11368
-
#2371 Sziasztok!
Nem lehet tényleg 1024x768-ban jétszani?
Csak azért mert nem tudom hol kell beállítani.
És így csak 60-75 Hz-n megy és kifolyik a szemem:( -
#2370 Köszi. Ez már kielégítő válasz. :DDD -
sznupi #2369 Én a Yavinos rodiant kifosztottam teljesen, már nem hajlandó velem játszani, meg a Tatooinos kocsmás pasast is, de ezeket csak úgy sikerült elérnem, hogy folyamatosan játszottam ellene, úgy hogy nem léptem ki, amikor kiléptem a pazaakból, akkor valahonnan mindig teleszedte magát pénzzel. -
#2368 Nekem soha sem volt semmi hasonló. Mindenképpen érdemes felrakni a peccset, márcsak az apróbb hibák miatt is. Mást nem tudok ajánlani, hogy reménykedj, hogy megjavítja. -
#2367 Engem állandóan kiadob desktopra ez a game. Ráadásul pont ott tartok most, hogy elhagytam a zászlóshajóval a nemtommilyen bolygót. Van millió kisvid, meg párbeszéd, meg hajólövöldözés, és mikor kitenne az új helyszínre, kilép egy szabálytalan művelettel. a Peccs segít ezen, vagy nektek nem volt ilyen problémátok? -
#2366 Hát nem mindegy. Szerintem amúgy harcos-t érdemes indítani. Könyebb vele a harc, minden más feladatra ott lesznek a társak. -
Sanca #2365 Valoban, rosszul irtam. Jedi alatt harcost ertettem. -
#2364 Az elején nem lehet eldönteni, hogy jedi leszel-e. A jedivéválás mindenképpen bekövetkezik, akár akarod akár nem. Azok ott az elején csak a kezdőkasztok.
Makesz: hát nem is tudom. Én már negyedjére kezdtem előlröl az újrajátszást és még mindig nem unom mert rengeteg dolog van amit még érdemes kimaxolni (pazaak, mellékküldik stb.). -
#2363 hmm,ezt nem tudtam valóban :-) kösz az infót :-) -
Sanca #2362 Most kezdtem el a jatekot, es nem tudom eldonteni, hogy ravasz rouge, vagy dicso jedi legyek. Mind2 kaszt ugyan annyit ad jatekelmenyileg? -
#2361 A játék nagyon jó elismerem, de multiplayer nélkül semmit sem ér, ha kijátszod akkor meg is van unva. -
#2360 Namégegyszer és mostmár kicsit cifrázok rajta, nehogy mégegy gyík félreértse (az amúgy szerintem elég egyértelmű) kérdésemet:
Nem tudja vki, hogy Pazaakban ahhoz hogy vkit véglegesen elverjek (magyarán többször ne tudjam kihívni), hogyan kell lejátszani a meneteket? Egyhuzamban, annélkül, hogy a beszélgetésböl kilépnék? Ha kiléphetek a beszélgetésből, akkor a mentés nem zavar bele a folyamatba? Ha csak egyhuzamban lehet, akkor mindig nyerni kell? Ha csak egyszer is veszítek, akkor az egész folyamatot újra kell kezdeni? -
#2359 Azt se tudod akkor hogy miröl beszélek. Majdnem mindegyik Pazaak játékos csinál vmit ha egymás után párszor elvered őket. Pl az Upper Tarisban lévő csalással vádol meg, egy másik odaadja a pakliját stb. Ha még azt se tudod, hogy miröl van szó, inkább ne is mondj semmit. -
#2358 deha vki 3 miller körül kifogy,akkor tudasd velünk:-D -
#2357 vagy ha úgy jobban teccik unlimited :-P -
#2356 sztem endless zsjük van... -
#2355 Én is mindig megpróbálok beszélni a fejével az aktuális beállítottságomnak megfelelően. Ha gonosz vagyok akkor mondom, hogy ki fogom csinálni stb. Ha jó akkor azt, hogy adja meg magát, még visszatérhet stb. :-) -
#2354 A journalt olvasgatni luxus? -
Sonic13 #2353 Hali!
A Wookee-s bolygón mit kell csinálni?Hová tűnt az én vukim?Meg az energia falon hogy kell átjutni?
