Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Közel se eleget. Sokkal jobban megéri eladni a spare partsokat árusoknál (fõleg a Yavinon, ott aztán lehet velük kaszálni). Egysezrûen nem éri meg semmilyen tekintetben ez a dolog, mivel még a droidok javítása nélkül is állandóan 20. szinten kezdtem bele az utolsó bolygóba.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hmm. köszönöm a kimerítõ válaszokat, most már megnyugodott a lelkiismeretem.azért ha harci haszna nincs is sok, az õrdroidok megjavítása tp-t ad

Hmuda
Jah, legjobb összeállítás a fõkari (nekem Guardian), Juhani és Jolee banda. Elöl a két harcos hentel, hátul Jolee osztja a buffokat meg a villámokat. Tuti csapat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kis magyarázat:

Repair kit: csak a droid karakterek "gyógyítására" való, szóval ha T3 vagy HK megsebesül, akkor ezekkel lehet javítani õket (olyan mint a többi karinál a medpack).

Spare parts: csak a lerobbant õrrobotzokat lehet vele megjavítani, mint amilyen pl a középsõ szint apartmanjában lévõ õrdroid, vagy az Endar Spire vörös robotja, amelyik kiirtja a sitheket a szobában. Semmi másra nem jó, csak erre, és pont úgy mûködik mint a Computer Spikes, csak épp nem terminálokkal, hanem lerobbant droidokkal.

Én sohasem ahsználtam el a Spare Partsokat, mivel az õrrobotok sohase adtak akkora elõnyt, amit érdemes lett volna kihasználni. Azok a helyszini robotok csak az adott pályán õrjáratoznak egy meghatározott útvonalon és ez remek leehtõség arra, hogy harc nélkül kitisztíts egy pályát, ha pl egy olyan karival vagy, aki nem éppen jeleskedik a harcban (scoundrel pl).

A célkeresztet nem lehet leszedni, de szvsz nem zavaró, csak nem arra kell figyelni, ahnem a harcra.

bigapó
Szerintem nem érdemes azzal a droid-dal foglalkozni, mert csak kettõ olyan van ami a csapatba is választható, ezek közül egy sem repül tudtommal. Ez csak az adott pályán használható és gyanítom, hogy kevés hatásfokkal. Én személy szerint mindig a Jedi-válogatottal mentem😊
A "kani-nagy-célkereszt"-et nem lehet leszedni szvsz...

The Matrix has you...

ok, köszönöm. hogyhogy most ilyen segítõkészek vagytok ? nem cinkeskedésbõl írom, valóban jól esik. de nem én akadtam el a játékban, mert arra ott vannak a játékmenetek amit belinkeltem. amire én volnék kíváncsi hogy a droid javítókészlet (amit találni lehet)miért nem kompatibilis a vásárolható javítókészlettel. mert így nem maradt pl elég ahhoz, hogy a tarisi apartmanban lévõ repkedõ droidot aktiváljam hogy mozogni is tudjon, mert badar módon a fegyver/páncélt javítottam meg rajta elõször, és most már nem marad elég a patrol üzemmód beindítására. egyébként kísérgetne végig vagy csak az adott helyszínen ? mert akkor nem sok értelme van, hiszen nem voltak ott igazi ellenfelek. pár vuukar meg az egyik üldözött vérdíjas. a másik ami érdekelne hogy le lehet e vhogy szedni a kijelölt célpontról azt a kani nagy célkeresztet, mert tönkreteszi a vizuális élményét a harcnak

Hmuda
Leírom a pontos menetét:

1: legyõzöd a rodiant.
2: elveszed a díjat a huttól.
3: a hutt elmondja, hogy dumálj Bendakkal.
4: dumálj Bendakkal.
5: fogadd el a kihívását.
6: rendezd le a huttal a dolgot.
7: menj ki a kantinból.
8: azon nyomban vissza is mehetsz, nem kell várni semennyit.
9: beszélj a huttal és verd le bendakot (kapsz egy dark pontot).

