Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy elárulom h az a 2 kristály nem csak a színekre hat...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Amikor elfognak a Leviathanal, akkor utána már nem lehet visszatérni, de amíg nem fognak el addig igen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ès már sohasem lehet oda visszatérni?
Mi lesz a Tanáccsal?
Yang: Skandi- senior shao wari
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A játék elején vagyok annál a résznél hogy ûrruhában kell valami külsõ pallókon mennem, aztán eljutok az irányíóterem elé és akkor jön egy átvezetõ animáció. Amikor ezt lejátszotta nincs más csak sötétség!
?
😞
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Mi lehet a probléma?
Elindítom a játékot, és amikor az intrót és az átmeneti videókat játszaná, a monitor figyelmeztet, hogy nem megfelelõ a képfrissitési frekvencia, és megáll(meg kikapcsolja a monitort)! De ha a beállításoknál kikapcsolom a videók lejátszását, akkor a játék fut gond nélkül, szépen.
Miért csinálja ezt velem? 😞
Befejeztem a Korribant, 12 -es szintu Jedikent es 8 -as szintu felderitokent. Tenyleg nem lehet tovabb fejlodni vagy csak nalam van valami hiba? Azt latom hogy novekszenek a tapasztalati pontjaim de nem irja ki hogy mennyi kell meg a kovetkezo szintig. Ha ez tenyleg igy van akkor ez ritka nagy butasag. Korriban utan mar nem lehet meglatogatni a Dantooinet?
Koszi!
szal rákattintasz,switch to give item,rákatt egy frag grenade-ra,aztán vidot megnéz
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
koszi
az enyimekben kray sárkány crystal van, meg ilyen finomságok
de a tombokban msot is találtam jó cuccokat
most egy vörös + lila kardom van (24-40 a sebzésük, kezemben +20 mmm lvl 17) unkown world szal'
az a kard túl jó ahhoz h odaadd neki.
Kuss!-magyarázta.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
felmontam a sith kódot
elemináltam egy õrült-köcsög-droidot egy sírban
megöltem a szökevényeket a barlangban
most hova..?
2. level,hogy minnél többet költhessek jedire.élsöre is így volt. Bendakot is lenyomtam.
O.@
én a korribanon járok<#fogmosas>#fogmosas>
utána unkown wo..jaj, na de hagyuk, úgylátom elõször tolod😊)
De marhajó, h. minden magyarul van. Abszolút nem kell Végigjátszás.
a lényeget meg sikerült körülírnom
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
mentem a dantooine után a tattoinera..a csávóm ilyen neszekre lett figyelmes a háta mögül, és vki megdézsmálta a kaját a raktáron..
aztán, hopp, egy gyerek volt
nem tudsz vele 'kommunikálni', de nem akarom elküldeni se, gonolom vmien quest...mivel ez nem fordult elõ velem egyszer sem (1x majdnem kivittem pedig..)
egyébként muszály a 'chief' fegyverét elvinni a czerkának? nemlehet egybõl a barlangba menni?
legfeljebb többet nem mehetsz hozzá vásárolni
ha erõs a javítás skilled akkor tutkó fejlesztéseket lehet csinálni rajta...és a Yavinon lehet venni soha ki nem fogyós lángszórót neki <#nyes>#nyes>
PSN ID.: Beegabor