11368
  • Szuni
    Asszem kezdem feladni ezt most így, kábé a huszonötödik próbálkozás után. Persze nem most kellett volna elkezdeni lövöldözős játékokkal játszani, de ez a game nem is annak indult :-( Semmi szisztémát nem vélek felfedezni a támadásokban, ráadásul nem is látom, honnan lőnek a vadászgépek, pedig dolby hangrendszerem van, hallani hallom őket, de akkor már késő.. Fúj.
  • fsgh
    húúú de utáltam ezt legelöszőr nehéz megszokni hogy a fel le és a le a fel de progálgasd szokj hozzá nekem másodszorra ment
  • _Atti_
    vedd le addig esetleg a nehézségi fokot..asszem lehet állitgatni játék közben
  • constantin
    Ha ez segít:az ellenséges ürhajóknak meghatárzott száma van tehát ha van 10 akkor mindet le kell lőni és vége a csatának.Javaslom mindíg viszonyítva lőjj tehát mindíg egy picit elé célozz.Én is csak harmadikra tudtam megcsinálni.Nem akarlak elkeseríteni de lesz még 4-5 űrcsata még a játék folyamán.
  • Szuni
    A sírógörcs határán állok. Elkezdetm a játékot, nagyon tetszik, ritka hogy ennyire leköt valami. Most azonban egy űrhajós - lövöldözős részhez érkeztünk, amikor űrhajóval menekülünk Tarisról Dantooine felé, és egyszerűen nem tudom megcsinálni ezt a részt. nem értem minek tettek bele egy ilyen árkádos lövöldözős dolgot. Béna vagyok nagyon, de nem megy.. Csak felidegesítettem magam. nem lehet valahogy ezen a részen továbbjutni? Valami ötlet az átlépésére? Esetleg valakinek vannak mentései ilyen részről, bár tudom, hogy mindenkinek egyedi karakterei vannak... aki tud, segítsen légyszíves...
  • Venom
    sztem próbáld meg más grafkártya driverrel.
  • martons
    Nos, én már vagy 4x végigjátszottam a KotOR-t, de az még az előző gépemen volt. Úgy támadt kedvem, hogy újra kipróbálom ezt a csodát, csak akadt egy apró probléma, nevezetesen az, hogy a játék nem ismeri fel a nVidia 6600GT VGA-mat. Felraktam a 1.03-as patchet, semmi változás. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel a slágerkártyával akarja futtatni a gammát, ezért talán tudtok segíteni... Előre is köszi.
  • Venom
    értem kösz :)
  • SaGa Jr
    Ha már ennyire csalni akarsz, akkor állítsd át a saját billentyűzetedet angolra és meglesz a dolog.
  • Venom
    Hali.
    Valaki felvilágosittana hogy a játékban a consolt hogykell elővakarni?
    Itt az oldalon levan irva hogy mitkell csinálni,
    swkotor.ini a [Game Options] alá beirtam hogy EnableCheats=1
    de játékon belül mitkell pontosan lenyomni hogy elő jöjjön a consol?
    annyit tudok hogy ' de mégis ez meik billentyű? :S
    nyomogattam már mindent de semmi haszna.
    Valaki segitsen lécci.
  • Venom
    hali. valaki eltudná mondani hogy játékban a consolt hogyan kell előhivni?
    olvastam hogy ' gombbal csak egyáltalán meik ez a billentyűzetenn? :S
  • N1ggA
    Én 2008 tavaszra tippelek. Ebben a tempóban...
  • N1ggA
    Én 2008 tavaszra tippelek. Ebben a tempóban...
  • Kiswarga
    Kösz a segítséget. Sikerült megcsinálni. Örök hála.
  • kas123
    jó lenne csak nemtok angolul:(
  • Muki100
    Sztem 2006 nyár vége vagy valami ilyesmi.
    De kíváncsi vagyok mondjuk Kreia misztikus szövegét hogy fogják magyarul visszaadni, nehéz lesz. Kotor 1-et még elképzelem magyarul de a 2-t már nehezen, jó az angolul.
  • kas123
    Kiakasztottam a gamet, kurvajó volt... csak kicsit rövid:)
    Nemtudjátok h a 2höz mikor lesz maygarosítás?
  • lord nihilus
    #10090 - #10089
    ezek a hozzászolásokat nézd meg :)
  • Kiswarga
    Hi mindenkinek.

