Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokkal tartalmasabb jatékmenet,egyszóval komolyabb az egész,nemcsak ugrálás meg lövöldözés.Persze ez csak annak jelent vmit aki ezt a stílust szereti jobban.
oké..lehet a winyómra is....
\"Life is around you and in you.\"
probávol meg nem dobnék ki enyi pénzt ablakon még ha lene msot enyi fölös pénzem iylesmire... 😛 arról nem is beszélve hogy pl ha kiszámolod 12*3300=39600 amibõl akármit is lehet már ven szgéphez (vagy ha nem akarunk itt leragadni bármi máshoz is... 😛)
szal ez a tipikus kinek mi éri meg esete, én havidijat játékért nem hiszem hogy valaha is hajlandó lennék fizetni...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azért ha jönnek a jó kis 2. VH-s RTS-ek, bármelyik, visszatérek ... 😊
Jedi! Mellesleg, ha elértél egy szintet, már iszonyat jó buli ...
OFF (Antijedinek):
Most kicsit sok bent a meló a cityk miatt, de leszarom, ha jól fizet. AT-ST-vel rohangálok és max 3 AT-ST lenne ellenfél ... 😊
Mellesleg smuggler lettem. Irtó poén. Minden perk olcsóbb és a bázisok is. Lassan megvan a colonel rang. Na utána smuggler a smuggler. És ha kimaxoljuk egy TK/Commando haveromat, akkor a még be nem járt bolyórészek következnek és a Jedivé válás ...
Most, hogy kijöttek az EU szerverek, csináltam oda egy karit. Nos, hehe, mintha az õskorban járt volna az ember. A legjobb fegyver a DH-17 carabine és a CDEF Pistol volt ... 😊
Mókás volt ... 😊
De nagyon várom a KOTORT is. Egy illinois-i amcsi wukival sokat dumálunk róla ingame.
De ki nem várja ... "?"
A medve nem játék.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
STURMGERNADIER PA
Király nincs, de van fõnök, a császár és Vader, meg ugye a lázadók (ott jelen pillanatban abszolút többségben ...).
Általában egy RPG a minél jobb szint elérésérõl szól. A MMORPG-k meg ugye pláne ilyenek.
Az SWG-nek egy baja van, írtó sok idõt elvesz!
Javaslom, ha az SW világot szereted, próbáld ki az SWG-t!
Már nalunk is lehet kapni, 12000 forint körüli áron a CD Galaxisban ... 😊
Én például a KOTOR-ra azért leszek kiváncsi, mert 4-5 hónapja nyomulok az SWG-vel és még mindig vonz, bár már kevesebb idõm van rá. Ennek ellenére kb. egyforma szintû grafikát várok, játékmenetben is jót. Az összes bolygó ami a KOTORBAN van, ismerõs lesz, pl. a dantooine-i Jedi Templom itt még álln fog, az SWG-ben pedig már romokban ugye.
A KOTOR-ban sok a Jedi, SWG-ben még kevés ... 😊
stb, stb.
Szóval tök jó lesz látni újonnan helyszíneket, amiket az SWG-ben már romokban láthatok csak ...
A medve nem játék.
Remélem holnap már kint lessz

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
két hét intenizv játék után ismered öszes trükköt és kb enyirõl szolt a game... 😛
Lehet hogy vannak jó MMORPG cuccok, de az SWG-be pl. már nem is mertem belevágni.
Egy olyan világ lenne érdekes, ahol királyt választanak, különféle pozíciókra minisztereket, katonai vezetoket stb. és több ilyen nagyobb csoport lenne. Csak hát ilyen mértékü kooperáció szerintem nincs és nem is lehet, mivel nem lehet elég nyomatékosan betartattni a szabályokat a játékosokkal. Meg aztán a valóságban rá lehet telepedni pl. egy nemzetre, de ugyanezt már nem tudod kikényszeríteni egy játékban.
Hat nem tudom, hogy hasonlithatsz ossze egy RPG multizast egy tidzsutidzsu FPSel.
Te meg ugylatszik nem jatszottal rendesen jo RPGt multiban.
Ki kellene probalnod pl az NWNt a Middle Earth szerveren , mindjart megvaltozna a velemenyed.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A KOTOR az egyik legjobb RPG amit valaha végigtoltam (SSI RPG-k, Fallout és Baldur's Gate után) és megítélésem szerint elrontaná a játékélményt ha multi lenne.
Még valami: ha olyan verzióra gondolnak a multiplayer-e vágyók, ahol együtt tolod végig a haverral, nos az sem igazán jó, mert a sztori nagyon erosen a fo karakterre épít.
má megyek is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak