Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
Én is angolul játszok, de ha már elkészül egy magyarosítás akkor miért ne tegyem fel..... én sem értehetek meg mindent!!

Ja és hozámvágtak egy dobozt egy fehér hátterû rakatesszel,, én edig mindíg elvittem M.. -nek és eladtam, de amúgy lehet vele csinálni valami más,, mondjuk megszabadítani,, vagy kicsirni, zsarolni,, hasonlóak???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hixer
nem tudtok egy jó kis magyar KOTOR oldalt? már régen jácottam és elfelejtettem de most újra megyek vele, hogy tudjak vmit nézni a KOTOR2-be

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ollie
Szintén zenész.

Hmuda
Nem csak a tied. Én is kizárólag angolul játszok kaland-RPG-miegymás játékokat, csak azt viszem magyarul aminél nincs más választásom (pl az IG-k).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Világos. Én csak a saját szemszögembõl figyelem a dolgokat. A kaland és szerepjátékok nagynagy százalékát angolul játszottam végig, kezdve a c64es krynn sorozattól, a sierra questeken keresztül a jelenlegi játék monstrumokig. Megszoktam, hogy minden tárgynak és helynek angol neve van - najó, néha német;]. És habár aránylag jól beszélek nyelveket, és le tudok magamban fordítani egy-egy ilyen Ebon Hawk nevû "kifejezést", valahogy egészen más fejben lefordítva, és magyarul olvasva ;]

Ennek ellenére minden elismerésem az összes magyar fordítócsapaté, félre ne értse senki, nem kritizálom a munkájukat, ez csak az én hülyeségem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az Ebon Hawk azért lett magyarítva, mert a nevének története van, és akik egyáltalán nem tudnak angolul, nem értenék meg.
A KotOR2 február 10.-én jön ki.

bigapó
Mikor jön a második rész?

The Matrix has you...

Johnyy
rengeteg helyen furcsán hat soxor voltam már így én is ebon hawk 😉
de a mileneum falkon az nagyon csúnya!!!!!

PiszkosFred
Ében héja... Tudom én hogy nagyszerû dolog a magyarítás, és sokezer emberre köszönhetett rá egy új élmény a játék kapcsán, de az ilyen neveken akaratlanul is elmosolyodok. Merthát oké hogy ez a neve, de akkor is furcsán hat.. ;]

Johnyy
Meleslegszólva, nekem ben poshadnak az emberek az ében héján ott dekolnak és én csinálom egyedül az egészet,, és nem is hiányoznak!!!

Johnyy
ritkajó egy a bérgyilkososdi már azért isa mert ha 5 ször nem utazgattam ide oda a bolygók közt akkor egyszer sem!!!!!

Petyus_
Nemrég csináltam meg, és semmit nem adott Sunry (Xbox-on), pedig fel lett mentve. Nagyon jó az a quest, tiszta JAG. =)

Újra kell játszanom a játékot, mert annak idején egy bug miatt menthetetlenül elakadtam a játék 3/4-énél, és félredobtam.. most már nyomulnék a második résszel, de az elõzményt csak végig kellene nyomni. 😛

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

PiszkosFred
Egy lerombolt Dantooine sem esztetikailag, sem turisztikailag nem lehet egy epuletes latvany, foleg azzal a sok budos oszladozo hullaval.. Ki a fene akarna oda visszamenni? ;]]

ollie
Nem hiszem, hogy tényleg kaptak bolygót a konzolos verzióban, fõleg, ha egyetlen konzolos sem tud róla.

Hát, ezen sokat vitatkoztunk. PC-n elvileg nagyon ritkán lehet felmenteni, és semmit nem kapsz, csak XP-t. Más konzolon meg ad egy adattárolót, amiben elvileg a lerombolt Dantooine koordinátái vannak, de ezt még senki sem erõsítette meg. Ez azt jelentené, hogy bár a PCsek kaptak egy Yavin ûrállomást, lemaradtak egy bolygóról😞

Johnyy
Egyébként felmentsem sunrit,, ad valami extrát amiért megéri vagy vilamosszék???

Johnyy
én igen és tökéletes!!!

