Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mhosah Myth
Figyelj a vga-val nem lehet kapcsolatban mert még fel se tetted... Mindenesetre sokszor elõfordul, hogy letöltésnél nem tölti le rendesen a fájlt. Amikor kitömörítetted akkor nem írt ki híbát? A letöltött cd-khez van .sfv fájl is nem? Mert ha azt elindítod akkor az kijelzi ha esetleg az egyik letöltött fájl lenne a hibás. Ha ezt megnézed és minden oké akkor most hirtelen nemtudom mi lehet a baj de már nekem is volt ilyen csak már nem emlékszem hogyan oldódott meg. Lehet, hogy vmelyik fájl hibás volt és az a gond. Próbáld meg aztán hátha jó lesz 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

fsgh
figyeljetek lenne egy "kis" problémám....
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó<#falbav><#szomoru1><#falbav> utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!!<#falbav><#csodalk> be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Sziasztok.

Eljutok valami templom alsó alaksorába és valami szõnyeg motívumot kellene kiraknom de nem tudom a kombinációt mindig rálépek és a másik elmozdul grrr.
kérlek segitsetek.
T:FA
franco
köszönöm a segítséget, mûködik

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

marktba= markba

Media marktba meg lehet venni? 😄

RaveAir
A telepítõ kirakja valahová a dialog.tlk file-t, amit felül kell iratni a régivel.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

uv
nem keresi meg magától, hogy hova telepítse...elég hülyén van megfogalmazva a telepítõben, valami haladó felhasználóknak vagy ilyesmi. ott kell kijelölni a játék fõkönyvtárát
különben csak felnyomja a C-re, oszt annyi

franco
hy srácok

meg tudjátok mondani miért nem mûködik a magyarosítás?
van egy installerje, elindítom, mégse lesz magyar. mit kell pontosan csinálni?

vannak itt rokonok akik nem tudnak ángélusul, és nincs kedvem fordítgatni

McGrady
öhm..asszem le kell szedni 1.03as patchet + olyan drivert a kártyádhoz ami jó neki

Kuss!-magyarázta.

Mhosah Myth
Valaki nem tud segíteni? Teljesen érthetetlen amiket csinál... Ha lent van alacsony grafon és mondjuk betöltök egy mentést, pl. egy természeti tájat szaggat mint állat, fogom felveszem a grafikát fullra mindent amit csak lehet max.-ra nem szaggat. Aztán átmegyek egy másik részére a pályának, betölt és megint szaggat, leveszem a grafot nem szaggat visszaveszem akkor se szaggat. Mit lehetne vele csinálni? Csak mert így eléggé élvezhetetlen a játék, hogy állandóan a grafikát kell állítanom... 😞((

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Nem lehet, hogy ez lehet a baj hogy a játék nem ismeri fel a videókártyám és amiatt akad?? Már nem tudom miért lehet mert már feltettem a legújabb patchet és úgy se jó... Most újratelepítem majd a winfost hátha azzal megjavul...

franco

Mhosah Myth
Felraktam a 1.03-as patchet de nincs hozzá crackem... Valaki tud ajánlani? 😊

Mhosah Myth
Miért lehet az, hogy akad a játék full grafon amikor természeti helyeknél vagyok?? A gépem AMD 64 3000+ MSI 6800 Ultra 1 giga ram... Emellett a config mellett aligha kéne akadnia... Talán egy új patchet kéne feltennem? Még nem raktam fel egyet sem...

uv
hajjaj <#nyes><#taps>

rorr
A Kislány cseperedik?

uv
vagy ilyesmit

uv
vagyis valami belépõkártyát

uv
a pilóta megadja a hangár belépõkódját

Mhosah Myth
Még1 kérdés: Davik birtokán vagyok... Már mindenhol voltam csak a hangárba nem tudok bejutni, viszont nincs elég tüském a biztonsági ajtó kinyitásához... Mit tegyek?? Már kiszabadítottam a pilotát is már csak be kéne jutnom de nem tudom, hogy hogyan...

uv
a robotba szerelj lángszórót (a fegyverraktárban találsz) és azzal nyomasd
pikk-pakk megmekken (persze te meg közben vágd mint a répát)

franco
hehe kotor 2 után én is szívtam vele 😊
az elsõ részben kurvára számít hogy fejleszted a karid.

