11368
-
#10206 sztem ez egy mod hogy Jedit tucc belőle csinálni... -
#10205 de itt ezen a képen: #10195 -nem jedi és nem is sith a pali hanem az a zsoldoshapi aki daviknek dolgozott :P -
#10204 Nem nehéz kitalálni. H jó jediként viszed végig, akkor megmented a Köztársaságot és persze mindenki szeretni fog a végén (nagy ünnepség, stb...). -
#10203 Havernak akkor tudsz lézerkardot adni, ha jedi vagy sith mint pl Bastilának. Én még csak a sötét oldalon vittem végig. Milyen, ha a jó vagy a végén? Ja és ha sikerül beraknod a Revan ruhát akkor azt mondd már meg, hogy hogyan kell.
-
#10202 Végigvittem a sötét és a jó oldallal is=)Szerintem ez egy nagyon jó játék és nagyon megéri a maga 3860FT-ját.Megint elkezdem tolni de kódokkal:)És adok magamnak revanruhát:)Háháháháháháhááá...Mindenkinek ajánlom a gamet.Ja és nekem lemaradt a végéről a smárolós rész...pedig férfival voltam:P -
#10201 Havernak hogy lehet lézerkardot adni???mint itt: #10195 -
#10200 köszi -
#10199 Ha megölted a játékot nem lehet már mászkálni sajnos. Az embered bőre akkor lesz szürke, ha a sötét oldalon van. -
#10198 és mit kell csinálni hogy sápadt legyen az emberem??? -
#10197 ÉS hogyha megöltem malakot meg minden akkor lehet még szabadon mászkálni a bolygókon??? -
#10196 A ruhát valahonnan le léehet szedni a többit meg nem tudom meg azt se, hogy honnan lehet leszedni a ruhát. -
#10195 az hogy lehet elérni hogy ien ruhád meg tanítványod legyen: -
#10194 nyomasd magadba sok kokszot aztán vágd mint a répát -
#10193 még egy kicsit tudnál segíteni???Az lenne a kérdésem hogy malkot hogy nyírjam ki???Azokat a jeditároló koporsószerűségeket má szétrobbantottam de ez a gci még így is alig sebződik bezzeg engem fél perc alatt leöl:P
Előre is kössz. -
#10192 Hát akkor szívesen -
#10191 köszi de már megcsináltam :-) -
#10190 kezdd el azon a kiálló kockán az ajtóval szemben ahol bemész és onnan mondom az irányt. előre,bal,bal,jobb,előre,előre és utána vagy bal,jobb,jobb vagy jobb, bal,bal. Asszem, hog yígy van. -
#10189 nem megy:P -
#10188 H alakban kell lépkedni. Ha nem sikerült írj és jobban elmagyarázom. -
#10187 azt hogy kell megcsinálni ahol sárga kockákon kell lépkedni hogy kinyíljon az alytó. -
kancsar attila #10186 ha valami eszedbe jut ird meg ati76freemail.hu kösz -
#10185 Annit tudok segíteni, hogy töltsd fel a 3ast aztán töltsd át az 5ösbe. Tudom ez elégggé egyszerű, de azért mégis valami :) -
#10184 a lényeg hogy az 3-asba csak 1 legyen az 5-ösbe meg 3 ha ez sikerül nyert ügyed van... -
#10183 Hát hallod most én sem nagyon tudom. Arra emlékszem, hogy át kellett töltögetni egyikből a másikba meg vissza és közben valamit megtölteni vagy leereszteni. Tudom nem sok segítség, de most én is csak ennyit tudtam. Én ezt kb fél éve csináltam meg és már eléggé elfelejtettem. Sajnálom. ha valami eszembe jut majd írok. -
kancsar attila #10182 azt mondja a csaj hogy fel kell robantanom a tartályt a tartályba 5l fér 3l-ig gáz
4l körül folyadék 4l föllöt szilárd de azt mondja a folyadék robban tehát nekem 4-et kell belerakni van egy 3l-es tartály és egy 5l-es tartály és az 5l-es tartályba kell lenni 4l-nek de sehogysem sikerül. -
#10181 Hát tölteni kell. úgy kell, kiügyeskedni, hogy egyik e legyen tele, de mindkettőben legyn és az egyikben több legyen mint a másikban. Ha ismertetnéd hogy az egyik tartályba hányszor fér több mint a másikba akkor tudnék segíteni. -
kancsar attila #10180 pontosabban nem tudjátok leirni mert nem jövök rá hogy hogy kell. Rátölteni nem lehet mert csak üriteni és tölteni. -
#10179 tudom, de most nem volt kedvem leírni, gondoltam ha megnézi a filmet akkor tudni fogja -
#10178 Asszem, hogy az egyiknek félig kell lennie a másoknak meg 3nagyedig és rátölteni a másikra. Nem olyan bonyolult. -
#10177 nem a játékról beszéltem, hanem a filmről
brúsz willisz a szökőkútban vizet méricskél
-
#10176 hát ideje bepótolni a lemaradást:D -
kancsar attila #10175 de nem játszottam a Die Hard 3-al. -
#10174 Lásd: Die Hard 3 szökőkutas jelenete - itt is ugyanaz a feladat -
kancsar attila #10173 Hali manaanon felkell robantani a kolto vezérlöt hogy kell beállitani hogy felrobanjon tud valaki segiteni ??? köszi -
#10172 meg savegame editorral te is Jedivé tod csinálni. -
#10171 Modok itt találsz modokat -
bgabor #10170 Sok értelme lehet annak a kiegészítőnek... T3M4et nem akarod jedivé alakítani? -
zbundy #10169 Meg akarom szerezni a kotorhoz a Missiont Jedivé alakító kiegészítőt, de nem tudom honnan szedhetném le! Ha mondanátok egy címet ahonnan ezt megtehetem, azt nagyon megköszönném! Előrre is köszi! -
#10168 Majd kiproba, elöbb még PS1-en Chrono Cross; oszt majd proba KOTOR-t...elsö PC-rpg-m lesz; szerencsere "konzol style"-u gém a KOTOR is, elleszek vele...tudom, h. körökre osztott+team van; ezert erdekel a gém...szeretem a team-melos rpg-ket... :-D
D. -
bgabor #10167 Hát, ez nemigazán az a kimondott ütök-verek stílus, tekintve, hogy a harc is körökre osztott, bármikor megállítható.
Próbáld ki, tuti hogy tetszeni fog. Még nem találkoztam emberrel, akinek a KOTOR1-ről rossz véleménye lett volna.