MrDevil
Ti SP2-n játszotok a gamel???

Hm...én a swoopokat mindig a tesó, segítségével vittem végig. Fõleg a Manaanon. Ah, azt hogy utáltam!

Johnyy
Meguntam!!! CSak az a gáz hogy már iszony folytatnám tovább!!! tudom hogy megoldható 3 x már végigvittem a játékot és a manaanoni mindígszétidegeskedtem magam!!! és azem te vagy nemtom de valaki akkortályt panaszkodott a tatuini versenym iatt 😄DD egyébként jöttem pihenni mert aszem legutóbb is egy kiadós sg-z után sikerült!! csak az boszantot az eészben hogy sikerütl csak pont akkor üdvözültem meg egy szép kis kibaüzenetttel 😄DDDD Boldog karácsonyt!!! (ha még nem mondták volna elégszer)

Hixer
höhö az volt zsír amikor nem tudtam megnyerni a tatooine-os versenyt.. pssz.. belaggolt a verseny kezdetén MINDIG de atom erõsen, a versenypálya felére már futott rendesen, de akkor már mind1 volt, szóval akkor inkább hagytam a fenébe. persze valszeg a GeForce 4 MX 440-es miatt laggolt be. de hát aki limitált az limitált szóval csak annyi: Mindenkinek vannak problémái, fõleg idegesítõek, de ha alszol egyet menni fog. ilyenkor az agyad feldolgozza a sok adatot amit begyûjtött rendszerezi, és sokkal finomabban egyszerûbben fognak holnap menni a mozdulatok. nah eléggé izé lett a szöve mind1 ez egy publik fórum. Szal relax, foglalkozz mással, aludj meg ilyenek. aztán írj ha sikerült... 😄

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

PiszkosFred
..aludj egyet, holnap higgadtan elsore sikerulni fog. Nem te vagy az elso, es nem is az utolso, aki a hajat tepi a nyomorult verseny miatt. De megoldhato a dolog, megha nehezen is...

Johnyy
Az meg a másik hogy az a kibeszott fujogás mira minden ujrapróbálkozás eleén végigmegy,, és már másnapvan és még mindíg ezzel a kibaszott szarral baszakszok,, na hát fugja fel magán ak az a halképû konzervtrutyi ezt rohatt szvúpnyelû sétebotyát vasárnap délelõtt a strandon!!!!!

Johnyy
EZ a kibeszott rohatt geci manani swoop már 2 órája szemvedek az utolsó idõ megdöntétsével,, komolyan 2 óra, és végre sikerüll tölt be és kiirja hogy a progrtam szabálytalan mûveletet.... na ebben a pilanatban ugrottam ki az ablakon miután egy kalapácsal szétvertem a gépez....

Wanax
jaértem, õ egy párhuzamos univerzum beli Sidius, és ott csak simán dart. <#idiota><#hehe>

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Johnyy
igen õk úgy mondják de itt nem úgy mondják mert ez nem ugyan az<#idiota>

Wanax
hajjajj, nem akarok kötöszködni, de szegényge Sidius rossz a sith-es neve... õk úgy mondják hogy Darth <#idiota><#ravasz1>

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Johnyy
Master és tanítványa!!!!

Johnyy
el! de az élményteljesebb lenne ha mindenkit kiütök aztánszép nyugodtan kikapcsolom 😊))) feeeling 😊)))

Hmuda
Szvsz elég gyorsan elrakja magátol is, hogy ezzel töröni kelljen. Legalábbis nekem átlag 4-5 mp alatt elrakja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
én mindig "rábeszéltem", hogy adja olcsóbban, elvégre ha már gazdag vagyok, akkor maradjak is az. 😄

Johnyy
Ugye az X re elõveszi és lóbálja a kari a fénykardot,, de valamivel nem lehet kikapcsolni mint a "Jedi akadémiánál" lehetett???

Johnyy
meg minek olcsóban venni,, én már örültem hogy valami értelme van annak a millo creditemnek!!!!!

