11368
  • Wanax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor jóval nyomtam akkor énis rádumáltam hogy jöjjön velem, meg lehet csinálni. Mókásabb a dolog mikor gonoszként mész oda, és fogod kinyirod. Ekkor ha visszamész a jedikhez, valami barátnője a csajnak jól lehordja a fejedet, hogy meg lehetett volna menteni, meg nem ezt érdemelte, meg mekkora egy gonosz vagy... És elszalad a jó fenébe. A poén az az hogy később amikor eljutsz a Korribanra, akkor a Sith akadémia előtt találkozol ugyanezzel a csajjal, immár mint nagy hős sith tanonc, és téged okol amiért a sötét oldal felé fordult és most jól kinyir téged bosszúból. Nálam meg is próbálta, kevés sikerrel :)
  • fsgh
    őt mindenképpen meg lehet győzni csak sokszor kell probálkozni mindenféle kombinációval...nekem is sokáig tartott...
  • akyyy
    én mindig a meggyőzésre gyúrtam:D amióta a dantooinon ki kellet nyírnom azt a jedit mert nem tudtam meggyőzni:D
  • Wanax

A Bastillás dologhoz: ott a templban ő mindenképp gonosz lesz, és mindenképp találkozol vele. Innentől két út van:
    - ha te Jó vagy: harcoltok, ő elmenekül, és majd később megint találkozol vele, már a starforgeban. Ott megint beszélgettek, és ha magas a persuade skilled, akkor meggyőzhetek hogy jöjjön vissza a jó oldalra. Ellenkező esetben ki kell nyirni (asszem).
    - Ha te is gonosz vagy: ha jól emlékszem előbb harc, aztán duma, meg tudod beszélni vele, hogy hagyja ott Malak gyereket és jöjjön veled és együtt iszonyatbrutál istenségek lesztek és kinyirjátok malakot. Ekkor ő csatlaklozik újra hozzád és mehettek megint együtt, csak ő is gonosz innentől. Viszont ekkor nekem beszólt a Jolee fiú hogy ezt ő nem hagyja, és megtámadott, és ki kellett nyirni...
  • akyyy
    pff, akkor mission halott :'(((
  • Police88
    4000 évvel elötte
  • akyyy
    nah végig vittem, nálam nem is volt csók se semmi. legyőztem főellenséget, oszt cső.

amugy ahoz képest hogy az elején mennyire nem tetszett a játék, ahogy szépen lassan rájötttem hogy mit hogyan kell benne, nagyon bejövős lett:)

amugy a star wars első részéhez képest mikor játszódik?
  • Calver
    melyik nigger? nincs senki boxos ebben a gémben. vagy arra gondolsz aki KotOR 2-ben feltünhet Carth helyén?
    amúgy nincs más verzió, mindenképpen átáll.
  • akyyy
    az űrhajón egy csata közepette malak és bastila elkezdtt harcolni, később meg csatlakozott a sötét oldalhoz, és vele kellet harcolnom (bár elmenekült)

a kérdésem az hogy mindenképpen csatlakozik a sötét oldalhoz, vagy más játékmenettel az a nigger csatlakozna, vagy carth?

azt leneírjátok hogy vissza lehet e hódítani, arra én szeretnék rájönni:) csak anyni hogy mindenképpen ő vele kell e harcolni abba a templomba:(
  • zbundy
    A sith völgyre nyíló ajtónál van. Ha jól emlékszem 3-an vannak ott és beszélgetnek.
  • akyyy
    uthar mester azt mondta, hogy vigyem valami kódolt adattárolót valami andrenastnak, de sehol sem találom. hol van ő?
  • Calver
    a Revan szerinted csak férfi név lehet? mindenképpen Revan leszel, nemtől függetlenül. ugyanez van pl Jedi Academyben is. mindegy milyen nemű a karid, ugyanaz a neve. (persze normális ember női karival megy, azért mindenki jobban szeret egy formás női segget bámulni így lett siker Tomb Raider is...)
  • akyyy
    amugy ha még az elején kiválasztom hogy csajjal vagyok, akkor is én vagoyk revan?:DDSD:ASD:AS:DA a Jedig mentek plasztikáztatni?
  • Calver
    te meg egy idióta hogy nem birtad ezt spoilerbe írni...

nem gondolod hogy esetleg írnak ide még olyanok akik most játszanak vele, mire te meg lelőssz egy ilyen poént?
  • Ioles
    Te nem Malak vagy hanem Revan
  • akyyy
    egyrej obban tetszik a játék
    most tudtam meg hogy én vagoyk malak D:
  • akyyy
    igy szoktam általába, hogy előtte felturbózom magam, csak itt nincs sok lehetőség rá, mert ugye az animáció, ahogy megy le a flit szerűség, leér, pálya betölt, egyből videó, majd támadnak is. még az első dolgokat be tudom magamnak adni, de a másodiknál már 2 emberen piros x, a harmadik meg nem sok semmit tud csinálni (kivéve a saját karakterem, az elég erős:) de mindig őt bántják legelsőnek:C)
  • SaGa Jr
    Javítsad az embereid mentőit és nem lesz gondod. Erre figyelj oda. Bár alacsony fokozatban semmit nem jelent mert egyszerűen esélytelenek az ellenfelek, mindegy mit tesznek.

Csak a legmagasabb nehézségen szükséges a jól megválogatott felszerelés. Sokféle mentő, néhány immunitás és drogok.