Mayday
Odamesz a hutthoz leszervezni, es o azt fogja mondani, hogy rendben, de nem megy a meccs rogton, kesobb menj vissza. Ekkor teszed tovabb a kis dolgaidat, es ha eleg erosnek erzed magad, visszamehetsz, es csak akkor lesz a meccs. Tehat a huttal beszelj nyugodtan, mert
1. nem kell akkor rogton menned a meccsre
2. ha mindent megcsinaltal es ugy KEZDED el a szervezest, akkor nem tudom, mi alapjan, de elvileg varnod kell, hogy mehess.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem mondom hogy nem így van, mert te már bizti végigjátszottad, de azért azt is illenék elmondani, hogy elsõre nem áll ki, hanem azt mondja hogy menjek vissza a dagihoz és szervezzem le a küzdelmet. gondoltam még ráér a dolog, nem mentem vissza

Mayday
Hat, a mellekuldetesek ilyenek lesznek, nelkuluk vegigjatszhato, de a teljesseghez, meg a jatekelmenyhez jok azok. Meg ha soxor fizetsz is. (Van ra mas pelda is, hogy azzal segitesz, hogy penzt adsz.) Ezek tenyleg lehet, hogy haszontalanok, de azert jo erzes megcsinalni oket. En speciel nem siettem, es mindent megcsinaltam, kivetel egy kuldi(sort) a vegen kihagytam, mert az darkos volt az en karakterem szamara.
Es lehet azokat kovetni, szepen eltunnek majd a listabol, ha befejezted oket!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hmuda
Nem késõbb, hanem szimplán le kell gyõzni a bolond rodiant és akkor már nincs több legális harcra lehetõség, csak a jó öreg illegális halálig menõ küzdelemre és ott csak Bendak az egyeten szóba jöhetõ delikvens..

Hmuda
Mondjuk úgy, hogy a késõbbiekben nem fogsz tudni továbbmenni nélküle, de pont az ominózus esemény elõtt fogsz engedélyt kapni a emgvételre, szóval nicns itt semmi gond.

A küldikhez csak annyit, hogy senki se mondta, hogy a jó oldalon lenni nyereséges vállalkozás. Bizony itt él a mondás: "jó tett helyébe ne várj semmi jót". Az élet nem habostorta. Amúgy a lila keretes küldik azokat jelzik, amelyiknek a leírása frissült, szóval új infókat tartalmaz.

Bendakot meg csak akkor hívhatod ki, ha már minden más gladiátort lehenteltél, addig nem tart téged érdemesnek, hogy rád pazarolja az idejét.

Nagyon ritka az olyan játék mint ez, amiben mindenre megvan a magyarázat és semmi sincs ok nélkül. Játszani kell és minden kiderül. Tényleg MINDEN! <#vigyor1>

bendak starkiller a neve. és a dagival kell beszélni aki szervezte eddig is a csatákat. gondolom majd magasabb szinten lehet vele megküzdeni, addig azért mondja ezt mert úgyis kinyírna. késõbb menj vissza

via_mala
Igen, arról van szó, hogy valakinek félre van rakva, azért nem adja oda a boltos. Nem aggódom majd kialakul, csak az érdekelt, hogy fontos, vagy hasznos-e ez a küldetés, vagy hót-lényegtelen. Most már tudom, hogy lényeges, valami kódtöréshez.

Általánosságban az zavar egy kicsit, hogy már 10 fölött jár az apró-cseprõ mellékküldetések száma, és nem tudok eligazodni közöttük. (Volt olyan, hogy kifizettem egy 200 pénzes vérdíjat valami csajra, mert úgy nézett ki, hogy a másik megoldás csak az lehetett volna, hogy leverem, és beszedem érte a vérdíjat, de én nem akarok a sötét oldal felé elmenni. Ez pl. egy tök fölösleges mellékküldetés, és még buktam is rajta 200 pénzt.) Néha egyik-másik küldetés lila keretben jön föl, gondolom az, ami frissült, de lehet, hogy nem. ???

Kicsit olyanok a küldetések, mint néhány kalandjátékban, ahol ott vannak a tárgyak, de csak akkor lehet velük a lényegi mûveletet elvégezni, amikor már valami mást is megcsináltál, még akkor is, ha semmi logikai elõfeltételi viszony nincs közöttük.
Pl.: már mindenkit levertem az arénában, elvileg kihívtam a "nemtom-hogyhíjják" leszerelt zsoldost, aki 100 élet-halál párbajban már diadalmaskodott, és marha nagy az arca, de most vérdíj (bounty) van a fején. Azt mondja még nem szervezték meg a párbajt, jöjjek vissza késõbb. Vajon mi lesz az az esemény, amikor majd végre egymásnak ugorhatunk?

