11368
-
#9965 tudom hol kell venni de hónapokkal ezelőtt levertem a gámát...
amúgy elárulom h az a 2 kristály nem csak a színekre hat... -
#9964 yavinon vettem a védelmező szívét, de csak "színkristály" , szal nekem nem érte meg:l -
#9963 azaz. mantle of the force és heart of the guardian:) [hudesokat toltam anno] -
#9962 melyik?? azok a fura színüek?
[tengerkék meg narancssárga]? -
#9961 srácok,van valakinek mentése a star forge-on úgy,hogy megvan neki mindkét spéci kristály? feltöltené vk? -
#9960 már megvan, gamecopyworld.com:)) -
#9959 Spoiler
Amikor elfognak a Leviathanal, akkor utána már nem lehet visszatérni, de amíg nem fognak el addig igen. -
#9958 nem tudnátok valamilyen fixet adni, mert a kotor1-2 félóránként töltéseknél kibasz egy hibát észlelt és leállt üzivel..:l -
#9957 hát, jó lenne...én úgy szoktam hogy a bolygót "kipucolom" .annyi xp-d lesz hogy nem győzöl szintet lépni:) -
Szid #9956 Akkor ott is csináljak meg minden küldit?
ès már sohasem lehet oda visszatérni?
Mi lesz a Tanáccsal? -
#9955 Azt is. -
Lolka #9954 Mi lehet a probléma?
A játék elején vagyok annál a résznél hogy űrruhában kell valami külső pallókon mennem, aztán eljutok az irányíóterem elé és akkor jön egy átvezető animáció. Amikor ezt lejátszotta nincs más csak sötétség!
?
:(
-
Szid #9953 Az nem Taris volt? -
#9952 hja.....oda már nem mehetsz vissza -
#9951 dantooint lebombázták. -
#9950 videokártya beállitásoknál vhol meg lehet szabni hogy mien felbontásokban mien frekvencián menjen a monitor..nah ott tedd át manuálisra és állitgasd át a fontosabb felbontásokat olyan frekvenciára amik tuti müködnek..nvidiával meg lehet oldani -
Zsé #9949 Szijasztok!
Mi lehet a probléma?
Elindítom a játékot, és amikor az intrót és az átmeneti videókat játszaná, a monitor figyelmeztet, hogy nem megfelelő a képfrissitési frekvencia, és megáll(meg kikapcsolja a monitort)! De ha a beállításoknál kikapcsolom a videók lejátszását, akkor a játék fut gond nélkül, szépen.
Miért csinálja ezt velem? :( -
#9948 yah, simán átlehet... -
#9947 joh.. -
#9946 mien oldalra akarod átálítani? -
#9945 egyébként bastillát a jó oldalon nem lehet átállítani??
akárhogy próbálom, a végsőkig harcol -
#9944 nem, sajna 20lvl a "limit"
kár, télleg
-pont ma reggel nyomta ki- -
sandros #9943 Hi!
Befejeztem a Korribant, 12 -es szintu Jedikent es 8 -as szintu felderitokent. Tenyleg nem lehet tovabb fejlodni vagy csak nalam van valami hiba? Azt latom hogy novekszenek a tapasztalati pontjaim de nem irja ki hogy mennyi kell meg a kovetkezo szintig. Ha ez tenyleg igy van akkor ez ritka nagy butasag. Korriban utan mar nem lehet meglatogatni a Dantooinet?
Koszi!
-
l-toro #9942 ohhhh thx! 1000000x! -
#9941 ha elakadtál kicsit szájbarágósabban mondom inkább:)
szal rákattintasz,switch to give item,rákatt egy frag grenade-ra,aztán vidot megnéz -
#9940 ya aszem abba kell gránátot rakni! -
l-toro #9939 hi! meg csak most jatszom az elso kotort. elakadtam! a sith akademias palyan van egy sir amibol a kardot kell kihozni de ahogy bemegyek az utat elallja egy runaoszlop vagy mi. mit tegyek? segitsetek!
koszi -
#9938 áhh, dehogy:)
az enyimekben kray sárkány crystal van, meg ilyen finomságok
de a tombokban msot is találtam jó cuccokat
most egy vörös + lila kardom van (24-40 a sebzésük, kezemben +20 mmm lvl 17) unkown world szal' -
#9937 majd ha kinyírtad Ajunta Pallt akkor vigyázz naon h odaneadd a főszitnek a kardját!!!!
az a kard túl jó ahhoz h odaadd neki. -
#9936 nézd át az öszes tombot! aztán mond el az akadémia főszityének hogy te mien királycsávó vagy... -
#9935 korribanon vagyok!!!
felmontam a sith kódot
elemináltam egy őrült-köcsög-droidot egy sírban
megöltem a szökevényeket a barlangban
most hova..? -
Szid #9934 2odszor, akkor eljutottam egészen a 3. bolygoig. Csak utánna meglett a Gothic addon :o))...
2. level,hogy minnél többet költhessek jedire.élsöre is így volt. Bendakot is lenyomtam.
-
#9933 lvl2 vagy ott??
O.@
én a korribanon járok
utána unkown wo..jaj, na de hagyuk, úgylátom először tolod:)) -
Szid #9932 Na tegnap eljutottam az 1. Swop versenyig.Mindezt a 2.szinten.
De marhajó, h. minden magyarul van. Abszolút nem kell Végigjátszás. -
#9931 tudom de nem volt időm hosszan írni
a lényeget meg sikerült körülírnom -
#9930 Van még pár más bónusz is, de ez a jedi kaszttól és az oldaltól is függ. -
#9929 ahan jó köck -
#9928 ha sokat beszélgetsz vele akkor kiderül, hogy a Dantooinról jött, visszamész oda és beszélgetsz az űrhajó előtt ácsorgó twilekkkel aki pont őt keresi -
#9927 dantooinon kell kirakni, a hajó mellett egy twilek keresi -
#9926 jah még vmi:
mentem a dantooine után a tattoinera..a csávóm ilyen neszekre lett figyelmes a háta mögül, és vki megdézsmálta a kaját a raktáron..
aztán, hopp, egy gyerek volt
nem tudsz vele 'kommunikálni', de nem akarom elküldeni se, gonolom vmien quest...mivel ez nem fordult elő velem egyszer sem (1x majdnem kivittem pedig..)