11368
  • SaGa Jr
    X alak. A négy sarkot és végül a középsőt kell végigtaposni, de más lapra nem léphetsz rá.
  • Train1
    Ez most azt jelenti, hogy "X" alakban kell végigmenni, vagy annak kell látszani a felületen, vagy már nem emlékszel?
  • SaGa Jr
    X
  • Train1
    Arra gondoltam amire válaszoltál! Kösz! Viszont már több időt eltöltöttem az ezeken való szaladgálással, mint a többi fejtörővel együttvéve. Egy vigigjátszás azt írta, hogy "H" alakban kell végigmenni. Na nekem ez sem jött be. Mi a helyes motívum?
  • SaGa Jr
    Milyen biztonsági rácsra gondolsz "ott alul"?

A bejárattal szemközti ajtó majd azután fog kinyílni, hogy az alagsorban tárgyaltál a számítógéppel. Ehhez majd ki kell nyitni egy ajtót, ami előtt 10 nagyméretű négyzet van. Itt ki kell tenni a megfelelő mintát és akkor kinyílik az ajtó. A minta kirakásához rá kell lépni a négyzetekre. Ha világítanak a megfelelők akkor nyílik az ajtó. A 10. négyzet arra szolgál, hogy mindegyiket elsötétítse így előlről lehessen kezdeni a kapcsolgatást.
  • Train1
    Már a rakata templomban vagyok, de ott alul azt a biztonsági rácsot sehogy sem tudom kinyitni. Mi a baj? Mellesleg a bejárattal szemben lévő ajtó sem nyílik ki sehogy sem, még a számítógépeken sem találok olyan opciót, amivel ki tudnám nyitni. Ti hogyan jutottatok itt át?
  • K Ace
    Ezt a küldetést én is megcsináltam, csak nem nyitottam ki a ládát. Nah majd legközelebb.
  • Police88
    Meg felbéreltek a manaanon fejvadásznak jó kis dark side pontokat kapok :D már full gonosz vagyok :P
    nagyon jó ez a magyarosítás ezer hála érte, régebben játszottam végigjátszásba belepillantva, full angolon eljutottam kb a játék 3/4éig de ehhez képest élvezhetetlen voltm így nagyon jó :D mondjuk azóta fejlődött az angol tudásom is de jobb magyarúl, a héten megszerzem még a kettőt és majd azt is elkezdem ha befejeztem végleg ezt.
  • Calver
    wow, na ez még nekem is új, bár a spice-os részéről tudtam
    mind1, majd ha legközelebb is végignyomom ránézek
    (bár nemtom Soldier/Consular-on és Scout/Guardianon kívül még milyen értelmes combo van...)
  • Police88
    másodjára csak sikerült :)))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén a számokkal kifogtam rajta :D
  • Police88
    Úristen!! :D
    Dekomoly dologra bukkantam: a sith bolygón találkoztam egy rodiannal aki egy fűszer után érdeklődött kiderült h a hajómon van elrejtve átadtam neki 1500kreditért aztán egy újabb üzlettel állt elő: egy ládát kell leszállítanom a tatooinera belementem de szólt h ne nyissam ki :D hát persze h kinyítottam SPOILER!:

kiderült h az egy börtön cella benne egy ismeretlen lénnyel akivel szóbaálltam és kiderült h csak úgy tudok kikerülni ha legyőzöm őt találóskérdés párbajban :D:D most elbuktam de majd megint próbálkozom kiváncsi vok ha kikerülök attól még le tudom e szállítani a ládát...
  • Lacc 88
    Írdd be swkotor.ini -be a [Graphics options] alá:

Disable Vertex Buffer Objects=1

Ha nem jó akkor tedd fel újra patch és úgy írdd be.

• ollie
    Hogyan oldottad meg?
  • Calver
    vezérlőpultban keresd területi és nyelvi beállításokat - angol xp-m van, asszem ez a neve - ott pedig talán nyelvek fület (második), ott mindent megtalálsz.
  • Lacc 88
    Probléma magoldva már csak egy kérdésre szeretnék választ kapni. Úgytom alt+shift-el lehet angolra állítani a billentyűzetet de azzal nem megy, és nemtom behozni a game-ban az egyes kiegészítőket. Nem jön elő a konzol a ' billentyű lenyomásával. mivel tom átállítani angolra?

