Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedd le a manual patchet aztán keress egy krekket (www.megagames.com nézd a game fixeknél)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
feltettem 1 régit.
jó, ami rész szar volt, azt átvitte.
megyek tovább nagy boldogan, erre jön 3-4 kath véreb, azt megin kezdi a szaggatást
így nem kell a gém
Kuss!-magyarázta.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
most ati 9600XT-vel elkeztem újra, azt pár helyen úgy beszaggatott h uninstall
de jó gém ettõl függetlenül😄
Kuss!-magyarázta.
me tudtam volna bocsátani a készitõknek ha a végére tesznek egy ládika orvosságot..
a droidok könnyüek voltak..😊
a játék egészében meg rohadt jó volt..remélem a 2 is legalább ennyire jó😊ha feleannyira még az is nagyon jó😊
végülis ki is hagyhatod, de a legtöbb helyen csak akkor jutsz tovább , ha mindenkit kiirtasz...
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
már egy órája szivok vele😄
vagy lehet hogy bug? mert ugy vettem észre ujraspawnolnak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
egy barátom kérdése a következõ:
Na, szóval az a gondom a kotor 1-el, hogy a 2. pályán, Tarison amikor a
liftbe lépek elkezd menteni, majd úgy marad. Ha a kocsmába akarok bemenni,
akkor meg kivág a fõmenübe, és ott fagy le. mindezt 4 óra játék után. Qurva
idegesítõ. Nem tudok semmit csinálni! Pedig a game nagyon jó!
Mi lehet a gond?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mindig, amelyikre ralepsz, a korulotte levok megvatoznak (vilagitani kezdenek vagy kialszanak, attol fugg, elotte mit csinaltak)
Es a cel, hogy mind vilagitson.
Innentol fogva, ha ezt tudod, akkor ki lehet silabizalni, probalkozni kell. (Kis matematika, ehh) 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
Üdv mindenkinek!
Sürgõs és nagyon fontos segítség kéne:
Amikor elrepülök a Heinmaidenektõl (a fehér ruhás csajoktól) az Ebon Hawk-kal, akkor a hajón nem tudok mit csinálni. A heinmaiden a bejáratnál áll. Az ûrhajó fele nem látszik (pl.: hót szürke a vezetõfülke ha kívülõl nézem, ha pedig belülrõl akkor edig a folyosót nem látni 😞). Nem hiszem hogy ez videokártya probléma lenne (ABIT FX5600 256 m😎. Már beszéltem mindenkivel de semmi 😞. Kisrobotom nincsen (szerintem azért mivel a játék legelején továbbugrottam a hajó javításán).
Valaki adjon valami használható információt vagy akinek hasonló problémája volt. Vagy írhattok emailt is: netpeti_123
Aki megoldja a problémám annak örök hálám! Mégegyszer elõre is köszi mindenkitõl!
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
Igen, a csak karakter a Carht-al melegszik ossze, valoban.
De a lenyeg, hogy agy spoilert kiirhattal volna, ha mar lelosz poent a jatek vegebol...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Elvaltasz, megcsinalod amit akartal vagy elolvasod amit akartal, gyorsmentes, vissza a fomenube, gyorsmentes betolt es mar nem szaggat.
viszont ha ujra inventory-zol vagy naplot olvasol, akkor ismet el kell ezt jatszani.
ja, ati9550ge kartyam van.
Mert ugye a végén ha pasival viszed és a bastillával (a legvégén) megküzdesz, akkor beadjátok egymásnak a bizonyos "i live you" szöveget.
Nah ésha csajjal viszitek, akkor valami olyat hallottam, hogy azzal a Carth-al vagy kivel jössz össze.
De gõzöm sincs.
3adszorra elkezdtem csajjal végigvinni, de a vukibolygón abbahagytam : D.
Amúgy az enter the matrix-ba van egy rohadt nagy phoén.
Ugye az szinte majdhogynem teljesen átírja a történetet : D.
Tuggyátok azzal a ghost-al és a morpheus csajával lehet menned.
Néobé vagy mi a neve.
Na és ha a ghostal mész és elérsz ahhoz a részhez, hogy a kulcskészítõt ki kell szabadítanod, akkor (itt van egy kis történet változtatás) nem a neo hanem te (ghost) csókolod meg, azt a csajt. Penepolé vagy kit. És ezt rendesen mutatják ilyen filmes jelenetben.
Tehát külön részeket forgattak a gamehoz.
Na és most jön a csattanó.
Ha a csajjal kezded el végigvinni AKKOR A CSAJ CSÓKOLJA MEG, AZT A FRANCIA CSAJT.
És ezt rendes filmes jelenetben mutatták!!!
Milyen phoen már !! 😄D
A kotor1ben is lehet, hogy vmi ilyesmi van : DD.
már le is töröltem a gémet...
majd a 2-vel nyomom, ha eccer leszedem
Kuss!-magyarázta.
Most vettem elõ ezt a remeket, mert unemployed vagyok, és most van idõm. Hogy eddig miért nem tettem...?! Ez a játék óriási!!! Valakinek sikerült megoldást találni a Dantooine-on észlelhteõ szaggatásra?
üdv : Zeratul
vagy szimplán újra a gémet
Kuss!-magyarázta.