11368
-
#9925 nem muszáj. ha kiirtod a buckalakókat akkor a városkapunál álló Jawa ad térképet a Déli-dűnékhez...vagy mi -
#9924 hát erre miért nem goldoltam
egyébként muszály a 'chief' fegyverét elvinni a czerkának? nemlehet egyből a barlangba menni? -
#9923 fenyegesd meg az eladót!!!
legfeljebb többet nem mehetsz hozzá vásárolni -
#9922 tatooineon vagyok..de nincs 2,500 creditem a HK-ra, nekimegyek a vadonnak anélkül..úgyis megölöm az egész bagázst, és az dark side point ^^, -
#9921 yeeeahh köcke -
#9920 az erőhasználatok kevesebb erőpontot igényelnek. mármint ha rossz vagy akkor a sötét erő és fordítva -
Szid #9919 Millen bónuszt ad a full jó- vagy rossz-fiú? -
Szid #9918 Most nekiállok megint. Az elsö probálkozásom a Sith akadémián abbamaradt :o( -
#9917 ha gonosz vagyok én HK-t szoktam magammal cipelni.
ha erős a javítás skilled akkor tutkó fejlesztéseket lehet csinálni rajta...és a Yavinon lehet venni soha ki nem fogyós lángszórót neki -
#9916 hát ha juhani nálad van akkor ott lesz a volt barátja a bárban. Namármost asszem miután beszéltél vele,akkor vedd ki juhanit a csapatból,és menj vissza a csávóhoz és öld meg. Ezután menj ki valamelyik ajtón és gyere vissza. Láss csodát a fickó újra ott van és újra megölheted,újabb dark pont...és így tovább. Ja meg valami cucc is van nála, amit drágán eladhatsz -
#9915 egy guardian elkél hidd el -
#9914 mondd..kérlek.
:D -
#9913 Bőven lesz még alkalmad dark pontot szerezni. Bőven a vége előtt fullos leszel. Ja meg a sith akadémián van egy trükk amivel örök dark pontot szerezhetsz(ha juhani nálad van) -
#9912 Juhanit megéri némi extra-sötét oldal pontért megölni?? vagyinkább kapjon a sith karim jó oldal pontot, de legyen melettem..?! -
Jimmyke #9911 Na ezt az üzit bizonyítékként megőrizni, ugyanis ha nem veszel komolyan semmit ezen a fórumon, akkor nincs is itt keresnivalód. Magyarul: -
#9910 de figyu ki veszi komolyan, mit gondolszn azért írtam ezt az előbbi üzit mert komolyan veszem? -
#9909 Nem a játékért hanem az abszolút primitív viselkedésért.
De különben is, ha te komolyan veszed, akkor vess amgadra. :P -
#9908 hmuda azt hiszed hogy valaki olyan elvetemült hogy megverjen valakit 1 játékért? -
#9907 És most jutott eszembe, hogy itt én házigazda vagyok. :P -
#9906 Hát az már közismert, hogy Szabó Dávidnak hívják, aki nagyon be akrja nyomni az arcát az úgyis megkeresi. :-) -
maxius #9905 Valakit érdekel, hogy hova jár ez a gyerek iskolába?
MUHAHAHAHA!!! -
#9904 Igazis... -
#9903 nem neki kell elviselni... -
#9902 Te csak szimplán hülye vagy. Viseld el... -
#9901 nem szabadkozok csak elmondtam hogy nem hasraütve írtam
-
#9900 Már szabadkozik a Morrowind topicban. -
#9899 hányadik számú reged hogy ilyen bátor (hülye) vagy? -
#9898 Reméljük! :-) -
#9897 Hát igen, amihez agy kell az neked nem megy. :DDD -
#9896 Hát te hamar bannolva leszel. -
#9891 mielőtt meg elindulsz a starforge-ra sok-sok pénzzel látogass el a Yavinra -
#9890 sebaj.
majd a korribanon összeszedett itemeket eladom :D -
#9889 asszem igen.
a kölcsönadott pénzt meg lőheted... -
#9888 Mission bátyjának a "Sörbiznisze" mindenképp befuccsol..??
Elég tahó a fickó... -
Jimmyke #9887 húzzá vissza 2-őzni! :) -
#9886 nam..:(
de mondom újrakezdtem, most bastillával nyomulunk, igaz még tarison (délután óta!!) -
#9885 én azt sem. szétromboltam a jediket fogvatartó gépeket, aztán aggyneki...két perc alatt kifeküdt
erőhasználattal nem volt érdemes próbálkoznom mert a 12-es bölcsesség skillem nem sok mindenre lett volna elég -
#9884 én csak force immunityt használtam:) -
#9883 akkor nem láttad a befejezést?:o -
#9882 nyomjál magadba stimulánsokat és üsd a fejét ezerrel...