Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav> utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!!<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk> be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja.....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eljutok valami templom alsó alaksorába és valami szõnyeg motívumot kellene kiraknom de nem tudom a kombinációt mindig rálépek és a másik elmozdul grrr.
kérlek segitsetek.
T:FA
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
különben csak felnyomja a C-re, oszt annyi
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
meg tudjátok mondani miért nem mûködik a magyarosítás?
van egy installerje, elindítom, mégse lesz magyar. mit kell pontosan csinálni?
vannak itt rokonok akik nem tudnak ángélusul, és nincs kedvem fordítgatni
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Kuss!-magyarázta.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
pikk-pakk megmekken (persze te meg közben vágd mint a répát)
az elsõ részben kurvára számít hogy fejleszted a karid.
úgy nyomtam le kb 10xszerre, hogy carth lõtte 2 stukkerral /2es szintû 2weapon fighting/, én meg bastila vágtuk. bastilán speed volt, az injekciókat meg nyomattam agyba-fõbe
meg a medpackeket
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ha valaki meg tudná mndai, hogy honnan tölthetnémle, akkor az jó lenne
elõre is kösz annak aki meg tudja mondani!!!!
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szal hogyha kezded a küldit akkor haszn. csak
Kuss!-magyarázta.
végeztem a dantooinon,megvan a lézerkardom is,padawannak szólítanak,akkor miért nincs FP-em és nem használhartom a kardom?<#guluszem1>#guluszem1>
Egyes tip. Inteled van, és nem húzós procwesszor. Ez sokszor probléma. ATI kártya esetében szinte mindig segít a driver visszabutítása valami korábbi verzióra
Ha végképp ghond van, kérek egy pontos rendszerleírást az [email protected] vagy a [email protected] címrew Ugyanitt szívesen ltok bármilyen kérdést eme játékkal kapcsolatban, legyen szó akár kérdésrõl, akár elakadásról.
FPS durván leesik 0-ra 😞
Most épp a Dantooinee-en járok, de mikor a vukit kiszabadítottam akkor is, kocsmában is párszor.
1.03-as patch fentvan (meg a crack is hozzá), és így is csinálja.
jaa, meg van egy magyarosítás is, de nemhinném, hogy ez bekavarna
VGA: MSI 6600GT, 71.89 driver.
Jelenleg úgy próbálom megoldani, hogy windows gommbal lépkedek ki, de ritkán sikerül visszatornászni az fps-t és akkor is csak kis ideig 😞
Van rá vmi megoldás?
Esetleg másik VGA-val?
elõre is thx
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...