Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi már lenyomta, l. KotOR2 topik (nem ez a neve, csak így rövidebb)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Mayday
SZtem igen!
Valaki biztosan jatszott mar vele! <#beka3><#awink>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

bigapó
Valaki jáccot már a 2. rész Xbox-os változatával? (mivel még csak az van kiadva<#violent><#duhos2>

The Matrix has you...

uv
sokkal nagyobb egy céda, mint cédé<#nyes>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ollie
a pócról a bótban

ZaJanga
az a baj, hogy nem látja semmilyen gép.Tehát nem detektál ezért semmilyen visszaállító progit nemtok ráengedni...
bocs az off-ért....

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Lacee
ez tök jó, szerintem ha nem is csúcs, de a top10 hejssíró-mondatban benne van ez:

honana lehet le tõlteni...

3 szó, 3 durva hiba 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Seth
ez állati jó oldal,nemcsak a kotor hanem minden star wars játék fenn van és ingyen leszedhetõ...<#wow1> 😉

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
www.swkotorjustforyou.love.it

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sziasztok
Honana lehet le tõlteni
Mayday
Megertem a problemad. Nekem kb egy honapig volt elszallva, mult heten sikerult az adataim lementeni. Az elektronika ment tonkre, egy masikeval sikerult halaajoegnek - es egy nagyon rendes sg-snek - megmenteni. De olyan adataim voltak rajta, amit nem lehet potolni.
IMYkenek is mostanaban szallt el, es majdnem sokeves munkaja odalett, de ahogy olvastam, sikerult mentenie, valamilyen programmal. Olvass bele a "Jatekmagyaritasokrol tudtok-e" topicba, es nezd meg annak a proginak a nevet - hatha segit.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Johnyy
nekem nincs CDa az mien nagyobb nagyobb mint 700 mb?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ZaJanga
Áhhhhhhh
Elszállt egyszerre két vinyóóm!!
több mint 110gb-adat minden földi jóval és persze a starwars kotor mentésem is.....
Há bazz ilyet!
Ezt senkinek nem kívánom!!!
Egy 120gigás normál vinyó és egy 20 gigás laptop vinyó<#falbav>
Copptam egy nagyot!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

uv
céda nem kell, csak 4 CD<#hehe>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

üdv!

hány cédás a game?
Seth
Ohh....ISTEN még nem voltam <#idiota> szívesen

ZaJanga
Köszi mindenkinek!
Visszamenni nem lehetett, de Seth! ISTEN vagy!A tárgyalás sikerült!!!

THX

Johnyy
Már csak malekért is érdemes volt 😄DD

Johnyy

Hmuda
Köszi szépen így utólag mindenkinek. :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Mikor elkapnak ezeket válaszold
- "What have I been charged with?"
- "What can I do?"
- "I had authorization to enter."
- "I have no prior association."
- "Let's get the trial started."

A kihallgatáson meg ezeket:
- ""
- "I wish to dismiss my Arbiter."
- "I will defend myself."
- "Not guilty."
- "The Sith lured me inside."
- "I was there for diplomatic negotiations."

Johnyy
próbálj gyorsan meglépni a recepcióról,, amúgy aszem hogy nem a lila energiafalnál kell menni hanem a víz zsilipeknél,, otmegcsak ide-oda kell áramoltatni a vizet!

ZaJanga
Hi all!
V.ki help!!

A manaan bolygón vagyok a sith követségen.Mindenkit legyaktam akit lehetett de a gyakorlóterembe nemtok bemenni mert zárva van!
Ha kimegyek :sitt-kivégzés ennyi!
Elõtte nem mentem be a bárba, hogy beszéljek a halarcal ezért se a gyakorlóterembe se az orvosi szobába nemtok bemenni!
HELP!
Nincs elmentésem csak az autosave de akkor már a recepción veszekszek a sith qrvával!

