11368
  • NeoMaN
    a játék opciójában (vagy config.exe vagy mi a neve)
  • k8bal
    áhh!
    ez érdekelne!
    hol kell azt kikapcsolni?
  • NeoMaN
    4.12 és 5.8 kipróbálva
    most egyként Jakuza ötletére a hardveres egérkurzort kikapcsoltam, és órák óta nem fagy (5.8 cata)
    beszarás...
    :D
  • ollie
    4.akárhányas drivert is kipróbáltál?
  • NeoMaN
    fentvan
  • Lyan Kyj
    mindenképp kell hozzá az 1.03-as pecs, Atikon szaggat és fagy nélküle!
  • NeoMaN
    Haló!

Lassan megőszülök. A KOTOR 1 orrba-szájba fagy 9800pro-val bármit is teszek ellene (fastwrites, downclock, vsync, driver, patch, friss rendszer), mindent próbáltam. Nem vagyok kezdő hardver ügyileg, de ebbe már tényleg meghülyülök.
    Van valami ötlet?

AMD Barton 2500+, 9800pro, NF7-S, 512/400 DDR(már 333-on)
    soundstorm

semmi nincs húzva
  • k8bal
    sry!
  • franco
    ad1 sztem azóta már rájött

ad2 az ilyet privátüzenetben legyél szíves
  • k8bal
    wanadoo.atw.hu 5-ös szekció én is onnan húztam le!
  • DarkGhost
    THX
    Már sikerüldt :-D
  • Hmuda
    Valahol arrafelé (asszem egy asztalban) lesz egy datapad, abban vannak a válaszok elrejtve.
  • DarkGhost
    Hell!
    Elakadtam az első pályán/bolygón.
    Pedig már régebben vagy 10X kivittem :D
    Alsóvárosban az apartmanoknál van egy láda amit csak a computerrel lehet kinyitni, de kell hozzá kód... Nem tudjátok hozzá?? asszem 3 szó

KÖSZI
  • k8bal
    nekem is ez az akadásos problemóm van!
    és tuti hogy nem normális!!!
    Mert az unokatesóméknak is akad és nekik kb mindenből az én gépemnek a 2x-ese van!!
    Az elöbb olvastam egy Driver butításos megoldást!
    Majd azt kipróbálom vmikor!
    Mennyire kell vissza butítani? (hanyas driver-re)
  • fsgh
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSESSZE MEG!!!!!!!!!! ÍGY SE JÓÓÓÓÓÓÓ
  • fsgh
    aztmondod??
    hátt egy probát megér....

• McGrady
    ha van kihagyás akkor próbáld azzal!
    nekem is volt ilyen jellegű hiba sztem megoldaná
  • fsgh
    ftp-re?? (bocsi de kezdő vok:-S) ja van olyan hogy kihagyás....
  • Mhosah Myth
    Nem tudom mi lehet a gondja ... :S
    Ha gondolod felrakhatom ftp-re ezt a fájlt és akkor hátha jó lesz de azt majd csak holnap tudom mert 111mega :)... A telepítésnél amikor kiírja a hibát lehet kihagyás-t nyomni? Mert ha igen akkor lehet megoldja ha manuális megszerzed máshonnan :))

A vga-ra csak azt értettem, hogy telepítés közben x@arakodik nem pedig játék közben így nem lehet köze a vga-dhoz...
  • fsgh
    van drivere a vga-nak.....
    és végigfutattam mindent és jó volt aztán meg nem:-(
    volt amikor nem crc volt a hiba hanem vmi olvasási hiba aztán ujra elkeztem ugyanazzal és megint crc (össze vissza váltakozik a hiba:-(((()
    és ennél a filenél van mindig a hiba: swpc_tex_gui.erf
  • Mhosah Myth
    Figyelj a vga-val nem lehet kapcsolatban mert még fel se tetted... Mindenesetre sokszor előfordul, hogy letöltésnél nem tölti le rendesen a fájlt. Amikor kitömörítetted akkor nem írt ki híbát? A letöltött cd-khez van .sfv fájl is nem? Mert ha azt elindítod akkor az kijelzi ha esetleg az egyik letöltött fájl lenne a hibás. Ha ezt megnézed és minden oké akkor most hirtelen nemtudom mi lehet a baj de már nekem is volt ilyen csak már nem emlékszem hogyan oldódott meg. Lehet, hogy vmelyik fájl hibás volt és az a gond. Próbáld meg aztán hátha jó lesz :))
  • fsgh
    figyeljetek lenne egy "kis" problémám....
    Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!! be van oltva a gépem a kotor ellen?????
    különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja.....
  • uv
  • netsearc
    Sziasztok.

Eljutok valami templom alsó alaksorába és valami szőnyeg motívumot kellene kiraknom de nem tudom a kombinációt mindig rálépek és a másik elmozdul grrr.
    kérlek segitsetek.
    T:FA
  • franco
    köszönöm a segítséget, működik
  • MagyaR
    marktba= markba
  • MagyaR
    Media marktba meg lehet venni? :D
  • RaveAir
    A telepítő kirakja valahová a dialog.tlk file-t, amit felül kell iratni a régivel.
  • uv
    nem keresi meg magától, hogy hova telepítse...elég hülyén van megfogalmazva a telepítőben, valami haladó felhasználóknak vagy ilyesmi. ott kell kijelölni a játék főkönyvtárát
    különben csak felnyomja a C-re, oszt annyi

• franco
    hy srácok

meg tudjátok mondani miért nem működik a magyarosítás?
    van egy installerje, elindítom, mégse lesz magyar. mit kell pontosan csinálni?

vannak itt rokonok akik nem tudnak ángélusul, és nincs kedvem fordítgatni
  • McGrady
    öhm..asszem le kell szedni 1.03as patchet + olyan drivert a kártyádhoz ami jó neki
  • Mhosah Myth
    Valaki nem tud segíteni? Teljesen érthetetlen amiket csinál... Ha lent van alacsony grafon és mondjuk betöltök egy mentést, pl. egy természeti tájat szaggat mint állat, fogom felveszem a grafikát fullra mindent amit csak lehet max.-ra nem szaggat. Aztán átmegyek egy másik részére a pályának, betölt és megint szaggat, leveszem a grafot nem szaggat visszaveszem akkor se szaggat. Mit lehetne vele csinálni? Csak mert így eléggé élvezhetetlen a játék, hogy állandóan a grafikát kell állítanom... :(((
  • Mhosah Myth
    Nem lehet, hogy ez lehet a baj hogy a játék nem ismeri fel a videókártyám és amiatt akad?? Már nem tudom miért lehet mert már feltettem a legújabb patchet és úgy se jó... Most újratelepítem majd a winfost hátha azzal megjavul...

• franco
    alap
  • Mhosah Myth
    Felraktam a 1.03-as patchet de nincs hozzá crackem... Valaki tud ajánlani? :)
  • Mhosah Myth
    Miért lehet az, hogy akad a játék full grafon amikor természeti helyeknél vagyok?? A gépem AMD 64 3000+ MSI 6800 Ultra 1 giga ram... Emellett a config mellett aligha kéne akadnia... Talán egy új patchet kéne feltennem? Még nem raktam fel egyet sem...
  • uv
    hajjaj
  • rorr
    A Kislány cseperedik?
  • uv
    vagy ilyesmit
  • uv
    vagyis valami belépőkártyát