11368
-
#10528 én azt olvastam hogy a cerka raktárban lehet venni, de nem találom sehol.... akkor most fejlesztés nélkül kell menni?:( -
#10527 A fejlesztők a fejlesztés egy korai szakaszában tervezték a swoop-bike-ok tuningolását, de aztán ezt elvetették, nem akarták túlbonyolítani a miniganeket! -
zbundy #10526 Ezt én is olvastam és én is kiváncsi lennék rá hogy lehet-e turbózni a járgányt. Érdekes lenne. De a Tatooine-i versenyt mindenkép próbáld megcsinálni, mert sok versenykötvényt kapunk érte. A Tatooine-on 60 kreditet adnak érte darabonként, de a Yavin-i űrállomáson a ridian ad érte 156 kr-et. Ha megcsinálod mind a három versenyt amit lehet, akkor ha jól emlékszem 120-130 versenykötvényt kapsz. Szorozd be!!! -
#10525 Swoop versenyekhez lehet valamit javítani a járgányon? (Tatooine-n vagyok). Olvastam párbeszédben, hogy a Czerka irodákban lehet hozzá cuccot kapni, de nem láttam). Így alapból meg nem vagyok egy született tehetség, eddig mindig csak a kötelező tarisit csináltam meg. :) -
lord nihilus #10524 pedig vissza lehet téríteni(ha jól sejtem ez Juhani akar lenni), csak bajos az a beszédfonal amivel el lehet érni...próbálkozz! ;) -
#10523 nah jól van akkor kinyírom -
#10522 jedivé akarok válni megleltem a nőt, aki miatt ellepte a sok véreb a területet, de a nőt sehogy se tudm visszacsábbítani, scak bőg, meg vn egy meggyőzés, de az sosem sikerül:( -
#10521 Köszi. Tényleg az öreg mókamester jedi Manaan-os dolgát mindig megcsináltam, csak elfelejtettem. :) A "macskacsaj" mindig velem szokott, lenni, de eddig valahogy elkerülte a figyelmem ez a találkozás. Na most direkt rákészülök. Mégegyszer köszi. -
SaGa Jr #10520 Canderous esetében folyton kérdezgetni kell a múltjáról. EGy idő múlva eljutsz odáig, hogy már mindent tudsz róla. Na ekkor majd felkeres egy manus ha éppen veled van Canderous és szót ejt egy régi ügyről amit le kéne rendezni. Ez Tatooine-on kerül megoldásra a bányászgép árnyékában.
HK-47 esetében javítgatás szükséges hogy visszanyerje lassan minden tudását. Persze mikor kiderül kik is vagyunk valójában, akkor visszakapja az emlékeit, de sok bonusztól elesik, amit bütyköléssel elő lehetne belőle csalogatni.
Az öreg jedi esetében a sztorija majd Manaan-on keresendő. De ehhez persze némi beszélgetés kell a múltjáról. Ekkor majd lesz egy nyomozgatás amire egy régi ismerősének a felesége kéri meg méghozzá a börtön mellett.
A macskacsaj esetében is a múltjáról kell faggatózni jó kitartóan és majd egyszercsak, ha ott van a karakterrel, jönni fog egy twi-lek aki a múltjában igen sötét személyként van jelen. Komoly pofozkodás várható itt is. A helyszín változik ha jól emlékszem.
T3 dolgaira már nem emlékszem. -
#10519 Hát már nem először tolom végig a KotOR 1-et, de eddig nem tudtam megoldani az összes csatlakozot karakter küldijeit. Tudtok ebben segíteni?
Persze egy pár meglett:
Bastila szüleit megoldottam, Tatooine kocsmájában ült az anyuka.
Carth fia Koribban-i akadémián csücsül.
Mission tesója szintén Tatooine-en volt fogolyként a buckalakóknál, ha jól emlékszem, de ő sem lett meg mindig.
Zaalbar-nak Kashyyyk-on rendeződött a múltja.
A többiekkel viszont nem sokra jutottam. Ebben tudtok segíteni? -
Zóanagyvarázsló #10518 Német nyelvű verzióban lehet valahol nyelvet állítani? Vagy legalább a magyarítást felrakni? Mert hiába telepítem, minden marad németül, abból pedig nem sokat értek. (Valahogy a germán beszédtől is jó lenne megszabadulni, de egyelőre örülnék, ha egyáltalán értenék belőle valamit.) -
SaGa Jr #10517 Igen. Arra van, hogy bizonyos helyekről, merthogy akárhonnan nem működik, egy gombnyomásra visszajuss a menedékhez. Aztán a menedéktől vissza a kérdéses helyre, ahonnan alkalmaztad a gyorsított visszajutást. -
#10516 Az úgynevezett gyorsutazó rendszer kimerül abban, hogy bárhonnan hirtelen a rejtekhelyre jutok? azthittem, ha monjduk van egy hatalmas terület, ahol már jártam, és át kéne menni rajta, akkor nem fontos:( -
#10515 google vazz -
#10514 ??? -
c115 #10513 valaki végigjátszást plzplzplzplz!linekeljen.
