11368
-
#10166 Kasztralt Carth? Szep baleset :D -
#10165 Mivel már 3-szorra viszem vég Kotort savegame editorral pénból összecseréltem Bastilát, és Carthot Elég durva volt, hogy Carth-ból jött Bastila hangja, Bastiláéból pedig Carthé. -
zbundy #10164 Meg akarom szerezni a kotorhoz a Missiont Jedivé alakító kiegészítőt, de nem tudom honnan szedhetném le! Ha mondanátok egy címet ahonnan ezt megtehetem, azt nagyon megköszönném! Előrre is köszi! -
#10163 Fable nekem semmi, lattam PC-n; de en ezektöl az agyatlan-ütök verektöl hanyok...kivéve az ONI? azt szerettem; mivel az alapban akciogém volt+volt benn 1 kis manga, amit birok...
D. -
bgabor #10162 Hát például a Fable-t tönkreveri minden tekintetben. -
#10161 hmmm... bizti jo a gém..megvan; de hogy mikor jut rá idöm... :-/ Mennyiben hasonlit egy konzolrpg-re; azokat szoktam nyomni inkabb, és annyit tudok, h. ez is körökre osztott+team; ami 1 pozitivum; Diablo szerü hack-and-slash-ektöl hányok... :-D -
zbundy #10160 Csá! Köszi! Még egy kérdés! Meg akarom szerezni a kotorhoz a Missiont Jedivé alakító kiegészítőt, de nem tudom honnan szedhetném le! Ha mondanátok egy címet ahonnan ezt megtehetem, azt nagyon megköszönném! Előrre is köszi! -
#10159 Ja, félreértettelek. -
tcpip2 #10158 szerintem meg igen, vagy félreértesz: tudtommal az LCD monitorokra 2 válaszidö tulajdonság jellemzö. egy "felfutási", ami a képpont gerjesztéséhez szükséges és egy érték, ami a gerjesztés elmúlásához szükséges idö. A nem módosuló pontokat is bizony újra kell gerjeszteni, hogy a szinét megtartsa.
Persze ha a monitorgyártás egy nagy professzorával beszélek, úgy fejet hajtok mondandód elött és mint mestertöl kérdem, a 60 vagy 85 MHz jobb-e :P -
#10157 Nem találtad el, hogy miért nem vibrálnak.
Mivel az LCD monitorok csak az éppen változó képpontokat "rajzolják" ki újra, ezért nem vibrál, a hagyományos katódsugárcsöves meg folyamatosan újrarajzolja a képet, mert ugye a fény nem marad egy helyben. -
tcpip2 #10156 A monitorod ennyiszer frissiti a képet másodpercenként. A magasabb a jobb (ha birja a monitorod) Régi monitorok gyakran vibráltak mert ez az érték alacsony volt.)
LCD (lapos) monitorokon már nem annyira érdekes, mert az azok által gerjesztett képpontok lassabban tünnek el, mint a képcsöves monitoroké, igy az LCD-k alacsony értéken sem vibrálnak. -
zbundy #10155 Csá! Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékban az indítás előtt, ha belemegyünk a konfigurációba akkor ott mi jelentősége van a frissítés beállításának? Mi a különbség a 60 és a 85 között. És melyik a jobb! Tudom ez hülye kérdés de tényleg nem tom!
Előrre is köszi! -
#10154 Köszi mindenkinek akkor hagyon a fenébe... :-) -
#10153 mind1 ne bánkódj, lesz még szórakoztató ügy bőven :D -
#10152 Én is úgy tudom, hogy nem lehet többször nekiállni a nyomozásnak. Ja és én jobban emlékszem a részletekre. -
bgabor #10151 Akkor rossz döntést hoztál. Helyrehozni nem tudod, ahogy az életben sem. Viszont ezt legalább újra lehet játszani. -
bgabor #10150 Mindkettő bűnös. Sajna a részletekre már nem emlékszem. -
#10149 ztem újra már nem udod kezdeni...ezt buktad hacsak nincs mentésed régebbről..:( -
#10148 Szia!
Segítenél? Nekem az a gondom, hogy amikor feltűntek a manusok akkor elsőre elhagytam a helyszínt, de utána vissza akartam menni megoldani az ügyet, de addigra már mindenkinek hűlt helye volt. Hogyan tudnám elérni, hogy ismét neki tudja kezdeni??? -
#10147 jah, assszem legelőszö nekem is sikerült de így utólag nem fordítottam rá túlnagy figyelmet :D -
#10146 Én megcsináltam. kb. 10-15 perc alatt serintem simán meg lehet csinálni. Boldogan segítek mindenkinek. -
#10145 huh nemtom, én majdnem eljutottam a végéig, de utána közölte a takonyfejű hogy nem jó a feltételezés...azt legalább kikövetkeztettem h a handon nyírta ki :) -
#10144 Helló!
Lenne egy kérdésem a Dantuini egyik küldetéssel kapcsolatban:
Amikor a meggyilkolt telepes ügyében kell nyomozni, kikérdezni a tanukat. Akkor az elején én elmentem onnan, hogy maj dkésőbb dolgozom rajta, de később már nem volt ott senki.
Hogyan lehetne ismét nekikezdeni a küldinek???
Előre is köszi. -
#10143 köszi, már megcsináltam :)
most a dantooine-on vok mék megvizsgálni a romokat :) -
#10142 probáld meg az erőfokozkat meg ilyenek néha hatásosak szotak lenni... -
#10141 help plz!
a sith bázison hogy tom kinyírni azt a hülye fősithet? folyton lebénítja vmelyik emberem aztán vígan levág
van vmi hatásostaktika ? -
#10140 ja lehet, azlesz mondjuk még nemvok ott haladnom kell még :)
a vulkar bázis tarison van, a felső csatornánál a rancor után.
ott kell megszerezni a bekeknek a swoop gyorsítót, amit a vulkarok elloptak -
#10139 dobáld meg gránátokkal.
pikk-pakk megmekken -
#10138 vulkar bázis vulkar bázis...hirtelen nem ugrik be hol is van az??:s -
#10137 nah már a vulkar bázison vok :)
nektek könnyű volt kinyírni azt a hülyét akitől elcsórod a gyorsítókat?
nekem, amikor először játszottam, jól megszenvedtem, remélem most is vhogy áttom majd vinni :) -
#10136 Planescape: Torment. Egyébként még mindig a legjobb. -
bgabor #10135 Morrowind. Szvsz, persze. -
#10134 azelőtt mi volt a legjobb? -
bgabor #10133 És tölsd le hozzá a teljes magyarítást a magyarítások.hu-ról.
Amúgy az utóbbi három év legjobb RPG-jét játszod. -
#10132 először juss ki Tariszról aztán minden megy magátol... -
xem #10131 Hy.
Kezembe került ez a progi szép szép de fénykardot hogy tudok készíteni, ja a lényeg hogyan leszek jeti? -
#10130 El fog, csak kell neki egy ujabb olyan inditofile, ami lehetove teszi hogy biztonsagi masolattal jatsszal. Ezt viszont mar kutatsd fel te, nem warezolunk ugye :] -
#10129 Jah, ha nem eredeti, nem fog patch után leindulni. -
#10128 nem tom melyik pecs kell sztem a legujabb...
szerintem csak felrakod a Pecst és menni fog... -
#10127 oks
melyik pecs kell?
és ha felvan téve a gém, rápecselek, akkor utána még eltom indítani? vagy megkell crackelni ?