11368
-
#10286 Elküldtem! Rem meg is kaptad meg minden! Mjad jelezz vissza lécci,h jó lett-e! -
lepej #10285 Üdv. Valaki nem tudná elküldeni az eredeti dialog.Tlk fájlt mert nem csináltam biztonsági másolatot és így nem tudom patchelni. A [email protected] címre várom. Előre is köszi -
#10284 Akkor most kezd izgalmassa valni a tortenet, hajra :] -
Crazy Mate #10283 Én is erre gondoltam,nagyon jó megoldás,de mindig lelőnek,de sikerült,átállítottam könnyűre,és most sikerült,már van lézerkardom,és valami állatokat kell megölni,romokat kell megnézni... -
Lyan Kyj #10282 Hm, vajon mit is kellene..
Sztem a legegyszerűbb megoldás, h lőj vissza.... -
Crazy Mate #10281 Most ott vagyok,hogy elloptam daviktól a gépét,de az úrben 6 vadász támad rám,és mindig kilőnek!Mit tegyek? -
Crazy Mate #10280 Feltettem,ahogy odaadtad a linket,de akkor amikor feltettem,akkor már elhagyott a wookie + a másik,és amióta a magyarosítás fennt van,azóta nem volt időm játszani.Nem vagyok hülye. -
#10279 Mondd, te elolvasod egyaltalan amit irunk neked? Adtam linket a magyaritashoz is, tedd fel es meglatod, joval kevesebb gondod lesz... -
Lyan Kyj #10278 VAN MAGYARÍTÁSA!! magyaritasok.hu-n nézz körül. De inkább adok pontos linket, nehogy megkérdezd, ott hol: IDE KATT
Ezek meg a videók feliratozása, ha azokat sem értenéd: IDE KATT -
Crazy Mate #10277 Ok,de most,hogy a wookiet megmentettem,beszéltem vele,nem tudok angolul,és most ő is,meg az,akinek nem tudom a nevét,de már az elejétől kezdve velem van otthagytak,és most csak én és mission vagyunk.Mit tegyek?Jól csináltam? -
bgabor #10276 Vidd el odáig. Már nem jársz messze. -
Crazy Mate #10275 Tud valaki küldeni egy mentést,amiben már jedi vagy sith?E-mail címem: [email protected] -
Crazy Mate #10274 Ok,olvastam,most mentettem meg a csatornából azt a wookie-t. -
#10273 ott az az atkozott link, OLVASS pls... egyebkent pedig magyaritas innen -
#10272 Tedd fel a magyarítást, és jöjj rá. Nem nehéz -
Crazy Mate #10271 Hol van Bastila? -
#10270 Meg kell akkor meg mentened Bastilat, elmenekulni arrol a bolygorol es akkor Bastila elvisz az akademiara - nem tudod elveteni sehogy sem. De nezz mar korul azon a linken, amit picit lejjebb adtam... -
Crazy Mate #10269 A játék már megvan,hol az a jedi akadémia?Ott vagyok,hogy elmenekültem a nagy hajóról mentőkabinnal,és most a városban vagyok. -
Lyan Kyj #10268 Amíg nincs meg, ne kérdezgess ilyeneket, úgyis kiderül minden, a játék elmond mindent! -
#10267 jedi akadémián leszel erő érzékeny, hogy jó vagy rossz leszel, azt a tetteid határozzák meg -
Crazy Mate #10266 Hogyan lehetek jedi/sith lovag? -
Crazy Mate #10265 Köszi a válaszokat,a játék még nincs meg... -
#10264 Ugylatszik a fenyfutyi (by Calver) tenyleg valami maniaja lehet a nepnek :D Javaslom hogy olvass utana a dolgoknak eloszor. -
#10263 a játék elején a karaktergenerálásnál nem derült ki számodra? -
Lyan Kyj #10262 Csak ember van, az akadémián szerezhetsz... -
Crazy Mate #10261 Hol lehet lézerkardot szerezni?Milyen fajokkal lehet lenni? -
lord nihilus #10260 igen-nem :) -
Crazy Mate #10259 Lehet tanítványunk? -
Crazy Mate #10258 A játékban szabadon megyünk oda,ahova akarunk?Alapból van lézerkard? -
#10257 megölöd és kész nem jön veled ugrott egy társ..de ajánlott megmenteni mert nagyon jó társ:) -
#10256 Hi Tudja vki mivan ha megölöm a Dantooine-on Juhani-t? Már 2x végignyomtam de egyszer sem volt szívem megölni!(Kivéve a Rakaták bolygóján) Ha megölöm akkor ugrott egy társam? Vagy meglehet egyáltalán? -
#10255 Olvastam valahol, hogy Yuthurát át lehet állítani a jó oldalra.Nekem még sose sikerült. Valaki tudja, hogy kell? -
lord nihilus #10254 :DDD -
#10253 húú nem túl bonyolult ez?:DD (márha a rakatáknál a templomban lévő valamirl van szó...)
ennyi lenne az egész:
93175 -
#10252 húú Malakot kicsit nehéz volt legyőzni de elsőre sikerült -
lord nihilus #10251 szívesen :D -
#10250 kösz, sikerült -
lord nihilus #10249 123
456
789
963654741
így menni fog ;) -
#10248 thx
most meg a cserépmotívumot nemtudom kirakni :@ [egy H alakzatot kell kirakni ha jóltudom], nincs vmi 1szerű megoldás?? -
lord nihilus #10247 segítened köll az egyik klánnak(nem vok biztos, asszem az ősöknek)akik kikapcsolják az erőteret a bejáratnál