11368
  • Hmuda
    Csak akkor ad bónuszt ha csak egyet használsz, amint egy másikat is a kezedbe raksz, azonnal megszünik a bónusz.
  • Hmuda
    Ahha. A középső kövek csak a színét változtatják (bár hallottam exrtadurva kristályokról, mint pl a Hearth of Guardian meg hasonlók, asszem azokat középre lehet rakni).
  • Hmuda
    Én egyszer úgy csináltam a karimat, hogy a lehető legmaximálisabb persuadiont hoztam ki belőle (addig gyüjtögettem a skill pontokat, míg Jedi nem lettem és csak azután raktam mindet a Persuadionra, amikor már csak 1 pontot kellett költeni egy növeléshez) és még így se akart kijönni )plusz még bevetettem a 2. szintű force befolyásolást de arra se dugta ki az orrát). Szóval lehetetlen kiszedni onnan.
  • Hmuda
    Az lehetetlen, mivel az az egyetlen olyan páncél a játékban (az extrákat belepakolva) ami +14 armourt ad. Ezzel együtt Canderousnak úgy 38 védelme volt ami nagyon jónak számít.
  • Bandew
    Neked is köszke. :)
  • Bandew
    köszke
  • Dns5000
    en kb 30k talatam a gameban de nem adtam el semmit sem mert barmi keveset adnak mindenert
  • Dns5000
    azokat enis megtalatam, de a kovek amit kozepre paksz azok nem adnak plusz csak a fenykard szinet nem?
  • sznupi
    Hát én totál nem foglalkoztam a pazaak-kal sehol, csak Yavinon, szal nem létszerű a játékban a sok pénz, a nélkül is meg lehet csinálni, ráadásul a jó oldalon, csak minden apartmanban kutass át mindent amit lehet, nyisd ki a security ládákat és lesz pénz elég, plusz nem kell feleslegesen agyba főbe vásárolgatni. 8-))
  • sznupi
    Vagyis eleve rossz oldalon játszottam végig először. 8-))
  • sznupi
    Tudós? Nekem ott egy katona volt, de én eleve jó oldalon játszottam végig és nem foglalkoztam vele, fénykard bedug dark side pont megkap. 8-)))

Amúgy ha nagy a persuade tulajdonságod, akkor az ég világon siznte mindenkit rá tudsz beszélni mindenre, kivéve ha eleve lehetetlen mert úgy van megírva a program.
  • PLaci #2270
    A Sith Sniper Rifle milyen? Megéri azt az 1500 creditet?
  • PLaci #2269
    Hajjaj.... Kicsit lassú a Pazaak_al való pénzszerzés...
    A Sith karantén alatt álló bolygón vagyok még, és kéne kb 1000 credit... Megcsináltam egy bérgyilkos feladatot (nem az arénás, hivatalost), meg mindenkit levertem az arénában a DM kivételével. Nem akarok Dark pointokat, de a fenti kantinban már nem játszik velem a hapi (csalok szerinte), és nem tudom, ugyan így véges-e az alsó kantinban található Pazzak játékos türelme is...