Hmuda
Yavinon, de annyira nem lesz olcsóbb, talán 10%-al, de ezt szimplán...khmm..."rábeszéléssel" is ki lehet csikarni, nem kell leverni kártyában.

ollie
Ha 10x lenyomod benne az egyik kereskedõt (asszem 10x), akkor sokkal oclsóbban adja majd a cuccait, ráadásul igazi ritkaságokat. De ez majd jóval késõbb lesz.

Hmuda
Nagyon birom ezt a képet. 😄

Hmuda

Hmuda
Fõleg a használhatatlan kristályokból, meg a feleslegessé vált páncélokból szép summa össze szokott jönni. Én a végén a két megakristályra soha se költöttem többet mint az aktuális pénzmagom fele. Márpedig az a két gyöngyszem nem éppen olcsó.

via_mala
Köszönöm a segítségeket, Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mayday
Jaja, es a kesobbi nagy tetek sem lesznek igazan nagyok (100 kredit meg ilyesmi)
De en is azt mondom, vegyel par jo +/- os lapot, es neha jol esik jatszani egy kis ilyen jellegu aljatekot is. Nem penz miatt, csak hobbibol.
Penzszerzes abszolut lenyege, hogy minden cuccodat vidd a Yavin 4 melletti urbazisra eladasra. Ott nagyon jo arat kapsz erte, amit sehol mashol, es a sok javitokitt, meg felesleges fegyver, pancel, stb eladasabol korrekt jovedelmed lesz!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hmuda
Majd késõbb elsznek nagyobb tétes játékok, de ez csak maximalistáknak jó. Enélkül is lesz pénz dögivel késõbb és olyan hihetetlenül nagy dolgot se lehet vele nyerni (a legdurvább dolog amit nyertem vele egy heavy Blaster volt).

via_mala
Van ez a Black Jack-hez hasonló kártya játék, amihez lehet mindenféle trükkös lapokat is venni. Érdemes ezzel foglalkozni? Mert amúgy szeretem az ilyeneket, amolyan mini játék a nagy játékban, de úgy nézem max 40 pénzt lehet feltenni egy játszámra, úgy meg nem lehet nagyokat kaszálni vele. Lesz valahol olyan, akivel nagyobb tétben is lehet játszani? Mert akkor beruháznék egy pár "+/-"-os lapocskára.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Johnyy
EHh megnyúztam a nagyfiút 😊)) ja és majd el is mehetek a yavin 4 re ezar kun sírjához 😊)))) (Csak úgy mellékesen! ujra elkezdtem a gémet!!!!)

Hmuda
Egyszerûbb, ha az inventory-ból használod a megpackokat és a buffokat (bár én drogokat sose használtam, csak a fõellenségnél, hogy hamarabb túllegyek rajta). Ekkor nem veszítesz el egy kört, a támadás végbemegy és a speckó cuccot is el tudod használni.

Script: az csak szimplán a karakter azt fogja csinálni amit beállítottál neki, ha épp nem õt irányítod (granadier gránátozik, jedi supprt erõket használ, stb).

via_mala
Még egy amatõr kérdés:
Ha a harcnál rábökök egy ellenfélre, akkor feljön a támadásterv, amiben 4 támadást ill. medipack és egyebek használatát tudom felvenni. De: ez csak akkor jön fel, ha az elsõ mozdulat valamilyen támadás, pedig gyakran elõször valammilyen adrenalint akarok benyomni magamnak, vagy pajzsot aktiválni. Ilyenkor ki kell törölnöm a támadást és akkor végre üresen ott áll a támadásterv és az elsõ helyre betehetem pl. az adrenalint. Hogyan lehetne ezt a támadásterv menüt elõhozni üresen?

Másik kérdés: használható valamire a karakterlapon beállítható script lehetõség?

Johnyy
Keverjük a szezont a fazonnal 😊))))))))))))

bigapó
cokit vagy calunk 😊 maradok a cokinál...Átok a csíítelõõkre..pff

The Matrix has you...

Hmuda
Pf, egy ilyen játékot elcseszni csitekkel. Fujj. 😛PP

felcsíteltem a pénzt, abban nincs hiány

Johnyy
A legjobb öszeálítás!!! én és más senki!!!! nem szeretem a bandázást,,, magányos mindenkivel elbánó emberkét nevelek 😊))