Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
tudom hol kell venni de hónapokkal ezelõtt levertem a gámát...
amúgy elárulom h az a 2 kristály nem csak a színekre hat...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

tigeroo
yavinon vettem a védelmezõ szívét, de csak "színkristály" , szal nekem nem érte meg:l
franco
azaz. mantle of the force és heart of the guardian😊

tigeroo
melyik?? azok a fura színüek?
?
franco
srácok,van valakinek mentése a star forge-on úgy,hogy megvan neki mindkét spéci kristály? feltöltené vk?

tigeroo
már megvan, gamecopyworld.com😊)
Hmuda
Spoiler

Amikor elfognak a Leviathanal, akkor utána már nem lehet visszatérni, de amíg nem fognak el addig igen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tigeroo
nem tudnátok valamilyen fixet adni, mert a kotor1-2 félóránként töltéseknél kibasz egy hibát észlelt és leállt üzivel..:l
tigeroo
hát, jó lenne...én úgy szoktam hogy a bolygót "kipucolom" .annyi xp-d lesz hogy nem gyõzöl szintet lépni😊
Akkor ott is csináljak meg minden küldit?
ès már sohasem lehet oda visszatérni?
Mi lesz a Tanáccsal?

Yang: Skandi- senior shao wari

Hmuda
Azt is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mi lehet a probléma?

A játék elején vagyok annál a résznél hogy ûrruhában kell valami külsõ pallókon mennem, aztán eljutok az irányíóterem elé és akkor jön egy átvezetõ animáció. Amikor ezt lejátszotta nincs más csak sötétség!
?
😞
Az nem Taris volt?

McGrady
hja.....oda már nem mehetsz vissza

Kuss!-magyarázta.

franco
dantooint lebombázták.

_Atti_
videokártya beállitásoknál vhol meg lehet szabni hogy mien felbontásokban mien frekvencián menjen a monitor..nah ott tedd át manuálisra és állitgasd át a fontosabb felbontásokat olyan frekvenciára amik tuti müködnek..nvidiával meg lehet oldani

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Szijasztok!
Mi lehet a probléma?
Elindítom a játékot, és amikor az intrót és az átmeneti videókat játszaná, a monitor figyelmeztet, hogy nem megfelelõ a képfrissitési frekvencia, és megáll(meg kikapcsolja a monitort)! De ha a beállításoknál kikapcsolom a videók lejátszását, akkor a játék fut gond nélkül, szépen.
Miért csinálja ezt velem? 😞

Johnyy
yah, simán átlehet...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

tigeroo
joh..
Johnyy
mien oldalra akarod átálítani?

tigeroo
egyébként bastillát a jó oldalon nem lehet átállítani??
akárhogy próbálom, a végsõkig harcol
tigeroo
nem, sajna 20lvl a "limit"
kár, télleg
-pont ma reggel nyomta ki-
Hi!
Befejeztem a Korribant, 12 -es szintu Jedikent es 8 -as szintu felderitokent. Tenyleg nem lehet tovabb fejlodni vagy csak nalam van valami hiba? Azt latom hogy novekszenek a tapasztalati pontjaim de nem irja ki hogy mennyi kell meg a kovetkezo szintig. Ha ez tenyleg igy van akkor ez ritka nagy butasag. Korriban utan mar nem lehet meglatogatni a Dantooinet?
Koszi!
ohhhh thx! 1000000x!

franco
ha elakadtál kicsit szájbarágósabban mondom inkább😊

szal rákattintasz,switch to give item,rákatt egy frag grenade-ra,aztán vidot megnéz

Johnyy
ya aszem abba kell gránátot rakni!

hi! meg csak most jatszom az elso kotort. elakadtam! a sith akademias palyan van egy sir amibol a kardot kell kihozni de ahogy bemegyek az utat elallja egy runaoszlop vagy mi. mit tegyek? segitsetek!
koszi

tigeroo
áhh, dehogy😊
az enyimekben kray sárkány crystal van, meg ilyen finomságok
de a tombokban msot is találtam jó cuccokat
most egy vörös + lila kardom van (24-40 a sebzésük, kezemben +20 mmm lvl 17) unkown world szal'
McGrady
majd ha kinyírtad Ajunta Pallt akkor vigyázz naon h odaneadd a fõszitnek a kardját!!!!
az a kard túl jó ahhoz h odaadd neki.

