11368
-
#2236 joh, meggyőztél -
Dns5000 #2235 ize 2 penges -
Dns5000 #2234 de ugyis a 2 legjobb kovet rakod bele mind a 2 tehat ugyanolyan mintha 1 2 kadosod lenne. -
#2233 2szer annyi tuning fér bele(4 :) ),ha két különnel mész -
Dns5000 #2232 dual lezerkadal nem jobb menni? en eddig ugy neztem hogy jobb mint ket kulon lezerkad -
#2231 Nagyon kira a játék, lightos jedivel már végigtoltam :)
Két lézerkard + master flurry + master speed -> 5x sebeztem 1 körben, Malak 2-3 körönként rohangált életért -
Rezso #2230 Én itt találtam végigjátszást, elég korrekten minden le van írva minden.
http://www.gamebanshee.com/starwarskotor/walkthrough.php -
#2229 van vhol végigjátszás?én nem találtam.nem mintha nagyon kellene hozzá,de nem akarok egy küldetést se elcseszni vmi hülye véletlen hiba miatt.
köszi -
Dns5000 #2228 valaki bement a sith akadema fonokenek szobajaba? van benne valami erdekes? -
Dns5000 #2227 dark jedi vagyok es allandoan van rajtam egy aktiv force power, valaki tudja hogy mi az? -
sznupi #2225 Hmmm, nekem ilyesmit nem mondott, lehet, hogy túl eréjes voltam vele? 8-))) Csak annyit gagyogott, hogy ha megcsinálja akkor tudná rendezni az adósságait, de akkor utána nézek, kösz szépen. 8-)) -
#2224 Elmondja hova kell menni az alapanyagért. Ha emlékezetem nem csal, a Kashyykra kell menni, a vukikhoz. -
sznupi #2223 És utoljára egy kérdés. 8-)))
Mission tesóját kiszabadítottam, nem volt vele semmi gond, de most valami mirigyet akar, hogy Tarisian sört csináljon, szal egész Tatooint bejártam 20-szor, de akkor se találom mi kell neki, ott van az egyáltalán vagy menjek máshova? 8-))) -
sznupi #2222 Na jó, ez most félreérthető, szal tudom, hogy meg kell nézni a starmapokat, csak nem tudtam, hogy Yavinra addig nem mennek az ürgék amíg nem csinálok meg 3 bolygót. -
sznupi #2221 Azt nem tudtam, hogy meg kell nézni a starmapokat, csak a küldetéseket csinálgattam de a starmapra nem néztem rá, de akkor megteszem és megnézem én is azokat a csúnya bácsikat. 8-))) -
sznupi #2220 Kutakodj kicsit többet, vannak cuccok amik a Dark Jedinek adnak hasonló tulajdonságokat, javaslom a Valley of The Dark Jedi katakombákat, ott lesz egy fejpánt amit meg csak a csúnya és gonosz sith lovagok használhatnak. 8-))) -
Lacika 79 #2219 Hát ilyesmi előfordul. :-)
De szerintem egy dark így is elég erős. -
#2218 Nya én meg megszívtam:-(
Még jóként volt egy +5 wisdomot adó fejpántom,s már elöre dörzsöltem a kezem,hogy milyen jól fog ez jönni darkként,erre nem tudom használni,mert csak jó jedi használhatja -
Lacika 79 #2217 Egészen pontosan a "Grove" térségben lesznek, de én egy picit izzadtam velük, elsőre nem sikerült legyakni őket. -
#2216 Sephi,snoopi:
1-3 starmapig a yavinon nincs semmi csak egy árus,aki extra cuccokat árul.
Amint megszerzed a 3. starmapet lecserélödik az áruja (tehát érdemes addig ide ellátogatni),illetve a 3. starmap után ha hozzámész csúnya rossz fiúk vannak nála,akik ekkor még lelépnek ha keménykedsz velük.
5. starmap után ha mész hozzá,ismét lecserélödik az árukészlata,s ekkor is rossz fiúk lesznek ott,de ekkor már nem mennek el,hanem harcolnod kell velük.
