Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Hu de reg volt itt vmi...

Spread De Love!

uv
H alakban lépkedj

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

N1ggA
Lépegess, igazabol csak probalgatni kell!

Spread De Love!

segitseg! az osok templomaba vagyok a vilagitos padlonal ott hogy kell kinyitni az ajtot?

nemtom mi lehet nekem patch sincs fent 6800gt m van es jol muxik.

McGrady
nemtom....fingom nincs...csak azért mondom mert nekem volt h amikor megnyerted a fogatversenyt akkor amikor hirdete a csávó akkor megállt....feltettem 1 régebbi drivert és ment

Kuss!-magyarázta.

Terminátor14
erre gondoltam én is, de más megoldás nincs? Csak ezért nem szeretnék régebbi drivert feltenni.
Persze ha csak így lesz jó...
Viszont akkor írd le pls, hogy melyik drivert szedjem 😊

CSAK a Fradi

McGrady
tegyél régebbi VGA drivert!!

Kuss!-magyarázta.

Terminátor14
hali allz!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mit csináljak, ha a játék nem ismeri fel a VGA-mat? Msi 6600gt-m van, de a scan harver-nél azt írja, hogy nem felel meg...Az 1.03-as patch fel van téve.
Ja és a a legújabb driver van feltéve

CSAK a Fradi

Hmuda
"Egy újszülöttnek minden vicc új" alapon inkább ne kockáztassunk. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

N1ggA
ebben igazad van, bár szerintem már nem sokan játszanak ugy kotor1-et hogy még nem vitték végig soha 😊

Spread De Love!

Hmuda
Nigga, nem ártana egy kicsit átvenni az internetes illemkódexet és nem gondolkodás nélkül beirogatni a játék legnagyobb csattanóját, hogy mások még véletlenül se tudják kiélvezni a dolgot. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

uv
hát igen

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

tigeroo
nem, akkor ki fog derülni h tranfesztita volt(ál)<#wilting>
N1ggA
makos

Spread De Love!

franco
10000

upsz😄DDDDDDDDDDD

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McGrady
www.wandoo.try.hu

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
de mennyiért...?? 10K-ért, azok le vannak maradva 1évvel.
RaveAir
Én mintha Tesco-ban láttam volna.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
A legegyszerûbb az lenne, ha megvennéd... de ha valamiért ez sincs módodban, akkor talán valamilyen file-cserélõn próbálkozz (direct connect, torrent, stb.).

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

tigeroo
én elöször meg akartam venni (automex, 576, stb) de nincs már..😞
keress sokáig, meg fogod találni hidd el
tigeroo
sith vótam😛
VALAKI NEM TUDJA HONNAN LEHET LETÖLTENI??????????

Már mindenhol kerestem, de sehol se találtam 😄D

Sir Quno Jedi
A gyerek félig-meddig mandalóriait beszél, szal. szép lassan meg lehet tanulni vele kommunikálni sok türelemmel, sõt XP is jár érte ! Nameg egy jó jedi veszi a fáradtságot ilyesmire...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

N1ggA
Na valahogy sikerült. Futkorásztam körbe körbe, néha megálltam felhíleztem magam, aztán néha megálltam, beadtam hiper-mindenféle fokozókat, exhani párbajizét, és meghalt az az állas buzi 😛

Amugy igy poen. A kotor1-et a kotor2 után vittem végig, mert a kotor1 eleje nem tetszett régen, a kotor2 meg igen, és most meg 1-et vittem és szerintem maga a történet az jobb az 1-ben

Spread De Love!

N1ggA
nekem nincs semmi forcem, csak a heal, fénykardtámadásba meg csak egy sima, meg egy erõs ütés, valami bug, hogy csak ezek vannak mert azt is szarrá fejlesztettem

Spread De Love!

McGrady
Malak kiszívja a foglyul ejtett jedik életét....szal elõször vmit csinálnni kell mind1ik jedivel, aztán menj malakra utána már nem olyan nehéz kinyírni...igen a speed fontos

Kuss!-magyarázta.

A gond az ,hogy a crack felülírja a patch-et. Ha felrakom a crack-et egybõl azt írja, hogy a játék verziója v1.00 hiába raktam fel elötte a patch-et.
Hmuda
Márpedig a pecs a megoldás. Uninstall, reinstall, patch, crack, játszik, örül.

Az a problémám ,hogy azért nem tudok rendesen játszani mert a Dantooienes pályán a játék olyan lefagyósan beszaggat bizonyos helyzeteknél. Néhe segít a grafika állítása de utána újra elkezdi, pedig eddig teljeden jól ment egészen eddigg. A géppel nem lehet baj bár ATI kártyám van a legfrissebb driverrel. Patch-elni próbáltam ,de nem engedi mert crackelve van.<#rinya>
franco
ne is csítelj😊
rengeteg függ attól hogy fejlesztetted a karidat.
a lényeg, hogy inventoryból használd a medpackeket és stimulánsokat, és mindig legyen rajtad force immunity. force powert felesleges használni.
esetleg master speedet használj még az sokat segít.
tipp(a 2-ben mûködik itt már nememléxem):rögtön a harc elején amikor még nem vagy combat módban az inventoryból beadhatod magadnak az összes stimulánst idõveszteség nélkül.
tipp2: mindig még élõ jedi mellett harcolj vele és kevés hp-nél vedd el az életét

N1ggA
HOgy kell azt a kibaszott Malakot megölni, a faszom kivan, hogy nem ad idõt még a serkentõket se beadni, meg healezek és akkor sokkol meg áram, a faszom kivan itt baszakodok ezzel a gecivel segíccsetek már, nem akar csítet használni

Spread De Love!

cheat? ide? minek? Egyszer sem haltam meg benne! Még Malak se tudott meggyilkolni a sok doppingnak hála!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tigeroo
hát nemtom..
biztos mûködnek
Checkerboy
kipróbáltad ott a cheateket és jók?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
ja és be van írva az h EnableCheats=1 de akkor melyik a jó cheat

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

tigeroo
simán altgr+7
😄
www.rockfesztival.hu/cheatland
Checkerboy
és tud vki cheateket mert 3 fajta cheatek vannak és nem tudom melyikek a jók
Tehát akkor shift+altgr+7??

tigeroo
altgr+7😊)
Checkerboy
nem tudjátok a cheateket beírni??

Checkerboy
valaki tudna mondani egy kombinációt amivel ki tudom nyitni ??
Mert azt írják mindenhol h shift+^ de hát a ^ nem egy gomb hanem alt gr + 3

franco
na látod azt én sem...

Checkerboy
Hoppá mármint az a baj h nem tudom kinyitni a konzolt

Checkerboy
De az a baj h nem tudom kinyitni azt a cheates konzolt amibe be kell írni tudom h a ^ kell de azt nem lehet csak úgy beírni

franco

Checkerboy
Szasztok , tudjátok hogyan lehet cheateket használni ??
Már sokat olvastam errõl de még egyszer se sikerült kérlek segítsetek és ne ordítsátok h CHEATER

Hmuda
Ja, minden booster kristály másféleképpen hat a két überkristállyal. Általánosságban elmondható, hogy mindegyik hihetetlenül hasznos lett és földbedöngölõ hatású kaszákat lehet eszkábálni belõlük.

franco

tigeroo
tigeroo
óóó.mondd már el hogy mire, mert ma uninstalláltam XPP
nem tom megnézni