11368
-
Marci56 #10448 Sziasztok
Kijátszottam, szerintem nagyon nagy játék. Nektek sikerült Bastillát visszaállítani? Szerintem jobb lett volna, he amikor legyőzzük Mallakot akkor még utána bejárhatjuk a galaxist! :D -
#10447 Meg nem férne be az Ebon Hawk-ba. :) -
#10446 de legalább a buckalakókkal nem kéne annyit szenvedni -
#10445 asszem magas lenne a legellenallasa egy ilyen swoop gepnek :D -
#10444 Mint Swoop-járgány :) -
#10443 pedig mókás lenne Tatooine-on -
#10442 loool én meg nézem: Mi köze ennek a KotORhoz?? akkor láttam hogy semmi :) -
#10441 lol -
#10440 áááááá most nézem hogy rosz helyre töltöttem fel a képet 1000 sorry -
#10439 -
#10438 Az rohadt jó rész!!! Próbálkozzál. Úgy élvezetes, ha nem tudod, hogy kell. Ha érted a lényeget, hogy ha átmész egyre, akkor a mellett lévő összes (kivéve átlósan) megváltozik, akkor egy kis logikával megoldható. -
kaká 22 #10437 haly valaki tud segiteni a templomba a cserépmotivumoknál hogy kell továb jutni??????????
gyors válast kérek köszi
-
lord nihilus #10436 filefront-on annyi van mint a .... :)
a kotor3 történetéről vki már tett be képet ide asszem, szvsz lesz de nem mozstanság :| -
Ronnie17 #10435 Hát jó, de a www.pcgamemods.comon rengeteg kieg volt hozzá és az az oldal most szar... már egy jó ideje, és azért kérdeztem h nem-e tud valaki egy jó oldalt ahonnan le lehet tölteni hozzá modokat (amugy lesz kotor 3???:D)
-
#10434 Egyébként nem ez az a játék, amihez rengeteg kiegészítőt készítettek volna, akkor már inkább játsz a BG2-vel, vagy az NWN-el. -
#10433 google? -
Ronnie17 #10432 hali nem tudna vki olyan oldalt mondani ahol vannak jó kiegészítők a játékhoz?? mer a pcgammods.com nem jó... -
#10431 Gondolom Starforge-ra gondolsz, és oda csak a legvégén tudsz menni. -
#10430 az tökmindegy -
kaká 22 #10429 az bajha acsillag térképeket nem sorjába hanem össze viszza szerzem meg mert én nem ugy mentem hogy ellöször kashyk ...
-
kaká 22 #10428 jol van de akkor azt mondjátok meg hogy hogyan kell továb jutni amikor darth malak ellen harcoltam és bastilla feláldozta magát és meg kell keresnem a csilaghokot hová menjek valaki tud segiteni ? köszi elöre
-
kaká 22 #10427 na meg van valakinek vagy nincs ezt kérdeztem
-
#10426 kölök, ez nem San Andreas, itt van kicsit komolyabb történet is közben, és a döntéseid bolygók sorsát befolyásolhatják... pozitív v. negatív irányba, Manaan-on pl a negatív határozottan vicces... -
PEE01 #10425 Megmutatja a haverjának hogy "ezt nézd milyen ügyes vagyok 100%-ra megcsináltam".
-
Lyan Kyj #10424 és annak mi értelme lenne? -
kaká 22 #10423
csátok valaki el tudja küldeni a star wars of the ol republic -hez a 100
% mentést elöre is köszi -
#10422 a patchet, ha jót akarsz, a kétkezes fénykasza bugja miatt. így nem kell elhasználnod 3 featet. -
#10421 Mit ne csináljak? A magyarítást ne tegyem fel? -
#10420 probléma megoldva, 3.34es verzió helyett 3.32a kellett -
#10419 most pedig az én aprócska kérdésem... Kotor Savegame Editor nekem az istennek nem hajlandó módosítani a mentéseimet. annyi lenne az alap probléma h ki akarom próbálni a gémet egy Scoundrel-Guardiannal, Force Wave/Force Jump, aztán Sneak Attack (Alien beütés), hasonló szépségek... na igen, és van egy olyan csoda a Scoundrelnél h Critical Strike. no, én ezt gyűlölöm, szóval meg akarok tőle szabadulni, helyette berakni egy kellemes Flurryt. Critical Strikeot kitörlöm, Flurryre nyomok egy add featet majd commit changes és... semmi. a fájlt újraírja módosítás dátuma haver szerint, de nem módosít semmit. van valakinek vmi halvány tippje miért lehet ez? -
#10418 kell, és ne csináld. semmiképpen. van egy szép kis bug, miszerint a kétpengéjű fényfütykösre nem vonatkoznak a kétkezesség alapszabályai. na, ha ehhez tartod magad Bastilla egész értelmes egy karakter lesz, sőt még sokan mások is. -
#10417 Lenne egy kérésem:
Leírnátok hogy hogy csináljam a patchelést? Nem eredeti a gamma, 1.03-az uccsó peccs asszem, kell crack a patchekhez? Ja meg fel akarom tenni a magyarítást, azt a patchelés után vagy előtte? Részletesen légyszi! -
#10416 Azon már túlvan... -
#10415 Szerinted mi gondolatolvasók vagyunk, mI?
És ne cseszd szét a fórumot. -
#10414 jah ez a kotor 2 höz kell... -
Kiswarga #10412 Nem az de már nem is szükséges. -
#10411 nulla szerintem -
Kiswarga #10410 Nem tudjátok véletlenük, hogy melyik gombbal kell behozni a consol-t?? Fontos lenne. -
lord nihilus #10409 mektudod a Korribanon... -
K Ace #10408 Hi Ebon Hawk-on van vmi titkos rekesz, vagy ratár. Azt, hogy lehet kinyitni, és mi van benne?