11368
-
#10086 a játék opciójában (vagy config.exe vagy mi a neve) -
#10085 áhh!
ez érdekelne!
hol kell azt kikapcsolni? -
#10084 4.12 és 5.8 kipróbálva
most egyként Jakuza ötletére a hardveres egérkurzort kikapcsoltam, és órák óta nem fagy (5.8 cata)
beszarás...
:D -
#10083 4.akárhányas drivert is kipróbáltál? -
#10082 fentvan -
Lyan Kyj #10081 mindenképp kell hozzá az 1.03-as pecs, Atikon szaggat és fagy nélküle! -
#10080 Haló!
Lassan megőszülök. A KOTOR 1 orrba-szájba fagy 9800pro-val bármit is teszek ellene (fastwrites, downclock, vsync, driver, patch, friss rendszer), mindent próbáltam. Nem vagyok kezdő hardver ügyileg, de ebbe már tényleg meghülyülök.
Van valami ötlet?
AMD Barton 2500+, 9800pro, NF7-S, 512/400 DDR(már 333-on)
soundstorm
semmi nincs húzva -
#10079 sry! -
#10078 ad1 sztem azóta már rájött
ad2 az ilyet privátüzenetben legyél szíves -
#10077 wanadoo.atw.hu 5-ös szekció én is onnan húztam le! -
DarkGhost #10076 THX
Már sikerüldt :-D -
#10075 Valahol arrafelé (asszem egy asztalban) lesz egy datapad, abban vannak a válaszok elrejtve. -
DarkGhost #10074 Hell!
Elakadtam az első pályán/bolygón.
Pedig már régebben vagy 10X kivittem :D
Alsóvárosban az apartmanoknál van egy láda amit csak a computerrel lehet kinyitni, de kell hozzá kód... Nem tudjátok hozzá?? asszem 3 szó
KÖSZI -
#10073 nekem is ez az akadásos problemóm van!
és tuti hogy nem normális!!!
Mert az unokatesóméknak is akad és nekik kb mindenből az én gépemnek a 2x-ese van!!
Az elöbb olvastam egy Driver butításos megoldást!
Majd azt kipróbálom vmikor!
Mennyire kell vissza butítani? (hanyas driver-re) -
#10072 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSESSZE MEG!!!!!!!!!! ÍGY SE JÓÓÓÓÓÓÓ
-
#10071 aztmondod??
hátt egy probát megér....
-
#10070 ha van kihagyás akkor próbáld azzal!
nekem is volt ilyen jellegű hiba sztem megoldaná -
#10069 ftp-re?? (bocsi de kezdő vok:-S) ja van olyan hogy kihagyás....
-
#10068 Nem tudom mi lehet a gondja ... :S
Ha gondolod felrakhatom ftp-re ezt a fájlt és akkor hátha jó lesz de azt majd csak holnap tudom mert 111mega :)... A telepítésnél amikor kiírja a hibát lehet kihagyás-t nyomni? Mert ha igen akkor lehet megoldja ha manuális megszerzed máshonnan :))
A vga-ra csak azt értettem, hogy telepítés közben x@arakodik nem pedig játék közben így nem lehet köze a vga-dhoz... -
#10067 van drivere a vga-nak.....
és végigfutattam mindent és jó volt aztán meg nem:-(
volt amikor nem crc volt a hiba hanem vmi olvasási hiba aztán ujra elkeztem ugyanazzal és megint crc (össze vissza váltakozik a hiba:-(((()
és ennél a filenél van mindig a hiba: swpc_tex_gui.erf -
#10066 Figyelj a vga-val nem lehet kapcsolatban mert még fel se tetted... Mindenesetre sokszor előfordul, hogy letöltésnél nem tölti le rendesen a fájlt. Amikor kitömörítetted akkor nem írt ki híbát? A letöltött cd-khez van .sfv fájl is nem? Mert ha azt elindítod akkor az kijelzi ha esetleg az egyik letöltött fájl lenne a hibás. Ha ezt megnézed és minden oké akkor most hirtelen nemtudom mi lehet a baj de már nekem is volt ilyen csak már nem emlékszem hogyan oldódott meg. Lehet, hogy vmelyik fájl hibás volt és az a gond. Próbáld meg aztán hátha jó lesz :)) -
#10065 figyeljetek lenne egy "kis" problémám....
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!! be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja..... -
#10064 #10015 -
netsearc #10063 Sziasztok.
Eljutok valami templom alsó alaksorába és valami szőnyeg motívumot kellene kiraknom de nem tudom a kombinációt mindig rálépek és a másik elmozdul grrr.
kérlek segitsetek.
T:FA -
#10062 köszönöm a segítséget, működik -
MagyaR #10061 marktba= markba -
MagyaR #10060 Media marktba meg lehet venni? :D -
#10059 A telepítő kirakja valahová a dialog.tlk file-t, amit felül kell iratni a régivel. -
#10058 nem keresi meg magától, hogy hova telepítse...elég hülyén van megfogalmazva a telepítőben, valami haladó felhasználóknak vagy ilyesmi. ott kell kijelölni a játék főkönyvtárát
különben csak felnyomja a C-re, oszt annyi
-
#10057 hy srácok
meg tudjátok mondani miért nem működik a magyarosítás?
van egy installerje, elindítom, mégse lesz magyar. mit kell pontosan csinálni?
vannak itt rokonok akik nem tudnak ángélusul, és nincs kedvem fordítgatni -
#10056 öhm..asszem le kell szedni 1.03as patchet + olyan drivert a kártyádhoz ami jó neki -
#10055 Valaki nem tud segíteni? Teljesen érthetetlen amiket csinál... Ha lent van alacsony grafon és mondjuk betöltök egy mentést, pl. egy természeti tájat szaggat mint állat, fogom felveszem a grafikát fullra mindent amit csak lehet max.-ra nem szaggat. Aztán átmegyek egy másik részére a pályának, betölt és megint szaggat, leveszem a grafot nem szaggat visszaveszem akkor se szaggat. Mit lehetne vele csinálni? Csak mert így eléggé élvezhetetlen a játék, hogy állandóan a grafikát kell állítanom... :((( -
#10054 Nem lehet, hogy ez lehet a baj hogy a játék nem ismeri fel a videókártyám és amiatt akad?? Már nem tudom miért lehet mert már feltettem a legújabb patchet és úgy se jó... Most újratelepítem majd a winfost hátha azzal megjavul...
-
#10053 alap -
#10052 Felraktam a 1.03-as patchet de nincs hozzá crackem... Valaki tud ajánlani? :) -
#10051 Miért lehet az, hogy akad a játék full grafon amikor természeti helyeknél vagyok?? A gépem AMD 64 3000+ MSI 6800 Ultra 1 giga ram... Emellett a config mellett aligha kéne akadnia... Talán egy új patchet kéne feltennem? Még nem raktam fel egyet sem... -
#10050 hajjaj -
#10049 A Kislány cseperedik? -
#10048 vagy ilyesmit
-
#10047 vagyis valami belépőkártyát