Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
nem azért de a legujabb patch (1.03) leirásában láttam hogy Dantooine bugos egyeseknél,játszhatatlanul akad,és hog ezt a hibá kijavitották..
szedd le a manual patchet aztán keress egy krekket (www.megagames.com nézd a game fixeknél)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

McGrady
igen, gondolod te!
feltettem 1 régit.
jó, ami rész szar volt, azt átvitte.
megyek tovább nagy boldogan, erre jön 3-4 kath véreb, azt megin kezdi a szaggatást
így nem kell a gém

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
aníyi az egész hogy ne a leguyab driert ahsználd! tegyél fel valami régit vagy amit a karihoz adtak, és szaggatásnálkül fog futni!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

McGrady
én sajna csalódtam a kotorban....amíg geforce mx 440-em volt, gond nélkül végig vittem kurvará teccett
most ati 9600XT-vel elkeztem újra, azt pár helyen úgy beszaggatott h uninstall
de jó gém ettõl függetlenül😄

Kuss!-magyarázta.

A kettõ is ilyen jó. Talán még jobb. Vsak néhol egy kicsit... khm. összekapkodottan befejezettnek tûnik, mintha kifogytak volna a fejlesztésre szánt idõbõl. Mindezek ellenére remélem ez is begyûjt pár év játéka díjat, mert igazán megérdemli, alig gyõzöm harmadszorra végigjátszani. Ezúttal hard-on. És még vannak olyanok, akik azt mondják, a dark side a könnyebb a második részben... 😊

_Atti_
a vége egy picit idegtépõ volt..bár lehet csak azért mert alig volt nálam medkit.. mire malakhoz értem már nem volt csak 8 leggagyibbféle medpacem😄 ugyhogy szaladgáltam elõle,aztán force heal..meg hajingáltam kardal..
me tudtam volna bocsátani a készitõknek ha a végére tesznek egy ládika orvosságot..

a droidok könnyüek voltak..😊

a játék egészében meg rohadt jó volt..remélem a 2 is legalább ennyire jó😊ha feleannyira még az is nagyon jó😊

McGrady
nem nehéz õket kinyírni.
monnyuk a végén idegesítõ😄

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
öldmegõket! úgy a poén!! a végén meg nem fognak elfogyni a robotok! 😉

_Atti_
kösz..

Green Ghost
leölheted mindegyiket, mert egyszer ugyis elfogynak, még ,ha soknak is tûnnek 😊
végülis ki is hagyhatod, de a legtöbb helyen csak akkor jutsz tovább , ha mindenkit kiirtasz...

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

_Atti_
halu annyit szeretnék megtudni hogy végén megáll valaha a sötét jedik és gránátosok áradata,érdemes megállni velü harcolni vagy törni kell elõre?

már egy órája szivok vele😄

vagy lehet hogy bug? mert ugy vettem észre ujraspawnolnak

McGrady
akkor írj ki neki CD-re....😊

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
yaya, driver, de pl 1.3 pöcs, meg ienek, codekek is lehetnek....

Frank99
sztem is, de a srácnak nincs elérése még, így én kérdeztem meg...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

McGrady
driver hiba....sztem😄

Kuss!-magyarázta.

Frank99
hali!
egy barátom kérdése a következõ:

Na, szóval az a gondom a kotor 1-el, hogy a 2. pályán, Tarison amikor a
liftbe lépek elkezd menteni, majd úgy marad. Ha a kocsmába akarok bemenni,
akkor meg kivág a fõmenübe, és ott fagy le. mindezt 4 óra játék után. Qurva
idegesítõ. Nem tudok semmit csinálni! Pedig a game nagyon jó!

Mi lehet a gond?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jobb alul kezdesz, végig mész egyenesen jobb felülre. Visszalépsz egyet hogy jobb középen legyél, innen átmész bal középre. Visszatolatsz bal alulra aztán egyenesen bal felülre <#vigyor2>

ollie
Nem sokkal elõtte, uyganazon a szinten találsz egy útmutatást egy ládában.

Mayday
Nekem ugy remlik, hogy ott a kovetkezo a helyzet:
Mindig, amelyikre ralepsz, a korulotte levok megvatoznak (vilagitani kezdenek vagy kialszanak, attol fugg, elotte mit csinaltak)
Es a cel, hogy mind vilagitson.
Innentol fogva, ha ezt tudod, akkor ki lehet silabizalni, probalkozni kell. (Kis matematika, ehh) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hello ha valaki tud segítsen a végén (csávóval viszem) a templom belselyében ahol az ajtó elõtt táblák vannak a földön és rá kell lépni a helyes sorrendben csak akkor nyílik az ajtó! mi a helyes sorrend???????????????????SEGÍTSETEK!! KÖSZI!!

Jaj, bocsi rossz helyre írtam, de azért ha tud valaki segíteni akkor pls segítsen!

http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!

Johnyy
sõtt

ollie
szerintem sehol

Johnyy
hol van Heinmaiden- az 1-ben? 😊 😛

HELP!
Üdv mindenkinek!
Sürgõs és nagyon fontos segítség kéne:
Amikor elrepülök a Heinmaidenektõl (a fehér ruhás csajoktól) az Ebon Hawk-kal, akkor a hajón nem tudok mit csinálni. A heinmaiden a bejáratnál áll. Az ûrhajó fele nem látszik (pl.: hót szürke a vezetõfülke ha kívülõl nézem, ha pedig belülrõl akkor edig a folyosót nem látni 😞). Nem hiszem hogy ez videokártya probléma lenne (ABIT FX5600 256 m😎. Már beszéltem mindenkivel de semmi 😞. Kisrobotom nincsen (szerintem azért mivel a játék legelején továbbugrottam a hajó javításán).
Valaki adjon valami használható információt vagy akinek hasonló problémája volt. Vagy írhattok emailt is: netpeti_123msn.com (MSN is).
Aki megoldja a problémám annak örök hálám! Mégegyszer elõre is köszi mindenkitõl!

http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!