úgy nyomtam le kb 10xszerre, hogy carth lõtte 2 stukkerral /2es szintû 2weapon fighting/, én meg bastila vágtuk. bastilán speed volt, az injekciókat meg nyomattam agyba-fõbe
meg a medpackeket

Mhosah Myth
Segítséget szeretnék kérni... Miért van az, hogy amikor a Tarison elmegyek a Sith kormányzóhoz sehogyse tudom legyõzni... Nem akar meghalni a mocsok 😊) Mit csináljak? Két csapással szétzúz mindenkit 😞 Rádobok 10 gránátot de nem akar meghalni... Segítsetek pls!

kösz most már megy
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
MrDevil
itt találsz hozzá:
www.gamecopyworld.com

nekem CRACK kénne a Star Wars: Knighs of the Old Republic-hoz

ha valaki meg tudná mndai, hogy honnan tölthetnémle, akkor az jó lenne

elõre is kösz annak aki meg tudja mondani!!!!
hello
tangabuvar55
semmit,de kezdem elõlrõl<#violent><#violent>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Hmuda
Nem raktál fel semmilyen modot?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tangabuvar55
voltam,megcsináltam, a macsakanõ csatlakozott a csapatomhoz..... mégsem mûködik <#falbav>

McGrady
meg fognak bízni 1 küldetéssel!
szal hogyha kezded a küldit akkor haszn. csak

Kuss!-magyarázta.

ollie
hogy, hogy nem használhatod a kardod? voltál a jedi tanács elõtt?

tangabuvar55
hehe......<#vigyor1>
végeztem a dantooinon,megvan a lézerkardom is,padawannak szólítanak,akkor miért nincs FP-em és nem használhartom a kardom?<#guluszem1>

ollie
ctrl+alt+del

tangabuvar55
nem megy...nem emlékszel,mi volt? azért próbálkozom<#kuss>

tangabuvar55
köszi,megnézem!

McGrady
elég macerás elõhívni....vmi vmi ctrl+al+shift ha jól emléxem de nem biztos

Kuss!-magyarázta.

tangabuvar55
már végignyomtam vagy 4szer,most már kipróbálnám úgy is...szóval vki tudja?

N1ggA
ne csitelj!

Spread De Love!

tangabuvar55
Hali! a konzolt hogy tudom elõhívni? beírtam az ini-be az EnableCheats=1 et a GameOptions alá, de hiába nyomdosok akármit,nem jön elõ a konzol...<#gun>

Igen erõs vitákat folytattunk errõl a fórumonkon, amikor még rendszeres kommunikációnak szolgált színteréül. A cím kotorforum.uw.hu
Egyes tip. Inteled van, és nem húzós procwesszor. Ez sokszor probléma. ATI kártya esetében szinte mindig segít a driver visszabutítása valami korábbi verzióra
Ha végképp ghond van, kérek egy pontos rendszerleírást az [email protected] vagy a [email protected] címrew Ugyanitt szívesen ltok bármilyen kérdést eme játékkal kapcsolatban, legyen szó akár kérdésrõl, akár elakadásról.

disconnect
Bocsesz, hogy felhozom a témát, de nekem is akadt kis problem, mint sokaknak másoknak is:
FPS durván leesik 0-ra 😞
Most épp a Dantooinee-en járok, de mikor a vukit kiszabadítottam akkor is, kocsmában is párszor.
1.03-as patch fentvan (meg a crack is hozzá), és így is csinálja.
jaa, meg van egy magyarosítás is, de nemhinném, hogy ez bekavarna
VGA: MSI 6600GT, 71.89 driver.

Jelenleg úgy próbálom megoldani, hogy windows gommbal lépkedek ki, de ritkán sikerül visszatornászni az fps-t és akkor is csak kis ideig 😞
Van rá vmi megoldás?
Esetleg másik VGA-val?
elõre is thx

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

uv
nm

Sheva
köcce

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

uv

Sheva
végigjátszás van?

Sheva
http://kotor.uw.hu KÉSZÜLÕBEN

uv
mindenki "H" alakban lépked <#nyes>