vagy e-mail :[email protected]
-
#10512 lásd: Die Hard 3. "szökőkút a parkban két kannával" jelenet. a megoldás dettó ugyanaz. -
#10511 1 - Megtölteni a tárolót
2 - Áttenni a tárolóból a fecskendőbe
3 - Leszívni a fecskendőt
4 - Áttenni a tárolóból a fecskendőbe
5 - Megtölteni a tárolót
6 - Áttenni a tárolóból a fecskendőbe -
Arnold10 #10510 szevasztok remélem tudtok segíteni van egy kis gondom!
amikor a manaan bolygón vagyok a víz alatt egy gyárat kell fölrobbantani,a számítógépen már öszzenyomkodtam minden gombot,hol az egyik tartájt töltöm föl hol a másikat.ha valaki tudja akkor írjon az e-mail címemre de ide a fórumba is írhattok.
[email protected] -
lord nihilus #10509 nálam is első helyen van, bizony remek gém lett...én viszont eddig csak übervilágos jediként vittem végig :D:D -
zbundy #10508 Tényleg ez a legjobb star wars game (persze szerintem). Mióta megjelent azóta játszok vele kissebb-nagyobb megszakításokkal. Már 9x vittem végig, különböző karakterekkel és képességekkel. Viszont Sithként még csak 2x. A Jedik jobban bejönnek. Mindíg megcsinálok minden általam ismert mellékküldit, de így is találok új dolgokat, tárgyakat. Legutóbb pl. ha a Yavinra mindíg visszajárunk akor egyszer majd meg kell védenünk a Rodiant és utánna vehető nála két különleges fénykard kristály. Darabja 20000 kredit. -
#10507 Viszont találtam egy modot, amiben a Kotor 2-ben lehet Bastilával játszani (mint fő játékos karakter). Vele nyomom tovább :D
Jah és más játéknál nem szokott érdekelni, hogy mi fog történni, el szoktam olvasni a SPOILEReket, de itt örülök hogy nem tudtam semmit a történetről... -
#10506 Most vittem a játékot... Egy dolog nagyon nem tetszett benne: a végén,... nos miért van vége? Tök jó lenne a Galaxis ünnepelt hőseiként végigcsinálni az abbamaradt mellékküldetéseket... De kilépett a főmenübe, amint kiléptem a "vége-felirat"-ból... :( Egyébként mostantól ez a kedvenc Star Wars game-m. Gondolom nem vagyok vele egyedül :) -
kyle reese #10505 ha kell akkor szolj privibe hogy hova küldjem
-
kyle reese #10504 helo .konzolt azt nem tudok de ilyenröl hallottam hogy savegame editor amiben be tudod állítani hogy az életerőd 1 %-on maradjon -
#10503 nulla? -
Kristóf00 #10502 hello!
Nem szeretek kodókat használni de már párszor végignyomtam és most istenként akarom végignyomni :D
De nem hozza be a konzolt aki tud ilyet plz segitsen!! -
#10501 Azt hiszem 2 szobával a trükkös padló előtt található. -
Meshif #10500 Köszi a válaszokat, de én nem találtam meg a log-ot, de megyek és megkeresem :-) -
Train1 #10499 Kösz! Bejöt(az X-es verzió)!!! Azóta már végigtoltam, király egy gém volt! -
#10498 Leírja egy log a játékban, hogy H alakban kell végigtrappolni. Egyébként meg ugyanúgy a templom alagsorában van a logbook. -
#10497 logika. -
Lyan Kyj #10496 egy logbook-ba van egy hullában -
Meshif #10495 Üdv!
Mondja már el nekem valaki, hogy honnan találtátok ki ezt a "H"-t meg az "X"-et???
Mert én is csak egy végigjátszásban találtam meg, mert azzzistenért nem jöttem rá (magamtól)hogy mi a zár nyitja. :lol: -
Gohanka #10494 Hali,
Vki megtudja mondani, hogy a játékzenét mivel tudom meghallgatni, mert igaz, hogy mp3 formátumúak a fájlok, de amint el kezdi lejátszani a winamp, csak sipoló hangot hallok és nem zenét. Ha netán program kéne hozzá, írjátok le a nevét pls.
-
#10493 ha nem sikerül, nézd meg ezt az oldalt tanácsért. -
SaGa Jr #10492 Én speciel X-et használtam. Csak a 4 sarokra lépve rá, majd az utolsóról átlósan begyalogolva középre. Ez a legegyszerűbb.
A H alak is működik, ha megfelelő irányban csinálod, de sokka legyszerűbb az X. -
#10491 H alak kell -
#10490 hát én is H alakban szteppeltem át rajta ameddig ki nem nyílt... -
Train1 #10489 Köszi, ki fogom próbálni. Ha nem sikerül, úgy is háborgatlak tovább!!!