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
nézd át az öszes tombot! aztán mond el az akadémia fõszityének hogy te mien királycsávó vagy...

tigeroo
korribanon vagyok!!!
felmontam a sith kódot
elemináltam egy õrült-köcsög-droidot egy sírban
megöltem a szökevényeket a barlangban
most hova..?
2odszor, akkor eljutottam egészen a 3. bolygoig. Csak utánna meglett a Gothic addon :o))...
2. level,hogy minnél többet költhessek jedire.élsöre is így volt. Bendakot is lenyomtam.

tigeroo
lvl2 vagy ott??
O.@
én a korribanon járok<#fogmosas>
utána unkown wo..jaj, na de hagyuk, úgylátom elõször tolod😊)
Na tegnap eljutottam az 1. Swop versenyig.Mindezt a 2.szinten.
De marhajó, h. minden magyarul van. Abszolút nem kell Végigjátszás.

uv
tudom de nem volt idõm hosszan írni <#nyes>
a lényeget meg sikerült körülírnom

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ollie
Van még pár más bónusz is, de ez a jedi kaszttól és az oldaltól is függ.

tigeroo
ahan jó köck
uv
ha sokat beszélgetsz vele akkor kiderül, hogy a Dantooinról jött, visszamész oda és beszélgetsz az ûrhajó elõtt ácsorgó twilekkkel aki pont õt keresi

franco
dantooinon kell kirakni, a hajó mellett egy twilek keresi

tigeroo
jah még vmi:
mentem a dantooine után a tattoinera..a csávóm ilyen neszekre lett figyelmes a háta mögül, és vki megdézsmálta a kaját a raktáron..
aztán, hopp, egy gyerek volt
nem tudsz vele 'kommunikálni', de nem akarom elküldeni se, gonolom vmien quest...mivel ez nem fordult elõ velem egyszer sem (1x majdnem kivittem pedig..)
uv
nem muszáj. ha kiirtod a buckalakókat akkor a városkapunál álló Jawa ad térképet a Déli-dûnékhez...vagy mi

tigeroo
<#nyes><#nyes><#nyes>hát erre miért nem goldoltam
egyébként muszály a 'chief' fegyverét elvinni a czerkának? nemlehet egybõl a barlangba menni?
uv
fenyegesd meg az eladót!!!
legfeljebb többet nem mehetsz hozzá vásárolni

tigeroo
tatooineon vagyok..de nincs 2,500 creditem a HK-ra, nekimegyek a vadonnak anélkül..úgyis megölöm az egész bagázst, és az dark side point ^^,
tigeroo
yeeeahh köcke
uv
az erõhasználatok kevesebb erõpontot igényelnek. mármint ha rossz vagy akkor a sötét erõ és fordítva

Millen bónuszt ad a full jó- vagy rossz-fiú?

Most nekiállok megint. Az elsö probálkozásom a Sith akadémián abbamaradt :o(

uv
ha gonosz vagyok én HK-t szoktam magammal cipelni.
ha erõs a javítás skilled akkor tutkó fejlesztéseket lehet csinálni rajta...és a Yavinon lehet venni soha ki nem fogyós lángszórót neki <#nyes>

Seth
hát ha juhani nálad van akkor ott lesz a volt barátja a bárban. Namármost asszem miután beszéltél vele,akkor vedd ki juhanit a csapatból,és menj vissza a csávóhoz és öld meg. Ezután menj ki valamelyik ajtón és gyere vissza. Láss csodát a fickó újra ott van és újra megölheted,újabb dark pont...és így tovább. Ja meg valami cucc is van nála, amit drágán eladhatsz

PSN ID.: Beegabor