom elérni azt, h az összes csempe aktiválódjon? Eddig a rekord: 1 inaktív csempe 😛. Sajna azt már nem tudtam mûködésre bírni.

Hát jókor... Már eléggé a végén vagyok, és sajnos volt pár lefordítatlan mondat, vagy a szöveg sem látszódott.

RaveAir
Nem csak a fórum fellendítése miatt, de frissebb verzió van feltéve az SW: KotOR fordításából.

Magyarítások Portál

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

3P
olvna = volna
kivégették = kivégezték

Picit álmos vagyok, nem aludtam semmit.... 😊

Francba, hogy nincs javítás funkció... :-/

3P
SPOILER.

Igen én is felmentettem végül is, de szerintem az sem lett olvna sötét cselekedet, ha tettéért megkapja a büntetést (végül is ha kivégették, azért sem járt sötét oldali pont 😊 ).

Na ruccanok a következõ a bolygóra...

bigapó
SPOILER:

Én is felmentettem, meg is volt a jó pont érte. Kicsit bonyolult volt, meg mindig határozatlanok voltak mikor kérdeztem õket és a végéig izgultam😊)

The Matrix has you...

3P
OK.

Köszi, akkor igyekszem így tenni.