11368
  • Marci56
    Sziasztok
    Kijátszottam, szerintem nagyon nagy játék. Nektek sikerült Bastillát visszaállítani? Szerintem jobb lett volna, he amikor legyőzzük Mallakot akkor még utána bejárhatjuk a galaxist! :D
  • Neogan
    Meg nem férne be az Ebon Hawk-ba. :)
  • Calver
    de legalább a buckalakókkal nem kéne annyit szenvedni
  • HiPPoNaX
    asszem magas lenne a legellenallasa egy ilyen swoop gepnek :D
  • Neogan
    Mint Swoop-járgány :)
  • Calver
    pedig mókás lenne Tatooine-on
  • Neogan
    loool én meg nézem: Mi köze ennek a KotORhoz?? akkor láttam hogy semmi :)
  • N1ggA
    lol
  • solle
    áááááá most nézem hogy rosz helyre töltöttem fel a képet 1000 sorry
  • solle
  • N1ggA
    Az rohadt jó rész!!! Próbálkozzál. Úgy élvezetes, ha nem tudod, hogy kell. Ha érted a lényeget, hogy ha átmész egyre, akkor a mellett lévő összes (kivéve átlósan) megváltozik, akkor egy kis logikával megoldható.
  • kaká 22
    haly valaki tud segiteni a templomba a cserépmotivumoknál hogy kell továb jutni??????????
    gyors válast kérek köszi
  • lord nihilus
    filefront-on annyi van mint a .... :)
    a kotor3 történetéről vki már tett be képet ide asszem, szvsz lesz de nem mozstanság :|
  • Ronnie17
    Hát jó, de a www.pcgamemods.comon rengeteg kieg volt hozzá és az az oldal most szar... már egy jó ideje, és azért kérdeztem h nem-e tud valaki egy jó oldalt ahonnan le lehet tölteni hozzá modokat (amugy lesz kotor 3???:D)
  • ollie
    Egyébként nem ez az a játék, amihez rengeteg kiegészítőt készítettek volna, akkor már inkább játsz a BG2-vel, vagy az NWN-el.
  • ollie
    google?
  • Ronnie17
    hali nem tudna vki olyan oldalt mondani ahol vannak jó kiegészítők a játékhoz?? mer a pcgammods.com nem jó...
  • ollie
    Gondolom Starforge-ra gondolsz, és oda csak a legvégén tudsz menni.
  • uv
    az tökmindegy
  • kaká 22
    az bajha acsillag térképeket nem sorjába hanem össze viszza szerzem meg mert én nem ugy mentem hogy ellöször kashyk ...
  • kaká 22
    jol van de akkor azt mondjátok meg hogy hogyan kell továb jutni amikor darth malak ellen harcoltam és bastilla feláldozta magát és meg kell keresnem a csilaghokot hová menjek valaki tud segiteni ? köszi elöre
  • kaká 22
    na meg van valakinek vagy nincs ezt kérdeztem
  • Calver
    kölök, ez nem San Andreas, itt van kicsit komolyabb történet is közben, és a döntéseid bolygók sorsát befolyásolhatják... pozitív v. negatív irányba, Manaan-on pl a negatív határozottan vicces...
  • PEE01
    Megmutatja a haverjának hogy "ezt nézd milyen ügyes vagyok 100%-ra megcsináltam".
  • Lyan Kyj
    és annak mi értelme lenne?
  • kaká 22

csátok valaki el tudja küldeni a star wars of the ol republic -hez a 100
    % mentést elöre is köszi
  • Calver
    a patchet, ha jót akarsz, a kétkezes fénykasza bugja miatt. így nem kell elhasználnod 3 featet.
  • Neogan
    Mit ne csináljak? A magyarítást ne tegyem fel?
  • Calver
    probléma megoldva, 3.34es verzió helyett 3.32a kellett
  • Calver
    most pedig az én aprócska kérdésem... Kotor Savegame Editor nekem az istennek nem hajlandó módosítani a mentéseimet. annyi lenne az alap probléma h ki akarom próbálni a gémet egy Scoundrel-Guardiannal, Force Wave/Force Jump, aztán Sneak Attack (Alien beütés), hasonló szépségek... na igen, és van egy olyan csoda a Scoundrelnél h Critical Strike. no, én ezt gyűlölöm, szóval meg akarok tőle szabadulni, helyette berakni egy kellemes Flurryt. Critical Strikeot kitörlöm, Flurryre nyomok egy add featet majd commit changes és... semmi. a fájlt újraírja módosítás dátuma haver szerint, de nem módosít semmit. van valakinek vmi halvány tippje miért lehet ez?
  • Calver
    kell, és ne csináld. semmiképpen. van egy szép kis bug, miszerint a kétpengéjű fényfütykösre nem vonatkoznak a kétkezesség alapszabályai. na, ha ehhez tartod magad Bastilla egész értelmes egy karakter lesz, sőt még sokan mások is.
  • Neogan
    Lenne egy kérésem:
    Leírnátok hogy hogy csináljam a patchelést? Nem eredeti a gamma, 1.03-az uccsó peccs asszem, kell crack a patchekhez? Ja meg fel akarom tenni a magyarítást, azt a patchelés után vagy előtte? Részletesen légyszi!
  • N1ggA
    Azon már túlvan...
  • ollie
    Szerinted mi gondolatolvasók vagyunk, mI?
    És ne cseszd szét a fórumot.
  • Balazs15
    jah ez a kotor 2 höz kell...
  • Kiswarga
    Nem az de már nem is szükséges.
  • ollie
    nulla szerintem
  • Kiswarga
    Nem tudjátok véletlenük, hogy melyik gombbal kell behozni a consol-t?? Fontos lenne.
  • lord nihilus
    mektudod a Korribanon...
  • K Ace
    Hi Ebon Hawk-on van vmi titkos rekesz, vagy ratár. Azt, hogy lehet kinyitni, és mi van benne?