11368
-
#10006 ebben igazad van, bár szerintem már nem sokan játszanak ugy kotor1-et hogy még nem vitték végig soha :) -
#10005 Nigga, nem ártana egy kicsit átvenni az internetes illemkódexet és nem gondolkodás nélkül beirogatni a játék legnagyobb csattanóját, hogy mások még véletlenül se tudják kiélvezni a dolgot. :P -
#10004 hát igen -
#10003 nem, akkor ki fog derülni h tranfesztita volt(ál) -
#10001 makos -
#10000 10000
upsz:DDDDDDDDDDDD -
#9999 www.wandoo.try.hu -
#9998 de mennyiért...?? 10K-ért, azok le vannak maradva 1évvel. -
#9997 Én mintha Tesco-ban láttam volna. -
#9996 A legegyszerűbb az lenne, ha megvennéd... de ha valamiért ez sincs módodban, akkor talán valamilyen file-cserélőn próbálkozz (direct connect, torrent, stb.). -
#9995 én elöször meg akartam venni (automex, 576, stb) de nincs már..:(
keress sokáig, meg fogod találni hidd el -
#9994 sith vótam:P -
MagyaR #9993 VALAKI NEM TUDJA HONNAN LEHET LETÖLTENI??????????
Már mindenhol kerestem, de sehol se találtam :DD -
#9992 A gyerek félig-meddig mandalóriait beszél, szal. szép lassan meg lehet tanulni vele kommunikálni sok türelemmel, sőt XP is jár érte ! Nameg egy jó jedi veszi a fáradtságot ilyesmire... -
#9991 Na valahogy sikerült. Futkorásztam körbe körbe, néha megálltam felhíleztem magam, aztán néha megálltam, beadtam hiper-mindenféle fokozókat, exhani párbajizét, és meghalt az az állas buzi :P
Amugy igy poen. A kotor1-et a kotor2 után vittem végig, mert a kotor1 eleje nem tetszett régen, a kotor2 meg igen, és most meg 1-et vittem és szerintem maga a történet az jobb az 1-ben -
#9990 nekem nincs semmi forcem, csak a heal, fénykardtámadásba meg csak egy sima, meg egy erős ütés, valami bug, hogy csak ezek vannak mert azt is szarrá fejlesztettem -
#9989 Malak kiszívja a foglyul ejtett jedik életét....szal először vmit csinálnni kell mind1ik jedivel, aztán menj malakra utána már nem olyan nehéz kinyírni...igen a speed fontos -
Horatio #9988 A gond az ,hogy a crack felülírja a patch-et. Ha felrakom a crack-et egyből azt írja, hogy a játék verziója v1.00 hiába raktam fel elötte a patch-et. -
#9987 Márpedig a pecs a megoldás. Uninstall, reinstall, patch, crack, játszik, örül. -
Horatio #9986 Az a problémám ,hogy azért nem tudok rendesen játszani mert a Dantooienes pályán a játék olyan lefagyósan beszaggat bizonyos helyzeteknél. Néhe segít a grafika állítása de utána újra elkezdi, pedig eddig teljeden jól ment egészen eddigg. A géppel nem lehet baj bár ATI kártyám van a legfrissebb driverrel. Patch-elni próbáltam ,de nem engedi mert crackelve van. -
#9985 ne is csítelj:)
rengeteg függ attól hogy fejlesztetted a karidat.
a lényeg, hogy inventoryból használd a medpackeket és stimulánsokat, és mindig legyen rajtad force immunity. force powert felesleges használni.
esetleg master speedet használj még az sokat segít.
tipp(a 2-ben működik itt már nememléxem):rögtön a harc elején amikor még nem vagy combat módban az inventoryból beadhatod magadnak az összes stimulánst időveszteség nélkül.
tipp2: mindig még élő jedi mellett harcolj vele és kevés hp-nél vedd el az életét -
#9984 HOgy kell azt a kibaszott Malakot megölni, a faszom kivan, hogy nem ad időt még a serkentőket se beadni, meg healezek és akkor sokkol meg áram, a faszom kivan itt baszakodok ezzel a gecivel segíccsetek már, nem akar csítet használni -
maxius #9983 cheat? ide? minek? Egyszer sem haltam meg benne! Még Malak se tudott meggyilkolni a sok doppingnak hála! -
#9982 hát nemtom..
biztos működnek -
#9981 kipróbáltad ott a cheateket és jók? -
#9980 ja és be van írva az h EnableCheats=1 de akkor melyik a jó cheat -
#9979 simán altgr+7
:D
www.rockfesztival.hu/cheatland
[asszem, rég voltam fennt] -
#9978 és tud vki cheateket mert 3 fajta cheatek vannak és nem tudom melyikek a jók
Tehát akkor shift+altgr+7?? -
#9977 altgr+7:))
[de nem csíteltem!!!1: már 3x vittem ki, tom a "fejlődés" taktikáját! 2:sztem hogy magyar, szinte a szádba rágják a küldiket!!4ű] -
#9976 nem tudjátok a cheateket beírni?? -
#9975 valaki tudna mondani egy kombinációt amivel ki tudom nyitni ??
Mert azt írják mindenhol h shift+^ de hát a ^ nem egy gomb hanem alt gr + 3 -
#9974 na látod azt én sem... -
#9973 Hoppá mármint az a baj h nem tudom kinyitni a konzolt -
#9972 De az a baj h nem tudom kinyitni azt a cheates konzolt amibe be kell írni tudom h a ^ kell de azt nem lehet csak úgy beírni -
#9971 innen le tudsz szedni néhány ezzel kapcsolatos fájlt -
#9970 Szasztok , tudjátok hogyan lehet cheateket használni ??
Már sokat olvastam erről de még egyszer se sikerült kérlek segítsetek és ne ordítsátok h CHEATER -
#9969 Ja, minden booster kristály másféleképpen hat a két überkristállyal. Általánosságban elmondható, hogy mindegyik hihetetlenül hasznos lett és földbedöngölő hatású kaszákat lehet eszkábálni belőlük. -
#9968 minden fénykardkristály más bónuszt ad mint eredetileg -
#9967 [felteszem ] -
#9966 óóó.mondd már el hogy mire, mert ma uninstalláltam XPP
nem tom megnézni