11368
-
Dns5000 #2331 SPOILER
a szerelmi jelenete kihagytam az hogy lehet elohozni?
csak akkor lehet ha jo vagy? -
Dns5000 #2330 21 ora alatt vegigrohantal ?
nekem 45 lett es meg igyis kihagytam par kuldit -
#2329 Mondom hogy olvasd el a kezelését és ha ezek után se jössz rá pár próbálkozás után a megoldásra, akkor az nagyon gáz. Nem olyan nehéz az. Meg különben is mondtam már hogy nem nehéz csak hosszú és útközben úgyis ráérez az ember, szóval csak próbálkozz és tartsd észben a karikák tulajdonságait. -
#2328 SPOILER!
Magas pesuadionnal el lehet intézni szerintem a visszatérítését. Bár szerintem a szerelmi jelenet az ami igazán sokat segít. -
Sonic13 #2327 Bazzel!
Valahogy meg kell csinálnom mert rámentettem a mentésemre :(
Nem emlékeztek véletlenül hogy a legalsót hogy todtátok átrakni a 3. pillar-ra? -
Dns5000 #2326 SPOILER
nekem egybol behodolt
te jo voltal?
lehet hogy gyenge a persuadeed -
#2325 (Azt még megemlítem, hogy az a folyosó nem kötelező a továbbjutáshoz, csak egy mérgezett kardot találsz ott. Erős jószág, de nem ezt keresed, hanem egy fénykardot, szóval ezt ki is lehet haygni.) -
#2324 Pedig tök egyszerű. Csak el kellene olvasni, hogy melyik karika melyikkel nem egyeztethető (az elején szépen elmagyarázza). Ezek tükrében nagyon könnyen rá lehet jönni. Leírni meg túl hosszú lenne, meg egy ilyen hosszadalmas dolgot úgyse lehet megjegyezni. Logika kérdése az egész. -
Sonic13 #2323 Köszi!
És annál a résznél tudtok segítesni (azt utolsó tomb-ba)amikor van 3 rúd és van 4 ilyen elektromos kör vagy mittudomén aztán át kell rakni őket az első rúdról a 3.-ra.Azt a legalsó kört sehogy se tudom átrakni valaki segítsen plíz!!! -
#2322 Azért bakker, hogy akik még nem vitték végig tudják, hogy spoileres dologról fogsz írni és akkor akik nem akarják elrontani a meglepetést nem olvassák el. Ezért. -
#2321 Rkj bele egy gránátot. -
Sonic13 #2320 HAli!
Az lenne a kérdésem tőled mivel látom hogy Te már végignyomtad, hogy a Sith akadémiánál a Valley of DArk Lords pályán a Tomb of Ajunta Pall-ban mit kell csinálni ohgy továbbjussak, mert egy kőoszop elállja az utam és nem tudok mit csinálni.
Segíts kérlek ha tudsz! -
#2319 Miért? -
#2318 Legközelebb írd oda azt hogy SPOILER! -
#2317 küldjetek már egy savet a jedi academy utáni résztő please!!!!!!!! [email protected]
-
#2316 Nah vége
21 óra 18 perc.
Ez igen. A stroy, és a kivitelezés, a nehézség 1szóval minden, 10 pont a készítőknek!
Habár nelem Bastila nem engedett, ki kellet nyírnom, de mire a főcsávót leöltem... LOÁL.
asszem elkezdem újra!
GG KOTOR -
#2315 Nem tudja vki, hogy Pazaakban ahhoz hogy vkit végleg elverjek, hogyan kell játszani? Egyhuzamban, megszakítás nélkül? Lehet megállni egy-egy mentés erejéig? Ha csak egyhu7zamban lehet, akkor mindig nyerni kell? Ha igen akkor mennyit? -
#2314 "A hiba az ön készülékében van."