Ne a harc alatt akard beadni a drogokat vagy aktiválni a képességeidet és pajzsaidat. Már a harc előtt tedd meg. Úgyis mindig fix helyen bukkannak fel az ellenfelek, így nem lehet probléma.

Illetve kezdj te is egy jó területre ható támadással. Ebből is sokféle akad.
  • akyyy
    az a baj, hogy szinte rögtön az elején két embereemt már elkezdi foyltogatni meg miegymás, a arhadmik ember meg nem sok mindent tud csinálni:D
  • SaGa Jr
    Kashyyk.
    Minden jedi és ellenfél ellen használj akkor drogokat. Hosszú időre elég jól felerősítenek. Jöhet némi védelem is és akkor nehezebb dolga lesz. Ha van mind immunity-s band-od akkor nem tud lebénítani illetve a félelemmel kiütni egy időre.
    Az életerő elszívása meg standard képességük.

Ha jófiú/lány a karaktered, akkor használd ellenük a bénítást és rohand le őket. Aktiváld az energia védelmet és ha akarsz akkor pajzsot is. Így fénykarddal sem nagyon fognak sebezni. De semmilyen nehézségen nem jelenthetnek problémá ezek az aprólékok.

Ha rossz gyerekkel vagy, akkor a félelmet nyomd rájuk és nézd ahogyan szenvednek tőle. De a területre ható lökdösődés sem rossz megoldás. Szóval rengeteg eszközöd van arra alapból, hogy kinyírd őket.
  • akyyy
    ehhh, azon a karsyyykon vok, most mentem le az árnyföldre, hogy hova (felsín), egyből jött 3 sötét jedi, az egyik malak tanítványa, hogy megöljön. és kurvanehéz kinyírni, mindig mikor már csak 1 csik az ő élete, nekem meg van, valamivel leblokkol, asz életereje feltöltődik, én meg mozogni se tudok és vígan kinyír
  • firni
    most vittem végig abszolúte világos oldalon
  • akyyy
    jah már tuljutottam most. mentem a vukikhoz megszerzem griffnek azt a mirigyet:D
  • zbundy
    Ez a jó oldali megoldás és ez a nehezebb is. Ha Sith vagy akkor csak öntsd bele a mérget a tárolóba amit a faszi adott.
  • zbundy
    A jobb oldali tartályba kell betölteni 4 egység anyagot. Olyan mint a "hogyan töltünk 5 literes üvegbe 4 liter vizet úgy hogy csak egy 3 és egy 5 literes üvegünk van"
  • akyyy
    HOGYA n kell a víz alatti bázist felrobbantani? elég hüyén magyarázta el a nő, és nemtudom miket töltsek most be a "fecskendőbe", hogy az óriás hal eltünjön!
  • ollie
    Bent tuti, hogy harcolni fogsz.
  • akyyy
    azt hittem feltölrtem a kártyát, elmentem a sith bázisra,rögtön az elején úgy lebuktam hogy ajj... nem lehet vhogy bejutni harc nélkül?
  • akyyy
    most a vizes városba vok, fel kell törnöm egy sith kártyát, de ennyi matek feladatot most hogy oldjak meg? :D
  • akyyy
    de azok egyből támadtak:(
  • zbundy
    Tach mirigyet egyébként a Kashyyyk-on lehet szerezni, de tökmindegy, mert Griff átb..sza a fejedet.
  • zbundy
    Hy! Ha meg van HK-47, akkor tényleg nem kell harcolnod, csak szólni kell a Buckalakóknak, hogy "békével jöttünk" :)
  • akyyy
    megvan, azon a hülye bolygón...cöh... de először a vizes városba mentem, mert idegesítenek ezek a gizmók a hajón, és nem akarom megolni mer az sötét pont:D
  • akyyy
    hol lelek olyan mirigyet, amiből griff sört tud főzni?:(
  • Calver
    írsd is, jó xp-t adnak, csak előtte csináld meg a küldit, így abszolútde kurvasok xp-t kapsz
  • akyyy
    nah most ott voltam, hogy a buckalakókhoz kellet menni hogy kiszabadítsam griffet. azt mondta egy faszi, hogy ha van ruhám, robotom, akkor ő lefordítja mit mondanak, és nem kell harcolni.

robot megvolt, kimentem sivatagba, első támadásnál tudtam szerezni ruhát, felvettem, utána nem támadtak, de mikor bejutottam az enkláréba, vagy mibe, egyből támadtak... :( én hülye meg csak a robotot vittem magammal.... hogy itt mennyit töltöttem vissza:DDDD

báűr sikerült, de minek monjda az a hüyle fasz az elején, hogy nem kell harc. irtanám mindet
  • balee4
    sztem ha ügyes vagy lehet anélkül is, nekem legalábbis sikerült!
  • balee4
    én se vagyok nagy tehetség, de simán sikerült mindig elsőre megcsinálni a tatooine-i és manaan-i versenyeket is, sztem elég könnyűek lettek (2. részben viszont az akadályok miatt meg elég nehezek)
  • balee4
    azért mert mondom nem lehet! :D
  • akyyy
    nah mind1 vhogy megnyertem:D de fene se gondolta volna, hogy ha meggyőzöm azt a csávót, hogy scinálja meg a szerződést, akkro sösétoldalpontot kapok:(