• Lacc 88
    Megen gondom van. Az egyik pályát kezdeném de annyira szaggat hogy nem lehet játszani vele. Még régebben volt vele gondom de patcheltem beírtam egy sor parancsot a game optionsba és ment de most ez nem használ. kiegészítők már nincsennek fenn. Vmi ötlet?

• Calver
    drivereket frissítsd, lehet h a pálya fájlja simán korrupt (néha történik ilyesmi, rosszul másolja fel), szóval telepítsd újra, és imádkozz a választott istenedhez.
  • Lacc 88
    Kösz. Lehet tényleg a kiegészítőkkel van a gond, de most már új játékot se enged kezdeni. mindig vmi hibát talál a temp-ben. Kitörlöm a kiegészítőket és hátha jó lesz. Pedig olyan jók vannak hozzá.

• N1ggA
    Szerintem az a baj, hogy nem eredeti. Amúgy a kiegészítőkre gyanakszom.
  • Lacc 88
    SCátok lenne egy problémám. Másodszor raktam fel a gamet azelőtt semmi baja nem volt de most mindig kilép egyik bizonyos pálya előtt. Raktam fel magyarítást és pár kiegészítőt, nemtom az-e a gond. Tudnátok tanácsot adni?

• ollie
    Nincs.
  • RMarvin
    ...mint például az Oblivionban (látszanak a fegyverek...stb.)
  • RMarvin
    Van ebben a játékban normál, hagyományos felépítésű FPS nézet?
  • Zsoltika 007
    Köszi! Már megoldottam. Az volt a baj hogy vittem a droidot is magammal. Először be kellett futnom az ágyúk mögé majd vissza utazni a hélyára és magamhoz venni a droidot.
  • roblee
    Ha jól emlékszem-bár már rég volt-ha nem bántasz egy buckalakót sem a közelben, akkor nem támadnak meg a lövegek. Utána beszélj az őrrel, ha ügyes vagy beenged. De választhatod az agresszív megoldást is!
  • Zsoltika 007
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni nekem? A tatooine-on elakadtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiába vagyok buckalakó ruhában mégis kiszúrnak az őrtornyok. Így meg nem tudok bejutni a törzsfőnökhöz. Mi a fenét csináljak?
  • Calver
    telepítsd újra a gémet, mentéseidet asszem nem törli (max ha kiválasztod). ha biztosra akarsz menni mentsd le más mappába mentéseket.
  • HIE
    Mikor a csillagkohón találkozok Malakkal, és az ajtóban rlvileg fujtogat két jedit, akkor csak ott ál, és mellette a 2 Jedi. És nem történik semmi más.
  • ollie
    Mi az, hogy megtörik?
  • HIE
    Még régebben letöltöttem egy módot, és azóta, akármikor Malakkal küzdenék, mindig megtörik. A CD meg már nincs meg. Valaki el tudná küldeni az SWKotor/lips mappában lévő sta_m45aa_loc fájlt. [email protected]

Előre is köszi.
  • Kindred Blades
    jaja, emlékszem még, mikor azt kérdezte egy cimbora: ugyan már, minek neked 32es memória, sose fogod kihasználni :D
  • RocKY2
    Jaj mire ez PC-re ki jön már majdnem mindenkinek lesz normális vasa hozzá. A Crysis után szabadon ugye? xD
  • Kindred Blades
    Lehet kezdeni konfigra gyűjteni
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25434
  • RocKY2
    eleve 1280-an játszottam és levettem 1024-re. Ha neked így se menne jól akkor 800*600-ra vagy ameddig nem lesz jó
  • ollie
    hogyan?
  • RocKY2
    Jó közben sikerült megcsinálnom
  • lord nihilus
    nám dehogy a videó felbontása pont annyi a játék nem függ tőle
  • RocKY2
    Vayis 640*480-ban kéne játszani?
  • RocKY2
    Hello!

Egy kérdésem lenne. Miért van az, hogy ha átmegyek egy másik bolygóra akkor a kép elkezd villodzni és csíkos lesz. Ez valami bug vagy a másolt játék átka?
  • Hixer
    hova viszaállítani? nekem a végén ismét jó lett és segítette a lázadók flottáját a Star Forge ellen... asszem a szeretőm is lett, dehát ki hogy játsza a játékot... Miután kinyírtad Malakot, hova mentél még volna?