11368
-
#10126 én felraktam a Pecst és beírtam ezt a sort a swkotor.ini-be Disable Vertex Buffer Objects=1 [Graphics options] alá
-
#10125 helo!
egyszer már végigzúztam, még a régi Geforceommal, azzal gond nélkül ment.
most viszont ATI 9600XT-m van, vki el tudja mondani mit kell feltenni ahhoz hogy ne maceráskodjon vele a Kotor?
köszike előre is -
#10124 Malak ronda a képen, de a játékban kevésbé Bastila pedig (szerintem) csak aképen szép mert aa játékban b****ttul ronda és még idegesítő is. -
#10123 van nagyobb? -
#10122 Gondoltam berakom:) nekem nagyon tetszik be is teszem háttérnek:)
-
#10121 jah hogy te még mindig jedi vagy?:P:) -
#10120 Sajnálom... az igazi profik úgy viszik végig, hogy utána is jedik maradnak. -
#10119 Hello all!
Én is "csatlakoztam" hozzátok!Végigvittem a kotort!Csajjal és Jedi voltam! -
Lyan Kyj #10118 Sokat beszélgetsz vele, megcsinálod a vele kapcsolatos questet, ilyenek. -
#10117 Lehet, hogy gyerekes a kérdés, de hogy lehet valakiből Jedit csinálni? -
#10116 Pl.: Revan ruha -
bgabor #10115 Új skinek?
-
bgabor #10114 Nem hiszen hogy ezen a konfigon menne a játék. -
#10113 Anno a 300MHz-s p2es procival rendelkezo konfigom is rendelkezett mar agp slottal, volt is benne egy 64megas gf2mx400... de ettol meg nem mernek rajta a KOTOR-al probalkozni :] -
#10112 Milyen videokártya van benne?
A játékhoz legalább 32MB-s videokari kell, azon meg csodálkoznék, ha a 633-as cerkában ilyen lenne. Abban valszeg még AGP port sincs, és az AGP korszakl előtt nem hiszem, hogy léteztek már 32 megás vidkarik. -
#10111 gyerekek, egy 633 mhz-s CeleRONGY 300 megabyte memos gépen nagyon csunyacska a gém? csak ilyen konfigom van, és nincs zsuzska jelenleg fejlesztesre; de a gém érdekel... nem szamitok ezen a konfigon egetverö élményre; de gond. ezen is jatszhato a gém..mondjuk nem kapok olyan latvanyt mint neten talalhato screenshot-ok...
még uj RPG-fan vagyok, most tanulok bele nagyjabol; de SW fan vagyok, a korabbi SW gémek nagyon bejöttek (JK:OUTCAST, ACADEMY)... -
#10110 Hogy kell feltenni az új szkineket? -
#10109 Már rájöttem. -
#10108 Itt hogyan kell lépkedni? -
#10107 Mit tudom én! Én sem hasznélok. Csak gondoltam ha van ilen akkor ennyit megengedhetek magamnak! -
bgabor #10106 Nincs. És ki az a lúzer, aki ehhez a játékstílushoz kódokat használ? -
#10105 Van olan kód, hogy revan tuhám legyen? -
sirdond #10104 egyszerű. egy szó az egész: crackeléssel :) -
#10103 hogyan? -
sirdond #10102 lényegtelen a dolog. meg tudtam oldani egyedül -
sirdond #10101 hali
megszereztem a gammát, feltelepítem patchelem minden ok. aztán mikor el akarom indítani még be sem lép a játékba és ki ír egy hibaüzit. nincs semmi az üzenetben csak kis négyzetek meg néhány betű. ez mitől lehet? vki tudna segíteni? előre is kösz -
#10100 Az úgy nem jó... :) Sokkal jobb 2szer végignyomni a gamet!! Mert teljesen más szituk alakulnak ki már a legelején ha gonoszkodsz :)) Meg más ha jó vagy... Én mindkét oldalon végignyomtam és nem tudok dönteni melyik volt jobb. Mindkettő iszonyatosan élvezetes volt! -
Justil #10099 Okké. Majd akkor a 2ben darkot inditok :) -
#10098 Szerintem érdemes mind a kettőt kipróbálni. Ha már elkezdted a light karaktert, azt folytatsd, de a következő már dark legyen! -
Justil #10097 Következő kérdésem lenne. Most kezdtem csak el jáccani ezzel a gammával (majd a 2-t is le akarom tolni később). Jelenleg ott tartok hogy be kéne hatolni a military basebe, hogy elmenekülhessünk Taris-ról. Elakadni nem akadtam el, a kérdésem egész más: jelenleg fullosan a jó oldalt nyomom a karimmal, de érdemes -e sötétre váltani? Nehezebb/könyebb lesz tőle a gamma? lesznek olyan szituk amiből szarul jön ki az ember, ha gonosz (csak 1 példa, kedvenc CRPG-mben, a Baldur's Gateban ha gonosz volt az ember egy idő után támadták az utcán a hatóságok, meg minden)? Vagy jó fless? Mit gondoltok/tudtok erről? :) thx 4 any help! -
#10096 Ááááááááááááááá!!! :)
ISTENCSÁSZÁR VAGY
Mostmár minden király nem szaggat úgyhogy boldog vagyok! -
#10095 szívesen feltenném ha lenne hely -
#10094 szívesen feltenném ha lenne hely -
#10093 Tedd fel újra, bőven megéri... -
#10092 Ati karikhoz kell az alábbi sor+az 1.3-as peccs.
És a bioware oldalán lévő fórum szerint a 4.2-es catalyst.
monnyuk nekem most 5.8-al sincs gondom... -
#10091 bassza meg!!!
akkor kellett volna mondanod amikor még fennvolt a kotor
ez miatt töröltem le
a geforce mx 440-el kitűnően ment a radeon 9600 xt-vel meg nem bírtam jáccani a szaggatás miatt
brr -
#10090 ja, ez a sor kifejezetten a Dantooine-i szaggatás ellen van! -
#10089 Cserélj vga drivert, vagy esetleg ezt a sort írd be az swkotor.ini -be a [Graphics options] alá:
Disable Vertex Buffer Objects=1 -
#10088 Most viszem másodjára a játékot és régebben is gondom volt az akadással! Pl. a Dantooine bolygón ha leveszek mindent minimumra beszaggat, amikor a nap felé vagy egy nagyobb táj felé fordulok. Ugyanígy szaggat ha teljesen full grafikán játszok.
A gépem: Amd 3000+, 1024Mb ram, MSI Geforce NX6800 Ultra!!!
Valaki nem tud segíteni mert így élvezhetetlen? :((
Megj.: 1.03 patch fentvan -
#10087 launcher.exe!
de azért köszi! már megtalátlam és működik!
nagyon zsír!
most már csak az alapszakadozás van amiről a gépem tehet de az nem vészes! :)