Köszönöm a segítõ szándékot is. Ha kapok segítséget, az jó, ha nem kapok, akkor sem szoktam mekksértõdni 😄.
Love & Peace

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

http://www.gumininjahq.hu/modules.php?name=Jatekok&op=megmutat&artid=23
http://kotorworld.uw.hu/content.php?content.7
http://www.rpgvault.hu/?id=88&PHPSESSID=8d987bd421602bc51a4110253193cd2c#PaD

van végigjátszás bõven. az én kérdéseim nem is erre irányultak (9627,9632)

Spoiler??

ha jól emlékszem majd ha a bázisra kell menned.Az alsó szinti bandavezér küld oda.

Yang: Skandi- senior shao wari

bigapó
Legfeljebb szívtam, mint a torkosborz mikor nem ment a Swoop-verseny😊)

The Matrix has you...

bigapó
Ehhez meg annyit fûznék hozzá, hogy Én sem akadtam el😊

The Matrix has you...

Mayday
Hasonlokeppen erzek, eppen ezen a "szuperrobot" megvasarlas dolgon toprengek. Tudom, hogy valamit teljesiteni kell hozza, hogy meg lehessen venni. Turelemmel kell jatszani, altalaban a dolgokra adja magat a megoldas.
En vegig tudtam ugy jatszani, hogy nem akadtam fel, es mindemellett tudtam mit, mikor, miert csinalok. Szoval csak jatssz, es meg is lesz a robot elobb-utobb.
Tenyleg nem ugrik be egyenlore, hogy mikor veheted meg. (Talan valaki megrendelte, es csak annak az engedelyevel lehet atvenni? Ha beugrik, leirom!)

Mayday
Azert segitenek itt az emberek, ha tudnak, nem kellene lehurrogni a nepeket, mert Te valamire nem kaptal valaszt.

bigapó
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy Én rendesnek is érzem magam, meg szerény is vagyok, de már olyan "régen" játszotam vele, hogy hiába is erõltetem az agyam nem ugrik be a helyes válasz, tehát nemtok segíteni😊)
Csak azért mondom, mert kicsit aggresszíven kezdted és nem mindig van benne igazság...

The Matrix has you...

te még amatõrebb vagy benne mint és, viszont ide olyan rendes emberek írnak hogy nehogymár segítsenek a kezdõknek. én azért megpróbálok. késõbb vmelyik küldi után meg lehet/kell venni majd azt a "szuperrobotot" mert kell a kódtöréshez. a patrol droidok segítenek neked a harcban, bár nem tudom hogy halálig követnek e vagy csak egy adott területen mozognak veled, mert az elsõ még az endire spire-on volt, a másik amit a tarison lehet találni egy apartmanban ahhoz sajnos már nem maradt elég javítókészletem hogy a patrol üzemmódot aktiváljam

via_mala
Még a játék elején vagyok, van egy Twi'lek robot árus csaj, akinél van egy robot, amit nem enged megvenni, a másik meg a kijáratnál felrobbant. Azt a szuperrobotot gondolom késõbb majd csak engedi megvenni, de mikor. Úgy látom sok extra van hozzá, amit ha szépen megveszek hozzá, akkor jó erõs party tag lesz belõle. Mikor engedi megvenni???
Egyébként érdemes a kósza lerobbant patrol droidokat megjavítani? Lesz belõle valami hasznom?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hmuda
Nem Korribanhoz van kötve a +5-ös karvédõ, hanem a Leviathanohoz. Ha a Leviathan elõtt nem oldod meg Juhani történetét, akkor majd a Leviathan után jön egy Twi'lek, aki majd elkalauzol az árushoz.

Hmuda
Már megvolt. Csak legközelebb figyelj léci. :-)

A korriban megcsináltam a +5-ös kesztyüt miéet nem adja be?Miért nem tudom megvenni?
ollie
Tedd fel a legújjabb drivert a videokarihoz, a hangkarihoz, a chipsethez, és tedd fel a legújjabb patch-t a játékhoz. Én majdnem 1 éve még a 4.1, 4.2 és 4.3-as driverekkel játszottam végig egy 9600 pro-val, és soha semmi bug nem volt (P4 és intel chipsetes rendszeren).

ollie
Hmuda tudja törölni.

Hoppá, elmézést kérek, egyáltalán nem is gondoltam erre. Nincs valaki moderátor, aki kitörölné a lentit?

erre senki ? egyébként a nagy kani piros célkeresztszerûséget el lehet vhogy tüntetni az aktuálisan támadott ellenfélrõl ? mert igen idegesítõ, túl nagy és beletakar. kardozok leginkább. sztem pont elég lenne a feje felett a támadási lehetõségek 3 rublikája

Hmuda
A raktérben van a ládák között egy titkos tárolórekesz, azt kinyitod a kóddal és elviszed a fûszert.