Lentebb írta valaki,hogy neki nem sikerült lenyomnia öket. Hát én anno mikor light-ként voltam ott lenyomtam simán öket,most darkként meg még könnyebb lesz majd. (remélem) -
#2215 Már írtam: menj körbe MINDEN zónában és gyilkolj le minden egyes mandalori csaptot, utána nem kell visszamenni, a küldit adó emberhez, csak látogasd körbe a találkozások helyeit és azu egyiknél ráakadsz a vezérre. -
#2214 Nagyon eltalálták ezt a játékot. Jó a történet, teljesen Star Wars hangulat (mondjuk Tatooine lehetett volna jobb is, nem igazán adja vissza a Mos Eisley mesék hangulatát-ezt úgyis csak az tudja aki olvasta), változatos, nem lehet letenni!! És ez a nagy szó! Én annakidején RPG-k közül első nekifutásra csak a Fallout sorozatot nem tudtam letenni, egyszerűen nem lehetett betelni vele. Na ez most pont olyan. Játszottam sok mással (BG, Morrowind, Gothic,stb) de azoknál mindig volt jónéhány szünet, mire végigvittem. -
#2213 De ők nem nagyúrak. -
sznupi #2212 Azért ha belegondolsz, sem Darth Maul, sem Duku gróf nem volt testihibás. 8-))))) -
sznupi #2211 De nemrég olvastam, hogy már kikerültek a cheatek meg a trainer a KOTOR-hoz, most majd minden 5 éves nekiáll hősködni, hogy véginyomtam, de király vagyok. 8-(( -
sznupi #2210 Az nem bolygó hanem űrállomás, de nekem még mindig csak egy Rodian van ott, pedig mondták itt korábban, hogy valami csúnya nagy idegenek vannak, de nekem basznak bejönni, pedig szegény rodiant már pazaakban is kifosztottam, aztán már diszkont vásárolok nála, de csak nem jönnek azok a csúnya bácsik. 8-))) -
sznupi #2209 Azt a datapadot akkor kapod amikor megölöd Calo Nord-ot, szal elvileg bármelyik bolygón találkozhatsz vele, bár Manaanon megnéztem volna, hogy mi van ha ott bukkan fel, ugye az ottani törvények miatt. 8-))) -
#2208 Egybkent a Yavin bolygon mi van? -
#2207 Csak szolok hogy aki a Light utat koveti nehogy elfogadja a Manaan-on levo bergyilkos meghivasat (ami aszem meg a Koribean bolygon ad at egy hapi) mert az Dark Side kuldetesek. en majdnem beszoptam :) Nekem meg egy ark Side pontos sincs :))
Mission tesojat nem talatam meg... irany a Kasyyyr! -
#2206 Legyilkolászod az összes manadalorit aki a szabadban mászkál, aztán visszamész a manushoz aki adta a küldit, hogy öld meg őket (a jedi akadémia mellett kint). Ő kérdezi, hogy megölted-e a vezérüket is. Na ez után kell újrá átfésülni a terepet, mert az egyik csapat helyén lesz a főnök néhány surmóval. -
#2205 mindenhol vannak manadlorik? eddig 2-t vagy 3-at gyilkolasztam le. Ahol van egy epulet ahova nem enged be a droid. azokon talaltam asszem. hany olyan epulet van? -
#2204 Amikor én először szembesültem vele, aszittem leesek a székröl.
SPOILER!!!
Mondjuk ahogy elkezdték a filmben összerakni a dolgot, szép lassan realizálódott bennem a dolog. A végső löketet az adta, ahhogy mutatják, ahhogy Bastila készülődik megölni engem, már akkor gyanakodtam. A maszkos bejátszás leges legelején már az asztal szélét fogtam, hogy most tényleg én vagyok-e vagy csak vmi félrevezetés az egész. Asztán ahhogy lejött a maszk é selővillant az a gonosz sárga szem...
Áh, nagyon király bejátszás. -
#2203 Csináld meg a mandaloros küldit, abban kapsz majd extra kardot. Én is rengeteget kerestem a kardomnak megfelelő párt, aztán mikor összeakadtam a mandalori főnökkel, nagyon megörültem annak amit mondott (majd meglátod). Ha nem tudnád: menj körbe minegyik zónában és gyilkolj le minden egyes mandalori csapatot. Csak ezután fog megjelenni a főcsapat asszem a Grove-nál. Ha őket legyűröd, akkor a főnöknél találsz egy-két kardot. -
#2202 honnan lehet uj lezerkardot szerezni? csak mert maxon van a ketkezes kardozasom, (megeri amugy ketkezezni?), es van egy lezrkardom meg egy bibroswordom. de szeretnek ket lezerkardot. amugy talaltam vmi kristalybarlangot, onnan osszeszedtem vagy 15 asvanyt, de csak 3 at tudtam belole hasznositani... -
#2201 Most jártam a Leviathanon, hát igencsak leesett az állam. Az életben nem is gondoltam volna erre:) Kurvajó ez a játék, Fallout óta nem játszottam ilyen fasza RPG-vel -
#2200 Nem derül ki. -
#2199 Vagy az is lehet, hogy mikor meglátá hogy miben akarják szerepeltetni leesett az álla:) -
#2198 SPOILER!!!
Nem nyomtam még végig, de az nem derül ki, hogy MALAk mikor veszti el az arcát? Mert elég csúnya a drága a pléhpofa nélkül:)) Ez valami rossz szokás a Sitheknél, hogy testi hibásak? (lásd Vödör és a többiek..) -
#2197 IGEN IGEN ÉS MEGCSINÁLTA? EZAZ!!!!!!!!!
Végre végig tudom nyomni már ezt a játékot. -
#2196 Ja egy kérdés: a patch megoldja, ezt a hülye akadozós problémát. A Tarison egyszerűen meghal a játék, mintha Amigám lenne.