Már meg van a 3 db Promis Land Journal, de nem akarom odaadni az öregnek, mert elmennek, és az ő boltjukból kéne a másik upgrade-elhető páncél.
    Bemehetek a Vulkar Beck bázisra is, csak oda kéne mennem a pajzshoz.
  • PLaci #2268
    Xbox? Ide vele! :-D
  • Hmuda
    Aki meg maximalista, annak pontosabb link:
    Gamefaqs KOTOR szekció!
    Ugyan suxboksz faqok, de szinte 100%-osan igazak a PC-s verzióra is.
  • Hmuda
    Ej de ráérek válaszolgatni. :-)
  • Hmuda
    Persze hogy van. Dantooine kristálybarlangjában egy nagy rakás piros és egy pár kék meg zöld van, és asszem egy sárga (plusz a 3 booster kristály).
  • Hmuda
    De most különben se az inventoryról volt szó, hanem a fénykardok kristályainak tulajdonságairól, és azt senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy annyira sok kristály lenne, hogy átláthatatlnanná válna az upgrade képernyő.
  • Hmuda
    Ezért jó használni a szuűrő gombot. Pl ki lehet szűrni az újonnan kapott, használható, viselhető, küldikhez szükséges, poén, vagy mindenféle tárgyakat. Pl harcban nagyon hasznos a Usable Tárgyakat kiszűrni, mert akkor nem ekll ötven oldalt lapozni a medkitekhez harcban, hanem szinte az orrunk elé rakja (sokkal érdemesebb az inventoryból adagolni a gyógycuccokat, mert akkor nem kell várni, hogy a karakter a megfelelő körben belője magát, hanem akár támadás közben is meg lehet csinálni).
  • Hmuda
    Hát ha nem csinálsz semmi extrát, csak a fő szál, akkor úgy 15-20 óra, de ez a mellékküldikkel sokkal több is lehet.
  • Hmuda
    Minden fajta játékhoz faq-ok, leírások, tippek, trükkök, angolul.
  • Hmuda
    Én Dantooine-on megvenném a Rodian árustól Cassus Fett páncélját, mert az a játék legeslegjobb páncélja (15000 credit, de extrákkal 14 védelmet ad). Azt rárakni vagy Canderousra, vagy Carth-ra és azt berakni hátra, nem egy hátrány.
  • magus
    mivel erdemes menni?

Foszereplo, Bastila es meg ki?

Juhoni, vagy egy lovesz aki hatulrol szor.
  • harczos
  • Bandew
  • Augustus Gigo
    párszor már be lett a gamebanshee cyme, ahola végigjáccás található
  • Dns5000
    50 ora
  • Bandew
    Végigjátszás van valahol?
  • sznupi
    Ebon Hawk -> csillagtérkép cockpitben -> célválasztás
  • hen-tes
    kb mennyi időbe telik végigjáccani a gamat ?
  • Dns5000
    az inventory viszon barzalmas az elejen meg jo, hogy nem kelle egyik jaraktertol a masikhoz pakolgatni a cuccot de a vegen mar abszolult atlathatatlan az egesz. Ha kapsz valami cuccot ez nem mondja, hogy mi az akkor tuti nem talalod meg.
  • Dns5000
    SPOILERS
    amigy azt nem ertem, hogy miert maradt nallam Bastilla kardja miutan Malak elfogta
  • Dns5000
    hmm, hat en nem talatam meg azokhat a kritalyokat mert +1 attak +d6 meg a +3 attak +2 energiat hasznalom
    Akkor van olyan kritaly amit kozepre kell tenni a szinkritaly helyere?
  • Hmuda
    Hát azért néha érdemes egy-két pillantást vetni a tárgyak leírására, mert tudod ott olyan csodálatos dolgok is kiderülnek, hogy milyen extrákat adnak a kristályok (hihetetlen nem?).
  • Lacika 79
    Na ezzel a kristályos témával kapcsolatban valaki adhatna bővebb felvilágosítást, hogy mit hova, mert nagyon nem vagyok képben. Beleraktam, ami volt, osz' kész. :-)))
  • Hmuda
    Az előbb volt téma, hogy a dualpengés vagy a dupla lézerkard a jobb. Szerintem a dupla, mert ugyebár sokkal több a tununglehetőség (4 kristály). Abba a négy kristályba nem feltétlenül kell 2-2-nek egyformának lennie. Pl az egyik a droidok ellen csinálja az extra sebzést, a másik meg Dark Jedik ellen. Szerintem nagyon jó párosítás.
  • sznupi
    Elvileg kevesebb force pointba kerülnek az erőhasználatok is ha valamelyik oldalon a maxon vagy.
  • Shaman
    Be. Semmi extra sincs benne,ha a akarod az ágyába tehetsz ezt-azt:-)))
  • Shaman
    Az nem aktív force,hanem olyat akkor kapsz,ha 100%-ig dark,vagy 100%-ig light vagy.
    Én rájöttem hogy a force pointod megnő tőle,de hogy milyen egyéb extrákat ad azt nem tudom.
  • Shaman
    Azon a 2 ajtón én akkor sem tudtam bemenni,mikor lenyomtam öket.
    Nem tudom,ott hogy lehetne bejutni.