McGrady
igen, télleg ösze lehet hozni vele.
csak sokat kell beszélni carthal

Kuss!-magyarázta.

Mayday
SPOILER!
Igen, a csak karakter a Carht-al melegszik ossze, valoban.
De a lenyeg, hogy agy spoilert kiirhattal volna, ha mar lelosz poent a jatek vegebol...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nekem a szaggatas akkor jott elo, ha jatekkepernyorol elvaltottam pl. inventory-ra vagy naplora, vagy akarmire.
Elvaltasz, megcsinalod amit akartal vagy elolvasod amit akartal, gyorsmentes, vissza a fomenube, gyorsmentes betolt es mar nem szaggat.
viszont ha ujra inventory-zol vagy naplot olvasol, akkor ismet el kell ezt jatszani.
ja, ati9550ge kartyam van.
Aszthittem, hogy a matrixró beszélsz.

franco
szted ez melyik topik?

a macskanõ

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Jah a kotor1ben?

Az melyik? : D.

franco
hmm...nemkicsit off

habár állítólag juhani leszbi...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Csajjal próbáltad végigvinni?

Mert ugye a végén ha pasival viszed és a bastillával (a legvégén) megküzdesz, akkor beadjátok egymásnak a bizonyos "i live you" szöveget.

Nah ésha csajjal viszitek, akkor valami olyat hallottam, hogy azzal a Carth-al vagy kivel jössz össze.

De gõzöm sincs.

3adszorra elkezdtem csajjal végigvinni, de a vukibolygón abbahagytam : D.

Amúgy az enter the matrix-ba van egy rohadt nagy phoén.

Ugye az szinte majdhogynem teljesen átírja a történetet : D.
Tuggyátok azzal a ghost-al és a morpheus csajával lehet menned.
Néobé vagy mi a neve.

Na és ha a ghostal mész és elérsz ahhoz a részhez, hogy a kulcskészítõt ki kell szabadítanod, akkor (itt van egy kis történet változtatás) nem a neo hanem te (ghost) csókolod meg, azt a csajt. Penepolé vagy kit. És ezt rendesen mutatják ilyen filmes jelenetben.

Tehát külön részeket forgattak a gamehoz.

Na és most jön a csattanó.

Ha a csajjal kezded el végigvinni AKKOR A CSAJ CSÓKOLJA MEG, AZT A FRANCIA CSAJT.
És ezt rendes filmes jelenetben mutatták!!!

Milyen phoen már !! 😄D

A kotor1ben is lehet, hogy vmi ilyesmi van : DD.

Johnyy
az 1. et végigvitem hardon darkon 4 x, a 2-t most viszem 😛P 😊

McGrady
nem sajna😞((
már le is töröltem a gémet...
majd a 2-vel nyomom, ha eccer leszedem

Kuss!-magyarázta.

Hali!

Most vettem elõ ezt a remeket, mert unemployed vagyok, és most van idõm. Hogy eddig miért nem tettem...?! Ez a játék óriási!!! Valakinek sikerült megoldást találni a Dantooine-on észlelhteõ szaggatásra?
McGrady
hm....csakhogy máskkor pedig csak ÚJ driver segített....ördögi kör😊

Kuss!-magyarázta.

Ugyan ez a problémám volt feltettem egy régebbi drivert és az megoldotta a problémát. Egyébként R9500-ös kártyám van az újabb driverekkel, a játék csak egyre rosszabb lett.

üdv : Zeratul
McGrady
kösz de én most arra vok kivi, hogy tuggya.e vki mi a hiba😄

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
én mindegyik ps en végivitem a yátékot töbször is és nem volt bay, sem az ati 96xt vel sem...

McGrady
höhö...inkább belerakom a gépbe a GeForce MX 440-t....
vagy szimplán újra a gémet

Kuss!-magyarázta.

Mayday
Ja, megegy dolog eszembe jutott! Tapasztalatom nincs az ugyben, de olvastam tobb helyen, hogy az XP SP2 alatt gaz van a KoTOR-al!!!

Mayday
Hat nem tudom. Ami ATI kartyas gond volt, azt az 1.03-as peccs megcsinalta. Nekem sincs igazan mas tippem. (Max. ha idod van, akkor save game kimasol, uninstall, format, uj windows, ujrainstall, peccs, friss ati, es hadd szoljon)

McGrady
nemmegy patchel se!
van ötlet h mi lehet még a megoldás?

Kuss!-magyarázta.

ollie
Miért kéne? Csak ráinstallálod a patchet.

McGrady
hm....ha patchet akarok feltenni, akkor le kell törölnöm az egész gamet?

Kuss!-magyarázta.

ollie
Nekem nem volt ilyen gond 9600 pro-val. A legújabb patch van fent a játékhoz (asszem 1.03)?

McGrady
le se szar....
ati catalyst 5.2 driverem van.
omega kellene??????????????????

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ha ki tudok menni....

Kuss!-magyarázta.