Meg tudnátok mondani miért van, hogy a Dantoinon (vagy micsoda) játszhatatlanul szaggat a játék? Eddig semmi gondom nem volt vele. Már soxor végogvittem de eddig sohasem csinálta ezt.
  • GamerAdams007
    Köszi
  • Terminátor14
    Hát amint te is írtad, a legelején vagy...
    A következő bolygón már lesz lézerkardod.
  • GamerAdams007
    Hali! Már végigvittem a KotOR 2-őt és most akarnám végigvinni az 1et is, de nekem szörnyen unalmas sima karddal játszani... meg tudnátok mondani, hogy az 1ben mikor kapok fénykardot? Most valami apartman-center-nél vagyok, a legelején, amikor leszállok vmi hajóval és egy palival együtt...
  • ollie
    1.03
  • lepej
    Már egy 1.03-ast feltöltöttem, de melyik a legújabb?
  • Lyan Kyj
    töltsd fel a pecccset, mert Atival nem kompatibilis a sima játék. Szal peccs.
  • lepej
    megtudná valaki mondani mi a baja a KOTORnak, amikor az emberem beáll lépés pozba és csak egy helyben pörög nem reagál semmire, vagy hirelen a pálya másik végében van, mi a gond?
  • lord nihilus
    ja, ahhoz régóta lévő reg kell-most jut eszembe :( >akkor én ki vok lőve
  • lord nihilus
    vállalom :)
  • lord nihilus
    ha megmondod h kell házigazdákodni, szívesen vállamlom
  • Hmuda
    Ki tudná átvenni a házigazdaságot ebben a témában?
  • tcpip2
    Azokat a gizka-kat vagy miket, amik a hajódon ugrálnak, rá lehet sózni például :P
  • zizz21
    Hi! A Manaan-on van egy selkath nem messze a hangártól a folyosón.Vmilyen különleges állatok kellenek Neki... De milyenek? Lehet Neki vinni vmit? Vagy a Vele folytatott beszélgetéssel itt ki is merül ez a story?
  • HiPPoNaX
    Nem H alaku kell legyen, hanem H alakban kell rajta vegigmenni.

789
    456
    123
    0

ha igy megszamozzuk a koveket (tudom, a 0. valojaban a masik oldalon van, de igyis megteszi), akkor a kovetkezo sorrendben kell vegigmenned rajtuk: 0147-963-645 es elvileg jo lesz
  • chryss
    Hali!

Van egy godom, van a vége felé a játéknak amikor az elveszett bolygón vok (a templomban) be kellene jutni egy ajtón de ott van valami kombináció a földön (a végig játszásban azt írták hogy "H" alakú legyen de nekem nem csinál semmit). Na ott mit kell tennem, hogy jó legyen? A válaszokat előre is köszi
  • Terminátor14
    No ez vicces volt, a hozzászólás elküldése után rögtön meg is találtam a megoldást a gizkákra :D
  • Terminátor14
    Hát nemtom mit fogok csinálni, 14-es szintű vagyok(összesen:D), és a meggyőzésem 1-es...
    Valahogy elhanyagoltam, de fogalamam sincs, hogy miért. Na nem baj, van még egy kis időm :)

Azt nem tudod véletlen, hogy a gizkákat hogyan tudom eltávolítani a hajóról? Persze méreg nélkül, ha lehetséges.
  • uv
    azért némi meggyőzés-képesség így sem árt
  • Terminátor14
    Köszi :)
    Szükségem is lesz rá, mert a meggyőzőkészségem nem épp magas :(
    Akkor smaci és folytatom.
  • uv
    A szerelmetekre hivatkozva könnyebben visszacsábíthatod a jó oldalra pl.
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Harmadszor viszem végig a játékot, egész jól haladok. Lenne viszont egy kérdésem, nem tudom hogy ez befolyásolja-e a végkimenetelt...

Szóval:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Számít-e valamit, hogy smacizom Bastilával, vagy nem? :)