Hmuda
Lyan Kyj: legközelebb léci ne írj be ennyire spoileres dolgokat meggondolatlanul.

Mayday
Hejj, ha jol remlik, akkor a hajon, amit szereztel (Eben Heja), el van rejtve a raktarban a szallitmany. Mivel, hogy ez csempeszaru, es ugyebar egy csempesztol nyultad a hajot.
Nem tudom, mi a feltetele, hogy kereshesd a hajon, asszem eppen az, ha beszeltel a rodiannal, utana mar meg tudod talalni.

A korriban bolygón a rodian mondja nekem ,hogy valami fûszer szállítmányt adjak át neki .Átkutattam a kis ladikomat,de nemtaláltam fûszert!Ez nem DUNE bazz 😄 Valaki?
vki árulja már el hogy miért nem lehet javító készletet venni, olyat amit mondjuk tarison a lower city egyik apartmanjában lévõ patrol droidot teljesen fel lehetne javítani (még csak ott tartok). ez direkt korlátozott ? mert a kereskedõnél lehet vásárolni, de az nem ua. gondolom ott az általunk vásárolt droidokat lehetne vele javítani.

stone
Az AA és Af-et mindenképp kapcsold ki, azt nállam sem bírta, azt a drivert meg sose sikerült megtalálnom amit ehhez a játékhoz adott ki az Ati, ha esetleg ráakadsz linkeld már be ide. Egyébként nállam AA és AF nélkül szinte sose szaggatott úgy hogy a többi fullon volt, talán valamelyik bolygón esett le 20FPS-re (mér nem emlékszem a nevére de rögtön az elsõn) amikor szabad térbe voltam és ott is csak egyszer.

a játékban a videobeállításoknál nézd meg hogy ki van e kapcsolva a frame buffer effect ! nekem emiatt fagyogatott vagy feketedett el a háttér és a falak ! hátha csak annyi nálad is a baja

Hmuda
Pecs. Az elvileg javítja az ati problémákat.

Hehe, felraktam egy újabb drivert a vidikártyámhoz és kb. 2 percig faxán mentem, aho leddig szaggatott a játék mint állat aztán megint elkezdte. 😞 Most akkor mi lesz?
ollie
Legújjabb video-, audio-, chipset driver és dx9c.

Hmuda
Próbáld feltenni a pecset.

Gyerekek nagyonnagy segítségre lenne szükségem!!!

Régebben akartam játszani a kotoral, de mx440-em volt, ami nem támogatja a shaderes játékokat, aztán most vettem egy ati radeon 9600 pro-t és faxán ment alatta a kotor. A gamestarban minimumnak ez van írva: PIII 800 MhZ; 512 MBRAM; meg gyenge vidikártya!

Nekem ez van: PIV 2 GhZ; 512 MBRAM; Ati Radeon 9600 Pro

Faxán ment sokáig a játék, a kocsmában eléggé beszagatott mindig, aztá a jedi tanács bolygóján amikor elmegyek a délkeleti helyre, na ott a nagy teren egyfolytában szaggat és picit elõre megyek, errea faxi magától szaggatva elfut 20 méterrel alrébb!! Az a gáz, hogy a grafikát full levettem minimumra, 800-as felbontás, grafiak alapa, minden ami létezik!!!

Hogy lehetséges ez? Mit csináljak?????
via_mala

via_mala

végigjátszást hol találok hozzá ?

stone
Nekem is simán ment, elõ sem vettem.

Ja elõtte beszéltem a vadásszal õ mondta hogy hozzak

bigapó
Én úgy emlékszem, hogy csak közel kellett menni a bantha-bandához😊 és nem volt a kezemben csak nálam, automatikusan követtek.A Bantha-kaja szagára indulnak meg utánnad emlékeim szerint. De van aki többször végigjátszotta már, Õk biztosabbak ebben.
Bár lehet, hogy plusz valami szövegelés kellett a vadásszal elõtte(valami speckó) már nem tom😞

The Matrix has you...

Üdv,

nekem is egy kis help kellene, ott vagyok hogy a sárkány elé kéne vinnem egy Bathar-t, van is 7 takarmányom, de az istenért nem akar velem jönni az az ostoba állat😊
hiába kattintok rá megrázza magát de nem jön, ha meg használni akarom a takarmány arra azt írja hogy nem felszerelhetõ ill. használható tárgy, köszi.
Végigjátszást már néztem, bár nagyon nem akartam, de ott csak annyit ír hogy katt rá és jön velünk.

nem volt...max talán a magyaritásé<#sir>