11368
  • SzakYy
    helló
    azon a bolygón ahol a Rakata-k vannak ott, hogy kell bejutni a templomba??
  • arsene
    hali,
    ez egy kis fejtörő, amolyan logikai játék. jobb ezt megcsinálni, mint a mérget használni, mert nem tiltanak ki a bolygóról(vagyis bármikor visszatérhetsz ide). ugyanis ettől nem döglik meg a firaxacápa, s még hálálkodni is fognak a halemberek.
    .:arsene:.
  • lord nihilus
    ez keksz !
  • N1ggA
    Akkor vedd meg.
  • KILLER2
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Basszus itt töltöm le egy hete a KOTOR 2t Azureussal erre meg 99.8 %nál megakad!!!!
  • HiPPoNaX
    Ott nincs meg a Manaan-i fokuldetes vegigjatszasa, ha tudsz angolul akkor megtalalhatod itt a megoldast
  • lord nihilus
    www.rpgvault.hu
    remélem ott fenn van a végigjáccásban :)
  • HIE
    Maan-on vok, amikor fel kellene robbantanom a tárolót, vagy bele öntenem a mérget. Eddig mindig a mérget választottam ,de most ki akarom próbálni, hogy felrobbantom ,de vhogy nem jött öszze. Le tudnátok írni, hogy kell pontosan? Köszi.
  • Lacc 88
    Na most fenn van a crack és patch, de most már a videókártya se jó neki. Nem értem ezt a gamet, azelőtt ment most meg megen nem.
  • Lacc 88
    Radeon 9600 PRO ha jól emlékszem.
  • ollie
    Patchelje fel a játékot. Milyen vidkarija van?
  • Lacc 88
    A másik pedig hogy egy haver most újra akarta tenni a Kotort a gépén és nem indul el. Az OpenGL nem felel meg, de régebben ment neki és a gépen semmmit sem változtatott azóta. Vmi 1.3.0 drivers kellene neki hogy menjen. Lehet volt már róla szó, de nem tudtam annyira visszaolvasni. Ha vkinek van mentőötlete naon megköszönném.

• Lacc 88
    scátok. Azt szeretném kérdezni aki kipróbálta a módokat az hogyan írta be az ini fájlba az EnableCheats=1 szöveget?
    Csak be kell írni és go game? Mer menteni nem engedi csak ha új dokumentumot hozok létre.

• fsgh
    sikerült!de nem valami nagy szám...
  • watto
    Alt Gr+7 így is
  • zltn2
    Alt+balCtrl+7 így müködnie kell
  • KILLER2
    Valami olyat is olvastam róla, hogy csak angol billentyűzettel mennek a kódok. Igaz nálam magyarral is mentek, de azért egy próbát megér.
  • fsgh
    thx!majd megnézem:)
  • watto
    akkor nem tom
    de lehet hogy reagál, először énis azthittem hogy nem de ha reagál akkor a bal felső sarokban egy fehér iet ">" kell látnod.
  • fsgh
    arra gondolsz hogy a kotor.ni-be beirtam-e azt hogy EnableCheats=1???
    Mert beírtam...
  • KILLER2
    Hát mert nem írtad be gondolom egy bizonyos .txd fájlba azt amit kell.
  • fsgh
    nekem nem reagál a AltGr+7-re:((
  • Mrlego
    A 2 hogy kell csalni mert amit irbak hasolo mint ez nem müködik nálam
  • KILLER2
    köszi.
  • watto
    Nos, letöltöd ezt bemásolod a owerride könyvtárba, megkeresed a kotor.ini-fáljlt megnyitod és a [Game Options] alá írd be: EnableCheats=1
    utánna játék közben nyomd meg a AltGr+7 -et és írd be ezt: giveitem revan_mod_robes .Ennyi.
  • KILLER2
    Hogy kellett feltenni?
  • watto
    a revanra má rájöttem :D
  • ollie
    Szerintem az ovverride könyvtárba kell őket bepakolni.
  • KILLER2
    Kóddal. A Revanosnak esszem bennevan a Readmejében.
  • watto
    amiket beraktam ruhákat hogy lehet megszerezni????
  • bgabor
    Nemigazán. KOTOR2-ről azt kell tudni, hogy a tervezettnél 3-4 hónappal előbb került a boltba, ezért a játék tervezett tartalmának 30%-át kivágták belőle.
    Tették ezt olyan színvonalon, mintha egy sebész kaszával operálna. Emiatt rengeteg a hibás script, történeti és egyéb bug, lezárt pályarész. Nagyon kiábrándító. Ennek ellenére, ha felteszed rá az összes megjelent patchet, nem olyan rossz játék. Csakhát a fent említett hiányosságok miatt nem közelíti meg az első rész színvonalát.
  • watto
    jaja, engem is:P
  • KILLER2
    Ez engem is érdekelne.
  • watto
    A módokat hogy kell berakni???
  • ollie
    Még nem nyomtam, de azt mondják, hogy van olyan jó.
  • KILLER2
    A KOTOR 2 megvan olyan jó mint az 1?
  • KILLER2
    Azt látom, de sith. El van rohadva a pofája. És ilyen ruhát sem ismerek a játékban. Ez egy mod azt kész. De jó mod! Amúgy azt gondolom, hogy mi van úgy ha jó vagy a végén, de én részletesen gondoltam, de már nem nagyon érdekel.
  • fsgh
  • watto
    és tudod honnan lehet leszedni módokat????
  • watto
    itt: #10195 Canderiusnak adak lézerkardot.