Johnyy
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

bigapó
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk a topik Házigazdájának
<#taps><#pias>helyetted is berúgunk<#nevetes1>

The Matrix has you...

sztem õ a dark savant, és oly gonosz és komoly, hogy magának sem köszön és csak egyedül érzi jól magát! 😊))

PiszkosFred
Nehezsegi fokozatra ertettem. Ha jol emlexem, itt is volt valamifele valasztasi lehetoseg.

[NST]Cifu
Szvsz kegyetlen marhaság a társak mellõzése, egyfelõl sokszor jelentenek elõnyt, ha valamiben kispecializálod õket, másfelõl ez esetben kihagytad a játék legjobb poénjait. De ha neked így jó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Johnyy
Candi sokat volt velem de cak dumánál mert sitet neveltem belõle,, hk-t meg azért nem bírtam mert nem rakhatam a kezébe fénykardot, és eleve azt nem birtam hogyha egy társam nyírt ki valakit mert azt én akartam 😄

Johnyy
hogy értve mien szinten,, vagy 300 000 xp-m volt vagy mégtöbb, szal töbszörösen felülmúltam a lehetséges szinteket, mondjuk mindínkit kinyírtam akitr csak tudtam

PiszkosFred
No latod. Sok poentol fosztottad meg magad, ha gonosz karakterkent mellozod HK-t es Canderoust. Nagyon jo kis beszolasaik vannak, foleg HKnak (nemhiaba lett jopar forumon a legnepszerubb karakter).

Viszont igy tarsak nelkul csak megkerdeznem, hogy milyen szinten nyomtad vegig?

Johnyy
régebben folyton beszóltak hogy közelítek a sötét oldalra meg minden xarság,, menjenek a búsba,, nem osztottam lapot,, a szitecskéimet öröm lett volna nézni ahogy könyörtelenkednek! mondjuk az egész tetszett amikort candi beszólt amikor mindenkit leerõmegyõzésesztem hogy menyi gyengeelméjû idióta van a világon,, höhö,, meg az is amikro istenítette ravent,, faxa csávóka!!!

Johnyy
fel kelene gyújtani az öszeset!!! mondjuk ha lehetett volnna pár tanítványom(szitö) azokat biztos vitem volna csicskának!!!!

ollie
Hát te sem lennél jó csapatjátékos. 😉

Johnyy
nekem az a vémenyéem hogy francot sem érnek a társak!! és n sohasem vitem magammal egyiket sem, vagy ha muszály volt akkor mindígmagányos módban nyomultam, és ha vége volt egy bolygónak,, a hajón elsírattam a bánatukat, meg néha ha kellet akkor ki be szálogatam a hajóról hogy megcsináljam a küldieiket,, és mindegyik meg is lett, de sztem fölösleges ruházni õket,, mondjuk én fellöltöztettem a mansdaloriait dart bandon ruhába,, magamat meg raven cuccban és azt jácotam hogy candi a öprentiszöm,, mondjuk még egy pár mondal csináltam belõle egy szitzet, meg egyébbextrák,, amúgy aTÖBBi csávóka meg csaj semit sem ér,, engem az idegelt ki amikor a macskacsaj fojton azt halytotta hogy my kátör blád,, márfalra másztam tõle,, le kjellene lõni,, meg úgy általában az öszeset, pláne azt a szõrcsomót,, de azt a kis kék trucsit is (mission) modjuk nálam piros volt,,(Spoiler) bastila meg csak kamuzik az egészben, azt is felbe kéne lõni(/spoiler),, A manaani verseny az a nehéz,, de edig 4 x vitem végig a gémet, és csak 2 bilim bánta, 😄DDDDDD amúgy nyugotan pakoljad rájuk a cuccost , a végén ugysem tudsz majd mit kezdeni azal a nagycsomó pénzel, én agyba fõbe költöttem,,,,, mindezek lmellet, semmi csítel hardon egyedül nem volt ellenfelem,, najó azért ha csapatba voltak akkor volt(spoiler) amúgy amikor a leviatánon haverkodukk malekkal ,, akor csak simán fojtogattam,, hozá sem értem,, ha akkor nem lép közbe az a faccopó bastila, simán kiszorítotam volna belõle a felyét,, de nem baj mert áttért a sötét oldalra így volt még egy csicskám,, (/spoiler)

