11368
  • N1ggA
    ebben igazad van, bár szerintem már nem sokan játszanak ugy kotor1-et hogy még nem vitték végig soha :)
  • Hmuda
    Nigga, nem ártana egy kicsit átvenni az internetes illemkódexet és nem gondolkodás nélkül beirogatni a játék legnagyobb csattanóját, hogy mások még véletlenül se tudják kiélvezni a dolgot. :P
  • uv
    hát igen
  • tigeroo
    nem, akkor ki fog derülni h tranfesztita volt(ál)
  • N1ggA
    makos
  • franco
    10000

upsz:DDDDDDDDDDDD
  • McGrady
    www.wandoo.try.hu
  • tigeroo
    de mennyiért...?? 10K-ért, azok le vannak maradva 1évvel.
  • RaveAir
    Én mintha Tesco-ban láttam volna.
  • RaveAir
    A legegyszerűbb az lenne, ha megvennéd... de ha valamiért ez sincs módodban, akkor talán valamilyen file-cserélőn próbálkozz (direct connect, torrent, stb.).
  • tigeroo
    én elöször meg akartam venni (automex, 576, stb) de nincs már..:(
    keress sokáig, meg fogod találni hidd el
  • tigeroo
    sith vótam:P
  • MagyaR
    VALAKI NEM TUDJA HONNAN LEHET LETÖLTENI??????????

Már mindenhol kerestem, de sehol se találtam :DD
  • Sir Quno Jedi
    A gyerek félig-meddig mandalóriait beszél, szal. szép lassan meg lehet tanulni vele kommunikálni sok türelemmel, sőt XP is jár érte ! Nameg egy jó jedi veszi a fáradtságot ilyesmire...
  • N1ggA
    Na valahogy sikerült. Futkorásztam körbe körbe, néha megálltam felhíleztem magam, aztán néha megálltam, beadtam hiper-mindenféle fokozókat, exhani párbajizét, és meghalt az az állas buzi :P

Amugy igy poen. A kotor1-et a kotor2 után vittem végig, mert a kotor1 eleje nem tetszett régen, a kotor2 meg igen, és most meg 1-et vittem és szerintem maga a történet az jobb az 1-ben
  • N1ggA
    nekem nincs semmi forcem, csak a heal, fénykardtámadásba meg csak egy sima, meg egy erős ütés, valami bug, hogy csak ezek vannak mert azt is szarrá fejlesztettem
  • McGrady
    Malak kiszívja a foglyul ejtett jedik életét....szal először vmit csinálnni kell mind1ik jedivel, aztán menj malakra utána már nem olyan nehéz kinyírni...igen a speed fontos
  • Horatio
    A gond az ,hogy a crack felülírja a patch-et. Ha felrakom a crack-et egyből azt írja, hogy a játék verziója v1.00 hiába raktam fel elötte a patch-et.
  • Hmuda
    Márpedig a pecs a megoldás. Uninstall, reinstall, patch, crack, játszik, örül.
  • Horatio
    Az a problémám ,hogy azért nem tudok rendesen játszani mert a Dantooienes pályán a játék olyan lefagyósan beszaggat bizonyos helyzeteknél. Néhe segít a grafika állítása de utána újra elkezdi, pedig eddig teljeden jól ment egészen eddigg. A géppel nem lehet baj bár ATI kártyám van a legfrissebb driverrel. Patch-elni próbáltam ,de nem engedi mert crackelve van.
  • franco
    ne is csítelj:)
    rengeteg függ attól hogy fejlesztetted a karidat.
    a lényeg, hogy inventoryból használd a medpackeket és stimulánsokat, és mindig legyen rajtad force immunity. force powert felesleges használni.
    esetleg master speedet használj még az sokat segít.
    tipp(a 2-ben működik itt már nememléxem):rögtön a harc elején amikor még nem vagy combat módban az inventoryból beadhatod magadnak az összes stimulánst időveszteség nélkül.
    tipp2: mindig még élő jedi mellett harcolj vele és kevés hp-nél vedd el az életét
  • N1ggA
    HOgy kell azt a kibaszott Malakot megölni, a faszom kivan, hogy nem ad időt még a serkentőket se beadni, meg healezek és akkor sokkol meg áram, a faszom kivan itt baszakodok ezzel a gecivel segíccsetek már, nem akar csítet használni
  • maxius
    cheat? ide? minek? Egyszer sem haltam meg benne! Még Malak se tudott meggyilkolni a sok doppingnak hála!
  • tigeroo
    hát nemtom..
    biztos működnek
  • Checkerboy
    kipróbáltad ott a cheateket és jók?
  • Checkerboy
    ja és be van írva az h EnableCheats=1 de akkor melyik a jó cheat
  • tigeroo
    simán altgr+7
    :D
    www.rockfesztival.hu/cheatland
    [asszem, rég voltam fennt]
  • Checkerboy
    és tud vki cheateket mert 3 fajta cheatek vannak és nem tudom melyikek a jók
    Tehát akkor shift+altgr+7??
  • tigeroo
    altgr+7:))
    [de nem csíteltem!!!1: már 3x vittem ki, tom a "fejlődés" taktikáját! 2:sztem hogy magyar, szinte a szádba rágják a küldiket!!4ű]
  • Checkerboy
    nem tudjátok a cheateket beírni??
  • Checkerboy
    valaki tudna mondani egy kombinációt amivel ki tudom nyitni ??
    Mert azt írják mindenhol h shift+^ de hát a ^ nem egy gomb hanem alt gr + 3
  • franco
    na látod azt én sem...
  • Checkerboy
    Hoppá mármint az a baj h nem tudom kinyitni a konzolt
  • Checkerboy
    De az a baj h nem tudom kinyitni azt a cheates konzolt amibe be kell írni tudom h a ^ kell de azt nem lehet csak úgy beírni
  • franco
    innen le tudsz szedni néhány ezzel kapcsolatos fájlt
  • Checkerboy
    Szasztok , tudjátok hogyan lehet cheateket használni ??
    Már sokat olvastam erről de még egyszer se sikerült kérlek segítsetek és ne ordítsátok h CHEATER
  • Hmuda
    Ja, minden booster kristály másféleképpen hat a két überkristállyal. Általánosságban elmondható, hogy mindegyik hihetetlenül hasznos lett és földbedöngölő hatású kaszákat lehet eszkábálni belőlük.
  • franco
    minden fénykardkristály más bónuszt ad mint eredetileg
  • tigeroo
    [felteszem ]
  • tigeroo
    óóó.mondd már el hogy mire, mert ma uninstalláltam XPP
    nem tom megnézni