Ja meg engem már nem engednek be a vukik főnökéhez.Elcseztem volna vmit? -
sznupi #2352 Nem baj, én azért megpróbáltam, biztos ami biztos alapon. 8-))) -
Davidsned #2351 Hi, mikorra várható magyarosítás a játékhoz? -
#2350 Szerintem Malakot nem is lehet. Még persuadion lehetőség sincs nála. -
sznupi #2349 SPOILER!
Én vissza tudtam téríteni Bastilát a jó oldalra, bár eléggé győzködni kellett mire beadta a derekát, próbálkoztam Malak-al is, hogy ugyanmár felejtse el a sötét oldalt, de a szemét inkább meghalt. 8-)) -
#2348 a.carkey: remélem nem gond, hogy kitöröltem a 45. üzidet (amúgyis elég régen volt). Csak annyi volt benne, hogy nevezzék át a topicot. Nincs harag? :-) -
#2347 Hm. Kipróbáltam, hogy tényleg tudok-e törölni a topicban. Igen.
(nyugi nem élek vissza vele, csak szélsőséges esetben folyamodok hozzá) -
#2346 lol :D -
#2345 Na, akkor legközelebb figyelj oda jobban. :-) -
#2344 Nem ezt kérdeztem. :PPP
A Pazaak szabályaival tisztában vagyok. Engem az érdekel, hogy ahhoz hogy vkit végleg elverjek (totál kifosszam és adjon nekem vmi extrát) lehet-e azt, hogy minden megnyert leosztás (nekem a leosztás egy 3-as menetet jelent) után abbahagyom, hogy mentsek és ha véletlenül veszítek, akkor ha visszatöltöm és így tovább, akkor ugyanúgy elérhetem a végleges megverés állapotát. -
#2343 pazaak,az sima 21ezés,csak 20at kell gyüjteni,nem 21et+vannak alul a bónuszkártyáid,amikből 1et felhasználhatsz egy leosztásnál...a parti addig tart,amíg vki nem nyer 3 leosztást,döntetlennél senki sem nyert értelemszerűen
SPOILER
engem a rossz vég döbbentett meg,azok után milyen profin fle volt építve a jó rész,mennyire nevelő hatásúan elmagyarázták,hogy végülis ha rossz vagy esetleg más is követi a példád,és akkor már ennyira nem is vicces,ezek után mint rossz kaptam egy happy endet mindezt megcáfolva háááááááát,nem ezt vártam,igazán átvághatta volna balista a torkom,hogy a sok kissurmó lássa,hogy bünözni jó,csak annyira mégse,vagy vmi,de full happy end,mint rossz,az gáz... -
#2342 ja nem, rossz topicba írtam -
#2341 nekem asszem 15 óra volt -
#2340 jólvan már na. nem kell bekapni. :DDDDD -
Dns5000 #2339 hat gondoltam, hogy Bastila nem egy lepedo akrobata de azert megis :D -
Dns5000 #2338 en is csinaltam ugy, de aztatan visszatoltottem mert,az nem illet a karakteremhez -
#2337 Spoiler
én kibékítettem őket, sőt Bastila 500 creditet ajánlott fel neki, hogy menjen el Coruscantra és gyógyítsa meg magát, hogy később újra beszélgethessenek. :-) -
Dns5000 #2336 SOILER
modjuk en oszeveszettem az anyjava :P
vagyis sajnos nem lehett, csak elsetalni :(
az lett volna az igazi ha levagja az anyjat
mint a wookee Missiont :D -
#2335 Hát ez van. Mondjuk egy konzervatív prűd Jeditől ezis elég. :DDD -
Dns5000 #2334 SPOILER
1 csok a szerlemi jelent :P
azert tobbet varnek -
#2333 #2315
"Nem tudja vki, hogy Pazaakban ahhoz hogy vkit végleg elverjek, hogyan kell játszani? Egyhuzamban, megszakítás nélkül? Lehet megállni egy-egy mentés erejéig? Ha csak egyhu7zamban lehet, akkor mindig nyerni kell? Ha igen akkor mennyit?"
Fontos lenne. -
#2332 Spiler!
nemtom. Én jóként jutottam el odáig. Addig kell beszélni vele míg meg nem említi az anyját. Ezután minden egyes kiszállásnál a hajóból vidd magaddal és egyszer csak fel fog tünni egy régi ismerőse, aki megmondja, hogy az anyja a Tatooineon van. Ha az ő dolgait elvégezted tovább lehet szőni a szálakat és egy idő után szépen lesz egy csók (elég kiábrándító az elsötétülő képernyő). :-)))