11368
  • Hmuda
    Juj, most veszem csak észre, hogy a gyorsírásom elég érdekes dolgokat tud produkálni. :DDD
  • harczos
    csinálj, a v0.01-hez én is küldtem neki egy icipici listát, erre most nincs időm, inkább fordítok :)
  • Hmuda
    ő, kicsit pontosabban be tudnád tájolni a helyzetüket? kicsit nagy a szöveg. :D
  • Kandurex
    feltünhetett az hosszú ű
    tanácasimat ehehhee
    Akkorhát izé
    jótanácsok külön
    meggönnyíthetik ehhe
    skszor háát
    beszész! hörf
    közülmények ááá

na jó...csináljak egy javítást?
  • Hmuda
    Kedvenc beszólásom a SW paródia könyvekből:

???
  • Kandurex
    Verígúút fájter, ájm heepi :
  • Kandurex
    nyomtatóban :D
  • Hmuda
    Na, akit érdekel az az aláírásomban lévő címen olvasgathatja a teljes Taris végigjátszást. Nagyon kérek mindenkit, hogy minden helyesírási hibát, logikátlanságot és játékmenetbeli pontatlanságot mondjon el nekem. :-)))
  • harczos
    készülget, bár épp technikai okok szóltak közbe, de maga a fordítás az közben megy (legalábbis részemről tuti)
  • Kandurex
    Mintha valamikor, valakik, valamiért, valahol azt csipogták, hogy valami magyarosítás készül hozzá...azzal vajon mi van?
  • Hmuda
    Na jó, szerintem most kellene erről a 'töröldplz' dologról leszokni, mert nem szeretném, ha mindenki abban a hiszemben lenne, hogy ez helyes. Most megteszem még, de ezentúl tényleg csak nagyon szélsőséges alkalmakkor szeretném alkalmazni, mert szvsz ígyis túlléphettem egy bizonyos határt.

Kandurex: azon vagyok, csak néha közben benézek a fórumra is. :D
  • Kandurex
    Ti most azzal szórakoztok, hogy írtok aztán töröltök?...Ahelyett inkább a végigjátszást hegesztenétek össze :))
  • Hmuda
    Én már nem hagyatkozok újságokra. A net kicsit tágabb ismereteket nyujt. :-)))
  • Hmuda
    Akkor msot írd be rendesen, hogy legaláb a látszat meglegyen. Ha megvagy, ezt a kettőt is törlöm. :D
  • Hmuda
    he?
  • harczos
    nem olvastad a gamer-félét?
  • Hmuda
    Aki segíteni akar a végigjátszással, az legyen szives írjon egy két bolygóról egy leírást (!!!csak a fő szálról!!!) és kis kozmetikázás után berakom a file-ba, és a nevét a készítőnek.
  • [NST]Cifu
    Hát ez a Juhani annyira ellenszenves, hogy inkább Zalbar vagy Carth-ot viszem magammal...
  • Shaman
    Persze ha csak jedikkel játszol,akkor teljesen felesleges........
  • Marcus_
    HMUDA:PLS folytassuk a végigjátszást!
  • Hmuda
    Ajánlom, hogy ebben az esetben nézz el először a Tatooine-ra és a Manaanra, mert ott vannak a jól tejelő Swoop versenyek. Megsúgom, hogy Cassus Fett páncéljánál nem fogsz jobbat találni a játékban (persze extrákkal megspékelve :-))) ).
  • [NST]Cifu
    A másik idegesítő meg az, hogy a rákba lehet megvenni Cassus Fet páncélját?!?

Az a gennyes Rodián az elején még 10.000 creditért adta volna (volt 5.000-em, ha minden tárgyamat eladtam, akkor ~7.000), most viszont már 15.000 creditet kér érte, miközben alig 7.000 creditem van, ha mindenem eladom, akkor sincs 10.000 rugóm!!!

Ilyenkor miért nem lehet olyan sötétnek lenni, mint egy fekete lyuk, és némi persuade hatására lealkudni a felére az árát? Vagy legalább simán legyilkolni, és elvenni tőle?

Olyan kegyetlen az élet...
  • [NST]Cifu
    Az a bajom, hogy a Sith messze nem olyan szimpatikus, mint az überkirály Empire, és a sötét oldal eddigi megnyilvánulásai sem nyerték meg a tetszésem. Szóval maradok csont nélkül jó ;)

Bár azért nagy a kisértés, el kell ismerni, iszonyúan idegesített a két ostoba atya, nehéz volt nem a "üljünk le, és nézzük, ahogy szitává lövik egymást" válaszra nyomni...
  • Shaman
    Én rábeszéltem öket,hogy nyírják ki egymást meg a saját gyerekeiket,aztán azt hazudtam a jedi tanácsnak,hogy nem is jártam ott
    Persze szigorúan dark jediként:-)
  • [NST]Cifu
    Most fejeztem be a Dantuini küldetést, és kissé mérges vagyok - ha teljesen jól akarok megcsinálni mindent, iszonyúan kellene a "Persuade", csak én nem arra hajtottam eddig. Így aztán most nem is tudtam meggyőzni a két rivális családfőt, hogy ugyan ne kergessék már el szerelmes csemetéiket hazulról...

Van még pár dolog, ami bántja a szemem:
    -Nem lehet olyan parancsot adni, hogy akinek távolsági fegyvere van, az ne játszon rambót - iszonyúan idegesítetzt, midőn Carth szépen berohamozott a Mendalorian főnök orra elé, hogy 10 cm-ről kezdhesse sorozni pisztolyaival...
    -Esküszöm, hogy a Pazak-játékosok csalnak. A Dantuinon lévő Twi'lek egymás után 3x nyert úgy, hogy a simán húzott lapjai szépen kiadták a 20-at...

Nah, mára ennyi, megyek kajálni, mert 4 órát Kotor-oztam úgy, hogy fel sem álltam
  • Hmuda
    Már vettem be, most kezd hatni. :-)
  • Kandurex
    Algopyrin?
  • Kandurex
  • Hmuda
    Sajnos most épp semmi hír nincs, mivel úgy hasogat a búrám, hogy mindjárt szétrobban, még gépelni is alig van erőm.
  • Kandurex
    Mi újság a leírással? ;) Szurkolok!
  • harczos
    én meg a cheatcc-n szoktam végigjáccást keresni. ez pl a kotoré
  • Hmuda
    Habár majd megnézem, máhta ott is van vmi használható.
  • Hmuda
    SPOILER

Akkor Carthal van a szerelmi szál.

uk-muk: köszi, én jobban szeretem a gamefaqs.com cuccait.
  • Uk-muk
    HMUDA:a http://www.gamebanshee.com/starwarskotor/walkthrough.php -n van végigjátszás,meg egy csomó tipp, trükk, leírás is.Onnan lefordithatnád esetleg az érdemlegesebb dolgokat szerintem,ha már belefogtál egy ilyen nagyobb kaliberű dologba, hogy végigjátszás. Az én angolom egy kicsit gyengus hozzá. De ez csak egy ötlet.
  • Dns5000
    de ez meg semmi ahoz kepes, hogy mit lehet gonoszkodni Zalbarral es Missionnal a vegen :D
  • Dns5000
    SPOILER
    ja en kinyirtam, a csajnak meg azt mondtam hogy ott van kint valahol :D
  • Bucser
    HA női karival nyomta már végig valaki? van benne valami változás? esetleg Bastila másmilyen lesz (mondjuk pasi) vagy valami... VAgy simán nem lehet belezúgni, vagy éljen a lezboszi magatartás?:))
  • Shaman
    Elfogyott a lendület?:-.))
    Nem látom,hogy bővült volna a leírás:-))
  • Vaxi
    Menj el a Czerka officeba, ott kapsz egy papírt, és aztán a csávó ki fog engedni
  • Hmuda
    Nem véletlenül mondtam. Ki is van hangsúlyozva, hogy küldiket is kaphatsz néha. :DDD