11368
  • franco
    tudom hol kell venni de hónapokkal ezelőtt levertem a gámát...
    amúgy elárulom h az a 2 kristály nem csak a színekre hat...
  • tigeroo
    yavinon vettem a védelmező szívét, de csak "színkristály" , szal nekem nem érte meg:l
  • franco
    azaz. mantle of the force és heart of the guardian:) [hudesokat toltam anno]
  • tigeroo
    melyik?? azok a fura színüek?
    [tengerkék meg narancssárga]?
  • franco
    srácok,van valakinek mentése a star forge-on úgy,hogy megvan neki mindkét spéci kristály? feltöltené vk?
  • tigeroo
    már megvan, gamecopyworld.com:))
  • Hmuda
    Spoiler

Amikor elfognak a Leviathanal, akkor utána már nem lehet visszatérni, de amíg nem fognak el addig igen.
  • tigeroo
    nem tudnátok valamilyen fixet adni, mert a kotor1-2 félóránként töltéseknél kibasz egy hibát észlelt és leállt üzivel..:l
  • tigeroo
    hát, jó lenne...én úgy szoktam hogy a bolygót "kipucolom" .annyi xp-d lesz hogy nem győzöl szintet lépni:)
  • Szid
    Akkor ott is csináljak meg minden küldit?
    ès már sohasem lehet oda visszatérni?
    Mi lesz a Tanáccsal?
  • Hmuda
    Azt is.
  • Lolka
    Mi lehet a probléma?

A játék elején vagyok annál a résznél hogy űrruhában kell valami külső pallókon mennem, aztán eljutok az irányíóterem elé és akkor jön egy átvezető animáció. Amikor ezt lejátszotta nincs más csak sötétség!
    ?
    :(
  • Szid
    Az nem Taris volt?
  • McGrady
    hja.....oda már nem mehetsz vissza
  • franco
    dantooint lebombázták.
  • _Atti_
    videokártya beállitásoknál vhol meg lehet szabni hogy mien felbontásokban mien frekvencián menjen a monitor..nah ott tedd át manuálisra és állitgasd át a fontosabb felbontásokat olyan frekvenciára amik tuti müködnek..nvidiával meg lehet oldani
  • Zsé
    Szijasztok!
    Mi lehet a probléma?
    Elindítom a játékot, és amikor az intrót és az átmeneti videókat játszaná, a monitor figyelmeztet, hogy nem megfelelő a képfrissitési frekvencia, és megáll(meg kikapcsolja a monitort)! De ha a beállításoknál kikapcsolom a videók lejátszását, akkor a játék fut gond nélkül, szépen.
    Miért csinálja ezt velem? :(
  • Johnyy
    yah, simán átlehet...
  • tigeroo
    joh..
  • Johnyy
    mien oldalra akarod átálítani?
  • tigeroo
    egyébként bastillát a jó oldalon nem lehet átállítani??
    akárhogy próbálom, a végsőkig harcol
  • tigeroo
    nem, sajna 20lvl a "limit"
    kár, télleg
    -pont ma reggel nyomta ki-
  • sandros
    Hi!
    Befejeztem a Korribant, 12 -es szintu Jedikent es 8 -as szintu felderitokent. Tenyleg nem lehet tovabb fejlodni vagy csak nalam van valami hiba? Azt latom hogy novekszenek a tapasztalati pontjaim de nem irja ki hogy mennyi kell meg a kovetkezo szintig. Ha ez tenyleg igy van akkor ez ritka nagy butasag. Korriban utan mar nem lehet meglatogatni a Dantooinet?
    Koszi!
  • l-toro
    ohhhh thx! 1000000x!
  • franco
    ha elakadtál kicsit szájbarágósabban mondom inkább:)

szal rákattintasz,switch to give item,rákatt egy frag grenade-ra,aztán vidot megnéz
  • Johnyy
    ya aszem abba kell gránátot rakni!
  • l-toro
    hi! meg csak most jatszom az elso kotort. elakadtam! a sith akademias palyan van egy sir amibol a kardot kell kihozni de ahogy bemegyek az utat elallja egy runaoszlop vagy mi. mit tegyek? segitsetek!
    koszi
  • tigeroo
    áhh, dehogy:)
    az enyimekben kray sárkány crystal van, meg ilyen finomságok
    de a tombokban msot is találtam jó cuccokat
    most egy vörös + lila kardom van (24-40 a sebzésük, kezemben +20 mmm lvl 17) unkown world szal'
  • McGrady
    majd ha kinyírtad Ajunta Pallt akkor vigyázz naon h odaneadd a főszitnek a kardját!!!!
    az a kard túl jó ahhoz h odaadd neki.
  • Johnyy
    nézd át az öszes tombot! aztán mond el az akadémia főszityének hogy te mien királycsávó vagy...
  • tigeroo
    korribanon vagyok!!!
    felmontam a sith kódot
    elemináltam egy őrült-köcsög-droidot egy sírban
    megöltem a szökevényeket a barlangban
    most hova..?
  • Szid
    2odszor, akkor eljutottam egészen a 3. bolygoig. Csak utánna meglett a Gothic addon :o))...
    2. level,hogy minnél többet költhessek jedire.élsöre is így volt. Bendakot is lenyomtam.
  • tigeroo
    lvl2 vagy ott??
    O.@
    én a korribanon járok
    utána unkown wo..jaj, na de hagyuk, úgylátom először tolod:))
  • Szid
    Na tegnap eljutottam az 1. Swop versenyig.Mindezt a 2.szinten.
    De marhajó, h. minden magyarul van. Abszolút nem kell Végigjátszás.
  • uv
    tudom de nem volt időm hosszan írni
    a lényeget meg sikerült körülírnom
  • ollie
    Van még pár más bónusz is, de ez a jedi kaszttól és az oldaltól is függ.
  • tigeroo
    ahan jó köck
  • uv
    ha sokat beszélgetsz vele akkor kiderül, hogy a Dantooinról jött, visszamész oda és beszélgetsz az űrhajó előtt ácsorgó twilekkkel aki pont őt keresi
  • franco
    dantooinon kell kirakni, a hajó mellett egy twilek keresi
  • tigeroo
    jah még vmi:
    mentem a dantooine után a tattoinera..a csávóm ilyen neszekre lett figyelmes a háta mögül, és vki megdézsmálta a kaját a raktáron..
    aztán, hopp, egy gyerek volt
    nem tudsz vele 'kommunikálni', de nem akarom elküldeni se, gonolom vmien quest...mivel ez nem fordult elő velem egyszer sem (1x majdnem kivittem pedig..)