11368
  • Bandew
    Mé? Abban van élvezet.
  • Hmuda
    Jajó. De monsjuk érdekes lenne egy síma katonával Malak ellen menni. :-)
  • Bandew
    De mondom, mivel én jedi buzi vagyok, ígyis-úgyis jedi lennék, akárhogy is lenne. :D
  • Bandew
    Semmi (én legalábbis jedi buzi vagyok :D), csak elvártam volna ettől a játéktól, egy sokoldalú végigjátszást, mint pl. a Baldurs Gate.
  • Shaman
    Malakot miért nem tudtad megölni?
    A lényege,hogy apránként kell. ha csak eléállsz és ütöd úgy nem tudod megölni. beleütsz párat,arrébb szaladsz gyógyítod magad,megint beleütsz.
    (Na már most látom,hogy mindjárt kiderül,hogy ez is csít egyeseknek)
  • Shaman
    Ebben neked mi a csít? A játék lehetöséget ad rá nem?
    Én eccerüen nem harcos hanem inkább sok féle eröt használni tudó jedi akartam lenni.Ennyi nem több.
    De mindenki úgy játszik ahogy akar...........
  • Hmuda
    Miért? Mi kifogásod van a Jedik ellen?
  • Bandew
    Hát ez elég sux.
  • CarajoEsp
    Gyerekek. LEgyen Spoiler mindenhol ahol szükség van rá.
  • Hmuda
    Hol itt?
  • hen-tes
    help!
    itt kel ilyen páncélzatot húzni ??
  • sznupi
    De itt a megoldás hozzá. 8-)))

• sznupi
    Jaaaa, ott nem H betüt kell kirakni, hanem az egészet át kell állítani, és ugye úgy működik, hogy ha rélépsz egyre, akkor keresz alakban mind átvált.
    Én azt úgy csináltam meg, hogy egy 3*3-as mátrix van, először a négy középsőt váltottam át, majd a sarkokat és a legutolsó sarokról besétáltam középre, ekkor szépen átváltott mind és láss csodát kinyílt az ajtó. 8-)))
  • sznupi
    Konkrétan mire gondolsz?
  • sznupi
    Kb úgy mint amikor a hajón vagy a legelején és nem tudod addig kinyitni az ajtót amíg szintet nem lépsz.
  • sznupi
    Szerintem az lett volna a jó, hogy ha úgy csinálják meg, hogy kötelezően lépj szintet és ne tudd addig elhagyni Tarist ...
  • sznupi
    Hát, mindenképpen jedi leszel, de attól még lövöldözhetsz puskával, csak nem sok értelme van. 8-)))
  • sznupi
    Én megcsináltam, de az csak dark side pontok meg pénz szerzésére jó, szal ha jó akarsz lenni, akkor ne foglalkozz vele.
  • magus
    hogy lettél jedi mikor csak most szabaditod ki?

amugy en most kerultem a dantoiinre. Soldiert valasztottam, es egy jo fenykardozos csavot akarok, meg gy csajt aki jol hasznalja az erot. akkor mmit valasszak kettojuknek?
  • Stranger
    Most járok Manaanon, találkoztama ganaharadannal (vagymifene, vmi bérgyilkos brigád), ti megcsináltátok a küldetéseit? Light jedi vagyok, ezért meg dark pontot kapok:( pedig a republic ellenségeit kell kinyírni.
  • Hmuda
    :-)
  • MarkBlade
    Végig lehet tolni a játékot úgy, hogy nem leszek jedi?
    Bocs de szeretem az 51-es számot.. mint a körzet.. :)
  • Hmuda
    De ha 50-szer nem kérdezték meg akkor egyszer se. :-)
  • Hmuda
    nem
  • Bandew
    Végig lehet tolni a játékot úgy, hogy nem leszek jedi?
  • ZsZso
    Na ... megoldódott a problémám (kilépett a Malak bácsi képe után a desktopra a patchelés után). A hiba az volt, hogy az ide kilinkelt crack szar. A deviance kiadott egy jó krakkot, amivel faszán megy a gém. Na jó játékot, bye!
  • I.C.ram
    Undorító ez a dolog. Olyan mint a Mohaaban a picmip: Elöbb látod meg egy kicsivel az ellenfelet cserébe a grafika egy c64-es játékéval lesz egyenlő, de nekik nem az számít, hogy élvezet, hanem, hogy nekik legyen a legkönnyebb kinyírni a másikat.
  • I.C.ram
    Ezt próbáltam én is magyarázni neki. Szerintem full csítelés a dolog.
  • Lacika 79
    Hm. És így mi benne az izgalom, a kihívás? Az ember neki ül, és végighenteli az egészet. Ez nem Diablo2, hogy tápoljon az ember ezerrel.
    Akik annak idején nagy BG, Fallout rajongók voltak, ill. még mindíg azok, tudják miről beszélek.
  • Shaman
    tehát értelemszerüen,mikor elöször végigtoltam,valahogy így fejeztem be 20-as szinten:
    8-as szintü harcos,12-es szintü jedi.
    Most így állok:
    2-es szintü harcos 10-es szintü jedi. (magyarán 12-es szintü vagyok,s még mehet 8 szint jedire)
  • Shaman
    Mert akkor magasabb szintü jedi leszel.
    Mert ugye úgy nagy átlagban olyan 8-as szintü szokott lenni az ember mikor jedivé válik,s utána minden szintlépésnél kap eröt,illetve erö típust választhat.De az elözö 8 szinted bukod,mert ott csak sima vitalityt kapsz.
    Szal így már 3-as szinttöl jedi leszel,s lesz egy csomó force-od.
  • PLaci #2159
    OK, vagyok már kb level4... :-((
  • Kandurex
    És miért jó, hogy ha alacsonyabb szintű maradsz?
  • Shaman
    Majd meglátod. Tarison még nem. A következő bolygón dantooinon leszel majd jedi.
    Ezért érdemes Tarist úgy megcsinálni,hogy a lehető legkevesebb szintet léped meg (attól még Xp-t kapsz tovább is)
    Itt egy pár embernek (Hmuda,én,stb) már sikerült 2-es szinten mardnia jedivé válásig. 2-es zintü mindeképp leszel,mert a hajón meg kell 1 szintet lépned kötelezően.
  • PLaci #2156
    Nem vágom, mikor/hol/hogyan lesz az emberből Jedi?
  • PLaci #2154
    Nagyon jó! Ha hazaértem a suliból, nem engedem ki az Xbox joy-t a kezemből, amíg meg nem érkezik a memória a PC-mbe! (remélem ma már megjön...)
  • Kandurex
    Bár crack -nek a Harczos féle #2143 ajánlom
  • Kandurex
    #2069 tartalmazza a patch -et is...
  • precision
  • Kandurex
    #2069 tőt, felrak, megjavul.