Az én gépemen tökéletesen fut, nem a peccs a szar. -
#2312 www.gamecopyworld.com -
#2311 Nem tudtok a 1.01 es patch hoz cracket? bocs ha már leirtátok korábban de ninsc iderencerem megkeresgélni. Elősre is köszi. -
#2310 Én is kb arrafelé kötöttem ki, de nekem még rájött az empathy és a charisma módosítók. -
#2309 Hát az nemsok. :D -
#2308 Ki kell tapasztalni. Mielőtt szintet lépsz mentesz és úgy próbálgatod, hogy melyik skill mit javít (a karaketek öltöztető képernyőjén alul vhova ki van írva a fegyver sebzése, ami a kezében van). -
#2307 Ezt nemtom. Ki kell tapasztalni, de az biztos, hogy a kétkezes harc javít a kétpengés fegyvereken (bele van írva, hogy double bladed kardokat is segíti). -
#2306 Nem nem , szerintem akkor az en fonokaszonyom lennel :))) -
Dns5000 #2305 SPOILER
Na kinyirtam Malakot, eleg kemeny volt , erovel szinte semmit nem lehet rajta sebezni. Aki nem gyorsitasra meg fenykardra tapol annak meggyulik a baja vele.
Ha sotet vagy es no allako Dark Lady leszel? :D -
#2304 Ha felteszem az 1.01-es Patch-t akkor tom használni tökéletesen a Save-ket? Nem lesz gond? -
#2303 Üdv! A rohadt Rancor mellet csak elstealthelni lehet? -
#2302 Nekem 25 a persuade bazz... -
#2299 aztakutya! LOL
basszus de lol. majd leestem a székről! LOÁL!
hát ezt aztán kitalálták! -
Dns5000 #2298 SPOILER
na visszatoltotem hogy majd viszem meg a wukeet
erre ez elso ajtonal rajon a hulyeje, hogy en vettem ra hogy olje meg Missiont :D
hat le kellet vagnom, most vihetek helyette mast :P -
Dns5000 #2297 amugy iszonyat hulyeseg hogy a puskak csak minimalisan vagy nem is jobbak a pisztoloknak, pisztolybol meg ugye 2 lehet vinni -
Dns5000 #2296 siman nem akarta de, ha kicsit rasegitesz az erovel akkor igen :D -
Davidsned #2295 hi all! ha crakelt a játékom attól még update-elhetem a játékot az update funkcióval? -
Dns5000 #2294 SPOILER
hat itt a vege eleg kocsog lett,
eddig 1 karakterrel rohantam vegig a palyakon.
Itt a Star Forgeban meg nem vittem csak Bastillat mert gondoltam tuti eleg lesz. Mondjuk en tok jol fejlesztettem erre megkkapom Bastilat a legszarabb erokkel :(.
Ezken a vegtelem jediken qrva nehen atmenni.
-
#2293 two weapon fighting kétkezes harc, amikor mindkét kézben egy-egy fegyvert használunk. A kétkezes fegyverekre nem ad bonuszt. A duel pedig csak az egykezes fegyverekre ad bonuszt, ha csak azt az egyetlen fegyvert használjuk. (Azért van így, hogy aki csak egy pisztollyal vagy egy fénykarddal akar harcolni az is felvehessen valami bónuszt. A kétkezes kézi fegyverekre nincs külön bónusz, a két külön fegyverre (two weapon fighting) pedig nem bonuszt ad, hanem a negativumokat szüneteti meg.) -
#2291 Az még egy baj,hogy hiába akarok full gonosz lenni,néha jónak is kell lenni.
Pl. nekem kell Juhani,mert mindig jedikkel rohangálok,de ahhoz hogy ő legyen ugye át kell téríteni a jó oldalra. Szal elég érdekes,hogy én térítem át aki maga is full rossz.
Egyébként a persuade télleg nagyon jó ha van és magas. Elsö végigjátszáskor a gatyám lebeszéltem,hogy Juhani áttérje,most meg persuadeltem neki,hogy húzzon de villámgyorsan az akadémiára:-))) -
#2290 és megölte?
(nekem ez valahogy kimaradt,pedig én is full rossz voltam:-)) -
Dns5000 #2289 SPOILER
AAAAAAA isten ez a gama :D
amikor az erot hasznalom hogy ravegyem a wokeet, hogy olje meg Missiont :P hat ennel gonoszabb mar nem is lehetek :) -
#2288 Szerintem egész jót. Az én gépemen (a tiédnél kicsit gyengébb) nagyon szépen fut, bár az AA-t nem nagyon szereti.