Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
egy guardian elkél hidd el

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

tigeroo
mondd..kérlek.
😄
Seth
Bõven lesz még alkalmad dark pontot szerezni. Bõven a vége elõtt fullos leszel. Ja meg a sith akadémián van egy trükk amivel örök dark pontot szerezhetsz(ha juhani nálad van)

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
Juhanit megéri némi extra-sötét oldal pontért megölni?? vagyinkább kapjon a sith karim jó oldal pontot, de legyen melettem..?!
Na ezt az üzit bizonyítékként megõrizni, ugyanis ha nem veszel komolyan semmit ezen a fórumon, akkor nincs is itt keresnivalód. Magyarul: <#banplz>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

sabodave
de figyu ki veszi komolyan, mit gondolszn azért írtam ezt az elõbbi üzit mert komolyan veszem?

Hmuda
Nem a játékért hanem az abszolút primitív viselkedésért.

De különben is, ha te komolyan veszed, akkor vess amgadra. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

sabodave
hmuda azt hiszed hogy valaki olyan elvetemült hogy megverjen valakit 1 játékért?<#wow2>

Hmuda
És most jutott eszembe, hogy itt én házigazda vagyok. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát az már közismert, hogy Szabó Dávidnak hívják, aki nagyon be akrja nyomni az arcát az úgyis megkeresi. :-)

Valakit érdekel, hogy hova jár ez a gyerek iskolába?
MUHAHAHAHA!!!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hmuda
Igazis...

franco
nem neki kell elviselni...

Hmuda
Te csak szimplán hülye vagy. Viseld el...

sabodave
nem szabadkozok csak elmondtam hogy nem hasraütve írtam

ollie
Már szabadkozik a Morrowind topicban.

franco
hányadik számú reged hogy ilyen bátor (hülye) vagy?

BBird
Reméljük! :-)
Hmuda
Hát igen, amihez agy kell az neked nem megy. 😄DD

ollie
Hát te hamar bannolva leszel.

uv
mielõtt meg elindulsz a starforge-ra sok-sok pénzzel látogass el a Yavinra

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

tigeroo
sebaj.
majd a korribanon összeszedett itemeket eladom 😄
uv
asszem igen.
a kölcsönadott pénzt meg lõheted...<#idiota>

tigeroo
Mission bátyjának a "Sörbiznisze" mindenképp befuccsol..??
Elég tahó a fickó...
húzzá vissza 2-õzni! 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
nam..😞
de mondom újrakezdtem, most bastillával nyomulunk, igaz még tarison (délután óta!!)
uv
én azt sem. szétromboltam a jediket fogvatartó gépeket, aztán aggyneki...két perc alatt kifeküdt <#nyes>

erõhasználattal nem volt érdemes próbálkoznom mert a 12-es bölcsesség skillem nem sok mindenre lett volna elég

franco
én csak force immunityt használtam😊

franco
akkor nem láttad a befejezést?:o

uv
nyomjál magadba stimulánsokat és üsd a fejét ezerrel...

tigeroo
nekem az 1# jobban tetszik mint a kettõ..valahogy komplexebbnek érzem a sztorit, a küldetéseket..=/ ez van..
(KOTOR2: közepéig vittem, de meguntam..1-et majdnem megcsináltam jó oldalon, csak malak erõs volt nekem..meg nyárig elhúztam a végigjátszását, de most újrakezdtem és a sötét oldalt választottam..mostmár 'skillesedve')
lacibacsi
Kösz!

Akkor estére majd meglátom...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Mayday
Nem tudom konkretan, de a legtobb jateknal a peccs csak az eredeti exere szokott felmenni.
Tehat lehet, hogy kell egy ujrainstall, peccs, es 1.03 krekk!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lacibacsi
Megnézem, köszi! És fel lehet tenni a crackelt 1.0-s .exe-re a peccset?

Mayday
Kell neki egy 1.03-as krekk is, pl a www.gamecopyworld.com oldalrol.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lacibacsi
Sziasztok!

Sajnos a cerka csere most anyagi okok miatt nem jöhet szóba. Tehát más módszer kell a megoldáshoz.

Letöltöttem az 1.03-as peccset. Azt szeretném tudni, hogy ez fel megy-e a crackfix-es változatra, vagy vissza kell-e tenni az eredeti .exe-t. Illetve a peccselés után kell-e hozzá új crackelt .exe és ha igen, azt honnan lehet leszedni?

Az irányításnál egyébként az egeret használom, de így is pont olyan darabos, mint billentyûzettel irányítva... :-(

Wanax
szerintem rammal nem lehet probléma, a fél giga elég neki (nem úgy mint a WoW-nak...), de én a procit tartanám ludasnak, énis használtam anno azt az 1,7es cerkát, de az valami borzadály! játékra tökéletesen szar, szerintem ha valamit cserélni akarsz, azt nyugottan...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

_Atti_
haveromnál is csinálja..irányitsd egérrel ne wasdvel és ugy kevesebb az ilyen lagszerü élmény..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

uv
én az 1.02 NoCD pöcst használtam azzal sem volt gond

lacibacsi
ATI driver fent van. a peccset levadászom valahonnan.

Mayday
Hat, szaggatasra, grafikai problemakra mindenkeppen legyen fenn az 1.03 peccs, es a legutolso ATI driver.

uv
nekem is volt hasonló gondom, beledobtam még fél marék RAM-ot és megjavulta magát.

Szerezz sith egyenruhát abban le tudsz jutni.
A katonai bázis még jóval odébb van...😊

lacibacsi
Sziasztok!

Én egy ma született csecsemõ vagyok, akinek minden vicc és ez a játék is új. Tudom, hogy most jelent meg a 2. rész, de én még csak most raktam fel az elsõt...

Jó ez a fórum, de rettenetesen hosszú. Elõbb-utóbb el fogom olvasni, de most szeretnék választ kapni két kérdésemre.

1. Celeron 1700MHz, 512 MB RAM, Radeon 9600Pro, 7200rpm HDD. Ezek a konfigom paraméterei. Elég öreg szerkezet, de talán ez még nem ok arra, hogy alap felbontáson árnyékok és egyéb extrák nélkül azt csinálja, hogy akadozik kegyetlenül. Néha megyek, majd megakad és hirtelen a pálya túlsó végén találom magam (mintha odaszaladtam volna egy pillanat alatt). Mi a gond? Öregecske a konfigom, de alapon elmegy rajta a Far Cry is meg a NFSU2 is. Egy majd két éves játék meg nem akar? Mit csinálok rosszul?

2. Még nagyon az elején vagyok... Le kellene mennem Alsó Tarisba, de alami papírt kér a sith õr. Honnan tudok ilyet venni? A másik: hogyan tudok bejutni a katonai bázisra (az Alsó Tarisi lejárótól nem messze)???

Köszi a türelmet és a válaszokat...

Hm. Akkor 128-as volt

ollie
9200 pro csak is 128 bites lehet, a 9200 SE 64 bites.

anno ATI 9200Proval se szaggatott, az pedig hiába rendelkezett 128 M memóriával, csak 64 bites volt

ollie
Én véginyomtam anno még 9600 pro-val a KOTOR-t, 2xAA és 8xAF-el, és soha még csak be sem szaggatott. Lehet hogy azért, mert eredetim van?

_Atti_
nem lehet hogy élsimitás lassitja? (az az nwnt is kinyirta eléggé,ez annak a továbbfejlesztése nem?)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

McGrady
nem azért de patchel sem ment:S

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
nekem ez full mekoldotta!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?