Acem enyi játccás bõven alég volt,, okéj,, jöhet a 2 😄DDDD

ollie
Van több swoop verseny is, és mindenki veled megy, bár korlátozott mértékben lesznek elérhetõek.

vki írta hogy neház a swoop verseny? vagy van több is? mert a tarison igen könnyû, sztem. egyébként az összes karakter velünk jön a végéig, vagy érdemes tõlük a jó cuccokat leszerelni mielõtt elhagynánk a tarist?

ollie
beszélni magyar?

PiszkosFred
Utólag hja. De menet közben apróság, csak a végén felidézve a történéseket - "visszanézve a mozit" - tûnik fel hogy mi miért is folyik/folyt a háttérben...

Johnyy
kis apróságok?? ott kamutik az összess, hogy majd megbeszéljük hogy tanítunk e meg hogy juj de érdekes hogyi en gyorsan tanulsz ,meg hogy van valami különleges bennem, meg hogy mien érdekes ez a kötelék, meg hogy, vajon raven mit kereshetett itt-ott, az egséz egy nagy kamu!!

PiszkosFred
Jaa ;] Így figyelve tényleg erre gondolhatott. Hiába, ezért is érdemes - és ha idõ engedi - minden filmet (és talán komolyabb játékot) kétszer is megnézni, hogy az ilyen kis apróságok is feltûnjenek.

Hmuda
Szerintem arra gondolt, hogy miután már megtudtuk az igazságot, újra végigjátszva a játékot tünek fel az apró füllentések meg kitérõ válaszok mind a tanács, mind Bastila részérõl. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Sokszor végigolvastam, de akkor sem értem ;] A játéknak kétféle befejezése van mint az köztudott, de félek nem erre reagálva írtad le ezt az õsi sumér nyelven készült kommentet....

bigapó
ööö...aha

The Matrix has you...

Johnyy
Most ugye ha valaki már játszott a játékkal és ujra végigvisz és létja hogy az egész játék a vége felét kivéve egy nagy kamu,, ott szivat az egész tanács, bastila, mag mindenki,, kicsit szivatnak csak meg,, és ezt oan nagy beleéléssel hogy öröm nézin

ollie
IWD da beszt!!!!!!!44

RaveAir
Amúgy érdekes, angolul sokkal jobban hangzanak bizonyos nevek, mint magyarul. Csak az a baj, hogy ilyen esetekben nem mindig jönnek át a beszélõ nevek. A KotOR-ban DeadEye Duncan-nek volt hatalmas neve. Elsõre van, aki azt gondolná, hogy ez azt jelentheti, hogy Halottszem, azaz Vak, Félszemû, stb., de ugyanakkor fordítható mesterlövésznek is.
A BG és IWD sorozatban nagyon jó beszélõ nevek vannak, utalnak pl. az egyes szereplõ foglalkozására, stb., e tekintetben a KotOR sekélyesebb.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ennyi. Ennek a küldetésnek az a tanulsága, hogy a kíváncsiság nem mindig kifizetõdõ.

Johnyy
tudom már be is néztem de a dantoinos találóskérdést elbukta a csávó és kimenekültem!!! ,, nade most ennyi?? semmmi extra??

egy ilyen oldalt ismerek: kotorworld.uw.hu
Johnyy, ki is lehet nyitni, és akkor beszívod, mert egy ketreccé alakul, amibõl nehezen tudsz kijutni. Ezt csak a fordítás során jött sorok alapján mondom, szal még nem próbáltam.