Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Valaki biztosan jatszott mar vele! <#beka3>#beka3><#awink>#awink>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
The Matrix has you...
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
bocs az off-ért....
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
honana lehet le tõlteni...
3 szó, 3 durva hiba 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN ID.: Beegabor
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Honana lehet le tõlteni
IMYkenek is mostanaban szallt el, es majdnem sokeves munkaja odalett, de ahogy olvastam, sikerult mentenie, valamilyen programmal. Olvass bele a "Jatekmagyaritasokrol tudtok-e" topicba, es nezd meg annak a proginak a nevet - hatha segit.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Elszállt egyszerre két vinyóóm!!
több mint 110gb-adat minden földi jóval és persze a starwars kotor mentésem is.....
Há bazz ilyet!
Ezt senkinek nem kívánom!!!
Egy 120gigás normál vinyó és egy 20 gigás laptop vinyó<#falbav>#falbav>
Copptam egy nagyot!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
hány cédás a game?
Visszamenni nem lehetett, de Seth! ISTEN vagy!A tárgyalás sikerült!!!
THX
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- "What have I been charged with?"
- "What can I do?"
- "I had authorization to enter."
- "I have no prior association."
- "Let's get the trial started."
A kihallgatáson meg ezeket:
- "
- "I wish to dismiss my Arbiter."
- "I will defend myself."
- "Not guilty."
- "The Sith lured me inside."
- "I was there for diplomatic negotiations."
PSN ID.: Beegabor
V.ki help!!
A manaan bolygón vagyok a sith követségen.Mindenkit legyaktam akit lehetett de a gyakorlóterembe nemtok bemenni mert zárva van!
Ha kimegyek :sitt-kivégzés ennyi!
Elõtte nem mentem be a bárba, hogy beszéljek a halarcal ezért se a gyakorlóterembe se az orvosi szobába nemtok bemenni!
HELP!
Nincs elmentésem csak az autosave de akkor már a recepción veszekszek a sith qrvával!

<#taps>#taps><#pias>#pias>helyetted is berúgunk<#nevetes1>#nevetes1>
The Matrix has you...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont igy tarsak nelkul csak megkerdeznem, hogy milyen szinten nyomtad vegig?
Acem enyi játccás bõven alég volt,, okéj,, jöhet a 2 😄DDDD
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A BG és IWD sorozatban nagyon jó beszélõ nevek vannak, utalnak pl. az egyes szereplõ foglalkozására, stb., e tekintetben a KotOR sekélyesebb.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Johnyy, ki is lehet nyitni, és akkor beszívod, mert egy ketreccé alakul, amibõl nehezen tudsz kijutni. Ezt csak a fordítás során jött sorok alapján mondom, szal még nem próbáltam.